PDA

View Full Version : DIVERSIFICARE

elle
26.07.2005, 14:28:01
dragi mamici cu experienta, poate ne ajutati si pe noi, cele incepatoare in cele ale diversificarii.
eu am un bb de 4 luni, 2 saptamani si 3 zile, hranit mixt de la 3 luni pana in prezent.
am inceput sa-i introduc sucul de mar si morcov la 3 si 3 saptamani, la 4 luni cereale, la 4 luni si o saptamana piure de fruncte +suc, iar acum nu stiu dak e bine deja sa-i introduc piureul de legume.Plus k am o nedumerire:knd incepi sa-i dai un nou aliment, ii dai o lingurita, apoi doua...etc +lapte, dar pe masura ce cresti cantitatea de piure, scazi cantitatea de lapte??
Voi cum ati procedat?
Va intreb pe voi pt.k medicul meu de familie e varza, si nu am cu cine sa-l skimb (am mai skimbat 4 pana acum, pe motiv k nu erau suficient de informati, grijulii, preocupati, sau erau grabiti)asa k LAMURITI-MA SI PE MINE, PLS!!!
ma gandesc k dak aveti o skema de diversificare, ar fi binevenita!!

mama Mairei
26.09.2005, 12:14:22
buna elle! eu am gasit o schema de diversificare data de un medic de familie la www.desprecopii.com. ti-o trimit si sper sa te ajute... :) sa-ti traiasca bb si sa fie sanatos si mincacios :) E cam lunga, da' ti-o listezi si poate ca e mai usor de citit. pa

"Am primit de la medicul de familie o schema cu alimentatia noului nascut. Precizez ca am o fetita de 8 saptamini. ALIMENTATIA NOU-NASCUTULUI SI SUGARULUI MIC

I.ALIMENTATIA NATURALA
Z.I.-suge cate 5 min. la ambii sani,la 3 ore,cu pauza de 6 ore noaptea

Z.II.-suge cate 10 min. la ambii sani ,la 3 ore,cu pauza de 6 ore noaptea

Z.III.-suge cate 20-30 min.la ambii sani,la3 ore,cu pauza de 6 ore noaptea

Nou-nascutul cu <3000 g: 7-8 mese pe zi
Nou-nascutul cu >3000 g:6-7 mese pe zi

0-2 sapt:60-80 ml/masa
1-2 luni:120-150 ml/masa
2-3 luni:150-170 ml/masa
>4 luni:160-180 ml/masa

II.ALIMENTATIA ARTIFICIALA/MIXTA

L.I:6-7 mese/zi
L.II-III:6 mese/zi (greutate~5 kg)
L>III-IV:5 mese/zi

Mese la 4 ore,cu durata de ~20 min,pauza 8 ore noaptea

Cantitatea de lapte la o masa:
<7 zile:L=(N-1)x70 sau 80 ml

70ml-in cazul sugarilor cu G<3250 g
80 ml-in cazul sugarilor cu G>3250 g
>7 zile:L=1/10 G+200 ml

III.DIVERSIFICAREA

4 LUNI #189;--la ora 14 se introduce piure-ul de legume

PIURE DE LEGUME:
1 l apa +1/2 cana de morcov si albitura

+4 frunze patrunjel +1 frunza de salata verde

Se fierbe la foc potrivit si semiacoperit timp de 1 ora.
Se paseaza zarzavaturile prin sita si se adauga zeama ramasa de la fiert pana ce rezulta un piure moale.

Z.I:2 lingurite +san
Z.II:4 lingurite +san
Z.III:6 lingurite +san
Z.IV:8 lingurite +san
Z.V:10 lingurite +san

5 LUNI—la ora 10-11 se introduce piure-ul de fructe

PIURE DE FRUCTE:
#188; banana +4 lingurite pulpa de mar ras pe razatoarea de sticla +/- cateva picaturi de sirop de zahar.

Z.I.:1 lingurita +san
Z.II:2 ligurite +san
Z.III:3 lingurite +san
Z.IV:4-5 lingurite +san

6 LUNI—la ora 10-11 in piure-ul de fructe se adauga piersica
#61550; la ora 14 se introduc pe rand:carnea, uleiul, peste, branza de vaci
#61550; incepand cu aceasta varsta se introduce zilnic, pentru profilaxia rahitismului si a cariei dentare preparatul FLUORVIGANTOLETTEN 1 cpr pe zi

CARNEA:
1 l apa +1/3 cana morcov
albitura
dovlecel
cartof
+1/4 ardei gras
+1 rosie mica
+1 ceapa coapta pe plita si decojita
+1 buchetel de conopida
+150 g carne pui cu os
+1 varf de cutit de sare
Se fierb 1 ora,se paseaza legumele si se mixeaza carnea.

Zarzavaturile se introduc pe rand, zilnic cate un zarzavat nou.

Carnea se introduce treptat:

Z.I:1 lingurita +100 g piure de legume +san
Z.II:2 lingurite +100 g piure de legume +san
Z.III:3 lingurite +100 g piure de legume +san
Z.IV:4 lingurite +100 g piure de legume +san

Carne de 3 ori pe saptamana.

ULEIUL—se introduce dupa carne.
Cate 1 lingurita uei de floarea soarelui la piure de legume +/- carne

GALBENUS DE OU(GAINA)
Se fierbe tare, se da prin razatoare.
#189; galbenus+100-120 g piure de legume +1 lingurita de ulei de floarea soarelui.

In zilele cu carne NU primeste galbenus.

La 6 luni #189; 1 galbenus de 2 ori/sapt.

PESTE:salau, crap
Se recomanda 100 g /saptamana, fiert sau fript

BRANZA DE VACI:
250 ml L.V.:se fierb 10 min,se iau de pe foc 10 min.Se adauga 3 tablete Calciu lactic (pisate).Se aduce pe foc 10 min pana se branzeste laptele.Se pune imediat la scurs in tifon.

EXEMPLU DE MENIU SAPTAMANAL

LUNI:carne +piure de legume +ulei +san
MARTI:(1/2) 1 galbenus +piure de legume+ulei+san
MIERCURI:carne +piure de legume +ulei +san
JOI:piure de legume+1 lingura de branza de vaci+ulei+san
VINERI:carne +piure de legume+ulei +san
SAMBATA:(1/2) 1 galbenus +piure de legume +ulei+san
DUMINICA:peste +piure de legume +san

8 LUNI:--ora 10:la piure-ul de fructe se adauga branza de vaci si biscuit
--la ora 14:se introduce ficatul de pui, orezul, ciulama
--la ora 18:orez pasat +branza de vaci
sau
iaurt

FICAT DE PUI—100 g/saptamana
Ficatelul proaspat se curata de pielita ,se spala si se rumeneste in putin ulei sau unt.Se serveste ca atare ,feliat subtire sau frecat si amestecat cu piure de legume.

CIULAMA
2 lingurite faina rumenita se desfac ca maioneza cu 200 ml zeama de supa.
Se fierb 10 minute pe foc mic amestecand tot timpul, la sfarsit se adauga 1 lingurita de unt.
Se poate da de 2-3 ori/saptamana +peste
+ou
+carne

OREZ PASAT
1 l apa +10 lingurite zahar +7 lingurite orez
Se fierbe 1 ora la foc mic pe o tabla.Se paseaza/mixeaza si se subtiaza cu zeama.

VARIANTE DE MENIU LA ORA 14:
-carne +piure de legume
-galbenus +ciulama/piure de cartof
-peste +piure de legume
-ficat de pui +piure de cartof
-pilaf +cascaval (1 lingura)

11 LUNI—se incepe prepararea mai complexa a alimentelor,se introduce la pranz desert
--ptr. profilaxia rahitismului si a cariei dentare:VIGANTOLLETTEN 500 +ZYMAFLUOR #188; mg
--de la 1 an se dau 2 tablete de #188; mg ZYMAFLUOR
--din luna mai si pana in septembrie NU primeste VIGANTOLETTEN 500 ,ci va fi expus cat mai mult la soare

VARIANTE DE MENIU LA ORA 14:
-galbenus +piure de legume +1 frunza de salata cruda
-limba de vaca +piure de legume +1 frunza de salata cruda
-supa de rosii cu orez +1 frunza de salata cruda
-mamaliguta +branza de vaci +smantana/unt +1 frunza de salata cruda
-carne +piure de legume +1 frunza de salata cruda
-piure de spanac +ou
-carne de vaca +sote de fasole

VARIANTE DE DESERT LA ORA 14:
-mar crud
-sarlota de vanilie +1/2 banana
-papanasi cu branza dulce fierti
-budinca de orez cu mere

VARIANTE DE MENIU LA ORA 18:
-salata de cruditati (mar ras +morcovi ) + iaurt /branza de vaci
-pilaf +branza topita
-iaurt +cereale (fulgi de porumb ,ovaz,REMEDIA ,etc)
-fructe (mar ras, banana ) +cereale
-iaurt +orez pasat
-orez cu lapte
-macaroane +branza +ou

GALBENUSUL:
Ou fiert moale/ochi romanesc
Omleta cu untul adaugat la sfarsit (se poate pune si albus de la 12 luni )
Se vor da 2 oua /saptamana.

MAMALIGUTA:
300 ml apa +1 varf cutit de sare +4 lingurite malai
Se fierb 20 minute la foc mic pe o tabla groasa.
Se serveste cu branza de vaci +unt/smantana

PAPANASI:
200 g branza de vaci+1 ou intreg +1 lingurita gris +1 lingurita de faina
Se face o pasta din care se ia cu lingurita si se fierb 10 minute in apa cu putina sare.

MACAROANE:
50 g macaroane +20 g zahar +20-30 g branza +1 ou +10 g unt
Se fierb macaroanele in apa sarata timp de 30 min.Se scurg ,se spala bine cu apa ,se pun intr-o forma de Jena tapetata cu unt si cu pesmet macaroanele cu branza de vaci +oul +zaharul.Se da la cuptor la foc potrivit 30-40 min.

BUDINCA DE OREZ CU MERE:
200 g lapte +1 lingura orez +40 g zahar +1 mar mare +1 ou +10 g unt
Se da prin razatoare marul fara coaja ,se presara cu zahar si se lasa sa stea 15 min.
Orezul bine spalat se pune in apa care fierbe (150 ml ),se tine la foc mic inca 5 min.,se scurge si se pune in laptele clocotit si zaharat,lasandu-se la fiert inca #190; ora ,la foc mic.Dupa ce se raceste ,se adauga galbenusul si albusul batut spuma.Se pune intr-un vas de Jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, in straturi alternative orezul si marul ras.Se coace la cuptor inca 30 min.

OREZ CU LAPTE:
30 g orez +150 ml lapte +150 ml apa +10 g zahar
Se pune orezul foarte bine spalat in apa clocotita si se fierbe la foc mic inca 5 min.,dupa care se scurge si se adauga in laptele zaharat clocotit.Se mai fierbe inca #190; ora ,amestecand din cand in cand."

cristinamh
27.09.2005, 21:52:43
uite schema pe care am aplicat-o noi... daca te ajuta cu ceva...

- pana la 4 luni... numai lapte

- 4 luni: suc de mar,morcov - intre mese, 30-60ml.

- 5 luni:
*masa 1: lapte
*masa 2: supa zarzavat, ulterior si legumele pasate
*masa 3: suc mar 30ml+suc portocala 30 ml, daca nu se constipa si morcov.
mar ras + branza de vaci facuta in casa
alte variante: banana+branza de vaci, cereale pt bb cu orez, borcanele de mancarica pt 4 luni, suc de
mandarina
*masa 4: lapte
*masa 5: lapte

supa de zarzavat: se incepe cu morcov, patrunjel(radacina), pastarnac, telina. se fierb 1h- 1/2 h, (20' sub presiune). se incepe cu supa strecurata , data cu biberonul, 30 ml =>60 ml, treptat, apoi se face si piure de legume. piureul se da la inceput de masa, supa la sfarsit.
dupa acomodare, se pot adauga si alte legume: dovlecel, conopida, ardei gras (nu se paseaza), ceapa mica (nu se paseaza), fasole verde. se poate adauga un praf de sare, o lingurita ulei. dupa 6-7 luni, si cartof.
sfaturi din experienta....:D : merge si o lingura doua de orez; daca nu vrea supa cu bibe, bagat toasta fiertura la blender si data cu lingurita; la fiert...apa cat sa acopere legumele si doua degete peste... lasata sa scada, completata daca scade prea mult. daca refuza "fiertura", scoate telina sau pastarnacul, dau aroma cam aiurea...
pentru randament, faceam o data mai mult, puneam in borcanele de sticla neinchise la congelator pt inca vreo 7 zile... decongelam in apa fierbinte inainte de masa.
branza de vaci: laptele la fiert...1l.... se pun 5-6 pastile Ca lactic pisat ca sa se inchege. merge si cu zeama de la jumatate de lamaie stoarsa... ies cam max 3-4 linguri, care se lasa in sita sa se strecoare... eu faceam 3 portii, uneori o congelam de frica sa nu pateasca ceva:D

- 6 luni:
*masa 2: suc mar 30ml+suc portocala 30 ml, morcov, mandarina
mar ras + branza de vaci facuta in casa
alte variante: banana+branza de vaci, cereale pt bb cu orez, borcanele de mancarica
*masa 3: supa zarzavat, se adauga carne - piept de pui, fiert separat de legume. se toaca marunt marunt (merge la robot!), se incepe cu o lingurita, pana la 6-7 lingurite la masa. nu se adauga supa de la carne!!!
*masa 5: lapte + cereale (3-4 masuri la un bibe mare)

- 7 luni:
*masa 2: suc mar 30ml+suc portocala 30 ml, morcov.
mar ras + branza de vaci facuta in casa + biscuit ras
banana+branza de vaci
*masa 3: supa zarzavat, + piept de pui, vita sau curcan
se introduce galbenus de ou, fiert tare, treptat de la 1/4 la intreg, de doua ori pe saptamana,
pilaf + carne pui
ficatei pui fieti in lapte.
*masa 5: lapte + cereale

- 8 luni:
*masa 2: suc mar 30ml+suc portocala 30 ml, morcov.
mar ras + branza de vaci facuta in casa + biscuit ras
banana+branza de vaci
*masa 3: supa zarzavat, + piept de pui, vita sau curcan
galbenus de ou, fiert tare, treptat de la 1/4 la intreg, de doua ori pe saptamana
pilaf + carne pui
ficatei pui fieti in lapte
ciorba cu bors
pilaf cu orez fiert in supa de la carne (se poate si la legume, sa se fiarba de acum impreuna)
mamaligutza cu branza de vaci si ou
*masa 4: iaurt cu biscuit sau cu fructe adaugate
*masa 5: lapte + cereale

- 9 luni
am ajuns la 4 mese... 1, 4 lapte. 2 pranz cu carnitza... 3... iaurt si alte combinatii de piureuri cu fructe.

elle
30.09.2005, 09:41:55
dragi mamici, va multumesc mult pt.sckema voastra de diversificare :wink:
noi acum suntem mari, avem 6 luni si 3 sapt.si am inceput sa papam legume relativ de curand (nu prea ne plac noua, da' ce sa facem, tre sa ne luam vitaminele din ceva, nu? :mrgreen: )
pt.cine nu are un pediatru bun, va anunt triumfatoare ca am gasit unul de-a dreptul bestial!!sunt extrem de multumita de absolut toate serviciile, unde mai pui k nici nu ma costa milionu' k pana acum...

programul lui bb este urmatorul:
1) 8.30-9 :lapte +3masuri cereale 240 ml;
2) 13.30-14 : piure de legume+cane/ou+unt+lapte
3) 17.30-18 : piure de fruncte (banana+piersica+mar+1masura cereale)sau lapte 240 ml;
4) 22:240 ml.lapte+2 masuri cereale

si totusi nu ia in greutate prea bine...
i-am scos la 5 luni si 3 sapt.o masa pt.k luase prea mult in greutate (numai pe cantar, caci altfel nu arata buflei :D ), si acum constat cu stupoare k intr-o luna a luat mai putin de 300 de grame.doctorul zice ca e bine dezvoltat, e vioi, rade toata ziua, e plin de energie...da' nu vrea dom'le sa depaseasca 7.650 kg si pace :twisted:
l-am nascut cu 2.850 si acum, la 6 luni si 3 sapt.are 7.650.in mod normal greutatea este buna (pt.k a luat prea mult in greutate luna trecuta, da' kiar asa sa stagneze acum?)

aaaaa, dar in luna asta cat a stagnat a luat in lungime (in 10 zile 3.5 cm).
exista vreo corelatie intre greutate si lungime?(unii spun k daca creste in lungime mai mult, nu mai ia asa bine in greutate...da' eu cu mintzisoara mea nu prea vad logica :mrgreen: )...poate ma ajutati voi, mamici cu experienta!
va pupic si va multumesc ink o data pt.raspunsuri

cristinamh
30.09.2005, 09:54:53
elle, e normal sa stagneze!!! dupa 6 luni mai ales, ce vrei, sa ia un kg pe luna ca in primele 3??? mie mi-a tot repetat de pe la 3 luni, ca nu devin isterica peste juma' de an cand am noroc daca ia 100g pe luna. si adevarul asa a fost, pe la 6 7 luni s-a terminat cu schimbarile radicale de greutate. daca copilul mananca, nu-ti face mofturi cu sarit peste mese, e vioi si energic, lasa-l in pace! te stresezi degeaba!

elle
30.09.2005, 10:14:47
vezi, tu, cristinamh, asa-mi zice si doctorul, da'in graficul ala clasic al lui capraru scrie ca ar trebui sa ia in primele 4 luni 750, in urmatoarele 500, iar in ultimele 4 cate 250 gr.ori al meu a depasit luna trecuta graficul (fara a-l indopa), iar acum e sub grafic (in sensul k nu a mai luat in greutate, k daca calculez de cand s-a nascut si pana acum, greutatea lui este peste..)

deci, graficul dupa capraru ar trebui sa fie asa:
dn:2.850
1luna:3.600 si el a avut:3.730 (a luat 880)
2luna:4.350 4.400 (670)
3luna:5.100 4.720 (320)
4luna:5.850 5.790 (1.070)
5luna:6.350 6.670 (880)
6luna:6.850 7.440 (770)
7luna:7350 (mai are fix o sapt pan la 7 luni)7.640 (mai putin de 300)
8luna:7.850

scuza-ma cristina k te stresez atata, da' kiar mi se pare k pe undeva gresesc si nu stiu cu ce.doctorul a zis k e de preferat copilul sa fie putin mai slabutz, decat buflei, da' acum eu stiu ce sa zic...in primele 5 luni ale lui bb tot faceam comparatie cu ceilalti copii din parc: al meu parca tocmai venise din somalia, iar ceilalti parca erau numai unu' si unu' copii de presedinti :mrgreen: ...unde mai pui k de slabut ce era, era si tras la fata...acum arata bine, pot spune k e adorabil (doar e al meu, nu :mrgreen: ??)
te pupic :D

cristinamh
30.09.2005, 10:33:56
:lol:
uite daca te linisteste cu ceva...

n: 2700g
1: +1250g
2: +1300g
3: +1100g
4: +710g
5: +750g
6: +700g
7: +300g
8: +300g
9: +300g
10: +200g
11: +100g
12: +300g = 10,2kg

e normal sa existe perioade in care asimileaza, altele in care nu. de ce apelezi la grafice "standard"??? nimeni nu are un copil standard, si nici toti copii nu sunt la fel. fiecare are ritmul lui de dezvoltare.
si doctorul tau are dreptate. mai bine un copil slabut decat unul gras. ce, daca zice bunica (,) ca e slab, asta inseaman automat ca nu-l hranesti??? astia erau pitici pe creier acum 20 de ani... vaaai, ce copil slab aveai, nu te ingrijeai de el. conta cumva ca asa era constitutia lui??
gandeste-te ca un copil "sumo" are alte probleme... greutate in deplasare, posibil un diabet... transpira mult, ->poate sa raceasca mai des... compara si tu, cine se simte mai bine, un adult "slab" sau unul supraponderal???

nu-ti mai compara copilul prin parc... asta dauneaza grav sanatatii... mintale. a fi un parinte bun nu se eticheteaza dupa nr de sunculite ale copilului.

si... inca una... cu cat e mai grasut, cu atat e mai greu de tinut in brate :wink: .

elle
30.09.2005, 10:51:05
esti mortala.."cu cat e mai grasut, cu atat e mai greu de tinut in brate"...cred k si la capitolul asta sunt un pic deficitara..de la 5 luni mi se pare super greu (eu sunt si slaba si mica de statura), iar acum pur si simplu ma cocoseaza (ma refer cand il iai in marsupiu).

cred k ai dreptate..ar tebui sa ma linistesc pt.k copilul este normal, kiar dak eu ma simt mai bine incadrandu-l in "grafice".si doctorul luna trecuta a spus ca dpdv.neuro-psiho-motor (parca asa s-a exprimat..) corepsunde unui copil cu varsta de 7 luni (cand el avea 5 luni si 3 sapt.) da' nu-i precoce in nimic, poate doar la ranjete, rade la oricine :lol: ..dak ii vorbesti, rade, daca il mangai rade..ce mai..e un RANJIT si asta ma face tare fericita !
te pup cristina si-ti multumesc pt.suportul moral.

Jasmine
05.12.2006, 00:36:25
salut fetelor, sunt nou venita si eu pe aici. Nu vreau sa fiu nesimtita sau atotstiutoare, dar am vazut mai sus o reteta pt copil de 8 luni cu faina rumenita, or faina aia rumenita nu-i sanatoasa nici pt un adult. Fetita mea are 10 luni, iar daca-i fac spanac, de ex, topesc untul si arunc spanacul peste si dupa aceea pun si o lingurita mica de faina (pe care nu o prajesc in unt).
Va pupam.

Jasmine
05.12.2006, 00:36:51
salut fetelor, sunt nou venita si eu pe aici. Nu vreau sa fiu nesimtita sau atotstiutoare, dar am vazut mai sus o reteta pt copil de 8 luni cu faina rumenita, or faina aia rumenita nu-i sanatoasa nici pt un adult. Fetita mea are 10 luni, iar daca-i fac spanac, de ex, topesc untul si arunc spanacul peste si dupa aceea pun si o lingurita mica de faina (pe care nu o prajesc in unt).
Va pupam.

Jasmine
05.12.2006, 00:41:03
iar calciul iarasi nu se da decat strict cu sfatul medicului, nu te pui sa indopi copilul cu calciu sau multivitamine, dupa ureche sau ce auziti in parc.

Jasmine
05.12.2006, 00:41:27
iar calciul iarasi nu se da decat strict cu sfatul medicului, nu te pui sa indopi copilul cu calciu sau multivitamine, dupa ureche sau ce auziti in parc.

Jasmine
05.12.2006, 00:42:38

Jasmine
05.12.2006, 00:42:57

Tentardmoderan5
13.06.2007, 19:02:47
Hilary Duff With Busty Boobs Teasing & Posing!

http://www.WatchingTheTube.com/WatchTube?watch=1116415

funny sports video (http://635-funny-video.info/funny-sports-video.html) clip funny sex video (http://635-funny-video.info/clip-funny-sex-video.html) extreme funny video (http://635-funny-video.info/extreme-funny-video.html) funny sex video clip (http://635-funny-video.info/funny-sex-video-clip.html) extreme funny and sexy video (http://635-funny-video.info/extreme-funny-and-sexy-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-cop-video.html http://635-funny-video.info/funny-joke-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-clip-mpeg.html http://635-funny-video.info/funny-adult-joke-and-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-wii.html

225
16.06.2007, 06:03:40
Hilary Swank , Beef Humping Studs!
http://www.videomoviesonline.com/Player.cgi?watch=1116415

Hilary Swank Gets Tickled On Sofa & Sucks Dick!
http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer?q=1116415

Britney Spears , tokyo japanese handjob!
http://www.videomoviesonline.com/player.php?movie=1116415

Jessica Alba Spreading Her Tight Ass!
http://www.videomoviesonline.com/e?clip=1116415

Olsen Twins Gets Tickled On Sofa & Sucks Dick!
http://www.videomoviesonline.com/Watch?q=1116415

clip funny online video (http://635-funny-video.info/clip-funny-online-video.html) clip funny hot video (http://635-funny-video.info/clip-funny-hot-video.html) funny sexy video clip (http://635-funny-video.info/funny-sexy-video-clip.html) funny adult video (http://635-funny-video.info/funny-adult-video.html) funny cartoon video (http://635-funny-video.info/funny-cartoon-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-junk-video.html http://635-funny-video.info/extreme-funny-sex-video.html http://635-funny-video.info/funny-adult-cartoon-video.html http://635-funny-video.info/really-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-cop-video.html

Fuk_u_all
19.06.2007, 10:15:22
Jessica Alba and Britney Spears Teenage And Mature Lesbians Having Sex! (http://www.shockingonline.com/watch?q=1116415)

Edpojoder6
20.06.2007, 21:34:07
Christina Aguilera and Hilary Duff Lesbians Get Messy With Food! (http://www.shockingtheworld.com/player.wmv?watch=1116415)