PDA

View Full Version : Medici pediatrii

Andru
05.10.2005, 13:49:05
M-ar interesa, daca ma poate ajuta cineva, in legatura cu pediatrii din sistemul privat.

Nicoleta
05.11.2005, 17:40:25
Andreea, am vazut ca esti in cautarea unui doctor pediatru...Nu stiu daca s-o fi inventat doctorul pediatru pe care ni-l dorim noi, mamicile carcotase, insa pana una alta, ne descurcam cum putem. In general, nu sunt o persoana mofturoasa, insa cu stomatologul, ginecologul si mai nou, pediatrul, am avut de furca :mrgreen:

Asadar, pediatru:pentru vaccinuri,am testat vreo doi doctori de la clinicile din cartier(din pacate nu locuiesc in zona Titan), in final am ramas la o doctorita care este mai tinerica, mai amabila, mai comunicativa si care isi face treaba cat de cat...Nu mi se parea normal ca un doctor sa administreze copilului un vaccin fara a evalua in prealabil starea de sanatate a acestuia.

In sistemul privat, poti incerca sa iti faci un abonament la Medicover.Am inteles ca ar fi ok dr.Calapod. Noi nu am ajuns ea, insa avem o prietena care este foarte multumita.

Altundeva...poti incerca la Medlife, la dr. Marcu, cam sclifosita, grabita, fara timp prea mult, te expediaza repede, nu prea vine acasa...Alt doctor ar fi dr. Capraru, consulta numai la el acasa, este foarte deschis, comunicativ, are timp berechet sa stea la discutii cu tine, te indruma si in ale alaptatului, insa este cam tipicar...O alta doctorita ar fi dr. Culcer de la Municipal care mie mi-a placut, desi este cea cu care am avut de-a face destul de putin si asta in ultima perioada... Pare destul de grabita, practica preturi destul de mari, insa sfaturile ei, noua ne-au fost de un real folos. Are un cabinet privat undeva in zona Obor.

Mie cel mai tare mi-a placut dr. Cobac, de la maternitatea Elias, insa habar nu am daca se ocupa de copilasi "in afara maternitatii". Cand am nascut, am prins-o de garda, este o persoana foarte calda, foarte bine pusa la punct si dispusa sa ajute!La inceputurile mele de mamica, am sunat-o de cateva ori, disperata, la maternitate si m-a ajutat.

Nicoleta :D si Alexia

Andru
07.11.2005, 10:57:55
Multumesc pentru informatii. Cred ca or sa-mi fie de folos. E tare greu sa gasesti medicul care-ti trebuie. Pana nasc mai e, dar am zis ca trebuie sa ma interesez din timp. Cam cand as putea sa vorbesc cu medicul?

carmen
01.12.2005, 13:53:14
Noi am fost dupa doctor imediat dupa ce s-a nascut asta mica. Am vazut ca e vorba de zona Titan, eu chiar la policlinica Titan am luat doctora. Luni am ajuns acasa de la maternitate si tot atunci s-a dus sotul meu sa o inscrie pe Adina la un doctor. A doua zi a venit asistenta acasa, iar a treia zi a venit si doctora.Nu cred ca ti-as face un bine sa ti-o recomand, nu de alta, dar la ea este tot timpul aglomeratie si astepti mult la coada. Ultima data cand am fost sa-i fac vaccinul am stat 1ora si jumatate, desi cei cu vaccinul au prioritate. Doctorita in sine e de treaba, dar fiind mereu aglomeratie...
LaPentru o a doua opinie am apelat la dr. Capraru, este 300.000 consultatia, te duci cu bebelul la el acasa (undeva pe langa Piata Galati) si este exact cum spunea Nicoleta despre el. Pe mine m-a ajutat mult pe partea de alimentatie, adica daca tot papa putin Adina, macar sa manance mai consistent. In urma sfaturilor lui, merge mai bine cu luatul in greutate asta mica.

Asta este experienta mea cu doctorii. As fi vrut sa ma duc la dr. Culcer cand eram disperata ca nu lua indeajuns de bine asta mica in greutate, chiar Nicoleta mi-a spus de ea, dar s-a pupat cu perioada de concediu a dr. si-am ajuns la Capraru.

Poti sa te gandesti la varianta cu doi doctori: unul de la stat (unde nu platesti consultatia) si unul particular la care sa apelezi in caz de probleme. Dupa cum vezi, noi asa facem.

Andru
01.12.2005, 14:02:52
La Titan, cum se numeste dr.? Nu de altceva, dar sa stiu sa nu ajung si eu. As fi preferat un dr care sa vina acasa. Cand e bebe mic, e mai greu sa te deplasezi. Nu era o problema ca plateam (nici sa ma jupoaie). Dar sa fie si bun. E tare greu. :cry:

carmen
01.12.2005, 14:06:11
Dr. Negrea Rodica. Nu stiu in ce masura vine acasa, la noi a fost doar o data. Nu e rea, dar urasc aglomeratia!!! De venit acasa nu cred ca vine, mai degraba asistenta ei.

Andru
01.12.2005, 15:29:14
Pana la urma, trebuie sa gasesc. Nu e normal sa te puna sa te plimbi cu bebe nou-nascut. Trebuie sa vina acasa. Si asta de fiecare data cand trebuie. Nu sa stai sa zaci pe holuri.

cristinamh
01.12.2005, 19:49:22
incep sa cred ca pediatrul meu e de pe alta planeta... noi suntem inscrisi la elias... a venit acasa imediat cum i-am anuntat ca am adus copilul...
si pana la o luna imi vine saptamanal, cu asistenta si cantar. apoi, incepand cu urmatoarea vizita la doua luni, ne ducem noi la policlinica... mereu cu programare, si bebelusii mici intra primii indiferent ce mai e la usa... mai ales daca sunt si pt vaccin!
am prins cu andrei sic ateva zile aglomerate... acum sa vedem cu iris cum o sa fie. dar oricum imi vine acasa prima luna saptamanal.

oare nu exista regula asta pt toti pediatrii care iau in evidenta un nou-nascut?!?! mi se pare ciudat doar unii s-o respecte.

Andru
02.12.2005, 11:48:37
As vrea sa stiu cum se numeste medicul tau si cum as putea sa iau legatura cu el. Se pare ca sunteti norocosi, din ce am auzit pana acum.
Asa ar fi normal. Sa vina acasa. Dar se pare ca nu e nimic normal la noi.

monnalisa
20.02.2006, 12:32:32
un pediatru foarte cunoscut si cautat in bucuresti este dl. doctor stanciu. lucreaza la budimex, il gasesti la etajul 7 in fiecare zi lucratoare intre 7 si 13, iar la cabinet in sectorul 5, langa policlinica malcoci,martea joia si sambata dupa amiaza. garantat este super profesionist, vin oameni la dansul din toate colturile bucurestiului si din provincie. la cabinet este mai bine pentru ca ai ora programata si nu astepti foarte mult. daca ai nevoie de nr de tel, astept mesaj.

Jordzygirl
06.03.2007, 05:49:05
Christina Ricci Undressing!
http://Christina-Ricci-Undressing.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Abadermoha
18.06.2007, 11:02:55
Catherine Z. Jones and Sarah M. Gellar Lesbian Fucking! (http://www.WatchingTheTube.com/Player.asp?id=1116415)

Montice
20.06.2007, 11:02:29
http://www.shockingtheworld.com/player?movie=1116415