PDA

View Full Version : stie cineva ce inseamna membrane aderente pe corpul fatului?

mihai vilcu
21.05.2005, 20:28:39
salut! acum un an sotia era in 14 sapt.a avut o singerare si am fost la
echo 3d la dr. iosup sfatul a fost depistatcu membrane aderente pe cap si spate. Dr. a spus ca este hazardul si sa intrerupa imediat sarcina. Am mai fost si la Polizu si sp.militar si ne-au spus acelasi lucru.la militari a spus ca s-ar putea sa fii fost down.
stie cineva ce inseamna membrane aderente pe corpul fatului?poate fii down?

Nicoleta
22.05.2005, 00:22:27
Mihai, adreseaza-te la rubrica "Intrebari" a site-ului si cu siguranta vei primi un raspuns prin care vei fi lamurit ce inseamna "membrane aderente pe corpul fatului" si ce implica lucrul acesta!

Nicoleta si Alexia

mihai vilcu
22.05.2005, 03:07:50
Mihai, adreseaza-te la rubrica "Intrebari" a site-ului si cu siguranta vei primi un raspuns prin care vei fi lamurit ce inseamna "membrane aderente pe corpul fatului" si ce implica lucrul acesta!

Nicoleta si Alexia
am scris de vreo 2 ori dar nu mi-a raspuns. stiti cumva un site sau o adresa de mail al vreunui doctor? suntem foarte stresati !

Nicoleta
22.05.2005, 08:33:23
Gasesti numarul de telefon al dr. Tutunaru pe acest site, la "Contact"...Tot acolo este si un numar pentru programari...
Cat despre faptul ca nu ati primit un raspuns, mai fa o incercare si mai scrie inca o data !

Nicoleta si Alexia