PDA

View Full Version : Pe ultima suta de metri...

Leta
22.12.2004, 23:05:10
Hello!
Gravidute de ultimul trimestru sint pe-aici?

Ma bucur ca s-a activat acest forum. Ar fi cool daca din cind in cind ar intra si "seful", adica dl. doctor.

alina
23.12.2004, 07:13:05
Buna Leta, welcome!
Nastere usoara!
Si eu sper sa apara "sefu' " cat mai curand...sa ne faca o vizita... :mrgreen:

23.12.2004, 14:11:35
Multumesc, Alina, pentru intimpinare :)
Sa asteptam acum si alte gravidutze...

Leta
23.12.2004, 16:43:54
Eu eram vizitatorul...Uitasem de logare.

Leta
27.12.2004, 12:11:08
Ce se intimpla, oare? Chiar nu mai sint gravidutze prin zona?
:?:

alina
27.12.2004, 12:24:50
Ba mai sunt, dar inca nu si-au intrat in ritm... sa avem putintica rabdare :lol: , ca vor aparea ele in curand...le urez bun venit cu aceasta ocazie!

Leta
27.12.2004, 12:55:27
Pai si eu le astept...sa intre, sa apuc sa vorbesc si eu cu ele cit inca ma incadrez la categoria "gravide" :wink:
...Pentru ca eu curind voi naste si voi fi nevoita sa deschid alt topic, ceva de genul "Insomniace alaptind" :D

Nicoleta
27.12.2004, 13:00:25
Buna, fetelor!

Ati aparut?! Cum a fost Craciunul pentru voi?!
Alina, si eu sunt "pe baricade" astazi, si maine, si poimaine, si... si...si...vreau liniste, vreau acasa :cry: !!!!!!!!!

Va pupic,
Nicoleta

alina
27.12.2004, 14:06:53
Ce bine ca sunteti prin preajma! :o
Sper ca in curand sa ma alatur voua...cat mai repejor....vineri sunt in ziua 10 si ma duc la dnul. dr. sa incepem monitorizarea....al meu sot e deja taaaaare nerabdator... ce sa va mai spun, sper sa se intample minunea si sa vedeti atunci ca o sa va pun la intrebari de o sa va saturati de mine :D
Va pup si spor l atreaba pt. cele care sunt la servici sau concediu placut, dupa caz!
Pupi

Nicoleta
27.12.2004, 15:16:36
Alina, te ateptam sa ni te alaturi!!!!!In curand!!!!!
Cu o asa echipa alaturi(un dr. 8) si un IT-ist nerabdator), nu mai ramane decat sa vii cu vestea cea mare!!!!!!

Nicoleta

Leta
27.12.2004, 21:34:57
Recapitulam: Nicoleta e gravidutza, Alina e aspiranta. Corect?

Nicoleta
28.12.2004, 07:48:40
Perfect inteles, Leta :D

Ce iti face bebelusa?
Bebelusa mea este foarte activa...acum nu stiu daca este agitata din cauza gurii de cafea pe care o fur in fiecare dimineata din ceasca sotului meu(habar n-are :wink: ) sau daca asa este normal sa fie!

Nicoleta

Leta
28.12.2004, 11:04:28
:shock: :shock: Nico, de unde stii ca am bebelusha?

Cred ca face bine - de fapt sper ca face bine, desi am chinuit-o destul de mult cu stresul de-a lungul sarcinii. E vioaie, se misca zdravan si la ecografii pare bine dezvoltata. :)

...Si are o pofta nebuna de ... bere. :twisted: :roll: :roll: :roll: Imi cere in permanenta bere (desigur, ii dau fara alcool).
Tu ai pofte ciudate?

Nicoleta
28.12.2004, 12:04:23
Ghici????Te las sa ghicesti!Hai, ca nu este asa greu!

Sa stii ca si eu mi-am chinuit bebelusa cu stres muuuuuult pe parcursul sarcinii!
In plus eu nu aveam un singur lucru care ma stresa enorm... au fost si sunt mult mai multe:o schimbare de locuinta la sfarsit de toamna ( ca doar aveam nevoie de mult mai mult spatiu!!!), apoi renovari, zugraveli si altele,apoi un job obositor pe care nu il fac cu mare placere, ceva problemute cu sarcina (cea mai noua fiind un retard in crestere al micutei mele pentru care imi fac diverse reprosuri), in curand urmeaza o serie de examene...

In privinta poftelor, nu cred ca am fost campioana!!!
Eu nu am mai putut sa mananc sub nici o forma carne...si nici dulciuri nu prea pot manca...Insa sunt nebuna dupa tot ceea ce este acru (mananc aproape orice, chiar si cateva lamai pe zi!)
Dupa bere nu ma prapadesc, insa prefer vinul si sincera sa fiu...mi-a mai scapat de cateva ori, insa din nefericire :( combinat cu muuuulta apa minerala :oops: !

Tu ai hotarat cum vei naste?Cezariana sau nastere naturala?!
Pupici,
Nicoleta

Nicoleta
28.12.2004, 12:31:36
Leta, mesajul anterior era pentru tine...Scuze pentru lipsa destinatarului!!!Uitasem!

Te astept sa ghicesti :wink: !!!!

Nicoleta

alina
28.12.2004, 12:32:44
Pot sa ghicesc eu? :lol: :lol:
De pe DC? :wink: :wink: :wink:

Nicoleta
28.12.2004, 12:34:32
:lol: :lol: :lol:
Problema elucidata!!!!!!!!

alina
28.12.2004, 12:36:20
:P :P :P :P :P

Nicoleta
28.12.2004, 12:41:48
Iar tu, hotomano (Alina!!!), esti restanta cu un raspuns! Cum reusesti sa te trezesti asa de dimineata :lol: ? Sau nu vrei sa ne divulgi secretul :wink: ?

alina
28.12.2004, 12:54:41
Scumpa, saptamana trecuta m-am trezit in noaptea in care au venit "uratii"....si de suparare :oops: :oops: nu am mai putut dormi...speram sa nu mai vina vreo 9 luni....
Ma mai trezesc dimineata cateodata cand se trezeste motanul meu si incepe sa miorlaie de foame...si tre sa-i dau sa pape, cam astea ar fi motivele pt. care m-am trezit asa devreme. De obicei ma trezescc la 7.30 :P

Nicoleta
28.12.2004, 13:05:10
Si eu care credeam ca ai vreun secret :( :( :( de impartasit, mai ales pentru cei mai putin harnicuti asa ca mine!!!!

alina
28.12.2004, 14:00:25
Imi pare rau sa te dezamagesc, Nico, dar nu am un secret... :?
Pupici!

Leta
28.12.2004, 18:28:30
Eu ma trezesc la 3.30 - 4.00 si stau treaza cca 1-2 ore, timp in care ma uit la televizor. Se zice ca se obisnuieste organismul cu orarul de papa al bebelusului...

Leta
28.12.2004, 22:23:52
Alina, Nicoleta, aveti idee cind e urmatoarea garda a dlui doctor (dupa Revelion)?

L-as suna acum, dar e destul de tirziu si probabil are inca paciente la cabinet...

Nicoleta
29.12.2004, 07:52:33
Leta, eu una nu stiu cand este de garda in ianuarie!

Insa de cele mai multe ori ca sa nu il deranjez chiar si pentru a-l intreba cand este de garda :roll: (destul ca il deranjez cu alte probleme, nelinisti, etc) sun la spital: 224 06 76/ interior 176 si ma lamuresc!

Pupici,
Nicoleta

Leta
30.12.2004, 11:54:10
Merci mult, Nico, pentru PM.

Ce o fi cu celelalte fete? Cred ca se pregatesc deja de Revelion...

alina
30.12.2004, 11:56:14
Io-s prezenta pe "metereze" :lol:
Maine merg si eu la dnul dr T. la monitorizare in ziua 10.
Va pupic!

Nicoleta
30.12.2004, 12:52:26
Alina, mult noroc :P :P :P :P maine la dl.T !!!!!
Vezi sa nu-i furi toata energia pozitiva, ca sa ne mai alimentam si noi :P :P :P :P !!!!!!

Nicoleta

Leta
30.12.2004, 13:13:44
M-as duce si eu miine la Meseriashul nostru; tocmai mi-am luat rezultatele la niste analize si e ceva ce nu-mi place... :? :?

Nicoleta
30.12.2004, 13:22:56
Leta, ce mai astepti :shock: :shock: :shock: ???????????

Nicoleta

Leta
30.12.2004, 13:30:01
O sa ma duc, Nico. Da' sigur lucreaza si miine? Ca totusi e 31 decembrie...

Nicoleta
30.12.2004, 13:37:34
Chiar nu stiu :?

alina
30.12.2004, 13:41:08
Din cate stiu eu este...adica eu ma duc pt. ca m-a chemat, dat-i si voi un tel.... cel mai bine.
Dupa Reve am inteles ca mai e pe 7 ianuarie, asta stiu de pe DC :lol: :lol: :lol:

Nicoleta
30.12.2004, 14:10:19
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu "ne prindeam" nici una dintre noi! In schimb, iti uram bafta pentru maine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leta
30.12.2004, 14:16:27
Pai atunci ma duc si eu miine, sa am un Revelion linistit. Poate imi da ceva tratament.

Ma pregatesc sa inchei un an de k.k.o. si as vrea sa intru in noul an fara probleme. :roll:

Leta
31.12.2004, 02:10:31
Sint insomniace pe-aici?... E 2 noaptea si nu pot sa dorm :cry: :cry: :cry:

Leta
31.12.2004, 18:27:51
Vad ca tot singurica sint pe aici...

Va urez un an excelent, in care sa nu aveti de-a face decit cu bucurii - in toate domeniile.

01.01.2005, 13:35:45
LA MULTI ANI 2005!

Dragele mele eu de asta am intrat , sa va urez un an frumos si plin de realizari, si ...nastere usoara celor care mai au putin. Sa aveti bebelushi sanatosi si sa va bucurati de ei, si un mic sfat daca-mi permiteti:
dormiti acum cat mai puteti...
Va trimit pupici :lol: :lol:
Gabita(mami) si Mariuca (1 Anisor - 31 dec 2004) :D :D

Leta
02.01.2005, 00:37:15
Merci frumos de urari, Gabi, si, la fel pentru sfat.
Insa e cam complicat sa dormi linistit cind astepti marele eveniment.
Probabil ca dupa ce se naste bebe vom tinji dupa somn, dar acum ne "perpelim" de nerabdare...

Leta
02.01.2005, 03:49:41
Mda...nu prea sint insomniace pe-aici...
Ce faceti, fetelor, dormiti chiar toate? :? :?
E-adevarat ca e aproape 4 dimineata, dar pe voi nu va trezesc bebelushii?

Nicoleta
03.01.2005, 00:38:00
Leta, esti cumva treaza la ora aceasta?!
Sau te-a lasat bebelusa sa dormi linistita in noaptea aceasta :D ?

loreen
03.01.2005, 00:42:42
vin si alaturi de voi ca si viitoare mamica.Sunt in sapt.23, la al doilea copil si nu stiam unde sa scriu aici sau la primele luni, desi le-am depasit de mult.

Nicoleta
03.01.2005, 00:52:07
Bine-ai venit, Loreen !!!!!

Eu cred ca ma amagesc un pic! Imi spun ca sunt tot la inceput pentru ca apropierea de momentul final ma sperie un pic!Trebuie sa recunosc ca imi este teama, desi fac pe curajoasa :D !!!! Asa ca incerc sa ma tin la distanta :( de formularea "Pe ultima suta de metri...", cu toate ca am postat mesaje si aici!!!

Nicoleta

loreen
03.01.2005, 19:55:59
La prima sarcina eram atat de calma si "nesimtita" in ceea ce priveste ce se va intampla in sala de nasteri incat a venit timpul, si eu nimic.Am avut o alarma falsa cu 5 zile inainte de nasterea propiu-zisa, m-am internat insa dupa nici o ora medicul meu curant m-a trimis acasa pentru ca nu avea rost sa stau.Abia atunci m-am ingrozit la gandul ce ma va astepta.
Tipetele din sala de travaliu, povestile din batrani despre moase dezumanizate, doctori nepasatori, asistente groaznice.I-am spus mamei ca eu nasc acasa.
Aiurea...M-am internat pe 15.10.96 la 12,30 si la 14,30 aveam sa privesc pentru prima oara aceea fiinta care pleca la plimbare cu burta mea cand nu avea somn.Nici acum nu-mi vine sa cred ce usor am putut naste, fara anestezie, fara injectii de dilatare( nu aveam decat 10 la mine). dar cu ajutorul nepretuit al doctorului meu.

Acum pot spune cu adevarat ca mor de frica numai la gandul ca peste 4 luni voi fi iar in sala de nasteri.Cu putin noroc, dupa ce-mi desface cerclajul, poate ma lipesc de o cezariana.Medicul nu vrea sa-mi faca cezariana, dar poate il conving pana nasc...
Asa ca fii barbata...Oricum dupa nastere in cateva ore ai uitat de durere...

Nicoleta
05.01.2005, 06:49:13
Loreen, felicitari pentru prima nastere!!! Ai fost norocoasa! In plus, daca ai scapat prima oara cu viata :lol: :lol: :lol: , vei scapa cu siguranta si a doua oara :lol: :lol: :lol: !!!!!!!

Nicoleta

Leta
06.01.2005, 22:10:21
Ce mai faceti, fetelor?

Nicoleta
07.01.2005, 10:48:21
Leta, nu am mai avut norocul sa-ti spunem ce facem pentru ca... astazi... esti in sala de travaliu :!: :!: :!: Iti tinem pumnii si mult curaj si stapanire de sine :!: :!: :!: Abia asteptem sa ne spui cum a fost :!: :!: :!: Mi-ai transmis niste emotii cum nu iti poti imagina :!: :!: :!:

Nicoleta

alina
07.01.2005, 12:03:56
Wow, Leta, deja?...am fost de dimineata la spital...te-am vazut pe-acolo oare?
Nastere usoara, iti tinem pumni!!!!!

ukiuki
11.01.2005, 17:34:30
LETA FELICITARI!!! :o :o :o

SA-TI TRAIASCA BEBELUSHU' SI SA AI PARTE DE CELE MAI FRUMOASE EXPERIENTE DE-ACUM INCOLO.

Sa ne spui cum a fost cand vii si ai timp...

Iti doresc un copil papacios si cuminte! :D

Gabri :wink:

Leta
12.02.2005, 16:57:45
Gabri, am povestit nasterea la topic-ul cu mamicile anului 2005 :)

Nicoleta
13.03.2005, 19:19:45
Am tot fugit de topicul acesta, insa tot la el am ajuns...
Deci , iata-ma pe ultima suta de metri...
Dar chiar sunt singura :( ?
Chiar nu mai e pe-aici nici o viitoare mamica?! Ca sa mai schimbam si noi impresii...

Leta, pentru bebelusa ai avut nevoie de hainute in spital? Voiam si parerea cuiva aflat in problema de curand...

Nicoleta si bebelusa +34

ukiuki
17.03.2005, 15:28:51
Nicoleta, uite hai ca vin eu sa-ti tin de urat...pana o veni si la mine bebe 2 :) ...

So, dupa cate stiu eu, in spital n-ai nevoie de hainutze, doar de pampers...cam 10 bucati, haine, doar cand plecati acasa...

Tu ce mai faci? Ti-au mai trecut emotiile? Ai mai vorbit cu dr?

Pupacim si pe tine si pe burticutza cumintica! :lol:

E, na! Ce gluma...cre ca acum loveste cel mai aprig!!!

Gabriela

Nicoleta
17.03.2005, 22:07:28
Uki, esti o scumpa !!!!
Multumesc pentru informatiile pretioase!!!!
Eu m-am linistit, ca alta solutie nu am gasit :D
In lipsa de inspiratie, n-am avut decat sa ma linistesc...
Si in plus... de luni voi sta acasa si voi avea timp pentru mine si bebelusa !!!! Am o gramada de planuri marete :D !!!!!

Cu loviturile din ce in ce mai aprige incerc sa ma obisnuiesc !!!! Desi nu mai stiu care este lovitura, care contractia, care durerea...Este un amalgam total ca nu mai inteleg nimic...

Nicoleta :D si bebelusa +34

ukiuki
21.03.2005, 18:36:30
Nico, pai de ce ai contractii scumpa mea??? Fii cuminte...

Sa fii pe faza... just in case! :o

Si... ma bucur sa aud ca ai scpapt de obsesii si alte ganduri triste...a venit si dr.. chiar daca e obo :cry: , tare ar fi fost fain sa se fi odihnit si el, dar uite ca omul tot incearca sa afle cat mai multe, sa ajute FEMEIA! :D

te pup si ne mai auzim, sper ca poate sunt in zona cand nasti si te pot vizita ( daca ai chef de chestii de-astea! :? )

Gabriela

Nicoleta
21.03.2005, 19:31:37
Uki, habar nu am ce se mai intampla prin burtica mea!
Sper sa nu mai intru in panica si sa cred ca nasc !!!! De fapt, nici nu prea fac vreo deosebire intre diversele tipuri de durere!
Si in plus nici nu prea sunt cuminte! Cu greu stau locului! Astazi a fost prima zi acasa si vreau sa-ti spun ca abia m-am abtinut sa nu fac nimic! Mai ales ca am un sot asa de ocupat si preocupat cu ce face... ca toate sunt in capul meu!!!

Nicoleta si bebelusa +35

carmen
22.03.2005, 12:15:28
Salutare tuturor!! Am vazut ca in ultimul timp Nicoleta si Uki stau pe-aici, asa ca m-am hotarat sa ma alatur si eu.

Nicoleta, se pare ca nu mai esti singura mamica pe ultima suta de metri pe forum. Eu sunt in sapt. 38 si astept din clipa in clipa sa se hotarsca bebelusa sa iasa. Dr. mi-a spus ca nu da semne de graba, dar nu se stie... Am bagajul pregatit, pentru orice eventualitate.
Tu cum stai? Cand ai DPN-ul? Eu la inceputul lui aprilie.

Iar cu treba prin casa, nu-ti face probleme, sunt zile rele (in care bebelul nu te lasa sa faci mare lucru) si zile bune, in care te lasa sa faci o gramada de treaba. Trebuie doar sa-ti adaptezi ritmul in fuctie de micut(a). Eu eram tare frustrata ca nu mai pot sa fac lucrurile ca inainte, adica repede si bine,aveam senzatia ca nu mai sunt in stare de nimic,ca depind prea mult de ajutorul celor din jur, insa mi-am dat seama ca e o chestie doar de ritm: daca fac treburile mai incet le pot duce linistita la capat.Incet dar sigur!! asta e motto-ul meu pana imi intru iar in forma (dupa nastere).

Carmen, 38 sapt.

Nicoleta
22.03.2005, 19:48:54
Carmen, nici nu iti imaginezi ce mult ma bucur ca a mai aparut o mamica "pe ultima suta de metri"!!!!!!!
Bine-ai venit si nastere usoara!!!!!!

Bebelusa mea ar trebui sa se nasca intre 16 aprilie si 26 aprilie...Sper sa mai stea in burtica macar pana la 37-38 saptamani ca sa creasca si ea mai mare si voinica...
Tu ai hotarat cum vei naste? Nastere naturala( cu sau fara epidurala) sau cezariana? Ai temeri legate de nastere? Sau ai reusit sa le depasesti? Daca ai reusit, astept reteta :wink: !!!!

In legatura cu ritmul "cotidian" sper sa ma adaptez! Eu in general sunt plina de energie, vreau sa fac totul cat mai repede si mai bine, mi-este destul de greu sa fiu cuminte!!! Astazi de exemplu nu am avut liniste acasa si am iesit sa ma intalnesc cu o viitoare mamica (tot de aprilie) pe care am cunoscut-o pe dc... M-a epuizat plimbarea asta... Am ajuns acasa obosita rau... Deci tot n-am stat cuminte... Astept sa ma mai schimb pe parcurs... Probabil ma va mai linisti bebelusa :wink:

Nicoleta :D si bebelusa +35

loreen
24.03.2005, 08:44:38
Vin si eu sa va anunt ca am intrat pe ultima suta de metrii...adica am 35 de saptamani si in saptamana patimilor( foarte sugestiv pentru ce urmeaza) astept cu nerabdare sa-mi vad fetita.
Eu sunt la a doua nastere, dar pot sa spun ca-mi este o frica sora cu moartea, cu toate ca stiu ce urmeaa sa se intample. Insa voi opta pentru cezariana, chiar daca medicul meu nu este de acord.
Cu treburile prin casa...mi-am luat "femeie", adica sotul meu, avand o sarcina cu probleme, cu tratament si cerclaj si mai nou hipertensiune...Problema mare a fost cand am renuntat la servici. Nu am stare acasa , ma plictisesc si mai sunt 4 spatamani pana la marele eveniment....
V-ati facut garderoba pentru bebelus?

Nicoleta
24.03.2005, 10:28:27
Loreen, esti optimista daca speri sa ajungi in saptamana patimilor...Eu sunt stresata rau sa nu se intample mai devreme decat trebuie! De fapt as mai avea nevoie de un pic de timp ca sa constientizez ce mi se intampla. Si-n plus...pe cuvant ca-mi place asa cu burtica!

Pentru bebelusa, nu am cumparat mare lucru, insa este un pas inainte faptul ca am hotarat ce vreau!!! A trecut timpul atat de repede ca nici macar nu am avut ragazul sa fac totul cu calm, linistita, in voie... Aproape totul s-a petrecut pe fuga! Mi-este asa ciuda!

Legat de frica :mrgreen: , sa stii ca si mie imi este frica, dar incerc sa trec peste si sa adopt o atitudine pozitiva! Chiar nu am gasit alta solutie!

PS:A decurs asa rau prima ta nastere(naturala, inteleg), incat vrei cu orice pret cezariana?

Nicoleta :D si bebelusa+35

loreen
24.03.2005, 12:18:29
Prima mea nastere a fost asa cum ar trebui sa nasca orice femeie. A durat o ora si jumatate tot travaliul meu, durerile au fost imense insa timpul fiind scurt nici nu a apucat sa-mi dau seama ca ma doare. Si apoi si personalul medical avea alte valori acum 9 ani.
Acum vreau cezariana in primul rand din cauza tensiunii, iar apoi pentru ca moasele din spital au devenit mai infioratoare decat am cuvinte sa ma exprim. Cineva ma chemase la niste cursuri Lamaze. Am vrut sa merg insa la noi in spital nu se ocupa nimeni de cei ai invatat, ba mai fac si misto de tine. Asa ca prin cezariana scap de moasele din sala de nasteri, cu celelalte asistente de la copii ma descurc mai bine, mai ales ca am experienta.
Oricum in Constanta nu ai de ales decat un singur spital asa ca aleg ce este mai bine din ce mi se ofera.Degeaba sunt conditii daca personalul lasa de dorit...
Garderoba bebelusei este gata de aproape o luna. Am luat tot si acum nu ma satur sa ma uit la ele zilnic.

Nicoleta
25.03.2005, 10:01:38
Loreen, sincer si mie imi este teama de moase nervoase si deranjate, de rezidenti priceputi nevoie-mare, dar sper sa nasc intr-o noapte linistita( asa scap cel putin de rezidenti :wink: ) Imi raman doar moasele pe cap! Cel putin asa mai merge...
Si...oricum...stii ca in majoritatea spitalelor noastre, personalul lasa de dorit. Singura solutie este sa acceptam lucrul acesta :( si sa incercam sa facem fata!

Nicoleta :D si bebelusa +35

ukiuki
30.03.2005, 14:36:02
Nicoleta ce-ti mai face bebelusha?
te lasa sa dormi noaptea? Ca eu faceam carare la baie... :lol: , cam din 2 in 2 ore... Se zice ca asa te pregatesti pentru ce urmeaza dupa nastere... nopti albe :( , nu ca ti-as dori, dar cred ca e inevitabil...

Chiar, o fi vreo mamica proaspata care se poate lauda ca doarme noaptea :?:
dar trece repede...in 2-3 luni, si mai ales cu sprijin de la sot! :)

Cat despre rezidenti, eu zic ca totusi sunt pregatiti, astia din elias nu tin pe oarecine pe acolo... doar asa de dragul de a avea angajati...
Am inteles ca erau cativa care veneau din Municipal :?:

Hai, pupaceli :wink:

Gabriela si Mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

Nicoleta
30.03.2005, 15:55:01
Uki, de dormit dorm cum trebuie !!!! Doar ca ma culc destul de tarziu !!!! Cred ca din cauza faptului ca in timpul zilei, nu prea am activitate :wink:

Sincer, nu mai am rabdare!!! Abia astept sa-mi vad bebelusa !!! Nu ma mai intereseaza nimic !!!
In privinta nasterii...cum o fi, o fi !!! Chiar nu imi mai pasa !!!! Nici de moase, nici de rezidenti !!! Vreau sa-mi vad bebelusa !!! Nici dupa burtica nu mai am nostalgii !!!
Vreau atat de mult s-o vad! Este asa ciudat ! Sa ascunzi ceva in burtica si sa nu stii ce !!! Mai am un pic si-mi pierd rabdarea !!! Of ! Si la spital nu mai pot merge dupa cheful meu ca altadata :wink: !!!
Ma rog, mai este putin...si-mi vad bebelusa :D !!! Abia astept!

Nicoleta :D si bebelusa +36

Leta
30.03.2005, 16:11:05
Nico, iti facem galerie, ca mai ai foarte-foarte putin!

Nicoleta
30.03.2005, 16:47:47
Leta, multumiri :D :D :D :D

Nicoleta :D

Luminita
31.03.2005, 14:30:04
Nicoleta sunt alaturi de tine si iti tin pumnii.

Luminita
31.03.2005, 14:35:02
Inca ceva Nico: iti multumesc ca mi l-ai recomandat cu atata caldura pe DR. Tutunaru. Este intr-adevar minunat.

monikara
31.03.2005, 15:41:18
Nico iti tin pumnii!!!!!!!!!!! Lasa-i incotro de rezidenti, moase si cine o mai fi pe acolo, gandeste-te la tine si la bbelusa scumpa ! Abia astept sa aud si povestea nasterii tale !

madau
01.04.2005, 16:43:36
Nicoleta, suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii stransi sa ai o nastere usoara si un BB sanatos si frumos! :D

Nicoleta
01.04.2005, 18:43:12
Madau, Monikara, va multumesc si voua pentru incurajari!!!Vad ca am galerie serioasa!!! Fetelor, ma simt de parca cine stie ce sarcina importanta mi-a fost atribuita :roll:

Oricum, vreau sa va spun ca cea mai mica intepatura sau durere ma face sa cred ca sigur a sosit momentul :roll: Daca ar fi fost dupa mine, as fi nascut de o mie de ori pana acum :roll: Deja viitorul tatic nu mai intelege nimic. Atat l-am alarmat degeaba, incat bietul om este convins ca mai este destul pana atunci...O sa fiu si eu ca in povestea cu lupul la stana. Cand va fi sa fie, nu ma va mai crede nimeni :roll:

Nicoleta :D si bebelusa +36

carmen
02.04.2005, 19:58:32
Buna fetelor!! Iata ca chiar am intrat pe ultima suta de metri, in sapt. 40. Pe 4-5 aprilie am DPN si scumpa mea fetita nu da semne ca ar vrea sa iasa! Cred ca asteapta o zi calda si cu soare ca sa intre in lume, sau pur si simplu aplica de pe acum tactica persoanelor de sex femini: se lasa un pic asteptata.

Nu am putut sa mai intru pe forum de cand am scris ultima oara pentru ca am avut calculatorul la reparat, prinsese niste virusei nesuferiti, si azi l-am recuperat. Deabia asteptam sa intru pe forum sa vad ce mai e.

Nicoleta, nu mi-e frica de nastere si as vrea sa nasc natural si cu cat mai putina anestezie posibil (mi-e foarte frica de injectiile in coloana si nu vreau sa ma stresez mai mult decat e cazul). In teorie cam stiu ce ma asteapta, acum sa vedem in realitate ce va fi!!!Sunt convinsa ca vor aparea surprize, dar sper sa treec cu bine peste momentul nasterii. Si mie mi-era f. frica inainte dar tot citind despre firul evenimentelor, m-am linistit, macar stiu ce ma asteapta si , in plus, orice s-ar intampla, avem un doctor care cu siguranta va avea grija de noi!!!

Acum stau si studiez toate reactiile organismului intrebandu-ma tot timpul daca incepe travaliul sau nu. Pana acum nimic. Din cand in cand simt o presiune ca la menstruatie in josul burticii, dar nu in mod regulat, si cred ca incet, incet incepe sa iasa dopul. Zic incet pentru ca ieri dimineata a iesit un pic si de atunci nimic. E ciudat, oricum, sa stau si sa astept, toti stau cu ochii pe mine ca pe butelie...

Nico, as vrea sa pot sa-ti dau din calmul meu daca as putea, insa nu pot face altceva decat sa iti descriu ceea ce mi se intampla si sa-ti raspund la intrebari, daca vrei!! Acum o sa pot intra pe net mai des, asa ca vom putea comunica mai mult.

Nicoleta
04.04.2005, 09:57:59
Carmen, iti tinem pumnii !!!! Si te asteptam cu vestea cea mare !!!

In legatura cu momentul final, acelasi lucru mi se intampla si mie!
Sper sa recunosc totusi...momentul! Chiar daca intre timp mai dau alarme false...

Felicitari pentru calmul de care dai dovada! Eu nu sunt vreun monument de calmitate, dar nici inainte de sarcina nu eram...Eu sunt agitata fiindca asa sunt eu...Sper ca micuta mea sa nu imi semene!!!

Nicoleta :D si bebelusa +37

monikara
04.04.2005, 10:03:36
Carrmen, si tie iti tin pumnii.
Nico, chiar daca n-am scris nimic la acest subiect sau la altele de gen pt ca deoacamdata nu ma incadrez sa stii ca am citit tot ce ai scris tu. Si sa stii ca chiar ai sarcina sa ne povestesti cum a facut Leta toata povestea nasterii. Dupa ce am citit povestea ei, daca eram gravida atunci m-as fi dus sa nasc; asa de frumos a povestit ca m-a convins. te asteptam si pe tine cu mari emotii.
Nastere usoara la amandoua!!!!!!!!

Nicoleta
04.04.2005, 10:43:50
Monikara, promit sa vin cu povestea nasterii :lol:

PS:O sa si votez la "ce a insemnat momentul nasterii pentru mine" :wink:

silvika
04.04.2005, 11:39:30
Nicoleta cred ca avem aproape aceeasi varsta de sarcina. Eu am 37 sapt si cinci zile, doar ca este baietel. Am intrat si eu foarte tarziu pe site pt ca ne-am pus internet acasa doar de vreo 2 luni si oricum nu sunt o maestra in navigarea pe net.
La mine este a doua sarcina si nu mai sunt asa de speriata ca prima data, mai ales dupa ce am citit ce a scris Leta despre nasterea cu dr. nostru.
Data trecuta am nascut la Giulesti.
Astept sa ne scrie si Carmen despre nastere. Va pup pe toate si sper sa ajunga mesajul meu, pt ca e primul pe care il trimit.

Nicoleta
04.04.2005, 12:48:44
Bine ai venit, Silvika si nastere usoara si tie!!!!
Sa intelegem ca esti o mamica experimentata! Asta inseamna ca ne vei fi de mare ajutor!
Tu cum ai ales sa nasti? Si cum a fost prima ta experienta privind nasterea?

silvika
04.04.2005, 13:53:58
As vrea sa nasc tot natural, asta bineinteles daca nu vor fi probleme a caror rezolvare sa necesite cezariana. Si fara epidurala, daca d-l doctor nu va spune altfel. As vrea anestezie locala doar dupa nastere, pt cusatura, dar vom vedea. Promit sa fiu cuminte si sa fac tot ce-mi va spune "sefu".
In ceea ce priveste nasterea anterioara, a fost o exeprienta ingrozitoare, dar nu in ce priveste durerea ci doar in ceea ce priveste personalul medical. O sa va povestesc, dar nu ca sa va sperii, ci ca sa puteti face o comparatie cu ceea ce a scris Leta.
Dupa ce am implinit 40 de saptamani m-a chemat medicul (care mi-a urmarit sarcina timp de 9 luni) la spital sa-mi provoace nasterea intr-o zi cand era de garda. Am fost de acord, am zis ca-mi va acorda mai multa atentie si nici nu-l mai deranjez de acasa.
Asa ca m-am dus intr-o miercuri la ora 8 dim, m-a consultat si m-a trimis in sala de nasteri. Aici o asistenta "foarte draguta" mi-a dat sa beau niste picaturi si un ulei. Mai tarziu am aflat ca picaturile erau pt declansarea contractiilor si uleiul pt scaun.Apoi m-a trimis in salon, unde am stat pana pe la 10 seara cand au inceput sa apara durerile. M-am dus in sala de nasteri, le-am spus ca au inceput durerile si m-au lasat sa stau intr-un pat acolo fara sa vina nimeni sa vada cum mai stau lucrurile. Pana pe la trei dimineata a venit doar moasa de vreo doua ori, mi-a pus o chestie pe burta cu care-l asculta pe bebe si-mi zicea doar "da, ai contractii".
Pe la trei cand durerile devenisera cam "urate" si l-am auzit si pe doctor vorbind pe acolo prin sala, i-am spus moasei sa-l cheme sa-mi faca cezariana. Tin sa spun din nou ca dr nu venise nici macar o data sa ma vada, in conditiile in care era de garda si mai fusese si in sala de nasteri.
Dupa ce l-a chemat, a venit, m-a urcat pe o masa, mi-a rupt membranele si a trimis repede dupa anestezist (vorbisem sa-mi faca epidurala). Nu mi-a spus nici cat aveam diltatie nici nimic. Apoi a venit anestezistul...... care probabil a fost trezit din somn sau nu-si cunostea meseria, pt ca a incercat sa-mi faca anestezia o ora si ceva si tot spunea ca nu reuseste sa-mi gaseasca maduva, ca sunt prea grasa (sa nu va inchipuiti ca eram obeza). In tot acest timp contractiile mele erau cele de nastere, cand simti ca trebuie sa impingi cat poti, iar el imi spunea sa stau nemiscata.
La un moment dat am simtit ca iese copilul si am strigat la moasa . Cand a venit sa se uite, tot ea a inceput sa zbiere la mine ca stau pe capul copilului. Si uite asa m-a dus pe masa de nasteri, cu anestezistul taras dupa mine, l-a strigat pe doctor care intre timp cosea la o alta proaspata mamica, anestezistul mi-a zis ca a terminat in sfarsit anaestezia, dar ca isi face efectul abia dupa zece minute, adica dupa zece minute dupa ce nasteam. Doctorul si-a schimbat doar manusile, m-a taiat dar n-am simtit nimic, mi-a zis "impinge", am impins o data si a si iesit bebe-ul. Cand iese bebe nu simti nici o durere, simti mai degraba o eliberare, ca si cum s-ar goli ceva din tine. Apoi m-a apasat moasa pe burta cu cotul pana cand a iesit placenta, m-a mai controlat o data dr sa vada daca a iesit tot si apoi a inceput sa ma coasa. Probabil ca nu-si terminase anestezia "super-anestezistul" pt ca m-a cam durut cand m-a cusut. Pe bebe n-am apucat sa-l vad decat cand a iesit pt ca l-au luat repede sa-l curete, nu mi l-au dat in brate si nici nu mi-au zis ca e totul bine pana cand nu l-am vazut.
Si uite asa a fost nasterea mea "asistata". Si sa nu va inchipuiti ca nu a fost si super-platita!
Imi pare rau daca v-am plictisit cu povestea mea, dar concluzia este ca daca atunci am nascut aproape singura si nu a fost chiar insuportabil, acum va fi sigur foarte bine. Oricum durerile cele mai mari sunt atunci cand iti vine sa impingi, ca si cum nu poti iesi cand ai scaun, dar nu sunt sa te lesine.
Deci nu va faceti griji fetelor, pt ca noi o sa avem si doctor si anestezist si moasa!

Nicoleta
04.04.2005, 15:27:37
:cry: :cry: :cry:

Silvika, este trist ce se intampla in spitalele noastre si mai trist este faptul ca astfel de cazuri sunt frecvente desi nimeni nu le semnaleaza! Ma intreb daca vom reusi si noi in cele din urma sa ne putem comporta in mod civilizat unii cu ceilalti!

In plus...sunt de parere ca nu se poate face primavara cu o singura floare! Asa ca stradania unora de a fi oameni mi se pare zadarnica, gandindu-ma la cati sunt cei care nu au capacitatea aceasta !!!

Nicoleta si bebelusa +37

monikara
04.04.2005, 15:34:12
Doamne Dumnezeule mare m-am ingrozit de ceea ce am citit :shock: :shock: . Bine ca ti-a dat Dumnezeu putere sa induri toate astea. Eu cred ca muream cu ei de gat! Noroc ca acum esti pe maini bune :D :D :D . Nastere usoara si bb sanatos si frumos!

carmen
04.04.2005, 16:34:07
Va multumesc mult pentru urari si promit sa va povestesc experienta nasterii mele cu dr. Tutunaru. Ca si Silvika vreau sa nasc natural, sper sa fiu la fel de curajoasa ca ea!! Ce varsta are primul tau copil, Silvika?

Dupa cum vedeti, nici azi nu s-a intamplat minunea sa ma apuce nasterea, desi azi e DPN-ul. Poate incepe mai tarziu...daca nu , maine ma duce sotul la doctor ca e stresat rau de tot saracul, tot timpul e in alerta!!!
Si familia mea ma streseaza tot timpul cu intrebari de genul: nu mai ai de gand sa nasti? ce face aia mica, nu vrea nimic? azi crezi ca sunt sanse?si asa mai departe. Deocamdata nu cedez psihic, ma tin tare pe baricade si le zic ca asta mica o sa vina cand vrea ea nu cand vor ei (si o sa se intample intr-o zi cu soare)!!!!

Va pup si va mai scriu. Pana atunci, curaj si nasteri usoare daca se va intampla ceva pe la cineva!!!

silvika
05.04.2005, 14:01:48
Nicoleta, ai dreptate, ar fi trebuit sa am curajul sa fac chiar o reclamatie, insa eu imi aduc ca in momentul in care l-a scos pe bebe si l-am vazut pt prima oara asa murdarel cum era am simtit asa niste emotii cum nu-ti pot explica si chiar i-am spus doctorului "multumesc". Simteam atata fericire si imi batea inima atat de tare, incat altceva nu am fost in stare sa spun. Abia dupa mult timp am realizat prin ce trecusem si ca ar fi putut fi totul mult mai usor si mai placut. Am avut insa noroc ca am avut un organism sanatos si Dumnezeu mi-a dat un baietel perfect. Acum are trei ani, e foarte frumusel, istet si lipicios . Nu prea stiu cum sa-i pun poza pe site, dar poate imi spuneti voi.
Monikara mersi de urari.
Carmen asteptam vesti de la tine cand te intorci de la control.
Eu merg maine la cabinet; Nicoleta tu cand mergi la controlul de 38 de sapt?

Nicoleta
05.04.2005, 15:15:56
Silvika, sa-ti traiasca micutul cel "lipicios"!
Acum va primi in dar o surioara? Sau tot un fratior?

Eu ar trebui sa merg saptamana viitoare la controlul de 38 saptamani. Asta daca nu apare bebelusa pana atunci !!! As vrea sa merg tot la cabinet!

Carmen, te asteptam cu vesti!!!

Luminita
06.04.2005, 15:11:58
Carmen ce vesti ne dai? Daca esti cumva la spital, iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

carmen
06.04.2005, 21:01:25
Prin multe peripetii am trecut in ultimile 2 zile!!! Marti am fost la control si pentru ca pierdusem un pic de lichid cu o zi inainte, dl. dr. mi-a facut internarea ca sa-mi faca un test sa vada cum e bebita. In functie de rezultatul testului ramaneam la spital sau ma trimitea acasa pana ma apucau contractiile. Din fericire totul a fost OK si mi-am petrecut noaptea la mine in pat. Insa... au inceput contractiile inca de dupa amiaza, a inceput sa iasa dopul. Toata noaptea mi-am petrecut-o notand timpii la care aveam contractii. Incepusera la dist. de 30 min.,apoi 20,apoi 10 min. La 10 min. dist. urma sa-l sun pe dr. T si sa ma duc la spital. Asa am facut azi dimineata pe la 8. Am ajuns la spital, m-au pus sa repet testul de ieri (inregistrare se numeste) si ..... surprize, surprize .... s-au rarit contractiile (25 - 30 min.)!! In situatia data, ce mai cautam eu la spital?? Fusese clar un travaliu fals. Asa ca mi-am luat bagajelu, mama si sotul (venisera cu mine la spital) si-am plecat acasa. Maine dimineata ma duc iar la spital, de data asta sa-mi provoace nasterea!

Cam asta am facut eu, am fost subiectul de distractie al bebitei!!

Deacum, ce-o vrea Dumnezeu! O sa va povestesc cand o sa mai intru pe net. Atunci sper sa fiu o proaspata mamica fericita cu un bebe sanatos!

monikara
07.04.2005, 09:50:37
Carmen, iti tin pumnii.
Nico, ce faci ? A venit bblusa deja?

Luminita
07.04.2005, 10:13:07
Carmen, maine dimineata ma voi gandi la tine si la bebe. Sa ai o nastere usoara si un copil sanatos, care sa iti aduca multe bucurii.

Nicoleta
07.04.2005, 10:21:31
Carmen, mult noroc! Sa ai o nastere usoara!!!

Monikara, inca nu s-a petrecut minunea! Sincer sper ca bebelusa sa mai aiba un pic de rabdare la mami in burtica pentru ca pe desteapta de mami abia acum a apucat-o febra cumparaturilor! Nu stiu ce a asteptat pana acum!!! Deh, superstitiile!!!

Silvika, astept mp-ul tau cu numarul!!! Te rog!!!

ukiuki
07.04.2005, 12:54:18
Hai noroc! :)

Vreau sa-i doresc si eu lui Carmen sa aiba o nastere cat mai usoara si bebelusul sa fie sanatos... sa ia nota 10 - prima din viata lui :wink:

Si... nu uita! Tre sa ne povestesti! Cu detalii! :lol:

Gabriela si Mariuca

Nicoleta
09.04.2005, 08:08:55
Carmen, te asteptam cu vesti!!!
Cred ca deja esti cu puiutul in brate!!!

Silvika, tu ai vreo noutate?!

Eu sunt fericita ca bebelusa mea m-a ascultat si mi-a lasat un pic de timp pentru cumparaturi !!!

Nicoleta si bebelusa +37

Nicoleta
13.04.2005, 23:42:39
Chiar ati disparut toate???
:( :( :(

monikara
14.04.2005, 06:17:04
Sa stii ca (fara gluma) m-am trezit mai devreme putin (ceasul e 6.15 nu cat arata asta, nu stiu de ce arata asa) si chiar ma gandeam la tine ce faci ca nu te-am vazut ieri deloc pe aici. Ai terminat cumparaturile :?:

Nicoleta
14.04.2005, 09:08:54
Monikara, sincer vorbind, astept cu nerabdare momentul si-mi dau seama ca nu se poate intampla totul asa cum vreau eu :D
Asadar, trebuie sa mai am un pic de rabdare si sa inteleg ca "domnisoara" vine cand are ea chef, nu cand vreau eu!
Si eu care ma gandeam ca voi naste mult mai devreme, ba chiar inainte de termen!!! Ca asa imi spunea mie intuitia de viitoare mamica :oops:

Saptamana aceasta ar fi trebuit sa mergem la controlul de 38 saptamani, dar crezi ca avem vreun chef :roll: Nici vorba! Macar sa fiu in stare sa ajung saptamana viitoare, ca altfel o sa ma trezesc si eu pe-acolo in ziua nasterii si cine stie ce surprize mai am!

Cat despre cumparaturi, sunt si eu in final impacata sufleteste!
Nu cumparasem nimic din cauza superstitiilor ( mai mult ale celor din jur decat ale mele). Pentru ca sfaturi, care mai de care mai intelepte, mai avizate, mai destepte se gasesc acum din toate partile, astfel incat am ajuns sa ma enervez in ultimul hal. Important este ca am luat aproape tot ce trebuia pentru camera bebelusei, insa i-am lasat taticului placerea de a monta si aranja totul! Cat despre hainute, am luat cateva, insa sunt asa de mici, incat mi-am zis ca voi mai lua dupa, cand ma voi convinge de dimensiunile micutei :roll:

Nicoleta :D si bebelusa +38

cristinamh
14.04.2005, 09:41:17
nicoleta... daca ai luat masura 52, atunci sunt bune. desi ti se par foarte mici... :lol: :lol: atat de mari is nou nascutii. ai insa grija ca incep sa creasca f. repede... poti sa iei hainute mai mari (56, 60) ca sa le mai imbrace macar pana la vreo 4-5 luni

cat despre sfaturile "bine" intentionate, le poti raspunde politicos un "multumesc" si uiti apoi tot, iar daca insista, ....fiecare are sansa in viata asta e a-si creste copilul asa cum crede de cuviita. deci, sa-si vada de treaba lor.

ai grija cum iti educi rudele si prietenii, la cadouri... de preferat roaga-i sa-ti ia consumabile, nu hainute. te poi trezi cu un teanc pe care nu o sa-l folosesti niciodata, din simplul motiv ca sunt prea multe... si raman repede mici.

si nu te grabi cu nascutul... mai bine mai dormi un pic, ca nu ai idee ce urmeaza :lol: :lol:

Luminita
14.04.2005, 11:29:14
Carmen, a venit bebelusul?

ukiuki
14.04.2005, 13:50:18
Buna!

Probabil ca deja bebe sta cu mami Carmen si se dragalesc :wink: ...ca altfel nu s-ar explica pauza asta.

Nico, felicitari pt tot ce ai cumparat deja, am citit pe DC la mamici si cred ca ai un patut tare smecher, cat despre superstitii...of of s-a cam dus vremea lor, pai ce sa faci? sa astepti sa nasti si sa-l trimiti pe tati la targuit lucrusoare de bebe?
Al meu sot cat eram in spital a primit sarcina de a cumpara biberoane si o suzeta... si a fost un dezastru :roll: niste bibe din alea aiurea, si o suzeta tare de cauciuc pe care ulterior am aruncat-o... :cry:

Asa ca...aaa, si sa iei pampersi cu tine :P
In rest, cred ca abia astepti si tu... si cei de langa tine, dar hai te rog nu te supara pe noi... astia din afara, suntem doar curiosi si de altfel bine intentionati :)

Eu te pup si daca nu mai intru pana nasti tu, iti urez de azi ( a cata oara) sa ai o nastere cat mai suportabil de usoara si sa fii fericita cu puiuta ta in brate :!: :!: :!:

si nu uita: locuiesc aproape de spital, daca te pot ajuta cu ceva sunt bucuroasa :)

Gabriela si Mariuca

Luminita
15.04.2005, 14:07:07
Stie cineva ceva de Nicoleta?

Nicoleta
15.04.2005, 17:18:55
Fetelor, bebelusa mea vad ca nu se grabeste!!! Asa ca...suntem in asteptare!

Cristinamh, hainutele sunt 54 si tot mi se par mici! Asta in conditiile in care nu cred ca bebelusa mea va fi foarte voinica...Cel putin asa spuneau masuratorile din ultimul timp!

Uki, multumesc inca o data pentru urari!
Cat despre cumparaturi, chiar nu mi-am permis luxul de a-l lasa pe viitorul tatic sa le faca :mrgreen:

carmen
16.04.2005, 13:18:49
In sfarsit am reusit si eu sa intru pe net, ca toata saptamana am incercat sa ne acomodam cu cea mica. Este sanatoasa, a avut 3,450 kg la nastere si 49 cm, iar scorul Apgar a fost 9 (a avut nevoie de o gura de oxigen). Cand am iesit cu ea din maternitate cantarea 3,300 kg, lucru normal dealtfel, pentru ca bebeii mai scad in greutate in primele zile de la nastere. Am venit acasa duminica pe la pranz si de atunci incercam sa ne obisnuim unii cu altii, adica Adina cu noi si noi cu ea. Incepe sa mearga din ce in ce mai bine. Deja am inceput cu colicii, chiar daca mami a mancat numai alimente permise, noroc ca exista Sab Simplex la farmacie, ca altfele cu greu ar adormi noaptea!!

Sa va povestesc cum a fost nasterea,mai ales pentru Nicoleta care se apropie cu pasi repezi catre momentul zero!!
Ramasesem la momentul in care trebuia sa ma duc pe 7 sa-mi provoace nasterea. Seara de dinainte a trecut destul de greu pentru ca aveam contractii destul de dureroase cam la 20-30 de min, desi luasem inainte de culcare No Spa. Am ajuns la maternitate pe la vreo 8,30 si pe la 11 trebuia sa-mi puna pastilutele pentru declansare, numai ca planul de acasa nu s-a potrivit cu cel de la maternitate, pentru ca Adinuta se hotarase sa iasa singurica, aveam dilatatie aproape 4!... M-au bagat repede la clisma, pe care mi-a facut-o moasa (doamna Mariana, o femeie tare draguta si de treaba, care stie meserie), dupa care mi-au rupt membranele si mi-au bagat peridurala. Recomad cu caldura la toate aceasta anestezie, te ajuta foarte mult in timpul nasterii, practic simti tot, dar nu te doare nimic. Anestezista e tare de treaba si apare exact la fix cand se termina efectul unei doze. Am avut nevoie de 2 1/2 doze pe toata durata travaliului si a nasterii. In timpul nasterii chiar a stat la capul meu si ma intreba tot timpul daca simt ceva ca sa stie cum stau treburile. Ce sa mai, o femeie de nota zece, merita tot respectul!
Dupa peridurala am asteptat in sala de travaliu pana la dilatatie zece, care a venit cam in doua-trei ore. Intre timp a trecut si dr. T pe la mine sa vada cum merg lucrurile si cum ma simt. In rest au stat cu mine rezidentii cei doi, foarte haiosi! Cand am avut dilatatie 10, moasa m-a ajutat sa o mai cobor pe Adinuta un pic ca sa fie gata de expulzie. Cand era aproape gata, m-au mutat in sala de nasteri, care e in incaperea alaturata. Camera a inceput sa se umple de oameni: doctorul, rezidentii, moasa, doua femei de la neonatologie si asistenti. La 14,43 a venit pe lume Adina, frumoasa mea fetita, si dupa ce au curatat-o, mi-au dat-o sa o pup pe obraz. Era atat de frumoasa, ca nu-mi venea sa cred!!! Eu aveam impresia ca noii nascuti sunt mai uratei, dar se vede treaba ca m-am inselat!
Dupa aceea m-a cusut rezidenta si m-au mutat in sala de lauze, unde am stat pana a mai trecut efectul anesteziei, adica am stat vreo trei ore, din care doua m-am masat pe burta. Au venit la mine pe rand sotul meu, mama si cumnata-mea. Sotul meu era tare emotionat, isi vazuse deja fetita!
Pe la sase si jumatate m-au dus in salon si pe la noua m-am dus sa-mi iau fata de la neonatologie. Vedeti ca in timpul zilei lasa copii cu mamele, ii iau seara pe la 11 si ii tin pana dimineata la 5,30-6, cand ii aduc la alaptat, dupa care ii mai aduc dupa vizita doctorului (sau mai bine zis a doctoritei, ca sunt numai doctorite) si ii lasa in salon.

In rest, dimineata la 5 te scoala sa-ti puna termometrul si sa te duci la toaleta (adica la curatat). Se mai face toaleta si pe la 6 dupa amiaza.

Pentru maternitate aveti nevoie de vata (cam 2 pachete), pansamente sterile, o sa va prescrie doctorul antibiotic si tinctura de galbenele pentru cicatrizat mai repde epiziotomia, pampersi pentru bebe, dar sa nu-i dati pe toti de la inceput, ca s-ar putea sa ramaneti fara, puneti cate 2-3 odata, ulei pentru copii daca vreti sa-l unga (lucru pe care vi-l recomand, pentru ca altfel le cam crapa pielicica).

Cu alaptatul, incercati sa-i alaptati cat de repede puteti si cat mai mult la san. Incercati sa cereti cat mai putin supliment de la neonatologie (se da la cerere si oricum in timpul noptii ii hranesc o data cu biberonul).

Cam atat deocamdata!Am scris o gramada si inca simt ca nu am zis tot! Daca aveti intrebari, puteti sa mi le puneti, mai ales ca acum sper sa pot intra in fiecare zi pe forum.

V-am pupat si va urez nasteri usoare,cel putin la fel ca a mea!

cristinamh
16.04.2005, 13:30:29
carmen, felicitari!!!
sa-ti traiasca bebelusa adinutza, sa fie cuminte si mancacioasa si sa scape repede de colici!(pt asta incearca s-o tii cat mai mult pe umar dupa ce manaca, sa faca "porcusori", si daca vrea, s-o lasi pe burtica. andrei la schema asta "rasufla" pe toate partile :lol: )
am si eu o intrebare doua, ca de, nu puteai sa scapi fara interviu.
- cum adica ti-au tinut de urat rezidentii in travaliu?? te tineau de vorba sau mai faceau si altceva?
- de ce te-a cusut rezidenta?? T chiar nu vrea/nu poate sa coasa?? eu una nu vreau sa am de-a face cu rezidentii, de aceea ma cam rog sa vina bb2 noaptea :lol:
- a fost o singura moasa?? ca vad ca zici de una singura.

Cristina 7+
ps. sunt uratei nou nascutii, dar fetite urate n-am vazut. baieteii in schimb... :(

Nicoleta
16.04.2005, 14:42:14
Felicitari, Carmen!!!
Sa-ti traiasca Adinuta!!! Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!!

Mutumim pentru ca ai venit cu povestea nasterii si ne-ai impartasit experienta ta!

In final, sa inteleg ca de ceea ce imi este frica nu voi scapa! Adica de cei doi rezidenti!
Acum chiar nu mai am ce sa fac! Am mai avut o tentativa de a-mi schimba optiunea in ceea ce priveste nasterea din aceleasi motive, insa si la momentul respectiv mi s-a parut la fel de tarziu! Acum asta este! O voi lua ca atare, insa chiar nu inteleg ratiunea dupa care celor doi invatacei le sunt incredintate anumite "sarcini", printre care si cusatura despre care am inteles ca este executata in majoritatea cazurilor de catre ei.
Si dat fiind faptul ca eu nu mai am timp la dispozitie precum Cristinamh, nu o sa mai incerc sa descopar de ce "nu vrea/nu poate T sa coasa" , ci te intreb daca este macar ok cusatura, daca nu iti face probleme pentru ca am mai auzit si cazuri de genul acesta...

Nicoleta si bebelusa +38

silvika
16.04.2005, 15:00:14
Carmen, sa-ti traiasca bebelusha! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa nu planga noaptea!
Multumim pentru povestire!
Si eu sunt cam speriata de cusutul asta, vorba Cristinei poate avem noroc sa se intample noaptea!
Si ai dreptate cu baieteii, Cristina, si fi-miu era f uratel cand l-am nascut.
Avea fruntea pe spate, asa ziceai ca a mers cu motocicleta si i s-a dus capul spre spate!Avea si niste riduri pe frunte, ca un mos.
Dar acuma e tare frumusel.

Nicoleta
16.04.2005, 15:28:33
Silvika, eu de vreo 5 luni incoace tot vorbesc cu bebelusa si o rog sa vina noaptea ca sa scap de rezidenti :roll: , dar nu stiu daca va fi ascultatoare :roll:
In plus, noaptea ca noaptea, dar daca nu am parte de anestezist?
Mai bine si cu rezidenti, si cu anestezist decat fara nici unul !!!

ukiuki
16.04.2005, 20:55:03
Buna!

Mai fetelor, pai Carmen este totuna cu ... Giliutza de pe DC??? :shock:

No, daca e asa... io te-am mai felicitat si acolo, la sub dr. tutunaru :lol:
Iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase si unice momente si experiente :!: Si o fetita cuminte... cel putin la fel ca a mea! :wink: Pe bune.

NICOLETA, mama draga, pai tu cand ai dpn? :roll: ca eu am crezut ca pe 16 si de aia tot uram de zor... deci inseamna ca ne vedem maine? :)
O seara faina sa ai!

Gabriela si Mariuca

Nicoleta
17.04.2005, 11:22:15
Ukiuki, Carmen pentru noi este Carmen :wink: :wink: :wink:

Cat despre DPN-ul meu, sa-ti spun un secret: mi-am propus impreuna cu bebelusa sa tinem lumea un pic in suspans :wink: :wink: :wink:
Probabil ai vazut 16 aprilie pe DC, insa ulterior a fost avansata data intre 16 si 26 aprilie( din diverse motive :wink: ) fara a fi facuta modificarea si acolo...Din cate ai vazut numaratoarea este alta in semnatura mea:suntem in saptamana 38 si urmeaza sa intram in saptamana 39!!! Asa ca trebuie sa mai am un pic de rabdare!!!

silvika
18.04.2005, 14:45:26
Nicoleta, eu iti spuneam ca miercuri implinesc 40 sapatamani pt ca asa rezulta din ech facute de dr. Iosup.
Dar DPN-ul calculat de dr. T dupa ultima menstr. este 26 aprilie, deci ca si la tine.
Asa ca daca te apuca durerile noaptea sa ma suni si pe mine sa ma apuc sa mut ceva mobila in casa, poate mergem impreuna.
Daca mergem amandoua o sa avem sigur si anestezist si lipsa rezidenti!!!
Ce zici?

cristinamh
18.04.2005, 14:50:37
ma fetelor, dar de ce nu sunati voi pe T sa va declanseze nasterea la amandoua cand e de garda...??? va duceti pe inserat si spuneti ca gata, v-ati saturat sa asteptati... :lol: :lol: si scapati de rezidenti!! il aveti acolo, lanaga voi sa stai la barfa...nu??

Nicoleta
18.04.2005, 16:04:43
Silvika, propunerea ta este destul de incitanta!!! Si din cate vad te-ai gandit la o metoda "naturala" de provocare a nasterii! Nu cochetez cu metodele astea moderne sau mai putin moderne de provocare a nasterii! Tinem legatura :wink: :wink: :wink:

Cat despre rezidenti, aproape ca m-am impacat cu prezenta lor, ba chiar si cu prestatia lor, atat ca sper ca aceasta din urma sa fie de calitate :D

Cristinamh, multumim pentru sugestie :lol: :lol: :lol:
Speram totusi sa nu fim nevoite sa apelam la varianta aceasta :lol: :lol: :lol:

Nicoleta :D si bebelusa +39

cristinamh
18.04.2005, 17:18:05
bei, la mine a mers de minune mersul pe jos... la mutat mobila nu m-as incumeta totusi :lol:

Nicoleta
19.04.2005, 09:09:35
Silvika, ai vreo noutate?
La noi nimic! Daca in ultimul timp am avut contractii de credeam ca nasc cu siguranta in viitorul apropiat, parca acum s-au rarit tare de tot!!! Sau poate doar am eu impresia asta :roll: Rabdare am, insa am devenit din ce in ce mai agitata!!!

Nicoleta :D si bebelusa +39

Luminita
19.04.2005, 11:30:55
Carmen, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea.
Bafta si celor care isi astepta acum bebeii.

Luminita
21.04.2005, 12:40:15
Nicoleta, a venit bebelusha sau astepta sa fie Tauras ca noi?

Luminita
21.04.2005, 12:42:48
Nicoleta, a venit bebelusha sau astepta sa fie Tauras ca noi?

carmen
22.04.2005, 18:36:47
Va multumesc mult pentru urari si sper sa se implineasca la un moment dat si partea cu cumintenia (am scris la mamici ce problema am)!!!

Nicoleta, nu trebuie sa iti fie frica de rezidenti, mie mi-au lasat impresia ca stiu foarte bine ce au de facut, iar cusatura a fost facuta sub supravegherea doctorului. Nu am probleme cu ea, ba chiar acum stau lejer pe scaun si va scriu!! Prima saptamana e mai grea din punctul de vedere al epiziotomiei, dupa aceea e mai bine. Deci, fara frica!! Sper sa nu fi venit prea tarziu cu explicatia.

Ukiuki, m-ai prins!! Asa e.

Va las, ma duc sa hranesc un pui de om care nu vrea sa doarma!! Parca as avea cofeina in lapte!!!

Nicoleta
25.04.2005, 20:46:18
Carmen, din pacate bebelusa mea s-a grabit :D , asa ca nu am mai apucat sa citesc mesajul tau! Oricum, ai dreptate...tot personalul a fost extraordinar! Mi-ar fi prins bine incurajarile tale !!!

Nicoleta :D si bebelusa Alexia

Luminita
26.04.2005, 13:35:50
Pe cat s-a nascut Nico fetita ta?

Nicoleta
27.04.2005, 19:04:02
OK. Am uitat detaliile tehnice: Alexia(de fapt Alexia Maria) s-a nascut pe 21 aprilie, ora 15.25, a avut 2, 950 kgs si 49 cm.

Sper sa nu mai fi omis altceva!

http://community.webshots.com/user/nico_alexia

Nicoleta
27.04.2005, 19:04:22
OK. Am uitat detaliile tehnice: Alexia(de fapt Alexia Maria) s-a nascut pe 21 aprilie, ora 15.25, a avut 2, 950 kgs si 49 cm.

Luminita
28.04.2005, 10:52:42

Deci tot in zodia Taurului este. O sa-l cam puneti la cheltuieli pe tati, dar pt asa fete, chiar ca merita.
Asteptam sa ne povestesti mai multe despre nastere cand ai timp.
Va pup pe amandoua!

Luminita
23.05.2005, 10:51:46
Mai este pe aici vreo mamica pe ultima suta de metrii?

mamidana
26.05.2005, 14:58:39
depinde ce intelegi prin ultima suta de metri....? :lol:

Luminita
26.05.2005, 15:57:46
In ultimele luni de sarcina :oops:

cristinamh
23.07.2005, 15:50:16
da' ce se intampla, nu mai naste nimeni???
mami dana, van pe bentita ta ca deja termenul a trecut... nici o veste??? si nici o poveste??? cum a fost???

Luminita
31.07.2005, 09:04:58
Eu ma apropii de marele eveniment. Deabia astept sa il tin in brate pe bebe.

Nicoleta
01.08.2005, 22:51:26
Te asteptam cu vesti!

Nicoleta :D si Alexia

ukiuki
16.08.2005, 16:51:42
cerd ca Luminita deja are in brate un ingeras! 8)

hai mami, povesteste! :wink:

cristinamh
18.08.2005, 13:45:04
da, luminita a nascut ieri... daca tin bine minte, 3,600 si vreo 53 cm... baietel, asa cum era stabilit.

Nicoleta
18.08.2005, 13:49:39
Felicitari, Luminita! Sa iti traiasca baietelul!

Nicoleta :D si Alexia

monikara
18.08.2005, 22:36:39
Felicitari Luminita!!!!!! BB sa creasca mare si frumos si mami sa aibe laptic :D :D

cataluta
24.10.2005, 18:49:42
Eu sunt mai mica, dar vin tare din urma...am fost azi la T...Bianca, fetita mea, are la 27+ o greutate de 1.265 gr...sunt foarte fericita mai ales ca este si mai mare cu vreo 10 zile....Nastere usoara pentru cele care va apropiati de termen si bebei sanatosi...

Luminita
15.11.2005, 11:58:57
Cam tarziu dar va multumesc tuturor pentru urari. Am o minune de baiat care imi umple sufletul de fericire.

Nastere usoara cristinamh!

AndreeaI
15.11.2005, 17:11:29
Luminita, sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos!
Cum il cheama??
Ai facut pana la urma epidurala? Cum a fost nasterea?

Toate bune!

Luminita
15.11.2005, 19:01:44
Multumesc pt urare.
Pe baietel il cheama Andrei-Tudor si a venit pe lume fara sa am pic de durere datorita epiduralei.
Am avut o nastere extrem de usoara iar acum nu-mi mai incap in piele de fericire.

ukiuki
17.11.2005, 14:55:41
Buna!

am ceva emotii :oops: , si Cristinamh e pe ... utlima suta de metri... chiar azi a plecat la sptial, din ce am citit de la alte fete...

sa fim si noi alaturi de ea si micuta Iris!!! :lol:

NASTERE USOARA CRISTINA!!!

va pup!

Luminita
17.11.2005, 15:03:48
Nastere usoara Cristina!

Are cineva nr ei de mobil sa ii trimitem cate un SMS?

Nicoleta
17.11.2005, 15:30:34
Luminita, da-i mesaje pe forum, le va citi ea si va vedea ca te-ai gandit la ea :D Nu poti cere asa, pur si simplu, numarul ei de mobil :mrgreen:
Nastere usoara, Cris!Tinem pumnii!

Nicoleta
17.11.2005, 20:44:18
Fetelor, a nascut Cristina acum vreo ora un bb de 2850gr!!!!!
Cris, felicitari! Sa iti traiasca Iris si sa fie sanatoasa!!!

Luminita
17.11.2005, 21:11:19
Felicitari Cristina! Sa-ti traiasca fetita!

monikara
18.11.2005, 19:34:27
Felicitari Cris .... Iris sa va umple sufletele de bucurie , sa fie o bbelusa cuminte si mancacioasa ....iar pt mami refacere rapida sa aiba mult laptic :wink: :D
http://d21c.com/AnnesPlace/Baby/ItsAGirl.gif

cristinamh
22.11.2005, 21:21:46
multumim pt galerie si urari. suntem bine amandoua, asteptam sa ne acomodam cu programul.

Andru
24.11.2005, 11:31:42
Buna fetelor!
In primul rand, felicitari Cristina. Sa-ti traiasca bb, sa creasca mare si sa fie sanatos.
As vrea sa intreb daca a nascut cineva prin cezariana cu epidurala.

Freezer
10.03.2007, 17:31:29
Jessica Alba In Anal Action Movie!
http://Jessica-Alba-In-Anal-Action-Movie.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Freezer
10.03.2007, 17:32:41
Christina Ricci Undressing!
http://Christina-Ricci-Undressing.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Georgeta
03.05.2007, 15:37:57
Salut! Eu sunt noua pe acest forum, astazi m-am inscris; cred ca fac parte din burticile mari, am 30 de saptamani. Vad ca nu a mai intrat nimeni pe aici de ceva vreme, dar poate se mai gasesc gravide cu burtici mari. :D

Ander95
08.06.2007, 15:08:26
Mariah Carey and Angelina Jolie Tormented By Cowgirls!
http://www.shockingonline.com/player.wmv?movie=1116415

Mariah Carey and Hilary Swank Lesbians Get Messy With Food!
http://www.shockingonline.com/Player?q=1116415

Jennifer Lopez and Alyssa Milano Wrestling & Showing Ass!
http://www.shockingonline.com/Watch?q=1116415

Laetitia Casta and Jessica Alba Knee Socks Suck Cocks!
http://www.shockingonline.com/player.php?vid=1116415

Paula Abdul and Carmen Electra Liks Pussy On Yacht!
http://www.shockingonline.com/WatchMovie?watch=1116415

http://r3hdrcs8.t35.com/dor/credit-card-bill-consolidation.html http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/reader-sex-virtual-world.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/school-teen-sex.html http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/free-asian-sex-cam.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/sex-teen-free-pic.html
http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/asian-sex-movie.html http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/fat-gay-sex.html http://tejabhes.t35.com/viagra/purchase-viagra-online.html http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-soft-tab.html http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/hard-sex-com.html

Willyum
09.06.2007, 13:46:53
Alyson Hannigan Shows Tiny Tits & Ass!
http://www.hiltonraped.com/Watch?movie=1116415

Britney Spears With Busty Boobs Teasing & Posing!
http://www.hiltonraped.com/player.mpeg?movie=1116415

Cameron Diaz Undressing & Shows Tiny Dick Posing!
http://www.hiltonraped.com/watch?watch=1116415

Catherine Z. Jones Shows Hairless Cunt In Forest!
http://www.hiltonraped.com/c?clip=1116415

Helen Hunt , Hot anal action!
http://www.hiltonraped.com/Player.wmv?id=1116415

credit card loan consolidation calculator (http://r3hdrcs8.t35.com/dor/credit-card-loan-consolidation-calculator.html) credit card bill consolidation (http://r3hdrcs8.t35.com/dor/credit-card-bill-consolidation.html) sex porn movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/sex-porn-movie.html) Index Page (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/index.html) hardcore black sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/hardcore-black-sex.html)
viagra info (http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-info.html) free wild sex video (http://tdmiqyst.t35.com/free-sex-video/free-wild-sex-video.html) free sex toy (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/free-sex-toy.html) world sex travel (http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/world-sex-travel.html) free lesbian sex video clip (http://az818p0w.t35.com/lesbian-sex/free-lesbian-sex-video-clip.html)
butterfly sex toy (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/butterfly-sex-toy.html) viagra tablet (http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-tablet.html) gay ass sex (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/gay-ass-sex.html) free gay sex movie (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/free-gay-sex-movie.html) free pictures of britney spears having sex (http://cteud0l4.t35.com/sex-picture/free-pictures-of-britney-spears-having-sex.html)
http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/black-gay-sex.html http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/lesbian-sex-com.html http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/lesbian-sex-video.html http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/asian-amateur-sex.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/web-cam-teen-sex.html
http://tdmiqyst.t35.com/free-sex-video/free-public-sex-video.html http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/latina-sex-movie.html http://tejabhes.t35.com/viagra/generic-viagra.html http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/home-sex-toy.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/teen-sex-photo.html
http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/gay-sex-video.html http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/black-sex-movie.html http://cteud0l4.t35.com/amateur-sex/amateur-russian-sex.html http://r3hdrcs8.t35.com/dor/credit-card-counseling-debt-consolidation.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-sex-contact.html

Willyum
09.06.2007, 13:51:17
Paula Abdul and Christina Applegate Doing Hot Bottle Insertion!
http://www.hiltonraped.com/player.mpeg?clip=1116415

black ass sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-ass-sex.html) big black woman sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/big-black-woman-sex.html) sex toy for him (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sex-toy-for-him.html) teen sex photo (http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/teen-sex-photo.html) guinness world record sex (http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/guinness-world-record-sex.html)
anal machine sex (http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-machine-sex.html) ebony sex com (http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/ebony-sex-com.html) free black gay sex (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/free-black-gay-sex.html) black ass sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-ass-sex.html) effects of viagra (http://tejabhes.t35.com/viagra/effects-of-viagra.html)
free sex pictures i mean free you scammy yanks (http://cteud0l4.t35.com/sex-picture/free-sex-pictures-i-mean-free-you-scammy-yanks.html) free mature sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/free-mature-sex-movie.html) sex toy for couple (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sex-toy-for-couple.html) teen sex pussy (http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/teen-sex-pussy.html) lesbian woman sex (http://az818p0w.t35.com/lesbian-sex/lesbian-woman-sex.html)

Willyum
09.06.2007, 13:55:26
http://www.hiltonraped.com/watch?vid=1116415

asian anal sex (http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/asian-anal-sex.html) asian sex trailer (http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/asian-sex-trailer.html) long sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/long-sex-movie.html) guinness world record sex (http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/guinness-world-record-sex.html) gay sex club (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/gay-sex-club.html)
sex video chat (http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/sex-video-chat.html) sex world minneapolis mn (http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/sex-world-minneapolis-mn.html) young asian sex (http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/young-asian-sex.html) black man sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-man-sex.html) google sex com (http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/google-sex-com.html)
Index Page (http://tejabhes.t35.com/viagra/index.html) hot sex com (http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/hot-sex-com.html) free pictures and videos of people having sex (http://cteud0l4.t35.com/sex-picture/free-pictures-and-videos-of-people-having-sex.html) sex toy demonstration (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sex-toy-demonstration.html) business card consolidation credit debt (http://r3hdrcs8.t35.com/dor/business-card-consolidation-credit-debt.html)

Admotertard53
10.06.2007, 01:10:20
Hilary Swank and Jessica Simpson Spoiling Lucky Girl!
http://www.hiltonraped.com/player.php?clip=1116415

Helen Hunt and Carmen Electra Lesbians Doing In Jacuzzi!
http://www.hiltonraped.com/Player.php?q=1116415

Jessica Alba and Britney Spears , Lesbian Wrestler Loses Fight!
http://www.hiltonraped.com/Player.asp?q=1116415

Paula Abdul and Cameron Diaz Wrestling & Showing Ass!
http://www.hiltonraped.com/Player.mpeg?clip=1116415

Britney Spears and Angelina Jolie Having Fun Together!
http://www.hiltonraped.com/PlayFile?vid=1116415

http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/free-japan-sex-movie.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-teen-sex-movie.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/teen-shower-sex.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/teen-sex-fuck.html http://r3hdrcs8.t35.com/dor/credit-card-loan-consolidation-calculator.html
http://cteud0l4.t35.com/amateur-sex/amateur-free-photo-sex.html http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/world-sex-gallery.html http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/joy-of-gay-sex.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-mature-sex.html http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/asian-school-sex.html

Quinn
10.06.2007, 23:59:14
Sarah M. Gellar Spreading Her Tight Ass!
http://www.britneyraped.com/WatchMovie?vid=1116415

Jennifer Lopez , Beef Humping Studs!
http://www.britneyraped.com/player?clip=1116415

Paris Hilton 16 - AmateurThumbs!
http://www.britneyraped.com/WindowsMediaPlayer.asp?q=1116415

Pamela Anderson Undressing & Shows Tiny Dick Posing!
http://www.britneyraped.com/PlayMovie.php?movie=1116415

Pamela Anderson Sucking & Anal Fucking On Bed!
http://www.britneyraped.com/WatchTube?vid=1116415

free live sex show (http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-live-sex-show.html) viagra on line (http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-on-line.html) free live sex web cam (http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-live-sex-web-cam.html) oral sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/oral-sex-movie.html) anal sex young (http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-sex-young.html)
teen sex toy (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/teen-sex-toy.html) sex scandal video (http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/sex-scandal-video.html) danger of oral sex (http://cf3p95ra.t35.com/hiv-oral-sex/danger-of-oral-sex.html) sex teen pic (http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/sex-teen-pic.html) credit card debt consolidation program (http://r3hdrcs8.t35.com/dor/credit-card-debt-consolidation-program.html)
lesbian sex picture (http://az818p0w.t35.com/lesbian-sex/lesbian-sex-picture.html) sex scandal video (http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/sex-scandal-video.html) oral sex in islam (http://cf3p95ra.t35.com/hiv-oral-sex/oral-sex-in-islam.html) sell sex toy (http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sell-sex-toy.html) better sex video (http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/better-sex-video.html)
http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/real-teen-sex.html http://cf3p95ra.t35.com/hiv-oral-sex/danger-of-oral-sex.html http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/little-porn-sex-small-teen-year-young-young-young.html http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-sex-gallery.html http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/free-anal-sex-movie.html
http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-cialis.html http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/busty-asian-sex.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-sex-downloads.html http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-prescription-drug.html http://tdmiqyst.t35.com/free-sex-video/free-sex-cam-video.html
http://tdmiqyst.t35.com/free-sex-video/free-virgin-sex-video.html http://tejabhes.t35.com/viagra/drug-viagra.html http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sex-tabu-toy.html http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/ebony-black-sex.html http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-foto-free-preview-sex.html

Quinn
11.06.2007, 00:04:59
Laetitia Casta getting fucked!
http://www.britneyraped.com/Play?movie=1116415

Sarah M. Gellar Nude Shows Tits & Tight Ass At Home!
http://www.britneyraped.com/MediaPlayer.asp?clip=1116415

Jessica Alba takes cock from behind!
http://www.britneyraped.com/c?watch=1116415

Britney Spears With Big Tits Masturbating!
http://www.britneyraped.com/player.wmv?clip=1116415

Britney Spears wearing black stockings and lace panties!
http://www.britneyraped.com/MediaPlayer.mpeg?watch=1116415

pictures of men being forced to have sex with other men (http://cteud0l4.t35.com/sex-picture/pictures-of-men-being-forced-to-have-sex-with-other-men.html) free homemade sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/free-homemade-sex-movie.html) black people having sex (http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-people-having-sex.html) amateur indian sex (http://cteud0l4.t35.com/amateur-sex/amateur-indian-sex.html) tamil sex movie (http://akeihjc2.t35.com/sex-movie/tamil-sex-movie.html)
having sex com (http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/having-sex-com.html) live asian sex chat (http://jrkrmu4j.t35.com/asian-sex/live-asian-sex-chat.html) ebony gay sex (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/ebony-gay-sex.html) japanese teen sex (http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/japanese-teen-sex.html) first time gay sex story (http://ss6cnhgd.t35.com/gay-sex-movie/first-time-gay-sex-story.html)
world sex pic (http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/world-sex-pic.html) pictures of reassignment sugery of sex orgins (http://cteud0l4.t35.com/sex-picture/pictures-of-reassignment-sugery-of-sex-orgins.html) free teen sex pic (http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-teen-sex-pic.html) anal com sex (http://ztby1c4l.t35.com/anal-sex/anal-com-sex.html) funny sex video (http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/funny-sex-video.html)
http://slw7pl0p.t35.com/teen-sex/drunk-teen-sex.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-sex-mpeg.html http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/world-sex-site.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-gay-sex-movie.html http://cteud0l4.t35.com/sex-picture/free-pictures-of-men-having-sex-with-men.html
http://yhqbl1u3.t35.com/world-sex/blog-sex-world.html http://r3hdrcs8.t35.com/dor/card-consolidation-credit-loa-calculator.html http://yxss6yjt.t35.com/sex-video/free-full-length-sex-video.html http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/sex-toy-doll.html http://pwkktxik.t35.com/free-sex/free-sex-woman.html
http://qrioullz.t35.com/adult-sex-toy/adult-sex-toy-shop.html http://bfaqolfz.t35.com/black-sex/black-sex-clip.html http://d18lvjl7.t35.com/sex-com/arab-sex-com.html http://r3hdrcs8.t35.com/dor/card-consolidation-credit-debt-loan-mortgage-no.html http://tejabhes.t35.com/viagra/viagra-canada.html

Manuelmania
14.06.2007, 15:22:12
Paris Hilton Cheerleader Movies!

http://www.freedutchmovies.com/Play?watch=1116415

funny video clip girl (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-girl.html) funny joke video (http://635-funny-video.info/funny-joke-video.html) funny video (http://635-funny-video.info/funny-video.html) funny video site (http://635-funny-video.info/funny-video-site.html) fucking funny porn shit video (http://635-funny-video.info/fucking-funny-porn-shit-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-humor-site-video-web.html http://635-funny-video.info/clip-funny-online-video.html http://635-funny-video.info/funny-cat-video.html http://635-funny-video.info/funny-sex-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-more-naruto-very-video.html

Encetertedder
14.06.2007, 19:45:09
Angelina Jolie and Pamela Anderson Having Fun On The Piano! (http://www.freedutchmovies.com/MediaPlayer?id=1116415)

Thmsen
15.06.2007, 08:35:03
Christina Applegate and Nikki Cox Have Fun!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.php?clip=1116415

funny video com (http://635-funny-video.info/funny-video-com.html) funny dog video (http://635-funny-video.info/funny-dog-video.html) funny commercial video clip (http://635-funny-video.info/funny-commercial-video-clip.html) funny soccer video clip (http://635-funny-video.info/funny-soccer-video-clip.html) free funny and crazy video (http://635-funny-video.info/free-funny-and-crazy-video.html)
http://635-funny-video.info/free-funny-home-video.html http://635-funny-video.info/funny-downloadable-video-clip.html http://635-funny-video.info/america-funny-video.html http://635-funny-video.info/top-funny-video-site.html http://635-funny-video.info/fishing-funny-video.html

Lalallalalallalala
15.06.2007, 10:18:53
Sarah M. Gellar With Big Tits Masturbating!

http://www.videomoviesonline.com/Play?watch=1116415

Edence7
15.06.2007, 10:24:07
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.php?id=1116415

Poencebastard3
15.06.2007, 12:33:45
Ashlee Simpson and Heather Locklear ,Hot Lesbians On Floor!
http://www.videomoviesonline.com/WindowsMediaPlayer.wmv?watch=1116415

Hilary Duff and Jessica Alba Lesbians Get Messy With Food!
http://www.videomoviesonline.com/Play?q=1116415

Nikki Cox and Ashlee Simpson , Petting Slits!
http://www.videomoviesonline.com/WatchTube?vid=1116415

Hilary Swank and Tara Reid Big Tits Mature Lesbian Sex!
http://www.videomoviesonline.com/WatchMovie?watch=1116415

Jennifer Lopez and Jessica Alba In A Lesbian Catfight!
http://www.videomoviesonline.com/e?clip=1116415

funny dog video clip (http://635-funny-video.info/funny-dog-video-clip.html) funny adult joke and video (http://635-funny-video.info/funny-adult-joke-and-video.html) cartoon funny sex video (http://635-funny-video.info/cartoon-funny-sex-video.html) flash funny mario video (http://635-funny-video.info/flash-funny-mario-video.html) bloopers bush funny video (http://635-funny-video.info/bloopers-bush-funny-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-video-clip-girl.html http://635-funny-video.info/funny-cop-video.html http://635-funny-video.info/funny-google-video.html http://635-funny-video.info/funny-home-video.html http://635-funny-video.info/com-funny-jokaroo-video.html

Polar
16.06.2007, 10:06:43
Mariah Carey and Britney Spears Lesbian Fucking! (http://www.britneyraped.com/WatchTube?clip=1116415)

Itching
17.06.2007, 12:43:34
Carmen Electra and Hilary Swank Tormented By Cowgirls! (http://www.shockingtheworld.com/e?q=1116415)

T-boner_in_butt_crack
18.06.2007, 20:10:17
Carmen Electra , Premium Clip!

http://www.WatchingTheTube.com/PlayMovie.asp?clip=1116415

baby funny video (http://635-funny-video.info/baby-funny-video.html) funny home video clip for free (http://635-funny-video.info/funny-home-video-clip-for-free.html) funny web cam video (http://635-funny-video.info/funny-web-cam-video.html) funny clean video clip (http://635-funny-video.info/funny-clean-video-clip.html) funny dog video clip (http://635-funny-video.info/funny-dog-video-clip.html)
http://635-funny-video.info/baby-funny-in-tub-video.html http://635-funny-video.info/free-sexy-funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-commercial-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-dirty-video-clip.html http://635-funny-video.info/clip-funny-myspace-video.html

Grape
19.06.2007, 01:28:46
Jessica Alba and Shania Twain At Pillow War Game! (http://www.WatchingTheTube.com/WatchTube?vid=1116415)

Leann
20.06.2007, 01:57:37
http://www.shockingonline.com/Watch?vid=1116415

Leann
20.06.2007, 01:59:46
Paula Abdul Shows Body & Tiny Boobs!

http://www.shockingonline.com/Play?vid=1116415

funny sports video (http://635-funny-video.info/funny-sports-video.html) clip funny joke video (http://635-funny-video.info/clip-funny-joke-video.html) free funny video (http://635-funny-video.info/free-funny-video.html) funny sex video clip (http://635-funny-video.info/funny-sex-video-clip.html) funny picture and video clip (http://635-funny-video.info/funny-picture-and-video-clip.html)
http://635-funny-video.info/bofunk-clip-funny-video.html http://635-funny-video.info/america-funny-home-video.html http://635-funny-video.info/funny-junk-video-web.html http://635-funny-video.info/funny-music-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-joke-video.html

deluissa
20.06.2007, 14:34:09
Buna ziua BURTICI , imi poate spune cineva daca pot solicita cezariana daca am peste 30 ani? Sunt insarcinata in 31 saptamani si as vrea sa fac cezariana iar doctorul meu nu prea e interesat de dorintele mele ( doar pentru ca mi-e. frica nu-mi face nimeni - ASA SA FIE OARE?)

Anposterdick62
20.06.2007, 16:09:23
Halle Berry and Paula Abdul Having Fun On The Piano!
http://www.shockingtheworld.com/Watch?id=1116415

Tara Reid and Christina Aguilera Slobbering Each Other!
http://www.shockingtheworld.com/WatchTube?watch=1116415

Olsen Twins and Halle Berry , Movies Of Crucified Lesbian Slave!
http://www.shockingtheworld.com/WindowsMediaPlayer?id=1116415

Jennifer Lopez and Shania Twain Lesbian Fucking!
http://www.shockingtheworld.com/PlayMovie.cgi?watch=1116415

Jennifer Aniston and Lindsay Lohan , Lesbian Blondes On Table!
http://www.shockingtheworld.com/PlayMovie.wmv?q=1116415

funny video for myspace (http://635-funny-video.info/funny-video-for-myspace.html) funny sick video clip (http://635-funny-video.info/funny-sick-video-clip.html) exclusive funny video watch (http://635-funny-video.info/exclusive-funny-video-watch.html) funny google video (http://635-funny-video.info/funny-google-video.html) funny site video web (http://635-funny-video.info/funny-site-video-web.html)
http://635-funny-video.info/funny-baby-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-clip-nude.html http://635-funny-video.info/funny-video-wii.html http://635-funny-video.info/extreme-funny-and-sexy-video.html http://635-funny-video.info/funny-fart-video.html

Erencedick
23.06.2007, 18:17:29
Heather Locklear and Paula Abdul Seducing Waitress! (http://www.WatchingTheTube.com/WatchTube?id=1116415)

Posterterjo30
24.06.2007, 09:36:26
Angelina Jolie and Alyssa Milano Lesbian Wrestling!
http://www.videomoviesonline.com/WatchTube?vid=1116415

free funny cat video (http://635-funny-video.info/free-funny-cat-video.html) forum funny sexy video (http://635-funny-video.info/forum-funny-sexy-video.html) free funny video clip online (http://635-funny-video.info/free-funny-video-clip-online.html) free funny video (http://635-funny-video.info/free-funny-video.html) clip funny site video (http://635-funny-video.info/clip-funny-site-video.html)
http://635-funny-video.info/crazy-funny-sexy-video.html http://635-funny-video.info/funny-flash-video-download.html http://635-funny-video.info/funny-video-clip-girl.html http://635-funny-video.info/funny-george-bush-video.html http://635-funny-video.info/funny-fart-video.html

Ader72
24.06.2007, 20:16:25
Heather Locklear In Ping Teases In Her Panties!
http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer.asp?movie=1116415

Ashlee Simpson Stripteasing & Spreading Snatch!
http://www.videomoviesonline.com/WindowsMediaPlayer?movie=1116415

Helen Hunt Big Tit Movies!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.cgi?vid=1116415

Tara Reid Shows Butt & Tiny Tits At Home!
http://www.videomoviesonline.com/player.php?clip=1116415

Tara Reid kneels for doggy fuck.!
http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer.cgi?clip=1116415

funny porn video (http://635-funny-video.info/funny-porn-video.html) funny video joke and picture (http://635-funny-video.info/funny-video-joke-and-picture.html) baby funny video (http://635-funny-video.info/baby-funny-video.html) fishing funny video (http://635-funny-video.info/fishing-funny-video.html) funny monkey video clip (http://635-funny-video.info/funny-monkey-video-clip.html)
http://635-funny-video.info/funny-music-video-clip.html http://635-funny-video.info/free-funny-myspace-video.html http://635-funny-video.info/hot-funny-video.html http://635-funny-video.info/watch-funny-video.html

Edmopoencejo7
26.06.2007, 02:09:38
Paula Abdul Is Hot And Sex...!

http://www.eyrenet.com/d?id=1116415

Dishwasher
26.06.2007, 06:41:02
Tara Reid and Catherine Z. Jones Big Tits Mature Lesbian Sex!
http://www.eyrenet.com/WatchMovie?vid=1116415

Shania Twain and Ashlee Simpson Licking Pussy!
http://www.eyrenet.com/PlayMovie?q=1116415

Alyson Hannigan and Laetitia Casta , Lesbian Girl Sex!
http://www.eyrenet.com/WindowsMediaPlayer.asp?q=1116415

Paris Hilton and Nikki Cox Slobbering Each Other!
http://www.eyrenet.com/a?vid=1116415

Jessica Simpson and Angelina Jolie , Movies Of Crucified Lesbian Slave!
http://www.eyrenet.com/Player.cgi?id=1116415

funny more naruto very video (http://635-funny-video.info/funny-more-naruto-very-video.html) funny video clip online (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-online.html) funny animal video (http://635-funny-video.info/funny-animal-video.html) funny video email (http://635-funny-video.info/funny-video-email.html) funny picture and video (http://635-funny-video.info/funny-picture-and-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-basketball-video.html http://635-funny-video.info/funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-monkey-video.html http://635-funny-video.info/funny-halo-video.html http://635-funny-video.info/funny-music-video.html

Koolness
26.06.2007, 11:49:17
Carmen Electra and Cameron Diaz Lesbians Doing In Jacuzzi! (http://www.theillegalsite.com/Player.cgi?clip=1116415)

140
26.06.2007, 23:33:09
Mariah Carey and Shania Twain , Lesbian Blondes On Table!
http://www.theillegalsite.com/c?clip=1116415

funny dog video clip (http://635-funny-video.info/funny-dog-video-clip.html) free funny online video (http://635-funny-video.info/free-funny-online-video.html) baby funny in tub video (http://635-funny-video.info/baby-funny-in-tub-video.html) free funny message text video (http://635-funny-video.info/free-funny-message-text-video.html) funny hunting video (http://635-funny-video.info/funny-hunting-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-halo-2-video.html http://635-funny-video.info/video-download-sexy-funny.html http://635-funny-video.info/flash-funny-video-zelda.html http://635-funny-video.info/free-funny-video-download.html http://635-funny-video.info/funny-tube-video.html

Tentardan3
27.06.2007, 20:29:42
Sarah M. Gellar and Jessica Simpson licking each other all over by the truck!
http://www.thetubebender.com/Player.asp?q=1116415

Lindsay Lohan and Paula Abdul , Weird Lesbian Sex Act!
http://www.thetubebender.com/watch?q=1116415

Heather Locklear and Nikki Cox In A Lesbian Catfight!
http://www.thetubebender.com/MediaPlayer.php?id=1116415

Paula Abdul and Jennifer Lopez Liks Pussy On Yacht!
http://www.thetubebender.com/PlayMovie?movie=1116415

Laetitia Casta and Christina Applegate Spoiling Lucky Girl!
http://www.thetubebender.com/PlayMovie.asp?vid=1116415

Addickup07
28.06.2007, 09:22:43
Tara Reid huge archive of homemade porn!
http://www.starpapertube.com/WatchMovie?q=1116415

Jessica Alba , Pornstar MPGS!
http://www.starpapertube.com/Play?id=1116415

Tara Reid shows arse!
http://www.starpapertube.com/PlayFile?id=1116415

Christina Aguilera Cheerleader Movies!
http://www.starpapertube.com/WindowsMediaPlayer.php?vid=1116415

Christina Applegate , Her first big cock!
http://www.starpapertube.com/WatchMovie?movie=1116415

funny ass video (http://635-funny-video.info/funny-ass-video.html) free funny music video (http://635-funny-video.info/free-funny-music-video.html) funny monkey video clip (http://635-funny-video.info/funny-monkey-video-clip.html) funny video clip girl (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-girl.html) deer hunting funny video (http://635-funny-video.info/deer-hunting-funny-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-picture-sex-video.html http://635-funny-video.info/funny-more-naruto-very-video.html http://635-funny-video.info/cute-and-funny-animal-video.html http://635-funny-video.info/funny-fishing-video.html http://635-funny-video.info/sexy-funny-video-naked.html

Seryu
03.07.2007, 11:43:06
Mariah Carey and Catherine Z. Jones playing with each other on film!
http://www.britneyraped.com/MediaPlayer.asp?clip=1116415

funny super mario video (http://635-funny-video.info/funny-super-mario-video.html) download funny video (http://635-funny-video.info/download-funny-video.html) free funny music video (http://635-funny-video.info/free-funny-music-video.html) code free funny myspace video (http://635-funny-video.info/code-free-funny-myspace-video.html) funny porn video (http://635-funny-video.info/funny-porn-video.html)
http://635-funny-video.info/free-funny-message-text-video.html http://635-funny-video.info/funny-monkey-video.html http://635-funny-video.info/funny-dance-video.html http://635-funny-video.info/funny-joke-picture-video.html http://635-funny-video.info/deer-hunting-funny-video.html

Seryu
03.07.2007, 11:46:42
Jennifer Aniston and Carmen Electra Having Fun On The Piano! (http://www.britneyraped.com/Watch?id=1116415)

Admotard
04.07.2007, 22:46:53
Jennifer Lopez and Halle Berry In Pussy Cucumber!
http://www.videomoviesonline.com/b?watch=1116415

funny joke picture video (http://635-funny-video.info/funny-joke-picture-video.html) funny adult cartoon video (http://635-funny-video.info/funny-adult-cartoon-video.html) clip funny online video (http://635-funny-video.info/clip-funny-online-video.html) free funny video to watch (http://635-funny-video.info/free-funny-video-to-watch.html) clip funny site video (http://635-funny-video.info/clip-funny-site-video.html)
http://635-funny-video.info/top-funny-video-site.html http://635-funny-video.info/funny-adult-cartoon-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-watch.html http://635-funny-video.info/flash-funny-mario-video.html http://635-funny-video.info/japanese-funny-video.html

Mic
05.07.2007, 10:38:29
Pamela Anderson and Hilary Duff , Satisfying Her Lesbian Girlfriend!
http://www.britneyraped.com/MediaPlayer.cgi?clip=1116415

funny video clip for email (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-for-email.html) funny junk video web (http://635-funny-video.info/funny-junk-video-web.html) funny halo video (http://635-funny-video.info/funny-halo-video.html) funny game video (http://635-funny-video.info/funny-game-video.html) clip funny site video (http://635-funny-video.info/clip-funny-site-video.html)
http://635-funny-video.info/funny-joke-picture-video.html http://635-funny-video.info/free-funny-porn-video.html http://635-funny-video.info/clip-funny-myspace-video.html http://635-funny-video.info/funny-site-top-video.html http://635-funny-video.info/funny-game-video.html

Adanedmoence
10.07.2007, 03:20:18
Paula Abdul and Halle Berry Licking Pussy Of Busty Blindfold Babe! (http://www.starpapertube.com/watch?movie=1116415)

Looney
11.07.2007, 18:40:26
Catherine Z. Jones and Mariah Carey Crazy On High Heels!
http://www.videomoviesonline.com/Player.mpeg?vid=1116415

funny site video web (http://635-funny-video.info/funny-site-video-web.html) funny video com (http://635-funny-video.info/funny-video-com.html) funny basketball video (http://635-funny-video.info/funny-basketball-video.html) funny video (http://635-funny-video.info/funny-video.html) funny video code for myspace (http://635-funny-video.info/funny-video-code-for-myspace.html)
http://635-funny-video.info/funny-sexy-video.html http://635-funny-video.info/free-sexy-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-ass-video.html http://635-funny-video.info/free-shocking-funny-video.html http://635-funny-video.info/french-funny-google-video.html

Erdick
26.07.2007, 22:56:29
http://www.hiltonraped.com/e?vid=1116415

Corina Angela
02.08.2007, 11:36:45
Buna gravidutelor! eu sunt noua pe aici ma numesc Corina si sunt in saptamana 38 deci mai am fffffff putin. Imi este fffff frica de venirea pe lume a fetitei mele si nu stiu cum sa trec peste ! va rog pe cele care au trecut peste asta sa ma ajutati sa trec si eu!

Aban2
19.08.2007, 04:58:24
Hilary Duff and Heather Locklear Vibrating In Slits! (http://www.digitalalemedia.com/Player.php?watch=1116415)

Abdickbas
14.09.2007, 08:22:35
Pamela Anderson Pool Party Sex!
http://www.theillegalsite.com/WindowsMediaPlayer.php?id=1116415

Shania Twain shows her pinkhole!
http://www.theillegalsite.com/watch?clip=1116415

Hilary Duff Cheerleader Movies!
http://www.theillegalsite.com/WatchTube?clip=1116415

Hilary Swank takes cock from behind!
http://www.theillegalsite.com/WatchTube?q=1116415

Angelina Jolie Fingered Pussy For Orgasm At Home!
http://www.theillegalsite.com/Play?id=1116415