View Full Version : FIV
Stiti daca se face FIV, in Bucuresti, si in alta parte decat la Medsana, Giulesti, Sabyc, Globalart?
alina
28.02.2005, 11:26:30
iti raspund cu intarziere, Thea. se mai face FIV si la clinica Med New Life.Este pe strada Romulus. Nu stiu exact costurile. Daca vrei un nr. de tel. da-mi PM.
korina
28.02.2005, 22:07:29
despre clinica asta am auzit lucruri cam urate, se plangea o tipa pe dc. spunea ca ii suspecteaza pe dr ca ar lua din ovule fara stirea pacientelor, si le-ar implanta unor paciente din israel. pare cam suspect, oricum.
romaniaau
17.06.2005, 15:51:50
Stie cineva sa imi spuna cite zile trebuie stat in pat dupa FIV?
Va multumesc
danutza_c
08.07.2005, 21:43:52
Buna fetelor!
Am gasit site-ul acesta de o saptamina si tare mult ma bucur! Am gasit raspuns la destule intrebari dar as mai avea o intrebare:
Stie cineva sa-mi spuna cit dureaza un ciclu de FIV, de la cap la coada? Motivul pentru care va intreb este ca nu sunt in tara si vreau sa vin ca sa fac FIV, dar trebuie sa-mi si planific intr-un fel sedera si sa stiu cam cit ar trebui sa stau...
Din cite am inteles Dr. T nu face FIV dar are pe cineva cu care lucreaza? A facut cineva pina acuma FIV cu el? Sau prin recomandarea lui?
PLS, m-ar ajuta enorm sa aflu ceva informatii despre subiect!
Merci mult! :wink:
Danutza
madasta
21.10.2005, 09:55:38
fetelor, poate suna prosteste intrebarea mea, dar eu nu stiu c inseamna FIV. puteti sa-mi suneti si mie va rog, sa nu mor ...stiti voi, proasta...!!! :cry:
FIV inseamna "fertilizare in vitro". Se recolteaza ovule de la tine si sperma de la sot sau donator si se prepara "in vitro". Embrionii rezultati se implanteaza in uter, numarul depinde de varsta pe care o ai. Din cate stiu eu, reusita nu e 100%.
fertilizarea in vitro = se selectioneaza spermatozoizi cat mai buni, se trateaza, se obtin se de la femeie ovule si se pun in contact dupa care produsul se implanteaza in uter.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.