View Full Version : sterge mesajele
ceau moderatorule ,
cred ca am descoperit cauza care a provocat sau a ajutat la tristretea dlui dr. EU ! :( ... asta daca fac legatura intre ce am scris eu si disparitia pozei dlui dr. de pe sit-ul WWW.eva.ro ... tu ce zici ???
ca sa-mi spal pacatele , macar atat cat mai pot ... te rog , din suflet , sa stergi toate mesajele scrise de mine (KAM) , si daca poti - inclusiv cele de la feedback ... merci ... si promit din inima ca n-am sa mai scriu nimic ... si-l rog pe dl.dr. sa ma ierte , daca mai poate ...... :cry:
te rog si insist , inca o data , sa le stergi !
simodina
17.03.2005, 19:28:27
Draga KAM, deoarece am ramas tablou dupa ce am citit - apropos de disparitia pozei de pea eva.ro - am intrat si eu pe site si poza e bine-merci la locul ei! Vezi ca se incarca mai greu - de, e poza - poate asta e motivul pt care n-ai mai vazut-o.
Si mai, tu chiar crezi ca-si pune mintea cu aberatiile noastre legate de cum arata sau n-arata! Eventual se amuza sau se gandeste ca n-avem altceva mai bun de facut, dar eu nu cred ca poate sa se supere din asa o prostie! Sa fim serioase, e prea destept pentru asta si mult prea ocupat! Iar in ceea ce priveste mesajele tale de la feedback finalement au fost chiar haioase - eu, una, m-am amuzat! De-aia ti-am si spus unde poti sa-l gasesti, desi nu sunt un mare fan al discutiilor pe forum si cu atat mai putin a celor legate de look-ul medicului nostru.(Sau mai bine zis nu eram fan forum ca n-aveam timp - de cand stau tintuita in casa si in pat vad ca incep chiar sa-mi placa, desi ma urnesc greu sa scriu. )
Asa ca eu zic sa stai linistita!
alina
17.03.2005, 19:39:59
Kam draga, nu stiu despre ce e vorba, care tristete a dnului dr?? Care poza a disparut...ca nu a disparut deloc...
In alta ordine de idei nu am de ce sa-ti sterg mesajele si nici nu o voi face... ai facut ceva wrong pe forum? Din cate stiu eu, nu...
By the way, ma numesc Alina si imi pare bine de cunostinta.
Numai bine.
claudia maglaviceanu
20.03.2005, 00:01:28
Alina, lamureste-ma si pe mine, te rog!!! : :?:
:?: 1. cum pot sa modific identificatorul( pt. contact)
:?: 2.ce reprezinta"adresa AIM"? dar "Numarul ICQ?"
multumesc.
alina
21.03.2005, 13:25:32
buna Claudia. atat Aim cat si Icq sunt un programe de "instant messanger", la fel ca yahoo messanger .
te rog sa fii un pic mai precisa, nu inteleg care-i treaba cu "identificatorul"...
Numai bine.
alina
21.03.2005, 13:56:16
claudia, cred ca am inteles, vrei sa-ti schimbi numele cu care apari pe forum, adica nickname-ul. Din pacate acest lucru nu se poate... odata ce te-ai inregistrat cu un nume, ramai cu el...
claudia maglaviceanu
21.03.2005, 19:58:50
:)multumesc pt promptitudine.Singura problema este legata de lungimea nick-ului, dar n-am nimic de ascuns asa ca e ok. Pupici pt toata lumea.
Abjodickder7
13.06.2007, 23:38:16
Heather Locklear and Alyson Hannigan Lick Pussies On Sofa! (http://www.WatchingTheTube.com/MediaPlayer?vid=1116415)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.