View Full Version : Endometrioza
carmenf
03.04.2008, 08:56:55
aceasta boala m-a impiedicat sa am cel de-al doilea copil.dupa tratamente lungi de infertilitate am ajuns la o varsta cand nu mai sper la nimic. problema e ca am fost si operata clasic ptr desfundarea trompelor si eventuaale chisturi endometriotice dar dupa toate astea am dureri mari si uneori insuportabile ,nu stiu unde ar trebui sa mai merg ce ar trebui facut ,daca o sa scap intr-un fel de aceste chinuri ingrozitoare . daca s-a cofruntat cineva cu asa ceva va rog scrieti-mi.multumesc.
anuts
01.06.2008, 16:24:09
mergi la dr Tutunaru,cu siguranta te va ajuta ,si-ti va expune franc situatia ta si posibilitatea de tratament potrivita.este singurul expert in asa ceva
Luminita Cristina
18.06.2008, 22:04:45
As dori sa stiu daca este dureroasa operatia laparoscopica pentu endometrioza! Luna viitoare sunt programata pentru aceasta opertatie si imi este putin frica.
iancu crina
29.06.2008, 19:36:32
buna luminita !
eu am facut laparoscopie pe 9 mai si am plecat in aceeasi zi acasa. Nu este asa rau.Tu trebuie sa fii curajoasa.Sa stii ca nu simti nimic.O sa-ti faca anestezie generala si te trezesti dupa ce au terminat.O sa fii putin ametita dupa anestezie dar dupa cateva (2-3)pungi de perfuzie iti revii.
Iti urez multa bafta!
Crina
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.