View Full Version : Clubul viitoarelor mamici (4)
alina
16.05.2005, 11:16:00
Haideti la povestit!!! ;hehe
ukiuki
16.05.2005, 16:10:07
Beeey! Alina, nu ma mai joc... vroiam io prima! :wink:
Da sunt, "dupe" tine! :lol:
Ce mai faceti mamici? ca vaz ca ati inceput sa discutati despre pestisori papagali...si alte oratanii :shock:
Ma bag si eu, in privinta papagalilor, eu nu-i mai suport(pe unii), ca am avut si ma cam ... musca! Si avea si o gagica...mama mama ce-i facea, de-i sareau penele si fulgii :lol:
Pestii...hmmm, cam prea tacuti pentru temperamentul meu...
Cateii...auuuuuu, tare-mi plac, da' tre' ceva rabdarica! Aproape ca la copii...antrenament! :wink:
Pisici...miaaaauuu, am avut - una, care a facut 6 pui, pe care nu m-a lasat sufletul sa-i omor(cum se practica!) si erau ca niste tigrisori frumosi tare... dar - DAR! m-au umplut de purici :cry: :cry: , asa ca... valea!!! :wink:
Asa ca... ce-as putea sa-mi iau, avand in vedere ca Mariucai tare-i plac animalele...??????? :idea: :idea: :idea: Hai, va rog, idei...sau facem alt topic!! ZOO!!! :idea:
Gabriela si mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
Ia-ti ceva de plus :)). Nu o sa mai ai probleme :wink:
ukiuki
16.05.2005, 18:53:24
Hai mey Maya, razi de mine sau ... cu mine???
Cum de plus? tu crezi ca n-am destule? da ce4 dau din coada si fac zgomot? cum sa le impaci pe toate...doamne... :wink:
Gabriela si Mariuca
monikara
17.05.2005, 08:21:57
Pai, Uki ca sa uitam de numaratul zilelor si alte probleme, din una in alta am ajuns la .........zoo. :lol:
De plusuri am si eu "garsoneria" plina.
Ma gandesc ca poti sa-ti iei o pasare care nu face asa mult zgomot (asta ma gandeam si eu pentru mine, dar imi pare rau ca v-a trebui sa o tin mereu in colivie pt. ca chiar asa cum avem noi decat o singura camera este plina de flori si daca las pasarea libera mi-e frica sa nu le jumuleasca :roll: .......ca dupa aia sa vezi ce o bag eu direct in cuptor in tava de yena :lol: :lol: ).
Mie imi plac tare mult florile si am de mai multe feluri - si la astea chiar nu zice nimic sotul ca si lui ii place sa vada casa plina de flori :wink:
Eu iarna tin plantele la papagali in camera si mi-au distrus vreo trei anul trecut. Acum le am pe balcon, vad ca au dat din nou. Dar la iarna o luam de la capat cu mancatul lor. Nu pot sa-i tin tot timpul inchisi ca mi-e mila de ei.
Ukiuki nu rad de tine ci cu tine :lol:
ukiuki
17.05.2005, 16:21:07
E nu zau :wink: auzi, cica ea rade cu mine, nu de mine... hai ca te cred!
Beey io nu ma supar repede, sa stiti voi, si sa nu incercati ca o sa va plictisiti repede. La mine totul e un continuu haz de necaz :D
Ca sa stiti!
Pasare am tot avut - sticleti, scatii, toti erau scandalagii, papagali nebuni, pana la urma a scapat din colivie (norocul lui, cred! :wink: )
Nooo, eu vreau casa la curte si apoi... o... menajerie :lol:
Pai nu? ca nu ma pot hotari ce animale vreau asa ca le vreau pe toate :shock:
Pupam la voi
Gabriela si Mariuca
cataluta
18.05.2005, 14:02:30
Fetelor eu am fost numai 1 luna la Tutunaru, dupa 6 luni la alt doctor...vorbisem sa facem laparo luna asta daca nu ramin...si uite ca de paste am ramas gravida....acum sunt in 4 sap. si 4 zile....astept sa ma duc la prima eco la el sap. viitoare marti sau miercuri...Va pup pe toate si sper sa deveniti toate grele cit mai repede...Sarcina asta i-o datorez lui ca m-a monitorizat ca la carte si inainte si dupa ovulatie si am bagat si pregnyl ca mi-a zis el! :)
ukiuki
18.05.2005, 15:32:23
Bravo CATA!!! 8)
Sarcina usoara (doamne sper ca am inteles bine, sa nu ma fac de kko)!!!
Grija mare de burtica, fara suparari, numa si numa dragoste!!! :wink:
Bine?
Gabriela si Mariuca
monikara
18.05.2005, 15:39:56
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIII :D :D :D :D
cataluta
19.05.2005, 07:46:04
Mercic din suflet fetelor...sunt foarte fericita :D ...cu adevarat a fost mare T in cazul meu :lol: ...miercuri ma duc la prima eco...sa dea Domnul sa fie bine si sa va dea sanatate si voua si tot ce va doriti! :P
mirela
21.05.2005, 15:48:56
FELICITARI.....pentru bebe.
Hmm...nu mai posteaza nimeni, va tineti de plimbari? :D
monikara
25.05.2005, 10:49:01
Pey tot asteptam sa mai scrie cineva ceva......... :oops:
cataluta
25.05.2005, 10:51:10
Fetelor azi am fost la T si mi-am vazut simburica...sunt in vreo 5 sapt. si ceva...T a zis ca sunt a 6-a fata pe care o ameninta cu laparo si ramine din prima luna de monitorizare...am fost tare fericita sa vad ca bebe este in uter si creste...va doresc la toate sa imi calcati repede pe urme si aveti incredere in T..este minunat! :D
monikara
25.05.2005, 10:58:48
Ma bucur pt tine Cata. :D :D :D Sa ai grija de tine si de bb :!:
mirela
26.05.2005, 22:37:25
Vad ca ploua cu bebici pe aici....Sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi si sant alaturi de voi.......Dar vesti nu am sa va dau....mai speram.Peste doua saptamani intru in concediu si sant hotarata pentru laparo....chiar doctorul de n-o vrea......chiar ma vad cu trei semne ....mai am trei asa ca ce mai conteazainca :lol: :lol: ...dar tot trei vreau :lol: ca sa fie set :P :P .Pupici...si bebici....
pinpin
27.05.2005, 17:10:02
Fetelor, sunt tare :( .
Am fost marti la eco si am aflat ca am uter retrovers si metroanexita!!!!
daca ati trecut prin asta, ce tratament ati urmat?
pinpin
30.05.2005, 16:55:52
Hei, nu mai trece nimeni pe aici? Nimic nou?
cataluta
30.05.2005, 17:20:26
Pin pin nu ma pricep dar uite ce am gasit pe siteuri:
"Metroanexita este o inflamatie a trompelor uterine si a mucoasei uterului. La nivelul trompelor uterine poate lasa ca sechele o serie de aderente care nu permit ovulului fecundat sa coboare in uter sa se implanteze pe mucoasa uterina sau nu permit accesul spermatozoizilor in treimea externa a trompei uterine unde are loc fecundarea.
Daca mucoasa uterina este inflamata, de asemenea nu sunt indeplinite conditiile pentru implantare, si ovulul fecundat se elimina la exterior. In acest fel sarcina devine improbabila."
Si uite un tratament de pe www.vindecare.go.ro
Se face cura cu boabe de ienupar. Aceasta cura dureaza 23 de zile.
In prima zi se iau 4 boabe, in a 2-a zi - 5 boabe, apoi se creste progresiv pana in ziua a 12-a, cand se vor lua 15 boabe. Incepand cu ziua a 13-a, incepem sa scadem cate o boaba zilnic, pana la sfarsitul curei, cand se va ajunge din nou la 4 boabe.
Pentru un tratament complet sunt necesare 213 boabe de ienupar.
Inainte de a fi inghitite, boabele de ienupar se vor mesteca foarte bine.
Cura cu boabe de ienupar mai este indicata si in tratamentul altor afectiuni ca: hemofilie, stomatita, neuroastenie, hipertensiune arteriala, reumatism, ascita, anexita si metroanexita, cefalee, sciatica, obezitate, impotenta, mastoza chistica. Succes!
cataluta
30.05.2005, 17:22:01
Pin pin si pentru uter retrovers: "uter retrovers" inseamna ca, datorita orientarii corpului uterin inspre inapoi, colul uterin (prima bariera intalnita de spermatozoizi in drumul lor spre trompele uterine) este plasat mai anterior, si astfel este mai dificil pentru spermatozoizi sa ascensioneze - dar nu este deloc imposibil acestora sa o faca! Este suficient un singur spermatozoid "voinic" sa ajunga in trompa uterina, la momentul potrivit, si copilul este pe drum!
pinpin
31.05.2005, 18:50:55
Cataluta, multumesc mult! multe fete au inercat sa ma lamureasca dar tu ai reusit foarte bine. Din pacate vestile nu sunt imbucuratoare asa ca 10 zile ma pun pe antibiotic si antiinflamatoare. Sper sa fie bine.
alina
04.06.2005, 10:13:18
Va pup dragelor. Am lipsit ceva timp, pt. ca mi-am gasit un nou job care ma solicita ceva mai mult decat fostul job, si nu prea mai am timp liber de surfat pe net :bleeaaah
Dar sper sa recuperez...
O sa intru ceva mai rar, dar ma gandesc la voi!!!
Va pup pe toate!
pinpin
05.06.2005, 12:52:08
Of tare :( am fost!!! Prima zi, doar o picatura mica si durere de burta cat cuprinde. A doua zi nimic. Dau fuga la farmacie si ma aleg cu un test cu a doua liniuta foarte pala. dar spre seara durere de burta, durere si mai mare de cap si rusi cat cuprinde.
Acum am trecut pe antibiotic si sper sa fie mult mai bine luna urmatoare.
mamidana
05.06.2005, 18:00:23
nu va pierdeti speranta, ca se merita. bafta si sex cat mai frumos si mai inflacarat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pinpin
06.06.2005, 19:25:41
Mamidana, multumim pentru urari! Eu personal o sa ma tin de "inflacarare" caci vreau sa te ajung din urma (felicitari pentru bebel :D )
cataluta
07.06.2005, 11:44:42
Pin Pin ce mai faci?
pinpin
11.06.2005, 09:24:05
Cataluta, sunt foarte bine sau cel putin asa cred. Astazi sunt in ultima zi de antibiotice. Trebuie sa recunosc ca nu am mai avut dureri de data asta (in sfarsit :P ), nu am facut candidoza si sotul meu e cumintel si a trecut pe 'branca ursului". Si imi vine tare mult sa rad ca atunci cand da cu branca dupa bere devine un urs...dar pe branci :P :P :P
pinpin
17.06.2005, 20:41:07
Hei, fetelor ati intrat in concediu? Nimeni nu mai trece pe aici?
cristinamh
22.06.2005, 14:32:21
am revenit si eu. am reusit sa citesc din urma, si tare ma bucur sa vad ca berzele mai stiu drumul catre noi!
eu tin in continuare pumnii!!!!
ps. apropo de ZOO :lol: , io acum mi-as lua pesti, da' mi-e ca-i invata andrei "viata" pe uscat si am renuntat.
arrabela
22.06.2005, 15:03:43
buna fetelor!
ma bucur ca va intalnesc si ca avem ceva in comun!
in cercul meu de prietene nu exista astfel de probleme!
pinpin si eu am uter retrovers si doctorita mi-a sugerat sa adopt numai unele pozitii la hat-hat, uta-uta, pt ca sa aiba trecere voinicii.
din pacate eu nu stiu incotro s-o iau, m-au cam dezamagit doctorii astia!
acum stau cu emotii pt ca ultimul CM a fost pe 1 mai si nimic de atunci!
cred ca m a sarit luna asta, testul Femina a iesit negativ :(
sper sa pot sa-l abordez si eu pe dl dr. T, mai ales ca eu apartin de Elias!
va pup pe toate si mult succes!
cristinamh
22.06.2005, 15:06:59
arabela, poate da testul eroare!
apropo de chestia cu "apartin de elias", si eu la fel... dar... nu e nici un avantaj. chiar nu conteaza.
arrabela
22.06.2005, 15:22:31
cristinamh, de fapt ai dreptate!
sa te auda Domnu, dar nu cred! in anii trecuti se intampla frecvent sa ma sara cate o luna, parca sunt copila! :x
nu am mai avut probleme in ultimul timp, venea, intarzia cate 5, 6 zile, dar venea! pt dureri si reglare luam in acest timp magneb6 iar de 2 luni un tonic care avea si proprietati de reglare hormonala printre altele. mentionez ca este din plante, nu are contraindicatii si chiar ma simteam bine, nu mai ma umflam, nu mai aveam dureri, nici nu stiam cand vine. acum, nimic!
pinpin
23.06.2005, 19:42:43
Arrabela, poate incerci sa fii un pic mai explicita cu "acele" pozitii de hat-hat si uta-uta h) pentru ca sunt extrem de interesata de asta. Si ce tonic ai luat? Eu am luat cateva luni extract din mugur de zmeur si m-am simtit mai bine. Dupa ce am aflat de anexita am dat-o pe antibiotic. si eu sunt curioasa daca voi mai avea dureri luna asta.
In ce priveste testele de sarcina Femina sunt renumite pentru numarul mare de erori dat. Incearca alta marca, barza sau Clear Blue (care mie mi se pare cel mai bun). Si poate ne dai o veste buna!! :D
pinpin
24.06.2005, 17:23:40
Arrabela multumesc pentru raspuns. Am sa incerc si eu acel tonic si sper din tot sufletul sa ai dreptate cu tratamentul dupa anexita. De fapt am auzit mai multe fete spunand ca au ramas insarcinate dupa ce s-au trata cu antibiotic.
Eu azi am luat de la farmacie Acid folic+Fier+Vit C si sunt foarte incantata ca le-am gasit pe toate adunate la un loc. Numai ca mi-au facut o pofta de mancare!!! ;surprise
Cat despre doctori buni, ei se mai gasesc. Dar, fir-ar sa fie, si eu am acceasi problema: finantele.
Te pup si hai sa facem o data copilutii aia! (si eu cand ma gandesc ca imi doream doi bb :cry: )
Si mie mi-a intarziat, mai si iunie nimic, mi s-a marit burtica...Si am facut testul de sarcina Narcis si negativ. De data asta eram sigura ca sunt dar vad ca nimic:(. Seara ma apuca niste dureri de ovare de mor..nu ma tin mult dar oricum si ma simt asha plina. Ciudat!
monikara
26.06.2005, 17:09:31
Maya i facut un singur test de sarcina :?: Poate daca iei si altul..........simptomee ceva ai :?: Cu dr. n-ai vb ? Totusi e cam ciudat :shock: :shock:
arrabela
27.06.2005, 11:33:22
A...., am uitat sa scriu ca vineri s-a produs evenimentul! :evil:
Asa ca acum o iau de la capatul cu calcule si.... nu mai zic! :roll:
Vreau sa stiu si eu exact la ce te ajuta acidul folic? as putea sa iau si eu fara recomandarea unui medic?
multumesc anticipat si va pup!
mult succes!
cristinamh
27.06.2005, 15:56:05
acidul folic nu te ajuta pe tine neaparat, ci pe bb. da, se ia preventiv cand incerci sa faci un bb, chiar se recomanda de unii medici... oricum, daca organismul nu are nevoie, il elimina.
cu un "search" pe net aflii tot c vrei despre "utilizarile" lui.
exista pastilute de 1mg s 5mg. eu am luat prima varianata.
Pe aici prin club ce se mai aude? Cristinamh ce-ti mai face burtica, creste:)?
cristinamh
09.07.2005, 18:59:10
maya, burtica mea creste... si mereu cand intru ma uit si pe la voi... hai mai, ca dupa ce scapi de greturi e chiar misto cu burtica... :lol: . nici o burtica noua pe-aici... pai e frumos???
la munca!!! :wink: :D . sau nu vreti sa faceti "berbecuti"???
arrabela
10.07.2005, 15:43:16
cristina, maya, va pup si multa sanatate! :)
eu din pacate nu o sa ajung la doctor prea curand
pt ca m-am apucat de dentist si ma cam usuca :roll: :shock:
deja o colega a mers la dr T si are o speranta, cred. urmeaza teste, analize pe care eu acum nu le-as fi putut suporta financiar. imi ramane doar speranta ca va veni un bb.
multumesc cristina.
pupici!
pin-ule, pe unde esti?
mirela
17.07.2005, 17:45:02
Fetelor va intreb si eu pe cele care a-ti facut monitorizari s-au care stiti, azi mie mi-a venit CM treb. sa merg in a 10 zi a CM la doctor , consider azi 1 zi si merg pe 26?
Eu nu am facut, dar stiu ca ciclul menstrual e perioada dintre doua menstruatii si daca a zis a 10-a zi a CM inseamna ca numeri dupa ce se termina menstruatie. Dar poate se procedeaza altfel la monitorizari. Sau intreaba-l pe dr T.
alina
19.07.2005, 18:30:45
Ce facurati fetelor? Va topirati de caldura?! Pe unde umblati?
;happy Trceti la apel imediat :grim
arrabela
20.07.2005, 10:37:01
ce sa trec Alina :( ca la mine nu e nimic nou sub soare,
eu oricum prestez mai nou stiu si cand trebuie(ovu), dar degeaba, ar fi culmea! :roll: :shock:
precis am trompele infundate sau mai stiu eu ce :roll: :?
voi, nimic?
alina
22.07.2005, 16:49:41
Ce-i cu pesimismul asta?
Nu va mai stresati, fiti optimiste, ganditi pozitiv!
Va pup pe toate si va doresc weekend placut!!!
pinpin
22.07.2005, 23:55:03
De prestat si eu m-am tinut dar tot nimic :(
Mai astept vre-o doua luni si apoi o iau si eu de coada cu doctorii :((
cristinamh
23.07.2005, 15:39:29
mirela... mai intreaba o data pe dr... nu cred ca se numara de cand se termina. ca sa construiesti un calendar, ziua 1 e prima zi de CM. poate sa dureze 3, 5, 7 zile... nu conteaza...
Ai dreptate, cristinamh, normal ca se numara din prima zi a ciclului, doar daca in prima zi sunt doar niste picaturi mai maronii, atunci se numara de cand vine ciclul rosu.
cristinamh
25.07.2005, 08:54:33
da, de cand apare rosu prima data numeri. alea maronii nu se pun la numarat
Brillianceme
02.08.2005, 17:26:35
Buna ziua, dragi viitoare mamici!
Acesta este primul meu mesaj. Ma alatur voua in dorinta de a avea un bebe cat mai curand. Am 1000 de intrebari si dileme despre acest subiect desi am citit mult de pe Internet. Mi-am luat inima in dinti si am facut o programare pe 5 august la dl.doctor T. si trebuie sa marturisesc ca am ceva emotii :roll:
Imi doresc din inima sa reusim! :)
adaleea
05.08.2005, 14:19:46
Dragele mele,
Va scriu sa va impartasesc povestea mea, pentru a le incuraja pe cele care isi doresc bebelusi care intarzie sa apara. Am 29 de ani si de 1 an de zile am tot incercat sa raman insarcinata si nu am reusit. Aveam probleme cu ciclu, in sensul ca imi intarzia ciclul cate 4-5 luni, iar acum nu mi-a mai venit ciclu din aprilie. Acum 1 luna si jumatate am fost la doctor care mi-a prescris o folie de anticonceptionale Novynette, urmand ca dupa ce termin folia sa merg din nou la control. Ieri am fost la control pentru ca terminasem folia si supriza: eram insarcinata. Nu stiu cum s-a intamplat minunea, ieir am fost prea euforica sa-l intreb pe doctor cum s-a putut intampla, in conditiile in care mie nu imi venise ciclu de 3 luni.
Asa ca aveti incredere in Dumnezeu fetelor, ca totul vine cand e programat, nu cand vrem noi. Nu incetati sa sperati, dar nici nu faceti o obsesie din asta. In cazul meu sarcina a aparut cand nu ma asteptam. a fost o minune dumnezeiasca. Multa bafta in incercarile voastre si nu disperati.
Va pup,
Andreea
WOW!!! Felicitari! Asta da miracol :) . Ai grija de tine si bebe, te pup!
Brillianceme
08.08.2005, 15:18:33
Draga adaleea,
Intr-adevar este un miracol ceea ce ti s-a intamplat tie! Iti urez mult noroc in continuare si sa ai o sarcina super usoara!
:)
Am fost vineri la dl.doctor si mai am programare abia de astazi intr-o saptamana....nu mai am rabdare! Cred ca o sa fac un consult si un eco....
Sa aveti parte de o saptamana minunata! :)
pinpin
12.08.2005, 18:30:59
Andreea, felicitaaaaaari! Ma bucur cand mai aud de cate o graviduta!Sa fiti sanatosi si tu si bebicul!
Eu inca n-am vesti noi. Tot astept si astept, poate pana la urma s-o intampla si la mine minunea!
arrabela
15.08.2005, 13:07:55
felicitari Andreea!!! :D asa mai zic si eu! eu mi-am zis in sinea mea ca
in primul rand nu trebuie sa-mi pierd credinta in Dumnezeu!
sper sa ma si auda1 :(
Brili, cum a fost la dr. T?
Pin-ule, fii barbata! :lol: :oops:
terminam cu dintii si dupa......sa te tii :twisted:
hai sa punem pariu: care din noi ramane prima? 8) :lol: :P
alina
05.09.2005, 12:57:01
Ce fac fetele? Slaba miscare pe-aici! V-ati intors din concedii sau inca mai umblati prin alte locuri?
Vreau optimism, vesti bune, berze, gravidute...hai .... la munca!!!! :grim
Va pupic!
Brillianceme
06.09.2005, 09:27:28
Buna dimineata!
Eu am avut concediu in iulie si apoi in august m-am apucat de treaba serios :oops: dar din pacate nu va pot da nici o veste buna. Iar luna asta, am inteles ca dl.doctor este plecat din tara, asa ca actiunea este compromisa :( :( :(
Sper ca celelalte fete sa fie mai optimiste si sa aduca barza aici in grupul nostru.
Pupici :)
arrabela
07.09.2005, 13:24:59
Buna fetelor,
am revenit si eu dar fara vesti bune.
S-ar putea sa ajung la dl dr mai devreme decat mi-am propus
pt ca trebuia sa-mi vina cm de 4 zile, dar nu simt nimic.
Brilli, tu te-ai programat pt cand este dl dr plecat? Ca n-am inteles prea bine!
Pinpin, ce-i cu tine?
Va pup si mult succes!
Brillianceme
08.09.2005, 14:41:44
Buna, dragelor!
Arra> imi pare rau ca nu ai nici tu vesti bune. Eu voiam sa ma programez la doctor. Dar din pacate, in perioada in care ar trebui sa fiu monitorizata, dansul este plecat din tara. Logic, voi amana pana luna viitoare :cry:
Totusi, sa nu ne pierdem speranta! Astept sa citesc si vesti bune pe aici :)
korina
16.10.2005, 15:57:39
Buna fetelor,
ma inscriu si eu pe lista, pt ca ne-am hotarat in final sa incercam sa facem al doilea bb. I-am facut doctorului o vizita inainte sa plece, urmeaza sa fac niste analize si sa astept urmatoarea menstruatie.
sper sa ma primiti printre voi si sper sa nu descopar pe la analize vreo grozavie...
va tin pumnii la toate, sa reusiti cat mai repede!!
cristinamh
17.10.2005, 09:56:54
korina, eu iti doresc sa te muti repede repede la burtici, si sa nu pleci singurica de-aici, musai sa mai iei vreo 2-3... :wink: .
korina
18.10.2005, 23:19:44
mersi mult cristina!!!
cand vad tu cat de putin mai ai si parca ieri scriai ca ai doua liniute....sarcina usoara in continuare!!!!
Nicoleta
19.10.2005, 12:16:49
Korina, curajoaso, spor la treaba, iti tinem pumnii sa treci repejor la gravidutze!
Nicoleta si Alexia
cristinamh
19.10.2005, 13:04:47
he he korina, trece timpul asa repede.... o sa vezi :wink:
korina
21.10.2005, 23:09:40
Sa va intreb ceva, poate stiti: la cat timp dupa vaccinarea antigripala e bine sa "treci la treaba" ca sa zic asa? eu am pus si o intrebare pe site, dar pana primesc raspunsul cred ca mai dureaza..
anaisa
01.11.2005, 00:21:36
buna fetelor!Sunt noua pe site si ma bucur ptr viitoarele mamici de aici,sarcini usoare si multi copii sanatosi si frumosi :D .Am 25 de ani si nu mi-am inchipuit ca exista atatea femei ce isi doresc copii si totusi bebelusi se lasa atat de mult asteptati.Am crezut initial ca eu sunt un caz mai special din cauza medicilor care nu reuseau sa-mi puna un diagnostic.Pe scurt nu am avut avorturi la cerere si nu am luat anticonceptionale niciodata,in urma cu 4 ani m-am fotarat ca vreau un bebe si surpriza dupa un an de incercari am ramas insarcinata dar bucuria nu a tinut mult activitatea cardiaca a incetat la 8 saptamani .Am facut toate analizele (exceptand safl si dozarile hormonale)si lysteria avea titru 1/320 am facut un tratament si mi sa explicat ca titru nu scade asa repede chiar daca eu sunt vindecata ,analiza arata dupa tratament tot1/320 mi sa spus sa raman insarcinata si sa imi refac analiza atunci.2 ani am incercat sa raman insarcinata si nu am reusit,mi sa dat de catre doctora mea un trat cu clostybegid(nu stiu exact cum se scrie)3 luni cate o tableta apoi 3 luni pauza si apoi 3 luni cate 2 tablete,nu mi sa facut nici o monitorizare desi am inteles ca trebuia neaparat.Nu am ramas insarcinata am ramas cu un chist pe care l-am tratat cu antibiotice si am facut Candida :cry: Am facut apoi acea desfundare de trompe nu stiu medical cum se numeste procedeu ,am uitat ,nu am chef sa caut acum.Nu aveam trompele infundate si mi sa spus de catre doctora(constantinescu c)ca nu mai are ce sa-mi faca.Am incetat sa mai vizitez dctra si am ramas insarcinata dar din nou sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani.Acum am schimbat medicul dctra respectiva era prea ocupata desi la cabinet imi lua pe o consultatie :!: .Acum am vorbit cu domnul T si dupa ce fac cele doua analize lipsa(doz hormonala si safl)ma prezint la dansul ,sper sa am mai mult noroc cum va urez si voua .A,da am uitat sper sa fie intocmai cum il descrieti voi.Va pup si sa vina si pe la voi barza cat mai curand. P.s multumesc ca m-ati ascultat :)
cristinamh
01.11.2005, 09:16:31
anaisa, curaj si optimism. o sa vezi ca bb atat de asteptat o sa vina pana la urma!
AndreeaI
01.11.2005, 09:21:57
draga anaisa,
eu nu am ramas niciodata insarcinata si sper acum, in lunile care urmeaza sa se intample minunea! trebuie sa avem incredere ca va fi bine! eu cred ca Dl Dr T este mai special si ne trateaza mai uman decat multi alti medici.
sanatate si toate cele bune!
dayana
01.11.2005, 17:55:22
Felicitari pt. bebe! Cred ca esti tare fericita. Si eu imi doresc sa traiesc o asemenea fericire.De un an incercam sa avem un bebe si acum ar trebui sa fac o verificare a trompelor (hsg) sa vedem daca sunt in regula, dar mi-e frica.Ma incurajeaza totusi cand vad ca unele reusesc in cele din urma. Inca o data felicitari si ... sa cresteti mari si sanatosi! Mai vorbim, pa pa! Apropo , am uitat sa ma prezint: Dayana, imi pare bine!
dayana
01.11.2005, 18:26:01
Arabela, eu am luat acid folic si fara prescriptia medicului. Acesta este de fapt un supliment nutritiv care are si rolul de a preveni anumite malformatii care ar putea surveni in dezvoltarea intrauterina a bebelusului.Este chiar indicat sa iei acid folic chiar inainte de a ramane insarcinata . Cand vei merge la dr. vei vedea ca iti va spune sa iei si tu. Te pup si ... spor la treaba!
AndreeaI
02.11.2005, 16:25:41
Am fost azi la monitorizare (sunt in ziua a 14-a) si mi-a zis ca nu a crescut suficient foliculul dominant (are 16 mm) si ca maine dimi sa fac un Pregnyl 5000 si sa vin la el cand am 2 liniute.
Daca nicimaine dupa Pregnyl nu se sparge foliculul? De unde stiu eu sigur ca s-a produs ovulatia? Are Pregnylul sigur "puterea" asta?
Nu era mai bine sa ma mai duc la inca o echografie?
Voi ce credeti?
anaisa
02.11.2005, 23:30:08
andreeaI si eu cred ca ar fi fost mai bine sa faci si o ecografie ,ar fi trebuit sa incerci sa vrb cu dctr tau si sa te lamureasca el .Eu nu stiu ce sa te sftuiesc deoarece nu am trecut prin asa ceva urmeaza sa incerc si eu o monitorizare luna viitoare.Oricum eu iti tin pumni si iti doresc un bebe frumos si sanatos cat mai curand ,daca se poate luna asta chiar. :D te pup! multumesc de incurajari cristinamh!
AndreeaI
04.11.2005, 16:30:20
dr meu este dr T.
l-am sunat pentru ca nu mai aveam rabdare si mi-a raspuns la telefon la intrebare. mi-a spus ca nu e posibil sa nu se sparga folicului pentru ca este matur si Pregnylul il ajuta. si pe de alta parte nu se vad semne ale unor foliculi din lunile anterioare care nu s-ar fi spart.
deci... astept 2 liniute in max 15 zile.
va sarut,
Andreea
danotino
05.11.2005, 15:29:34
draga andreea, si eu am facut monitorizare luna asta la dr T, dar m-a chemat la echo si dupa pregnyl. foliculul meu avea 21,5 cand mi-a dat pregnylul si am vazut dupa 2 zile la echo ca s-a spart. cine stie?!... oricum sper sa ne vedem burtoase la el la usa luna asta...si eu astept 2 liniute cu nerabdare. :oops: eu dupa ovulatie am avut niste dureri, nu stiu de ce. chiar in fiecare zi. pe tine de-a durut? poate de la pregnyl? stie cineva?
va pup si sper sa aveti o zi placuta! :wink:
AndreeaI
07.11.2005, 11:48:12
da, am avut si eu dureri, vreo 2 zile dupa Pregnyl.
nu stiu de ce nu m-a mai chemat dupa injectie la echo, dar nu conteaza, acum nu am altceva de facut decat sa astept.
daca nu, luna urmatoare o iau de la capat!
danotino
07.11.2005, 13:42:11
andreea, pe mine ma mai doare si acum...nu stiu de ce!? asta e, nici eu nu am altceva de facut, decat sa astept... poate ca asteptam cu folos si o sa ajungem sa ne cunoastem personal, burtoase la usa cabinetului. :)
astept vesti bune!!
korina
07.11.2005, 23:23:48
ceva sfaturi pt cineva cu uter retrovers care incearca sa conceapa un bb? ???
acid folic am inceput sa iau deja, din momentul in care ne-am hotarat pt un bb..altceva cred ca nu are sens...analizele de sange (fara cmv, toxo...)mi-au iesit bune...ramane sa imi mai fac altele , gen Papanicolau, etc..Aveti idee un centru cat de cat unde sa le fac cu trimitere de la dr de familie???
bafta fetelor!!!
anaisa
07.11.2005, 23:55:23
korina stiu ca aceste analize nu sunt gratuite ,asa stiu eu ca chlamidia,toxo,lysteria,etc,analizele astea mai scumpe au fost cateva din ele acum un an si ceva gratuite ,acum nu mai sunt.Iar pentru uter retrovers dtiu ca dupa ce prestezi cu partenerul trebuie sa iti pui o perna ceva sub fund. :oops: eu re sfatuiesc sa faci toate analizele si abia apoi sa te apuci de treaba.Mult noroc! :lol:
korina
08.11.2005, 00:00:46
mersi de raspuns; poate reusesc totusi sa le fac grais pe cele de secretie; ma gandeam ca toxo, listeria si cmv sa le fac in curand, sa vad; stiu ca daca ai o infectie acuta apar modificari si in formula leucocitara, iar la mine a iesit perfect, m-am mirat si eu...oricum intentionez sale fac in curand..mersi pt sfatul cu perna :wink: nu ma gandisem la asta, stiam ca trebuie sa stau "pe abdomen" si cam atat.
anaisa
08.11.2005, 00:05:22
andreea1 iti tin pumni si sper sa ai parte luna asta de un test de sarcina cu doua liniute ,(un bebe sanatos sau poate doi cine stie)astept sa vad ce faci!
giulia
10.11.2005, 08:48:40
Buna. Ma primiti si pe mine in clubul viitoarelor mamici? Please! Abia am suferit de un avort spontan, dar raman optimista.
Multumesc
AndreeaI
10.11.2005, 09:58:41
ce s-a intamplat?
e prima sarcina?
toate bune si sanatate!
giulia
10.11.2005, 10:04:04
Da Andreea era prima sarcina. Ce s-a intamplat? Nu stiu. Era totul bine aveam 13 saptamani. M-am dus sa-l vad la eco si nu mai avea activitate cardiaca. Sarcina oprita in evolutie, avort spontan. Sunt convinsa ca daca el ar fi fost bine ar fi supravietuit.
Data viitoare o sa fiu paranoica, dar sunt convinsa ca va fi. Va doresc si voua tuturor, sa fiti optimiste!
AndreeaI
10.11.2005, 10:36:27
Ai ramas usor insarcinata? La mine problema este ca nu raman deloc... Fac tot ce pot in acest sens. La ce medic te duci?
Pana la 13 saptamani ai mai facut echo?
Cati ani ai? Eu am 32.
Te pup
giulia
10.11.2005, 10:44:23
Imi pare rau Andreea ca ai asa o problema. Am ramas usor, aproape fara sa stiu.Ma duceam la o doctorita in Galati. Cunosti Galatiul? Am 29 de ani. Sunt tinerica. Si tu de altfel. Da am mai fost la eco la 10 sapt. si totul super OK. Nu stiu ce s-a intamplat. Nu m-a durut nimic, nu am avut grtuei toata perioada. Analizele au fost bune. Adica, pur si simplu asta a fost. Am avut marele noroc ca cel care mi-a facut ecografia sa fie om. El m-a linistit, el m-a sustinut, el m-a curatat si a suferit langa mine. Din pacate este medic la Spitalul Militar si nu cred ca as putea sa nasc acolo. Merg la control luni si o sa aflu mai multe amanunte.
Wow! Cat am scris!
Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi.Poate esti prea stresata. Ai incercat un concediu in care sa uiti de toate si pur si simplu sa te simti bine? Sau sunt probleme de ordin medical?
Te pup si eu.
AndreeaI
10.11.2005, 15:01:27
nu ma simt atat de tinerica la 32 de ani si imi pare rau ca nu m-am mobilizat mai demult apopos de copii... acum mi se pare ca am pierdut niste ani pretiosi!
dayana
10.11.2005, 20:29:05
Giulia, bine ai venit! Imi pare rau de BBul pe care l-ai pierdut ...Cred ca ai suferit foarte mult din cauza asta.Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fii... Eu am citit undeva ca nu este o problema atat de mare inca daca este prima sarcina; trebuie sa-ti faci griji atunci cand se intampla de mai multe ori. Este bine ca ramai insarcinata. Eu am 23 de ani, sunt casatorita de 3 ani, iar de 1 an incercam sa avem un BB, insa eu nici macar nu raman gravida.Mai rau e ca am ... cazut mai nou intr-o depresie afurisita.Cred ca voi fi tare fericita cand voi descoperi 2 liniute.Hai ca mai vorbim; eu sunt in perioada fertila, deci ma duc la treaba :oops:
anaisa
10.11.2005, 21:47:46
giulia bine ai venit si imi pare rau ptr pierderea suferita,eu am doua sarcini oprite in evolutie dar ambele la 8 saptamani.eu te-as sfatui sa faci niste analize mai amanuntite,parerea mea cred ca nu strica.andreea1 ce ai mai facut?fetelor am facut analiza ptr dozari hormonale si mi-a iesit prolactina marita stiti vreuna ce implica asta?pana termin toate analizele nu ajung la dctr si sunt cam nelinistita!stie careva?va pup ! :?
giulia
11.11.2005, 08:20:33
Multumesc, fetelor!
Dayana, am suferit cumplit!Dar a trecut. Abia astept sa pot s-o iau de la capat.OOOOOOOO ce tinerica esti! Sfatul meu: las-o dr.......de depresie. Nu fa o obsesie din asta. Ai toata viata inainte. Ce faceai daca descopereai ca nu ramai la 35 de ani? Ai timp sa vezi care sunt cauzele. Daca o sa ajungi sa faci o obsesie, o sa fie cu atat mai rau.
Anaisa nu stiu ce implica prolactina marita, dar o sa caut. Si te tin la curent.
Fetelor, mama mea are o vorba care cred ca vi se potriveste tare bine.
"Numai moartea nu are solutie."
Hai fruntea sus si o sa trecem impreuna prin toate.
Va pup
cristinamh
11.11.2005, 10:49:55
anaisa, nu stiu sigur, dar parca prolactina marita inhiba ovulatia....
anaisa
11.11.2005, 16:53:07
multumesc fetelor,poate din cauza asta raman insarcinata mai greu in trei ani 2 sarcini :( :( amandoua intrerupte in evolutie ,sper sa existe un remediu ptr prolactina asta.sa privesc cu optimism, bine ca am descoperit-o sa o pot trata ,sper!va tin pumni ,fetelor,va pup!
giulia
11.11.2005, 17:18:04
Anaisa, ai dat o cautare la intrebarile la care raspunde Dl. Doctor pe site?
dayana
12.11.2005, 01:24:58
Salut, fetelor!
Giulia , esti o scumpa! Nu stiu de unde ai atata putere si atata optimism in tine dar imi place si ma ajuta si pe mine sa trec mai usor peste depresie. Stiu ca sunt "tinerica "dar asta nu-i un motiv sa nu-mi fac griji.De cand eram mica imi doream ff tare sa am copii si am considerat intotdeauna ca a nu avea copii e cel mai mare blestem. :cry: Sper totusi ca acolo in cer exista un ingeras si pt. mine( si pt. voi cate unul).
Multumesc pt. incurajari ; chat-ul cu voi ma ajuta mult.Apropo, cati ani ai?
dayana
12.11.2005, 01:35:30
Anaisa, capul sus. Am avut o colega de facultate (care tocmai a nascut) si careia i s-a descoperit prolactina prea mare. Nu stiu exact cum s-a rezolvat dar ideea e ca de 4 luni are o comoara de fetita de nu-ti vine sa crezi.Deci nu-ti face griji!
Fetelor, v-am tot auzit vorbind despre Pregnyl.Dr. meu a vrut sa-mi faca si nu am vrut pt. ca am auzit ca are continut mare de hormoni si mi-a fost frica sa nu am gemeni.Voi stiti mai multe despre asta, ati facut careva?
giulia
12.11.2005, 08:09:53
Dayana, multumesc. De unde am atata putere? Nu stiu. Asa sunt eu. M-a lovit viata de multe ori si de multe ori am crezut ca e prea mult, ca nu mai pot indura. Si totusi, de fiecare data cand ceva rau se intampla, peste un timp aparea si ceva bun. Asa e viata. Stii ca e vorba din batrani: Sa nu-ti dea Dumnezeu cat poti duce. Si am 29 cu bataie spre 30. Iubita, la 23 de ani eu visam calatorii, visam distractii ma vazusem la banii mei. Am ramas insarcinata, dar din pacate, fara a avea prea multa minte am considerat ca e prea devreme. Asa ca l-am pierdut voit. Probabil acum vine"recompensa". Trebuie sa-l am cu mult efort. Haide, fruntea sus. Citind intrebarile adresate de noi domnului doctor pe site, am vazut femei cu probleme foarte mari. Si totusi dumnealui le dadea f. multe sperante. Deci, dragele mele, numai moartea n-are solutie.
Pupici.
cristinamh
12.11.2005, 08:29:52
dayana, iti recomand sa dai o cautare cu pregnyl prin intrebarile de pe site (nu aici pe forum), si ai sa vezi exact ce e. eu am facut in sarcina, pt cu totul alte motive decat se face de obicei.
dupa ce i-am citit prospectul, din cate am intes, ajuta la spargerea foliculului, in nici un caz nu-i stimuleaza cresterea. repet, nu sunt prea informata si mai bine citeste. da' sa-l refuzi doar din auzite nu-i ok.
ce-i asa rau daca ies gemeni?! e greu la inceput, dar prietenele mele care au avut norocul asta ii considera cel mai frumos cadou din viata lor. la urma urmei, important e sa ramai insarcinata sis a duci sarcina la termen! :wink:
danotino
12.11.2005, 17:07:04
buna fetelor,
inca sunt in asteptare...inca mai am dureri, de vreo trei zile ma patez cu cate o picatura rozalie/zi!! nu stiu ce sa fac...dupa ce ca asteptarea e atat de groaznica mai am si niste dureri. of!! ar trebui sa-mi vina luni!
mi-e frica sa-mi fac un test. simptomele sunt aceleasi ca la CM. ati mai avut dureri si totusi era sarcina? dar sangerari? eu la sarcina oprita din evolutie am avut vreo doua picaturi, dar cam cu o saptamana inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina si o singura data. si intr-adevar eram insarcinata :oops: . sper ca si de data asta, dar ma ingrijoreaza durerile astea...andreea tu ai sa-mi dai vreo veste?
si eu sunt cam grabita !! :!: am 34. andreea iti tin pumnii!
fetelor, va pup! si, daca aveti informatii de genul asta HELP!!
DANA
dayana
12.11.2005, 18:22:13
Cristinamh,mersi de mesaj. Probabil daca aveam mai multi ani , daca eram mai grabita, incercam si Pregnyl-ul, dar eu am vrut sa mai astept putin,am vrut , de fapt am sperat sa raman cat mai natural fara prea mari interventii hormonale. Intr-adevar mie mi-a recomandat injectia cu Pregnyl atunci cand foliculul meu era de33mm si nu se mai spargea. In fiecare luna astept cu nerabdare o intarziere de ciclu dar asteptarea imi e rasplatita cu inca o tura de nervi, adica " no baby".
Te pup si mersi de sfat!
anaisa
13.11.2005, 18:57:28
:D mersi dayana sper sa se rezolve mai ales ca la mine nu este singura prob,mai am si analiza anticorpi antifosfolipidici pozitiva si am avut si listeria pe care am tratat-o sper(asa arata anlizele),iar tu incearca sa lasi stresul ptr altii daca vrei sa ramai insarcinata.hai la treaba!andreea1 ce ai mai facut?
:D va pupacesc pe toate!
anaisa
13.11.2005, 19:05:02
bravo giulia si multi inainte !Asa ar trebui sa privim toate cu optimism!Si asa gandesc si eu numai moartea nu are solutie!Cititi fetelor cate pers cu probleme majore de sanatate au copii si o sa vedeti ca exista femei cu prob mai mari decat ale noastre si in comparatie cu altii eu ma simt norocoasa! :) asa ca la TREABA! :!:
AndreeaI
14.11.2005, 10:24:03
dragele mele,
nu am mai scris pentru ca nu nici o veste. astept... maine ar fi ziua 28-a... de vreo 3-4 zile ma dor sanii fff tare, dar asta mi se intampla si inainte de CM. nu sunt prea optimista. daca imi vine, luna viitoare fac inseminare, m-am decis.
va pup,
Andreea
AndreeaI
17.11.2005, 15:04:51
mi-a venit azinoapte! sunt neagra de suparare.
Tabitha
17.11.2005, 16:34:34
AndreeaI: te rog eu sa nu fii suparata. Asa a fost luna asta. Lasa ca luna viitoare incep si eu IA si trecem impreuna prin asta. Eu sunt suparata ca nu-mi vine, ca sa incep mai repede tratamentul de stimulare. So...
Hai, fii veseal si da-i naibii de urati. O sa le venim noi de hac odata si oadata.
Tabi
anaisa
17.11.2005, 21:27:05
:( andreea nu mai fii suparata ,hai ca ai nevoie de forte noi ptr luna asta sa lupti ptr visul tau :!: Sunt alaturi de tine :) ,si eu sunt un pic trista c-am facut analiza anticorpi antifosfolipidici la Cantacuzino si mi-a iesit negativa desi initial la Fundeni mi-a iesit pozitiva nu stiu ce mai am de facut nu stiu de ce sarcinile mele se opresc in evolutie desi analizele mele sunt bune,poate prolactina care este marita ,dar nu cred asta sa fie cauza,o sa vad la dctr.Singurele analize pe care nu le-am facut sunt cele genetice dar atat eu si sotul meu avem 25 de ani si doctorii au exclus aceasta posibilitate.Fetelor aveti o sugestie si ptr mine ca nu mai stiu ce sa mai fac.Ma ingrozeste ideea unei noi sarcini oprite in evolutie si vreau si eu un diagnostic.Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi :conf
dayana
17.11.2005, 22:07:35
Draga AndreaI, nu mai fii suparata! Inteleg foarte bine prin ce treci. Si eu trec prin asta in fiecare luna, cam de un an incoace.Stiu ca e tare dureros si frustrant dar n-ai ce face altceva decat sa speri si sa muncesti in continuare.Sincer nici nu stiu ce as putea sa-ti spun pt.ca si mie imi spun altii o groaza de lucruri dar nu ma incalzesc cu nimic. Cred ca majoritatea fetelor de pe forum te inteleg, de fapt noi ne consolam una pe alta.
Te pup si ai grija de tine!
AndreeaI
18.11.2005, 09:08:16
pentru anaisa.
am copiat de la intrebari ceva interesant pentru tine. uite mai jos:
Intrebare: Care este explicatia pentru "sarcina oprita in evolutie"?
De ce se intampla asa ceva?
Se poate face ceva sa nu se repete (exista tratament)?
Raspuns: cauzele sunt multiple (teoretic majoritatea cauzelor care sunt trecute in site pot conduce la oprirea in evolutie a sarcinii). cel mai des incriminate sunt cauzele genetice (embrionul nu are informatia necesara pentru a depasi un anumit stadiu evolutiv), imunologice (un fel de rejet tardiv al unui "transplant"), tulburari de coagulare (trombozarea vaselor trofoblastului), anatomice (sarcina implantata pe un fibrom), etc. la restul intrebarilor va puteti da raspunsuri si singura.
te duci la Dr Tutunaru?
va multumesc tuturor pentru gandurile bune si eu sunt alaturi de voi si abea astept, zi de zi cand intru pe forum sa am o veste buna, de la oricare dintre voi! si pe mine ma ajuta micul nostru grup de suport! nu imi vine sa cred ca suntem atatea fete cu probleme! eu am la serviciu 5 gavidutze (din 30 de femei)!
Andreea
AndreeaI
18.11.2005, 14:13:16
e bine sa ti le faci.
cere-i lui o trimitere (sau doctorului tau de familie) si o sa iti dea.
te pup
adrianamica
18.11.2005, 17:25:42
Buna,
Sa ma prezint (desi pe unele dintre voi le cunosc de pe un alt forum; prietenii stiu de ce: pentru ca avem acelasi username).
Sunt o mamica aspiranta ce tocmai a "schimbat prefixul", pacienta a dr.T. In luna august am pierdut o sarcina (9 saptamani): s-a oprit din evolutie. Atunci cand s-a intamplat nu eram inca pacienta dl.doctor; mai precis am ajuns la dansul pt ca doream sa schimb medicul care imi monitoriza sarcina, fara sa stiu de fapt ca deja era compromisa. Concluzia a fost: defect cromozomial.
Desi a trecut suficient timp, nu ma pot inca hotara ca a venit momentul sa incerc din nou sa raman insarcinata: al doilea CM dupa curetaj s-a "comportat" cam atipic (simptome ciudate), iar dupa alte 20 de zile am avut o repriza de sangerare pe care nu mi-o pot explica.
In acest moment, nu mai stiu la ce sa ma mai astept; am postat intrebare pe site si in functie de ce imi raspunde dl. doctor, mai vedem.
Prima oara am ramas insarcinata foarte usor, din a doua luna de incercari. Ca si Giulia, pe durata sarcinii nu am avut greturi sau alte simptome specifice prea accentuate, ceea ce am inteles ca ar putea fi un semn de vreo insuficienta hormonala.
Adriana
giulia
19.11.2005, 14:45:13
Buna fetelor! Dau cam rar pe aici pentru ca am reinceput serviciul dupa concediul medical. Dar nu v-am uitat. Hai fruntea sus! De ce v-ati descurajat asa? Se apropie un an nou si sigur va luci si pe cerul nostru o steluta!
Adrianamica, bine ai venit! De ce sa nu te hotarasti? Da avem toate sansele sa-l pierdem din nou, dar daca nu incercam sigur nu avem nici o sansa. Stii bancul ala cu cel care isi dorea sa castige la loto? Asa si noi! Ne e teama, ne doare( si corpu si sufletul) dar trebuie sa incercam. Ti-ai facut analizele? Si LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita. Haide, zambeste si pune osul la treaba. Bebe nu vine singur!
Va pu pe toate si frunte sus!
anaisa
20.11.2005, 03:41:30
Buna fetelor!Multumesc mult Andreea ptr ajutor!prob de coagulare nu stiu ce sa zic pe baza analizei de la Fundeni care a iesit poz dctr de acolo mi-a prescris ASPENTER,VIT E ,ACID FOLIC,SI VIT C.Eu in trecut aveam niste dureri de cap insuportabile dar de cand iau trat nu mai am probleme si eram sigura ca aceasta e probl mea, dar am citit pe la fete ca la Fundeni analiza nu e stralucita si m-am dus la Cantacuzino unde mi-a iesit negativ :cry: ,cum naiba se poate asa ceva :?: Nu sunt pacienta dctr Tutunaru desi am vorbit cu dansul la tel ,o sa ma duc luna care vine ca sa pot merg cu doz hormonale toate, Am fost la dctr Mihalache Florina, o data tot de pe net am luat adresa ei dar acum fetele nu prea mai o lauda ,chiar o critica, dar o sa ma mai duc si pe la ea,cand termin analizele! :x.Adrianamica bine ai venit :!: Imi pare rau ptr tine ptr ca stiu exact ce simti :( , daca te pot ajuta cu ceva iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere .si sa sti nici eu nu am avut simtome accentuate de sarcina si sapt viitoare iau ultima analiza ptr doz hormonale.Fetelor daca este o cauza genetica de vina nu se trateaza :?: :?: :?: Va pup si nu ma mai ma lasati mult sa astept vestea cea mare de la voi ;smile
anaisa
20.11.2005, 03:50:05
Anasia bine ai venit vezi ca pe site-ul despre copii gasesti toate analizele premergatoare sarcini , si parerea mea ca nu ar trebui omise nici una din analizela date de medic, eu una am facut si in plus :wink: .Te pup de cand incerci sa ramai insarcinata?
adrianamica
21.11.2005, 09:17:20
Buna dimineata,
Giulia, multumesc pentru incurajari. Nu ne-am propus sa asteptam prea mult (un CM, maxim doua), dar deja au aparut ceva evenimente nedorite (sangerari intre perioade), asa incat am preferat sa solicit parerea dl. doctor.
Cat priveste analizele, dl, doctor mi-a spus sa refac (inainte de a ramane din nou insarcinata) doar anticorpii antitoxo si anticmv (intrucat nu am imunitate).
Sper sa ne auzim in curand cu vesti bune,
Adriana
anaisa
22.11.2005, 22:26:14
:D Buna fetelor!Nu este nimeni pe aici ?
Vroiam sa va intreb daca a facut vre-o fata de aici inseminare cu dctrele Mihalache si Matei ?Am citit pe un alt site ca unele fete chiar au luat diverse boli deoarece instrumentele nu erau sterilizate. :x Eu am fost la consultatie la Mihalache si acum ma gandesc cu groaza la cat de sterile au fost instrumentele folosite deoarece am citit niste grozavii.Fereasca dzeu asta mi-ar mai lipsi,asa ca aveti grija la ce ,doctori, :va daca se pot numi asa ,apelati.Va PUP :cry: !
anaisa
23.11.2005, 18:32:09
buna Anasia :!: Adevarat ca fetele intra pe aici cam rar.Tu cati ani ai ?Sti care este motivul ptr care nu ai ramas inca insarcinata?Ai descoperit ceva sau esti in faza cautarilor.? :lol:
alina
24.11.2005, 16:36:20
Pup fetele!
Dupa o absenta de lunga durata, mai trec si eu pe la voi sa vad ce mai faceti. Bun venit noilor fete!
Nici o graviduta noua?
Eu imi pun mari sperante in anul ce va veni... sunt optimista si sper sa ni se indeplineasca visul de e avea un bb minunat!
Sa auzim de cat mai multe gravidute!
giulia
27.11.2005, 07:34:23
Asa cum spune Alina si eu imi pun mari sperante in anul ce va veni. Momentan incerc sa ma gandesc numai la sarbatori si la ce frumos va fi. Incerc sa-mi incarc bateriile pentru anul care vine si ma rog la Dumnezeu pentru toate!
Va pup!
dayana
29.11.2005, 19:46:58
Salut fetelor!Scuze, nu prea am avut timp sa intru pe forum in ultima vreme... insa e atat de bine cand intru si va gasesc pe voi atat de optimiste. Eu am trecut iar peste menstruatie care, spre surprinderea mea nu a fost atat de deprimanta ca cele de pana acum. Dar tot imi doresc cu disperare un BB.Singura mea speranta e in D- zeu.Acum sunt mai optimista decat in lunile trecute.Stiu ca va fi o zi in care imi voi tine bebelasul in brate si una in care voi impodobi bradul impreuna cu sotul meu si cu copilasul nostru.
Va pup si va doresc spor la treaba!
anaisa
01.12.2005, 13:12:13
:D Buna fetelor :!: Cam ocupate nu e numeni pe aici :?: Ce mai faceti :wink: sunteti bine ?Nu va laudati cu nimic,chiar nimic?Am trecut sa va salut :jm VA PUP PE TOATE :!:LA MULTI ANI !
Buna fetelor
Scriu ptr. prima oara si sper sa fiu primita cu caldura de viu. Acum exact 1 luna am fost operata de urgenta la Cantacuzino avand o sarcina extrauterina de 8 saptamani. Din pacate dr. nu a mai putut salva trompa stanga si mi-a extirpat-o. Acum astept sa treaca cele 3 luni de asteptare si sa ma apuc din nou de treaba Va pup pe toate
danotino
01.12.2005, 13:34:16
bav, bine ai venit! cine te-a operat la cantacuzino? cati ani ai? imi pare rau pentru ce s-a intamplat. bafta in continuare!
buna fetelor!
chiar nici o veste buna?
Am 29 ani si de 8 ani sunt impreuna cu sotul meu (si de 5 ani casatoriti). Si am facut greseala vietii mele: am tot amanat copilul pana acum 3 luni. La Cantacuzino de garde era dr. Secara (el m-a operat ptr.ca aveam hemoragie interna) si am fost cu salvarea.
anaisa
01.12.2005, 13:44:06
BUNA BAV!Bine ai venit!Imi pare rau ptr ce ti sa intamplat :cry: si oricum cuvintele nu au nici un rost /?Este prima sarcina ?Daca simti nevoia sa vrb cu cineva eu iti stau la dispozitie,chiar putem vrb pe messenger daca vrei :!: Te pup si sunt alaturi de tine!
Am o problema ( sper sa nu va suparati ca sunt f. noua si deja va cer sfaturi):dr. care m-a operat mi-a spus sa-mi fac histerosalpingografie ca sa evit o a 2 sarcina extrauterina . Voi credeti ca este necesar sau exista si elte metode prin care se poate vedea cealalta trompa ?( la ecografie totul a iesit f. bine). Mersi frumos
danotino
01.12.2005, 13:49:50
anasia, fecicitari!!!! super, o sa fii mamica! de cat timp faci monitorizari? cu cine? wow!!! esti tare! iti doresc o sarcina de 9 luni, usoara!!
te pup!!
bav, HSG este o analiza groaznica si neconcludenta!!! eu daca as fi stiut asta anul trecut, n-as fi facut-o! dar mai citeste, mai intreaba si poate vei ajunge la o concluzie!
Mersi mult Anasia , esti f. draguta. Aceasta analiza trebuie sa o fac in ianuarie ptr. ca operatia este destul de recenta. Te pup si tinem legatura
anaisa
01.12.2005, 13:53:09
BAV!Sa sti ca am o prietena care a avutr o extrauterina in urma caruia si ea si-a pierdut o trompa avea tot aceasi varsta ,iar acum la 32 de ani are doi copii sanatosi si frumosi unul de un an si celalalt de 3 ani care au venit cand nici nu se mai astepta,ea nu a reusit sa aduca un bebe pe lume timp de 10 ani si acum cu o singura trompa are doi.Asa canu trebuie sa iti faci griji!Te pup :!:
anaisa
01.12.2005, 13:58:06
:D Anasia esti o viitoare mamica :!: Sa fiti sanatosi atat tu cat si bebeul :!: :D doamne cat ma bucur ptr tine :!: FELICITARIIIIIIIIIIII!VA PUP PE AMANDOI! :lol:
Felicitari ptr. cele 2 liniute si ma bucur mult ptr. reusita ta. Daca vrei putem vorbi pe mes.
danotino
01.12.2005, 14:03:21
anasia, de cate luni? sunt tare curioasa... ce reusita!! FELICITARI INCA O DATA!!!
danotino
01.12.2005, 14:07:17
nu se poate!! ce bucurie!! ce noroc pe capul tau! eu sunt la a doua luna de monitorizare, de fapt a trecut si asta!! astept rezultate. sper sa am noroc luna asta! poate iese soarele si pe strada mea. la anul, vreau si eu sa fac laparo si inseminare. la anul, pt ca in decembrie e pauza. dl dr cred ca pleaca in perioada sarbatorilor.
va pup si tinem pumnii aspirantelor.
dayana
01.12.2005, 23:00:14
Bav, bine ai venit!Ma bucur cand vad ca intra si fete noi dar imi pare rau ca exista atatea fete cu aceeasi problema ca si mine. Mai vorbim, te pup.
Anasia, nu imi vine sa cred!!!!!!!! Doamne , cred ca esti atat de fericita!Eu nu-mi pot imagina cum voi reactiona cand voi avea si eu 2 liniute.Apropo de cand incerci sa ai BB? Cand am intrat pe forum chiar ma gandeam:" oare cand ne anunta cineva ca vine BB."Ma bucur atat de mult pt. tine!Sa va dea D- zeu multa sanatate, sa ai o sarcina usoara si un BB frumos si sanatos!Felicitari!
Fetelot sunteti extraordinare! Multumesc mult de tot ptr. primirea calda si ptr. sfaturi. Problema mea mare este ca nu mai am rabdare, dar 1 luna a trecut destul de repede, mai am de asteptat 2 si apoi am voie sa ma pun pe treaba. Va pup si sa speram ca auzim numai vesti bune :lol:
giulia
07.12.2005, 13:37:39
Buna fetelor! Mai dau si pe aici din cand in cand!
Felicitari Anasia! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si bebeului!
Pup toate viitoarele mamici!
De cand n-am mai intrat, a aparut lume noua si cu vesti buuuneee...Salutari si felicitari pentru burtici;). Eu in ianuarie o sa ma duc la dl doctor sa vedem ce s-a intamplat dupa un an de tratament homeopatic. Trebuie sa refac analizele la sange, apoi banuiesc ca o sa incep monitorizarea sa vedem daca are loc ovulatia.
AndreeaI
08.12.2005, 11:37:49
pentru ce ai facut tratamentul homeopatic?
fac si eu, pnetur infertilitate si endometrioza, l-am inceput de 1 saptamana. prima schema mi-a zis sa o tin 2 luni. face si sotul meu. mai povesteaste-mi! sunt curioasa sa vad ce zice si Dl Dr.
Te pup.
Succes!
dayana
09.12.2005, 00:04:43
Bine ati intrat fetelor, chiar ca nu v-am auzit de mult( Maya si AndreeaI).
Giulia ce mai faci?In ce stadiu esti cu "lucrarile"in vederea obtinerii unui bebelus?
Eu mi-am schimbat doctorul iar acesta ma ia de la inceput cu toate testele, iar eu nu mai am rabdare sa le fac. Sper ca macar sa fie cu folos.
V-am pupat!
giulia
09.12.2005, 08:13:55
Neata fetelor!
Eu inca nu m-am apucat de prestat pt bebe. Abia m-au invadat rusii si astept sa treaca!
Eu am facut pentru PCOS...Nu am ovulatie. Sper sa aiba efect tratamentul;)
Eu am facut pentru PCOS...Nu am ovulatie. Sper sa aiba efect tratamentul;)
AndreeaI
09.12.2005, 12:22:01
Buna, fetele!
Dayana de ce ai schimbat doctorul?
AndreeaI
09.12.2005, 14:42:47
eu sunt la Dr. T. voi? aveti incredere?
(de parca am avea alta sansa...)
Buna fetelor, imi pare rau ca nu am mai intrat dar eu scriu de la serviciu.M-am hatarat sa ma duc si eu la dr. Tutuianu sa vad daca si el imi recomanda sa fac histero. Dar asta in ianuarie. Va pup pe toate
AndreeaI
09.12.2005, 15:46:51
Anasia, tu esti o fericita ca ai ramas ff repede! Sa fii sanatoasa si de acum! Noi mai avem de tras.....
AndreeaI
09.12.2005, 16:45:22
cred ca va fi foarte mare inghesuiala la laparo in ianuarie la Dr T!
dayana
14.12.2005, 23:54:38
AndreeaI, m-ai intrebat de ce am schimbat dr. L- am schimbat pt. ca nu eram prea multumita de el. Eu locuiesc intr-un oras prea departe de Bucuresti (deci nu pot veni la dr.T, desi as vrea), insa locuiesc mai aproape de Ungaria , deci am ales un dr. de acolo, care este specialist in infertilitate (a facut specializare la New York).Am fost la el doar o data, saptamana trecuta, si mi-a spus ca deocamdata nu vede sa am probleme prea mari, insa daca nu raman gravida nici luna asta ,mi-a spus ca facem ceva analize mai amanuntite.Nu prea am chef sa le fac dar pt. un BB fac orice. Deocamdata mi-a dat doar Vit.E, Acid Folic si Elevit. Sper din suflet sa se intample si la mine minunea. Nu prea mai am rabdare.[/i]
AndreeaI
15.12.2005, 09:07:57
Buna Dayana! si fetele!
Eu sunt in a doua zi de menstra; pe langa ca sunt f suparata mi-e si rau, ma doare capul f tare... Ma duc in ianuarie sa imi faca Dr T laparo, sper sa ma lamuresc si sa fiu bine dupa aceea.
Va doresc un Craciun Bun si un An Nou cu implinirile dorite!
Andreea
dayana
19.12.2005, 14:58:20
Salut fetelor!
Ce mai faceti? Vad ca nu prea aveti timp de forum, probabil faceti pregatirile de Craciun.
Eu sunt tare trista pt. ca iar mi-au venit rusii in vizita.In fiecare luna sper si in fiecare luna iau teapa.
Voi nu dati nici o veste buna?
Anasia, ce mai faci , cum te simti?
Va pup!
danotino
19.12.2005, 15:05:00
dayana, toate suntem triste... lasa ca o sa iasa soarele si pe strada noastra!!!
poate luna viitoare! speranta moare ultima!! hai, ca vin si sarbatorile...
te pupam, dana
anaisa
21.12.2005, 20:40:15
buna fetelor! :D am intrat sa va urez sarbatori fericite si sper sa va aduca mosul cadoul ce vi-l doriti!SARBATORI FERICITE! :hap va pup pe toate!
dayana
29.12.2005, 23:08:29
Fetelor, va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate si nu in ultimul rand va doresc sa auziti in casa voastra, cat mai devreme ganguritul bebelasului pe care il doriti atat de mult!
Va pup, sa ne " citim " sanatoase si gravide la anul!
AndreeaI
30.12.2005, 09:39:41
un an nou fericit si implinit!!!
mirela
01.01.2006, 20:15:12
LA MULTI ANI 2006
Multa sanatate ,mult belsug in familiile voastre, multa fericire sa va inconjoare,multa rabdare va doresc fetelor ca ne asteapta un an nou cu multe incercari ,cel mai important lucru este ca va doresc la toate un copil pentru fiecare.
Asculta-ne Doamne rugile si da-ne un copil la fiecare dintre noi,.
Va iubesc si inca o data La multi ani :D
La Multi Ani la toata lumea! Sa aveti un an plin de bucurii si impliniri si desigur, un bebita ;)!
dayana
06.01.2006, 19:19:38
Fetelor, sper ca anul acesta sa ne aduca ceea ce ne dorim foarte tare: un BEBE :D .
Eu am facut luna asta monitorizare si stimulare ovariana. Dr. mi-a spus ca in sfarsit am ovulatie. Nici nu stiu daca sa sper sau nu ca va fii ceva de capul ei ( al ovulatiei).Parca simt ca nu va fii nici luna asta nimic. Sper sa nu am dreptate.
Hai fetelor, nu leneviti, mai intrati pe forum din cand in cand!
Daca in rest esti ok si ai avut si ovulatie, sigur apare un bebe mic. Iti tin pumnii :wink:
dayana
15.01.2006, 13:35:15
Nu, fetelor , nici de data asta n-a fost nimic de ovulatia mea. Nu mai stiu ce sa fac de suparare.Saptamana viitoare ma prezint din nou la dr. pt. un alt sir de analize, teste si tratamente.
Sunt tare suparata asa ca... vorbim alta data.
cristinamh
08.02.2006, 12:46:11
salutare fetele!!
uite tare rau imi pare ca din lipsa de timp n-am mai stat cu ochii pe voi, deja vine barza pe-aici!
Anasia, chiar daca e cu intarziere, felicitari!!
bav, eu eram cea cu SEU si mamica de fetita, acum de doua luni jumate. nu stiu de ce ai luat 3 luni de pauza, ca nu e necesar. asta daca nu cumva te-a operat clasic. mie mi-a facut laparo si-am ramas gravi in prima luna dupa operatie. iar trompa stanga a verificat-o tot prin laparo, atunci, cand am ramas fara cea dreapta. si iarasi sper ca n-ai facut HSG, ca e inutila si dureroasa, ba poti sa te mai pricopsesti si cu alte probleme.
pupici la toata lumea, si cat mai multe liniutze, poate de martisor, ca tot sunt rosii!!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.