PDA

View Full Version : Buna tuturora

dani79
25.01.2008, 22:49:24
am si eu o problema legata de Tulburarile de anxietate si atacuri de panica,mi-am facut o groaza de analize si au iesit bine mai putin colesterolul care mia iesit 380,vreau sa zic ca am vorbit cu o gramada de doctori. acum in prezent am descoperit un tratament de la GNLD care zice ca face minuni si am inceput tratamentu ,intrebarea mea este eu in prezent iau o gramada de medicamente o sa va postez exact ce iau.[COLOR="Red"]Dimineata- 1 buc-Formula IV,2-buc-Cal-Mag,1-buc-Omega,1-buc-Tree en en,1-buc-Noliprel,1-buc-Garlic Allium Complex. Pranz- 1-buc-Omega,2-buc-Cal-Mag. Seara - 1-buc-Formula IV,2-buc-Cal-Mag,1-buc-Omega,,1-buc-Garlic Allium Complex,1-buc-Tree en en,1-buc-Zeplan.Nu credeti ca ma indop cu prea multe medicamente.Nu stiu ce sa mai zic:(

dani79
25.01.2008, 22:51:22
dani79;am si eu o problema legata de Tulburarile de anxietate si atacuri de panica,mi-am facut o groaza de analize si au iesit bine mai putin colesterolul care mia iesit 380,vreau sa zic ca am vorbit cu o gramada de doctori. acum in prezent am descoperit un tratament de la GNLD care zice ca face minuni si am inceput tratamentu ,intrebarea mea este eu in prezent iau o gramada de medicamente o sa va postez exact ce iau.Dimineata- 1 buc-Formula IV,2-buc-Cal-Mag,1-buc-Omega,1-buc-Tree en en,1-buc-Noliprel,1-buc-Garlic Allium Complex. Pranz- 1-buc-Omega,2-buc-Cal-Mag. Seara - 1-buc-Formula IV,2-buc-Cal-Mag,1-buc-Omega,,1-buc-Garlic Allium Complex,1-buc-Tree en en,1-buc-Zeplan.Nu credeti ca ma indop cu prea multe medicamente.Nu stiu ce sa mai zic:([/QUOTE]