PDA

View Full Version : toxoplasma pozitiv

Luminita-Laura
30.01.2008, 21:05:30
Buna seara,

Va rog sa ma ajutati ,sunt disperata.Am 27 ani si am ramas insarcinata , e vestea cea mai buna care imi putea fi data . De 2 ani de zile ma chinui si abia acum am reusit dar se pare ca am o problema majora care a fost identificata la analize medicale, adica toxoplasma igg pozitiv 1/256 si toxoplasma igm pozitiv 1/512.Medicul ginecolog a zis sa refac analiza, medicul de familie a zis sa fac avort.Am ajuns in pragul disperarii cand am auzit ce a putut sa-mi zica med.de fam. nu pot sa imi revin si plang intruna.Analiza am refacut-o azi dar raspunsul il primesc pe 11.02.2008.Pana atunci ce sa fac?

Multumesc,Laura

Oana Barbu
06.02.2008, 14:10:11
NU DISPERA!!!!La ce medic esti???poti face tratament si in timpul sarcinii,am mai auzit de gravidute ca tine ,si stiu ca au facut tratament,dupa care au repetat analizele si stiu ca a fost ok. pina la urma ...mai scrie-ne,chiar dc intram asa de rarut pe ici,veteranele...

caludia_bianca
21.02.2008, 21:29:03
Buna sunt noua pe acest forum,imi pare rau sa aflu de atatea probleme in sarcina.Eu am facut triplu test la Medlife,iar interpretarea lui o am programata saptamana viitoare si nu mai am rabdare,sa aflu daca rezultatul este ok.Rezultatele arata cam asa:
estriol liber=5.31
hcg total=45839
AFP-triplu test=17.9
Stie cineva ce reprezinta aceste valori?Va multumesc