PDA

View Full Version : burta

madasta
21.10.2005, 11:07:54
fetelor, ce creme folositi pt burta cand creste, ca sa nu va apara dupa aceea vergeturi...???si mai ales d knd ati inceput sa folositi uleiurile sau cremele respective?

mersi, va pup

AndreeaI
21.10.2005, 16:32:29
draga mea,

esti pe forumul "probleme de infertilitate" deci noi ne chinuim sa avem copii, nu prea avem succes inca, din cauza asta nu putem sa iti raspundem....

tu ai ramas asa, pur si simplu? :)

te pup,
Andreea

madasta
21.10.2005, 17:10:55
ai dreptate, sunt chiar culmea!!!m-am si gasit cu subiectul asta aici...dar acum asta e!!!am vazut oricum k e cel mai complex topic si cel mai frecventat si m-am zapacit in ele...ideea e ca mereu s blocheaza siteul la mine...ma rog, acum asta e!!!
pai eu am ramas insarcinata pur si simplu, intr-adevar. de vreo 2-3 ani nu mai foloseam metode d contraceptie si ma gandeam si eu ca poate am probleme, dar n-a fost asa. am avut o ureaplasma-asta e din familia micoplasmei si a altor bacterii, virusi nasoi-, m-am tratat dar am crezut ca nu mi-a trecut k, am aflat d curand, am o candidoza cronica, p care eu o credeam boala mai nasoala si banuiam ca nu mi-a trecut ureaplasma aia. dar se vede bine ca aia trecuse si sunt ok. am facut nunta in vara si in luna de miere am ramas gravida. nu ne-am planificat, am zis s-o lasam cum vrea Dumnezeu, si uite ca n-a vrut sa se intample inainte de nunta, parca ma astepta cu chestia asta. e amuzant privind din pucntul asta de vedere, sa vezi cum se aranjaza lucrurile. deci ma consider norocoasa.
sper sa va rezolvati si voi, si sa ma tii la curent cu evolutia ta. apropo, care e problema ta de nu poti ramane?

AndreeaI
24.10.2005, 11:18:16
am un singur ovar de la 20 de ani cand am fost operata de un chist endometriozic. vezi pe site info despre endometrioza.

sper si eu totusi sa raman natural!

madasta
24.10.2005, 15:56:35
andreea, imi pare rau sa aud ca ai complicatii. obsesia mea mereu a fost ca sa n-am ceva sa nu pot ramane, mai ales ca am avut mereu sensibilitati si probleme. dar nu mi-am pierdut speranta...a fost mai usor dekt mi-am imaginat. la tine desi e mai complicat un pic, iti tin pumnii si sper sa nu fie probeleme mari. oricum vei avea un copil, sunt convinsa!!!

simi_24
24.10.2005, 15:59:35
:o sal, fetelor! in legatura cu burtica, care creste vazand cu ochii va pot spune, nu din propria experienta (nu sunt inca mamica, nici viitoare mamica dar astept cu nerabdare momentul) ca sunt forte o.k.uleiurile vegetale; sora mea, care are o fetita scumpa de tot, a folosit uleiul de germeni de grau pur si eventual uleiul de catina si a fost foarte multumita:
Apropo, Andreea, stai linistita, sunt convinsa ca intr-o zi vei deveni o mamica foarte fericita; e adevarat ca sunt multe probleme, dar o sa fie o.k.

simi_24
24.10.2005, 15:59:59
:o sal, fetelor! in legatura cu burtica, care creste vazand cu ochii va pot spune, nu din propria experienta (nu sunt inca mamica, nici viitoare mamica dar astept cu nerabdare momentul) ca sunt forte o.k.uleiurile vegetale; sora mea, care are o fetita scumpa de tot, a folosit uleiul de germeni de grau pur si eventual uleiul de catina si a fost foarte multumita:
Apropo, Andreea, stai linistita, sunt convinsa ca intr-o zi vei deveni o mamica foarte fericita; e adevarat ca sunt multe probleme, dar o sa fie o.k.

madasta
24.10.2005, 21:46:23
mersi sim!!!o sa ascult sfatul tau legat de uleiurile vegetale!