View Full Version : Clubul viitoarelor mamici
alina
22.12.2004, 09:21:21
Dragelor-fetelor, cele care va doriti un bebe, va propun sa ne spunem pasurile, ofurile...dar sa anuntam si vestile bune, la acest subiect.
Eu am 23 de ani, o sarcina pierduta la 5 saptamani in acest an, am devenit pacienta dr. Tutunaru dupa acest eveniment nefericit, am facut o histeroscopie operatorie pt. uter septat, iar luna aceasta este prima dupa multe luni cand "uratii" vin la 28-29 de zile.
Sper din tot sufletul ca minunea sa se intample cat mai curand si totul sa decurga normal, adica ft. bine.
Va pupic si va astept sa ne impartasim din experienta pe care o avem.
Alina
Alina,
La mine e mai trist...36 de ani, 2 sarcini oprite in evolutie...Acum sunt pacienta Dr. Tutunaru si sper din suflet sa ma ajute sa devin mama...
V.
Si eu am 37 ani si nici o sarcina.Imi doresc foarte mult un copil.
Problema este la sotul meu, oligoastenoteratospermie.
Sper ca in februarie sa pot sa fac GIFT cu dr.Tutunaru.
Va pup si va urez o zi minunata :)
Si sotul meu a avut oligoastenoteratospermie...Luni de zile a luat Tinctura de branca Ursului, Catinofort, Vitamina E, Seleniu+zinc ( de la Pharmanord) , si, la recomandarea medicului, Proviron si injectii cu Pregnyl de 500.i.u., iar peste cateva luni a avut normospermie.
V.
alina
22.12.2004, 12:57:05
Ma bucur mult ca incepem sa ne "inmultim" :D ...sper sa o facem si la propriu...
Va pup,
Alina
adriana
22.12.2004, 17:35:58
buna, fetelor,
Eu am 26 ani si o nastere prin cezariana cu baietelul mort la 2 zile :cry: . In februarie fac un an de la eveniment si abia astept sa mai incerc o data. Sper sa fiu mai norocoasa de data asta. Incerc sa gasesc un doctor care sa fie de acord sa ma ajute sa nasc normal, pana acum n-am gasit. Mai caut. Deocamdata astept. Ma bucur sa va cunosc. Sanatate multa tuturor.
alina
22.12.2004, 21:35:30
Bine ai venit , Adriana. imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva... :( :( :(
Vorbeste du dr. Tutunaru, poate te ajuta intr-un fel.
Sa auzim de bine.
Alina
alina
23.12.2004, 12:21:05
Pup fetele. De-abia astept sa treaca ziua de azi...maine am liber :D
In alta ordine de idei sunt "invadata" rau de "urati".... :cry: :cry:
Mai ziceti si voi ceva, ca stau de una singura pe-aici.
Eu va urez inca de astazi un Craciun fericit, multa sanatate, numai ganduri frumoase si fie ca tuturor sa ni se indeplineasca visul de a avea un BB cat mai curand! :P :P :P
Va pup!
[/b]
Dana V
23.12.2004, 13:10:17
Ma bucur ca a aparut acest forum pe site-ul Dl. Dr. Tutunaru.
Eu am avut o sarcina extrauterina in octombrie 2000 si de atunci am mai pierdut 3 sarcini din cauze necunoscute, cu toate ca am facut toate analizele posibile.
Cu ajutorul Dl. doctor eu sper sa ajung sa-mi tin si eu bebelusul meu in brate intr-o buna zi.
Pentru ca suntem in ajunul sarbatorilor de iarna va doresc tuturor, si mai ales Dl. doctor Tutunaru, multa sanatate , fericire si indeplinirea tuturor dorintelor.
Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!
Dana
alina
27.12.2004, 12:32:12
La multi ani, inca odata!
Ce mai ziceti fetele? Sunteti in concediu?
...Eu la munca, din pacate... vreau concediuuuu :cry:
Va pupic pe toate!
maya2004
27.12.2004, 19:04:45
Sarbatori Fericite la toata lumea!
Sper sa avem un an nou plin cu bebelushi :lol:
SARBATORI FERICITE, NUMAI BUCURII, SI LA ANUL SA PURTAM IN BRATE BEBEII MULT ASTEPTATI!!!!
Eu astept sa treaca sarbatorile, si in ianuarie refac toate analizele(zoonoze, etc) la Cantacuzino, si ma reinfiintez la Dr. Tutunaru...sa vedem ce putem face....
O sa merg si la Geneticlab sa ne facem testele genetice...apoi...sa vedem ce reusim...
Va sarut pe toate, toate cele bune domnului doctor, si sper sa fie un an mai bun pentru toata lumea,
Vic
alina
28.12.2004, 10:53:55
Buna fetele, viitoare mamici :D
Ma bucur ca deja tot mai multa lume vine pe site si implicit pe forum. Majoritatea cred ca sunt de pe DC.... am recunoscut cateva nick-uri de acolo, ca sa nu zic ca pe cateva va cunosc personal :lol: :lol: :lol:
Va pupic, sa aveti o zi buna!
Buna dragelor.
Ma insciu si eu in clubul vostru. Si eu vreau sa fiu mamica mai ales dupa experienta ca matushica (am un nepotel de 2 luni si o saptamana) ma scarma rau dorinta de un bebe.
Pana acum am avut doar insuccese si experiente neplacute cu diferiti medici.
Dar ... sper ca voi reusi sa fiu mamica.
ana
Buna fetelor,
Vin si eu pe la voi desi eu din fericire sunt deja mamica, de un an, dar cine stie... poate voi fi din nou.
Va intreb pe voi care poate stiti mai bine, cum are program dr de sarbatori la spital? Stiu ca azi (28 dec) e de garda dar dupa? stie cineva ceva?
Va pup si poate ,daca nu deranjez, mai vin .
SARBATORI FERICITE
GABITA :D :D :D
alina
28.12.2004, 12:24:25
Buna Gabita, bine ai venit pe la noi.
Dl dr este azi de garda, intr-adevar, apoi stiu ca are program normal pana vineri, pe 31. Dupa aia...nu mai stiu.
Alina saru'mana!
Stii de ce intrebam: una pt ca n-as vrea sa-l deranjez la telefon :oops: , si a doua pt ca vreau sa fac o vizita de recunostinta pt ca fetita mea pe care am nascut-o chiar pe 31 cu dl dr. implineste 1 anisor... si... la urma urmei e bine sa pastrezi legatura cu doctorul, nu?
Va pupam
Gabita :D :D :D
mirela
28.12.2004, 19:43:15
Buna dragelor,sant si eu in asteptare ....de vreo 4 ani. Dar nimic....experientele avute cu o doctora, m-au facut sa renunt la lupta.Asa ca-n acest an, am cumparat brad si cadourii pentru animalutele mele. :cry:
Va doresc ca Anul ce vine sa va aduca multa sanatate, putere de munca si prosperitate.Sa fiti vesnic tinere si sa va bucurati de cei dragi. La multi ani.
alina
29.12.2004, 09:51:37
Mirela, don't give up!!!
Eu sper din suflet sa reusesti, sper pt. toate fetele care isi doresc un bebe sa reuseasca sa-si tina puiul in brate...
Curaj si gandeste-te ca pana la urma vei reusi. Psihicul e ft. important in toata chestia asta....daca esti demoralizata si nu te gandesti decat la asta si la faptul ca pana acum nu ai reusit sa ai bebe....nu e de bine...incearca sa te relaxezi si sa ai o atitudine pozitiva.
Eu am o prietena care a reusit sa ramana gravida dupa 11 ani de incercari, prin FIV, dar nu a abandonat, nu s-a dat batuta.
Numai bine!
cand va vad asa optimiste parca se lipeste si de mine speranta ca voi fi mamica.
credeti ca domnul doctor maia re loc si de inca o noua pacienta?
m-as duce si eu la el ca poate ma ajuta si pe mine. am o pauza de 2 ani de cand nu am mai fost la doctori (din cauza ca ... ) si parca ma indeamna cineva pe la spate sa ma merg la dr. Tutunaru.
An Nou fericit !
Simona
29.12.2004, 15:52:34
Buna fetelor,
Ma inscriu si eu in clubul vostru de optimiste.
Am avut si eu partea mea de durere- 2 sarcini pierdute-.
Incerc sa privesc numai in viitor in ceea ce priveste acest subiect.
Sunt cu toate analizele la zi si inarmata cu termometru pindesc momentul propice.
Am facut chiar si niste semne pe calendar cind ar trebui sa prestam- lucru care la cam infuriat pe sotul meu (spre marea mea uimire- si el isi doreste foarte mult un bebe).
Ca si voi am o parere foarte buna de dl. T si sper sa-l "stresez" anul viitor
Va doresc un an bun, cu multe realizari si cu liniste in suflet.
alina
29.12.2004, 20:19:50
Va pupic si ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe viitoare mamici alaturi de noi!
Sunt sigura ca toate vom fi mamici!!!!
alina
03.01.2005, 12:45:26
Buna fetelor, va pup, sa aveti un an bun, plin de bucurii si sa ni se indeplineasca tuturor visul de a avea un bebe.
Eu sunt deprimata azi...si cam obosita ce-i drept. M-am trezit de dimineata ca sa merg la monitorizare, ziua 13. Dnul dr nu a fost deloc incantat de ce e pe-acolo pe la mine (ovare-foliculi mici, endometru-subtire), cu toate ca luna trecuta erau ok.
Ori o sa am o ovulatie tarzie...ori nu ovulez...s-a gandit la un tratament de stimulare, dar nu prea sunt pro...as vrea sa incerc natural macar cateva luni...nu stiu ce sa mai zic :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Imi doresc atat de mult un bebe!
Hai ca ma apuc aplansul pe-aici...
Nu stiu ...ma simt asa aiurea...parca sunt inutila...
De reve toata lumea era cu bebei...care mai mici, care mai mari...of, nu7 stiu ce sa mai zic.
Scuze ca va plictisesc cu ale mele, dar imi dau si eu oful aici, la voi...
sper sa fie bine pana la urma...
Simona
03.01.2005, 13:05:56
La multi ani!
Sa avem mai multe sanse anul asta.
Alina nu mai fi suparata, stresul asta nu face bine, ai incredere ca totul o sa fie bine. Hai cu mai mult optimism anul asta.
Si eu imi doresc un bebe foarte tare, deocamdata eu imi i-au temperatura bazala. Incerc sa imi dau seama cum sta treaba cu mucusul cervical si nu prea reusesc.
Stie cineva mai multe? ... sa ma lumineze si pe mine.
Va doresc o zi buna!
Simona
Nicoleta
03.01.2005, 14:55:55
Alina, curaj, rabdare multa, credinta si speranta !!!!!!! Si vei reusi cu siguranta !!!!!! Stiu ca suna a vorbe zise de dragul de a fi zise, insa chiar vin din suflet...Stii...uneori ma gandesc cat este de nedreapta viata...dar eu am convingerea ca poti invinge orice, uneori chiar si nedreptatile vietii...
Iti dorec sa ai parte anul acesta de minunea aceea mica pe care ti-o doresti din tot sufletul!!!!!
Nicoleta
alina
04.01.2005, 11:33:34
Multumesc de incurajari fetele! :P
Sunteti beton!
Azi sunt mult mai bine, mai optimista...va fi bine pana la urma!
Drept pt. care ma duc la shopping 8) ...o sa ma mai relaxez.
Vreau sa imi iau pantofi sau cizme/ghetute...ceva....
Va pup mult de tot!
Lordra
04.01.2005, 12:45:19
Alina, nu esti cam tanara sa intri in panica? Din ce am vazut pe un alt forum, n-ai decat 23 de ani, so...fruntea sus! Timp ai, slava domnului!
Nici la mine nu prea are chef bebele sa vina (eu am 28 de ani), dar deocamdata gandul nr. 1 al meu e sa-mi rezolv probleme (am hiperplazie de endometru data de un exces de estrogen, ceea ce face ca, luna de luna, incepand cam cu ziua 16 sa am sangerari ce merg pana la menstruatie). Daca reusesc sa refac echilibrul dintre estrogen-progesteron (deci sa-mi suplimentez cumva progesteronul insuficient in cazul meu), poate voi reusi sa si raman gravida.
Cum stresul este, insa, factorul nr. 1 in dereglarile hormonale, ma/va sfatuiesc sa stati calme si sa va pastrati optimismul. Altfel... :roll:
Hai bafta la toata lumea!
Lordra
alina
04.01.2005, 13:22:13
Lordra, fac 24 in martie :wink:
Dar nu asta e problema...ideea e ca vreau bb si vreau acum :D ...cred ca ma intelegi...
Lordra
04.01.2005, 13:42:47
Alina, normal ca te inteleg. Ideea e sa nu faci o obsesie din asta, ca nu-ti aduce nimic bun. Cred ca in conditii de ralaxare, o sarcina buna are mai multe sanse sa apara. Parerea mea!
Am vazut prea multe femei in pragul depresiei din cauza ca nu ramaneau gravide atunci cand isi doreau(nu e cazul tau, deocamdata :) ) Cred ca asta e cel mai rau lucru care se poate intampla, pt ca sunt sigura ca in felul asta apar o groaza de alte disfunctionalitati.
Eu m-am dereglat ingrozitor doar din cauza stresului (imi pot enumera clar in minte momentele care mi-au produs dereglarile). Acum imi doresc sa fi avut mai multa stapanire de sine si sa fi evitat acele momente, ca poate acum eram bine sanatoasa.
D-aia ma bag la dat sfaturi de genul asta. Sper sa nu te superi pe mine ca fac pe inteleapta :wink:
Bafta!
Lordra
alina
04.01.2005, 14:04:35
Nu ma supar, Lordra, Doamne fereste.
Ideea e ca sunt o persoana cerebrala, de obicei. Si am rabdare...sunt fete, nu numai pe DC si aici, ci pe o multime de forumuri care se chinuie de ani buni de zile sa ramana gravide sau sa poata tina o sarcina pana la sfarsit. Unele reusesc, altele nu...din pacate.
Dar cand ma uit in jurul meu si vad cata bucurie, implinire, multumire sufleteasca iti da un bebe, sentimentul acele unic de iubire pe care nu-l poti simti pt. nimeni altcineva...nu pot sa ma abtin si sa nu-mi doresc din tot sufletul... Si ma gandesc ca am tot ce imi trebuie...sincer...nu am nvoie de mai mult decat am...si ca simt ca acum e momentul...ce sa fac...imi dau si eu oful. Asta nu inseamna ca disper si sunt constienta ca mai am timp o gramada, dar cand vad ca nici luna asta ...nimic...si nici nu se intrevede altceva prea curand...am o dezamagire in suflet.
Ca sa nu mai spun ca am facut o histeroscopie operatorie si se pare ca am facut-o degeaba (nu a fost facuta ca lumea), iar septul s-a lipit la loc...apoi chiar ca ma descumpanesc de tot... noroc cu al meu sot care ma sustine extraordinar...si de ce sa nu recunosc si cu dl. dr....
Eu cred ca voi reusi atunci cand ma voi astepta mai putin, dar am un sentiment de nerabdare...cred ca stii cum e.
Pupici si numai bine.
korina
06.01.2005, 15:36:11
Buna!
Sper sa ma primiti in randurile voastre, mai ales ca este vorba de viitoare mamici...Am o fetita, dar tare, tare mult vreau un bb 2, si din diverse motive mai amanam, pe langa faptul ca sarcina de-abia am tinut-o si imi este tare frica de o noua sarcina si tot ceea ce presupune ea... Nici nu stiu cat de usor imi va fi sa mai raman insarcinata, pt ca am uter retrovers si la fetita a fost o intamplare, dar in 7 ani as fi putut ramane insarcinata de nenumarate ori si nu s-a intamplat..acum inca ne protejam dar imi doresc din ce in ce mai mult un bb nr 2, asa ca ma alatur voua!
Sper ca sa devenim gravidute cat mai curand si sa ne umple bbelusul sufletul de bucurie!
La dnul dr T am fost de curand si am o parere ffff buna, cred ca il voi alege ca dr pt urmatoarea sarcina, si sper din tot sufletul sa existe o noua sarcina!!!
Mai vorbim,
Va pup!
De ce mi-a fost teama, n-am scapat. Intotdeauna am zis ca daca pot avea bebe fara nici un tratament sau interventie bine, daca nu, adopt. Acum imi doresc asa de mult sa am bebitz, ca as face absolut orice. Cred ca si varsta e de vina (28 ani), m-am maturizat :). Si uite asha am inceput sa merg la doctor, aparent sanatoasa. Dupa vizite la ginecolog, au inceput problemele. Din august nu mai am menstruatie mai deloc, intr-adevar inainte era dereglata, dar macar exista. Hmm, nu stiu ce sa mai cred. M-am decis sa ma programez la Dl. Tutunaru, din ce am citit, am mare incredere in dansul si poate, prin primavara, primesc si eu vreo veste buna :wink:
Simona
07.01.2005, 14:16:58
Draga Maya,
Dpmdv virsta ta nu constitue o problema, sper ca dr T sa te ajute sa-ti revii cit mai repede posibil.
Am avut si eu probleme cu menstruatia care venea o data la 2 luni- am urmat un tratament de 21 zile cu seminte de marar si de telina.
Semintele se fac pulbere, o lingurita in fiecare dimineata tinuta sub limba 5-15 min dupa care se inghite cu putina apa- la fel si cu telina.
Probabil ca dereglarea ta este mai puternica si cred ca dr T te-ar ajuta mai mult acum, totusi retine si varianta cu semintele pentru mai tarziu.
Multa sanatate,
Simona
Multumesc Simona...Sfatul tau mi-ar fi prins bine inainte, cand tot dereglata era, dar nu asha. Totul o sa se rezolve, sunt convinsa. Oricum am moralul f sus de cand citesc fel de fel de articole despre cazuri rezolvate.
Am omis sa-mi trec numele, ultimul vizitator care multumea Simonei sunt eu, Maya. Oricum nu era greu de ghicit :D
mirelas
09.01.2005, 13:20:05
Bine v-am gasit fetelor :) ...cred ca intru si eu in club..am fost vineri pentru prima data la dl dr Tutunaru...desi nu am vorbit mult, sper ca vom gasi o rezolvare la problema mea...pentru prima data ma simt chiar optimista..!!! deocamdata "purcedem" la analize... :cry: vom vedea apoi..sper sa fie bine, am auzit si citit numai lucruri bune despre dumnealui!! Imi pun toata speranta in el!
Buna fetelor,
Ma alatur si eu, sper cu noroc;
Vreau si eu sa merg la dl dr. Tutunaru; unde are cabinet? cum este ca om, prietenos? are rezultate?
Eu am 31 de ani fara nici o sracina la activ, deci fara bebel, din pacate;
Povestea mea e mai lunga; o gasiti la intrebari (ce am putut sa scriu acolo)( Apare la Bianca-Ploiesti)
Va urez succes si poate vom avea noroc impreuna; :wink:
mirelas
11.01.2005, 08:36:19
Anca, pe dl dr poti sa-l suni pe mobil, ai nr de telefon pe site la "contact" si-ti va spune cand sa te duci...asa am ajuns si eu vineri la el, pt prima data...te va chema la spitalul Elias..si e de treaba :), chiar daca e ff ocupat...si eu imi pun mare speranta in el..
Merci mult Mirela, o sa-l caut si o sa merg si eu cu siguranta;
mirelas
11.01.2005, 08:44:39
sa ma anunti ce ai facut si cum a fost..
mirelas
11.01.2005, 08:47:51
aaaaaa, si iti tin pumnii!! :wink:
Merci mult; cel mai sigur o sa merg in februarie; sti tu, e mai bine sa mergi cam pe la jumatatea CM; :lol:
o zi buna :wink:
Stie cineva programul domnului doctor Tutunaru la spital?
ukiuki
11.01.2005, 17:27:01
Bune fetele,
Dr. este in fiecare zi la spital, ma rog pana vineri ca tot omu'si cand are garda este toata ziua - cel mai simplu ar fi sa-l suni, ca nu se supara. El stie ca daca e cautat nu e cautat degeaba... nu?
Va pup :lol:
Mirela am uitat sa te intreb cat costa consultatia?
ti-a facut si ecografie si examen de secretie? :?:
te pup
Anca
mirelas
11.01.2005, 19:16:31
Anca, nu...nu mi-a facut vineri nimic, doar i-am zis problema mea si mi-a dat niste analize de facut...o sa mai merg la el din ziua 10 a menstruatiei urmatoare pt monitorizarea ovulatiei..
De dat nu i-am dat nimic, desi aveam pregatiti niste bani, pentru ca erau si niste rezidenti in cabinet si mi-a fost jena...dar oricum am inteles ca nu primeste, nu bani cel putin...nici nu stiu cum sa fac data viitoare, ca mi-e rusine sa nu-i dau nimic, dar nici nu stiu cum sa-l intreb. Desi cred ca ar fi mai bine sa-l intreb direct...offff, nici nu stiu cum sa fac!!
Dar nu cred ca trebuie sa mergi neaparat la mijlocul ciclului, mai bine te duci inainte de a-ti veni ca sa stabiliti o strategie incepand de la menstra urmatoare, poate iti va da sa faci niste analize...ma rog, faci cum crezi tu ca e mai bine. Dar oricum suna-l inainte si-ti va zice el cand sa te duci...ziua si poate ora..
Si nu-ti fa probleme, dupa trei ani e singurul in care incep sa capat incredere :wink: si asta desi nu am stat mult de vorba
Sper ca te-am lamurit, daca nu, mai intreaba. Pa, pa
mirela
12.01.2005, 20:12:12
Draga Mirela,Ce analize ti-a dat sa faci?Poate le fac si eu si ma duc cu ele gata facute si mai completeaza dansul.....ce mai trebuie facut? Unde ti-a dat sa faci analizele.....De ce te-a chemat in ziua 10 ptr ovulatie.....nu ai.Sa-mi spui si mi -e cat te- costat analizele.Te rog
mirelas
12.01.2005, 20:40:38
Mirela, o sa ne confundam pe aici :o :wink:
Eu aveam deja niste analize facute pana sa ajung la dl T, asa ca d-lui mi-a dat sa fac TSH, free T3 si free T4 si o echografie la tiroida ca s-ar putea sa am ceva probleme aici, si...spermograma pt sot :roll:
asta deocamdata bineinteles...
Si din ziua 10 sa ma duc la monitorizare de ovulatie, pt ca asta trebuie in primul rand sa vedem, nu? daca ovulez ori ba, ca nu am urmarit niciodata asta echografic si atunci degeaba fac o gramada de analize, nu? E, de altfel f logic, nu? Stupid me!!!
Analizele sunt destul de scumpe la clinicile astea, tu nu ai facut deloc? Nu pot acu decat sa-ti spun ca astea ultimile ma costa vreo 2 milioane :cry: Iar alea dinainte au fost milioane bune. Of, la naiba, o gramada de bani si cine stie ce urmeaza...si nici macar nu stiu daca am ceva ori ba...poate nu s-a nimerit momentul! Dar mai vedem, sunt sigura ca o sa le rezolvam pe toate!!
Dar cred ca e mai bine sa te duci intai la el si o sa-ti spuna el ce sa faci, ca e in functie de problema ta, nu cred ca e nevoie sa faci ce am facut io, ca poate le faci aiurea si dai banii degeaba.
Daca mai vrei sa intrebi ceva, sunt aici :)
mirelas
12.01.2005, 20:53:11
aaaaa, am uitat sa-ti spun ca analizele le faci unde vrei tu, daca gasesti mai ieftin...iar la unele mai "speciale" iti va recomanda d-lui pe cineva, fii fara grija..o sa fii multumita sunt sigura!! Nu ai fost niciodata la dansul?? Si eu am fost pt prima data vineri!! Si ma bucur!!!
cataluta
13.01.2005, 11:16:49
Sunt si eu noua printre voi dar aspiranta :D ...eu incerc de vreo 6 luni de cind am renuntat la Logestul luat timp de 6 ani....Analize mi-am facut o gramada mai ales eu...sotul doar spermograma care este ok...si toate par in regula :P ...sunt pacienta doctoritei Moisa din noiembrie :wink: ...si acum sunt in ziua a 18-a...le numar ca doar doar nu or veni rusii luna asta...am aflat de acest forum la www.desprecopii.com si sper sa ne indeplinim cea mai arzatoare dorinta...va pup pe toate ...si daca nici luna asta nu ramin...mai stau o luna la Moisa....dupa care o sa incerc si eu la Tutunarul...este chiar atat de super cum spuneti? :?: Va pup si revin.... :)
Simona
13.01.2005, 11:55:57
Si eu ma numar printre aspirante, acum sunt in ziua 12 dupa ovulatie cu temperatura ridicata. Din cite stiu eu trebuie sa fie min 18 zile cu temperatura ridicata- atunci sigur este sarcina.
Dar ma cam doare mijlocul- oare acest lucru se numara printre simtomele de sarcina sau trebuie sa-mi vina rusii?
Simona
cataluta
13.01.2005, 12:02:52
Simona... in cazul meu durerile de mijloc pina acum nu au avut semnificatia decit ca vin rusii :( ...dar poate ca in cazul tau n-o fi asa :wink: ...eu am mereu dureri de mijloc atunci....tu resimti aceste dureri doar luna asta...sau le ai mereu in preajma rusilor....? :?:
Simona
13.01.2005, 12:15:55
Cred ca ai dreptate, nu ma doare in general dar acum este o durere care persista de 2 zile.
Nu ma pot abtine sa sper.
cataluta
13.01.2005, 12:27:04
Spera Simona :D pentru ca si eu sper desi sunt doar in ziua a 5-a dupa ovulatie...tot cu temperatura ridicata....dar oricum in curind vei stii....tie iti vin rusii regulat la 28 de zile? Pentru ca daca este asa...cred ca nu mai ai mult si vei afla raspunsul...sper sa fie POZITIV.....Pupici :P
mirelas
13.01.2005, 12:27:49
Buna fetele! Sper sa avem si noi noroc!!!
Simona
13.01.2005, 12:42:05
Eu nu am ciclu regulat, luna trecuta mi-a venit dupa 42 zile.
Dar tu? Cum ai stabilit ziua ovulatiei? Eu imi i-au temperatura si fac un grafic pe www.fertilityfrends.
Simona
cataluta
13.01.2005, 13:06:38
Eu am ciclu regulat la 28 de zile asa ca pe 22 sau 23 luna asta ar trebui sa stiu...la tine cred ca trebuie sa mai astepti ceva timp....si incepind din decembrie mi-am facut si eu graficul pe site-ul cu pricina...in decembrie am ovulat in ziua a 14-a...dar batuta in cap am prestat tocmai pe 15...iar ciclu mi-a venit in ziua 27....acum sunt in ziua a 18-a....ovulatie simbata in a 13-a zi...cu temperatua ridicata....si astept...tu....in a cita zi ai avut ovulatie acum? Pupici :P
Simona
13.01.2005, 13:30:34
Eu am avut ovulatie in a 19 a zi.
Imi vin rusii, am fost la baie. Poti sa crezi ca eu inca mai sper? Sunt de-a dreptu' idioata.
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori la tine.
La mine ar fi o parte pozitiva- as avea ciclu la 31 zile- nu mai trebuie sa astept atita timp aiurea.
Tu iei ceva... pastile?
mirela
13.01.2005, 13:41:20
Draga Mirela, sper ca pot sa merg luni ca am auzit ca e de garda, nu am mai fost la dansul pana acum.Eu lucrez numai dimineata....in invatamant si nu pot sa ma invoiesc asa usor.Analize am facut acum vreo 2 ani,cele de baza la sange si de ovulatie pe care le-am facut acasasi cabinet ( cele tip test sarcina)ai mi-au iesit pozitive inclusiv cele de la cabinet. Cand mi-a facut cea ptr. functionalitatea trompelor....mi-a spus ca am o trompa scoasa....dar eu neavand nici una scoasa,Dar am avut o doctora....cand sotul meu a intrebat daca exista o problema si urmam tratament afecteaza copilul.....stii ce a raspuns ca e prost...si mie mi-a spus foarte simplu daxa nu se prinde cu el dute cu altul.urna sa-i platim consulta 350 mii si sotul meu nu a mai vrut sa-i plateasca nimic......spumandu-i canu o plateste ca sa-l faca prost.Am ramas socati atunci.....Fara prea multe comentarii am hotarat sa nu ne mai ducem la ea....Acum ne-am hotarat sa mergem din nou la investigati......oricum analizele pe care noi le avem sant vechi deja....am sa merg la dansul si o luam cred cu inceputul..
mirela
13.01.2005, 13:41:53
Draga Mirela, sper ca pot sa merg luni ca am auzit ca e de garda, nu am mai fost la dansul pana acum.Eu lucrez numai dimineata....in invatamant si nu pot sa ma invoiesc asa usor.Analize am facut acum vreo 2 ani,cele de baza la sange si de ovulatie pe care le-am facut acasasi cabinet ( cele tip test sarcina)ai mi-au iesit pozitive inclusiv cele de la cabinet. Cand mi-a facut cea ptr. functionalitatea trompelor....mi-a spus ca am o trompa scoasa....dar eu neavand nici una scoasa,Dar am avut o doctora....cand sotul meu a intrebat daca exista o problema si urmam tratament afecteaza copilul.....stii ce a raspuns ca e prost...si mie mi-a spus foarte simplu daxa nu se prinde cu el dute cu altul.urna sa-i platim consulta 350 mii si sotul meu nu a mai vrut sa-i plateasca nimic......spumandu-i canu o plateste ca sa-l faca prost.Am ramas socati atunci.....Fara prea multe comentarii am hotarat sa nu ne mai ducem la ea....Acum ne-am hotarat sa mergem din nou la investigati......oricum analizele pe care noi le avem sant vechi deja....am sa merg la dansul si o luam cred cu inceputul..
cataluta
13.01.2005, 13:42:59
Lasa Simona ca perseverezi in continuare...azi pe site-ul desprecopii.com am auzit ca 2 fete sunt gravide...deci vestile bune ne inconjoara si parca vad ca nu mai trece mult si ajungem si noi acolo...dupa cum ma asteptam ti-au venit rusii....nu-i nimic....macar de s-ar regla la 31 de zile...si vorba ta sa nu mai astepti atit....sunt alaturi de tine....si astept sa treaca zilele...pupici.... :P
mirelas
13.01.2005, 16:19:33
Mirela, stiu cum e cu doctorii astia :cry: ..oricum n-o sa auzi astfel de cuvinte de la dl T...analizele sunt vechi, o sa trebuiasca altele cred...
stiu si cu serviciul cum e...habar nu am cum o sa fac sa ma duc la monitorizarea ovulatiei, ca trebuie sa ma duc de cateva ori si nu stiu cum o sa ma invoiesc...dar trebuie sa fac ceva neaparat, vad io
am citit si eu o gramada despre dl T si cred ca e cea mai buna alegere...sunt sigura!!! De abia astept sa merg din nou cu rezultatele analizelor si la monitorizare!!!
Eu zic ca o sa fie bine, si de obicei nu sunt prea optimista!! Dar hai sa avem incredere, ok????
Te pup
Mirelas am fost si eu la dr Tutunaru azi dimineata; Mi s-a parut de treba, desi nu am stat f mult de vorba; problema mea e mai delicata poate ai citit la rubrica de intrebari povestea.
mi-a facut o eco transvaginala, a vazut despre ce e vorba, si acum fac o serie de analize la policlinica Dorobanti; acolo m-a trimis; apoi urmeaza o eco la Iosup la diagnozis si apoi inevitabila laparoscopie;
zic eu suntem pe maini bune, si credema daca nici eu nu am mai umblat prin medici.....
sa ne ajute bunul D-zeu sa reusim si noi!!
o seara buna si mai vorbim.
Fetelor va pup pe toate si poate ne mai intalnim pe holuri la dl Dr.T
:lol:
mirelas
14.01.2005, 12:23:43
Ancaaaaa, ce analize ti-a dat tie sa faci?/
Please... :roll:..sa vad daca eu le-am facut deja pe astea!!
mirela la mine situatia e mult mai complicata;
eu am formatiune pe stanga, si mi-a dat sa fac un merker tumoral CA 125 sa vada ce narura are;
apoi vestitele FSh, estradiol etc... care le-am mai facut dar sunt mai vechi..si le repet
cam asta e inceputul , si sper sa fie bine;
tu ce probleme ai?
eu in timpul zilei nu prea pot sa intru pe forum, daca imi lasi adresa de mail, vorbim toata ziua daca vrei
:lol:
mirelas
14.01.2005, 21:35:34
Anca, am incercat sa-ti trimit pe privat adresa de email, habar nu am cum se trimit ca am incercat..dar nu stiu ce a iesit...nu ma prea pricep io asa de bine.. :x
ti-o dau aici : mirestay@yahoo.com.
Oare sunt ceva mai ieftine analizele la policlinica Dorabanti??? Ca medsana m-a omorat :cry:
Ce sa zic despre mine?? Am aproape 29 de ani, am pierdut o sarcina acum 3 ani...apoi am renuntat pentru o perioada la idee din diverse motive. De astya vara ne-am apucat din nou, aveam ideea tampita ca o sa raman imediat, ca si data trecuta dar...NIMIC!!! :cry:
Nu stiu inca daca am ceva, si daca am...ce anume?! Offf...Din vara tot fac analize...toate bune pana acum...de cateva luni mi s-a dereglat si ciclul, acum vine intre 28-35 de zile!!! Acum sa vad cele hormonale, spermograma...apoi monitorizarea ovulatiei..
Si marti sau miercuri trebuie sa-mi vina ciclul...si presimt ca va veni!!! :cry: :cry:
Nici nu mai stiu ce sa zic...luna de luna ..ioc!!!
Va pup fetelor si...mai dati si voi vesti bune!!!
analizele acolo eu zic ca sunt mai ieftine.
la Medsana e durere;
aici un fsh e 300 mii estradiol ls fel;
am retinut adresa ta si o sa-ti trimit mail zilnic;
eu am internetul oprit intre 9-17 dar am adresa de mail la serviciu;
stai linistita ca o sa se intample minunea ai sa vezi;
daca o sa ma eu bebelush cu o parte de ovar, dar tu care esti intreaga intregutza :lol:
spermograma e buna?
mirelas
14.01.2005, 22:49:40
Esti chiar simpatica!! Serios!! Dar oare oi fi intreaga intregutza??? :lol:
Spermograma de-abia saptamana viitoare o va face...adica sper...sa nu se inhibe!! :cry: Oare in cat timp va lua rezultatul?? Stii ceva, cat dureaza?? Am mai facut T4 free ( pare normal, dupa valorile de pe buletin), T3 free si TSh ( dar iau rez. sapt viitoare, ca le-am facut la medicover). Pe astea ultimile am dat cate 200000 fiecare, acum caut pe internet liste de preturi de la diverse clinici!! La naiba!! AAAAA, daca te mai duci la Dorobanti poti sa-mi iei si mie de acolo o lista de preturi?? Please!!!
Acum o sa citesc si povestea ta de la "intrebari"...
Ai grija de tine, ok??
mirela
15.01.2005, 18:22:55
Mirela vezi ca daca nu ma insel la spermograma se face programare.La Medicover e 300 mii si se face programare dar se fac doar miercurea....si pana seara iti da si rezultatul.Sa ne spui si noua....ce ai facut la pol. Dorobantii. :o
mirela
15.01.2005, 18:27:24
Ar fi bine sa mearga direct acolo....sa de-a proba pentru ca e o lege sa interpreteze pana 15 minute de la recoltare, daca o duci direct de acasa sa o invelesti in vata si sa ajungi acolo cu ea la temperatura corpului.....deci o s-o tii.....lipita de corp... :lol:
mirelas
15.01.2005, 21:14:59
Merci Mirela :oops: ...dar spermograma o sa o faca la o dr. recomandata de dl dr T, nu la Medicover. Iar eu am facut analizele la Medicover, nu la pol. Dorobanti, ca nu stiam de ea. Deci rezultatul la spermograma se da in aceeasi zi??? Ar fi super, ca sa stim si noi cum stam!!!!
Si trebuie sa-mi vina ciclul cat de curand, ca simt :cry: :cry: ...speram ca nu, ca de obicei... :cry:
Simona
17.01.2005, 12:31:27
Fetelor,
Sunt fericita, sunt insarcinata!
Dupa ..n probleme pe care le-am avut acum am hotarit sa nu mai spunem la nimeni vestea. Dar mie imi vine sa strig in gura mare... ASTEPT UN BB...
Simona
mirelas
17.01.2005, 12:37:15
bravo Simona, ce ma bucur, ce ma bucur!!!
Cum ai reusit si dupa cate zile ai aflat??? parca ziceai ca-ti vine ciclul?? Ce simptome ai??
Spune-ne si noua please...!!!!!1111
Ca io innebunesc, tre sa-mi vina si...simt ca-mi vine!!!
cataluta
17.01.2005, 12:50:06
Simona felicitari :) ...bravo....si eu caut un raspuns la intrebarile pe care ti l-a pus si Mirelas...ce simptome ai avut....? cind ti-ai dat seama...si mai ales tie iti venea ciclu regulat la 28 de zile....raspune-ne si noua....Felicitari inca o data si multa sanatate pentru tine si bb! :P
Simona
17.01.2005, 12:50:57
Si eu eram convinsa ca-mi vin rusii, aveam dureri de mijloc puternice- cam doua zile- am avut chiar si o mica singerare.
Primul test de sarcina a iesit negativ( cam in a zecea zi de la ovulatie).
L-am repetat duminica dimineata- si scumpul de el s-a inrosit de 2 ori :-)))
Dupa calculele mele as fi in a 15 zi de la conceptie.
I-am scris d-lui dr T - mi-a zis sa mai astept 10 zile si sa-i fac o vizita.
Am o mica intaritura deasupra pubisului, daca apas simt ca uterul este mai marit un pic, si mai smt o usoara greutate in partea de jos.
Sper sa fie localizat unde trebuie sa fie.
Mirela iti tin pumnii sa fie si la tine cu ochisori, poate ca nu-ti vin rusii.
mirelas
17.01.2005, 12:51:29
cataluta :oops: . :wink: ..si felicitari simona ca am si uitat sa-ti spun asta de emotie
mirelas
17.01.2005, 12:53:48
super la tine simona!!! dar nu am alte simptome decat de ciclu :cry: :cry:
cataluta
17.01.2005, 12:53:53
Simona...sa inteleg ca primul test l-ai facut la 10 zile de la ovulatie...ce fel de test ai facut si cind l-ai repetat pe al doilea la cite zile de la ovulatie l-ai facut..? Zi-mi si mie denumirea testului si cit a costat...Pupici....
cataluta
17.01.2005, 12:57:40
Eu sunt in a 9-a zi de faza luteala....deci de la ovulatie...si as vrea sa-mi fac un test...asa ca please Simona da-mi detalii....Mirelas vad ca si tu esti la fel de nerabdatoare ca si mine sa devi mamica...sa dea Domnul pentru amidoua...in a cita zi esti?
mirelas
17.01.2005, 13:00:45
ei...maine ar trebui sa-mi vina...si am simptomele... :cry: desi in ultimele luni m-am dereglat rau....macar de mi-ar veni la timp...daca tot nu e sarcina...
cataluta
17.01.2005, 13:03:26
Ce sa-i faci...e cam naspa cu asteptarea asta, care si pe mine ma omoara...dar nu avem incotro...eu toata luna asta...dupa ovulatie...am avut simptome ca vin rusii...in fiecare zi...desi in mod firesc abia weekendul asta voi vedea ce si cum...iti tin pumnii!
mirelas
17.01.2005, 13:07:25
da....ce sa mai zic?? deja m-am cam saturat...
tu esti la dl dr T?
cataluta
17.01.2005, 13:11:34
Sunt la Moisa....pentru moment...daca mai trece si luna februarie si nimic...trec si eu la T din martie...am zis sa-mi mai dau 2 luni de incercari aici...dupa care la T..
mirelas
17.01.2005, 13:15:26
esti cumva utocatalina pe DC? :wink: sper ca nu te superi ca intreb
cataluta
17.01.2005, 13:16:31
Da...
cataluta
17.01.2005, 13:16:58
Inca optimista dar si nerabdatoare... :)
mirelas
17.01.2005, 13:22:08
citesc si acolo mereu si de aia mi-am dat seama...iti tin pumnii :wink: ...sincer
cataluta
17.01.2005, 13:28:14
Mirelas si eu cind am renuntat la pastile....in iulie anul trecut...am crezut ca o sa ramin imediat...totusi pe timp ce lunile treceau am inceput sa-mi pun ? astefl ca in noiembrie am ajuns la dostorita Moisa la recomandarea unor prietene si a fetelor de pe siteul desprecopii....am facut o serie de analize...pina acum toate sunt bune...putin cam mare FSH-ul...de luna asta am trecut la monitorizare si am prestat in zilele recomandate..acum astept...sa vedem...tu, daca am retinut bine...mai ai niste analize si apoi te vei monotoriza si tu...apropo TPC-ul l-ai facut?
mirelas
17.01.2005, 13:29:20
nu, n-am ajuns inca la TPC...of, io am mai pierdut si o sarcina acum 3 ani :cry: :cry:
Simona
17.01.2005, 13:31:37
Am facut testul Barza.
Si eu sunt inreg pe "desprecopii" .. sunt Racaru.
Am urmat tratamentul cu plante al Liviei, care m-a ajutat in primul rind sa ma linistesc psihic( o parte dintre ceaiuri au efect calmant)
Va pup,
Simona
mirelas
17.01.2005, 13:32:09
aaaaaaaa...si nu sunt si "dincolo" inscrisa..doar aici
cataluta
17.01.2005, 13:35:46
Am vazut...imi pare rau pentru ca ai trecut prin asa ceva...TPC-ul este foarte important...pentru ca iti spune daca mai exista compatibilitate intre glera ta si spermatozoizi....sunt sigura ca iti vei face si TPC-ul...sper sa fie pozitiv....si cred ca s-ar impune si niste analize in plus pentru toxo, clamydia si citomegalovirus, listeria ...apropo, le-ai facut...?
mirelas
17.01.2005, 13:38:15
mai putin listeria parca..restul da
acum fac o parte din cele hormonale T3, T4, TSH
cataluta
17.01.2005, 13:39:00
Simona...eu am vazut tratamentul Liviei, dar mi s-a parut destul de greu de urmat...bravo tie ca ai reusit....am inteles cum e cu testul dar spune-mi prima data l-ai facut in ziua a 9-a de la ovulatie, dar cind ai repetat testul ....in a cita zi de la ovulatie l-ai facut?
cataluta
17.01.2005, 13:41:11
Stiu ca T cere T3, T4, TSH.....Moisa nu mi-a cerut nici macar toate dozarile, respectiv ziua 2, 14 si 21.....ci doar pe cele din ziua 2...ea se multumeste cu atit...si am inteles ca atita timp cit faza luteala este mai mare de 12, nu trebuie sa-mi fac probleme legate de progesteron...sa-mi spui si mie cum e cu aceste T pe care le faci?
mirelas
17.01.2005, 13:44:06
de fapt deocamdata trebuie sa fac doar T3 free, T4 free si TSH...probabil ca apoi voi face altele.. :cry: ...progesteron, fsh, si ce mai trebuie, etc..
si in ziua 10 sa ma duc la monitorizare
cataluta
17.01.2005, 13:48:16
Si eu tot in ziua a 10 am fost...doctorita a zis ca e foarte bine...endometru 6,5 si folicul 17 mm.....si am avut ovulatia in ziua a 13...din pacate am facut o greseala mare....si-ti zic si tie...poate ca stii sau nu...nu trebuia sa ma spal intern deloc in zilele in care am prestat, mai ales inainte....eu am facut asta din greseala...si momentan nu stiu daca s-a prins sau nu ceva...vom vedea...cind cade la tine ziua a 10-a luna asta?
mirelas
17.01.2005, 13:55:25
da...am citit dincolo, io zic sa nu te panichezi pentru asta. Si io mai zic ca esti gravida..parca presimt eu na :wink:
pai nu stiu cand cade ziua 10, depinde cand imi vine...maine ar trebui
eu am facut pana acum doar o monitorizare, de fapt o sg ecografie intravaginala...ca m-a uscat la medsana...si aveam in ziua 12 endometru de 10 si folicul de 16 . Dar nu am mai fost dupa aia ca sa vad daca am ovulat ori ba si cand anume... :cry:
Simona
17.01.2005, 13:56:35
Am facut primul test in ziua a 9 a - negativ , in ziua a 11 singerare mica, in ziua 13 repetat test- pozitiv.
mirelas
17.01.2005, 13:59:43
bravo simona! important e ca esti , felicitari si ai grija daca ai mai pierdut sarcini...ai si simptome in afara ca ai test pozitiv??
Ma bucur mult pt tine Simona, felicitari! Mie mi s-a cam luat de teste de sarcina doar cu o liniuta. Asha ca sambata o sa ma duc la domnul doctor Tutunaru sa vad care-i treaba, sper sa nu fie ceva grav. Pot sa rezist la multe, dar sa nu aud de vreo interventie chirurgicala, tare fricoasa sunt. Mai e cineva ca mine (ma refer la emotivitate si teama)? Ma simt mai bine daca mai sunt fiinte asha fricoase :D
mirelas
17.01.2005, 14:08:24
iti tinem pumnii maya...si sa ne zici ce ai facut!!!
cataluta
17.01.2005, 14:28:26
Mirelas sa dea Domnul sa ai gura aurita... :) Oricum sper si stiu ca in cazul meu faptul ca am luat pastile 6 ani a avut efect aspura corpului meu...ma gindesc ca o oarece vreme trebuie sa treaca pina sa imi revin la normal...si 6 luni de cind incercnu poate fi considerata o perioada prea mare....la fel si in cazul tau...eu zic ca nu avem de ce sa ne facem probleme si presimt ca anul asta va se va lasa cu bb....pupici.... :D
mirelas
17.01.2005, 14:33:47
ar fi super...si sa scriem amandoua la "mamici de..." :wink: !!! Of, dar la mine va mai fi o problema apoi...sa tin sarcina...sa nu mai trec prin ce am trecut!!! Ca nu mai pot inca o data... :cry:
cataluta
17.01.2005, 14:38:33
Adevarul ca emotiile le avem noi acum...dar iti dai seama ce gravidutele au emotii tot timpul! Si stai linistita...cu o atenta supraveghere a viitoarei sarcini....nu vei mai trece niciodata prin ce ai trecut....iar T am auzit ca este super la capitolul gravidute! :P
mirelas
17.01.2005, 15:11:12
asa sper si eu...of, mereu cand imi vine ciclul disper...
cataluta
17.01.2005, 15:24:05
Si eu....dar cind trec de a 10 zi imi revine iar optimismul ....si sper sa ne trezim o data ca nu mai vin rusii din motivul cu pricina...pupici Mirelas...
mirelas
17.01.2005, 15:36:45
ah, la naiba...uite ca mi-a venit rez la analize...mi-a iesit 0,857 si limitele normale sunt 0,27-4,20...deci asta e "proasta"...stii cumva cata ce inseamna asta?
Please...
cataluta
17.01.2005, 15:59:36
La ce analiza ti-au iesit valorile astea?
mirelas
17.01.2005, 16:00:57
aaaaa, scuze..la TSH
mirelas
17.01.2005, 16:07:33
trebuie sa ies acum...mai vorbim...daca stii ceva de asta, raspunde-mi te rog.. :cry:
cristina
17.01.2005, 20:24:08
de craciun am crezut ca ma voi face cadou sotului cu o funda mare de burta... n-a fost sa fie.
pt ca stiu ca un asemenea cadou il va primi cu bucurie oricand... mai incercam. :wink:
Carmi
17.01.2005, 23:34:50
:lol: Buna la toate fetele!
Ma primiti si pe mine?
cataluta
18.01.2005, 08:09:56
Sigur...este loc pentru toate...care vor sa devina gravidute...pupici si bine ai venit!
mirelas
18.01.2005, 12:05:32
sunt singura?! :cry: bine ati venit fetele noi...desi mai bine e sa nu stati mult aici!!!
cataluta
18.01.2005, 12:12:10
Mirelas nu esti sigura...am pus intrebarea referitoare la TSH si pe site...la pacientele docoritei Moisa...dar momentan nu am primit nici un raspuns...astept...oricum nu te impacienta..e mica ...dar in limite...dupa cum vad...din pacate analiza asta care am inteles este de tiroida...nu o cer toti doctorii...stiu ca T o cere...dar Moisa la care sunt....nu....sa vedem ce mai raspund fetele...si iti zic...eu sunt in a 10 zi de faza luteala...cu temperatura ridicata si inca sper...desi nu am nici un semn...te pupic... :)
mirelas
18.01.2005, 12:16:42
Merci mult...e in limite totusi, nu?
Eu zic sa mai speri...chiar si eu mai sper, dar ma amagesc singura pentru ca azi trebuie sa-mi vina ciclul, nu a venit inca desi am "semne", alte simptome nu am ca sa ma bucur...mai ales ca in ultimele luni mi-a intarzita mereu...deci nu ma pot baza pe asta ca nu mai vreau sa fac teste aiurea, ca in ultimele luni!! Nu am alte simptome din pacate, doar dureri ca de ciclu, nu ma dor sanii, greturi sau altceva. Dar tu spera ca ai de ce!!!! Eu iti tin pumnii!!!
cataluta
18.01.2005, 12:20:05
Mirelas ....uite am gasit ceva....Nivelul TSH-ului este masurat in cazul analizelor de tiroida. Acest hormon, numit si tireostimulina, este secretat de o mica glanda aflata in creier, hipofiza. Rolul sau este de a stimula producerea de hormoni de catre tiroida si cresterea celulelor hipofizei. Acest hormon poate fi masurat foarte précis, cu ajutorul unei metode ultrasensibile. Ce depisteaza aceasta analiza? Un nivel anormal se traduce printr-o dereglare a tiroidei. O crestere a THSului indica o hipotiroidie (scadere a secretiei hormonilor tiroidieni). O diminuare arata contrariul - o hipertiroidie (adica o crestere a acestor hormoni). Valorile normale variaza de la un laborator la altul, dar de obicei se situeaza intre 0.1 si 4 mU/l. ...eu zic ca stai bine...umpicut cam mica, dar totusi in limite...te pup...
mirelas
18.01.2005, 12:23:00
da...merci mult de tot, ma surprinzi placut cu amabilitatea ta...f dragutza..totusi ma bucur ca e in limite...o sa vad cand ajung la dl dr T..Eu sper sa fie bine!!! Tu cand afli daca esti sau nu?? Iti tin pumnii!!!
cataluta
18.01.2005, 14:44:15
Ma bucur ca pot sa iti fiu si eu de ajutor....mai am de stat vreo 5 zile pina cind ar trebui sa vina rusii...inca sper....dar totusi in adincul sufletului simt ca nu este luna norocoasa...dar nu-i nimic...merg inainte...test de sarcina nu vreau sa fac momentan...pentru ca nu am nici un simptom...asa ca mi-am zis macar sa trec de ziua cu rusii...adica simbata sau duminica....ca-mi voi da eu seama cum sa procedez in continuare...pupici multi si bafta la T... :D
mirelas
18.01.2005, 15:29:50
hai ca poate ai noroc si nu mai vin....!!! Ei, mai am de asteptat vreo 2 saptamani pana sa ma duc la dl T ... :cry:
mirelas
19.01.2005, 11:00:02
iar sunt singura?! :cry:
cataluta
19.01.2005, 11:09:44
Nu...sunt si eu...cu vechea problema ...iau temperatura si astept...tot 37.2 ...a 11-a zi ....dar mai am pina duminica.... :cry: tu....mai ai de asteptat si tu vreo 2 saptamini pina la T....las ca trec ele si zilele astea chinuitoare...Pupici... :P
mirelas
19.01.2005, 11:12:48
i-am scris aseara si a zis ca sunt bune analizele :)...mai am de asteptat un pic pana sa ajung la el la monitorizare...inca nu mi-a venit ciclul desi trebuia de ieri :cry: :cry: iar intarzie... :cry: :cry: dar eu zic ca tu stai bine si ai multe sanse daca ai nimerit momentul ovulatiei!!! Iti tin pumnii sa stii!!!
cataluta
19.01.2005, 11:22:45
Multam fain....om trai si om vedea....poate iti vine si tie azi ca sa treci cit mai repede la monitorizare.....asa este...sunt sanse....dar pina nu trec si de ziua critica nu pot stii...tinem legatura si sa ai spor in tot ce ti-ai propus... :wink:
cristina
19.01.2005, 15:35:01
succes! eu de obicei aduc noroc in jurul meu. sunt convinsa ca va aduc si voua... :D
cataluta
19.01.2005, 16:37:43
Si tie Cristina succes in demersuri...si sa dea Domnul sa ai gurita aurita! Pupici! :)
cristina
19.01.2005, 16:43:52
am muuuulte analize de facut... am impresia ca o sa ma coste cam 3.000.000 lei. (analize obisnuite, nu cred ca am nici o problema. sau cel putin asa sper). m-as gandi sa nu le fac, sau nu pe toate. dar acum, daca stiu de ele, m-ar mustra groaznic constiinta daca nu le-as face. habar n-am ce sa fac. aman de vreo saptamana. si am avut o saptamana libera! :oops: voi ce griji aveti?
cataluta
19.01.2005, 16:54:25
Eu "astept" sa vina rusii...de fapt nu vreau...nu am nici eu nici o problema si nici sotul...am facut urmatoarele analize si au iesit bine..dozarile hormonale ziua 2, HSG, clamydia, CMV, rubeola, listeria, toxo, mycoplasma si ureaplasma, spermograma sotului, TPC, eco si monitorizare ziua a 10 luna asta...dupa care am "Prestat" la indicatiile doctoritei...eu sunt la Moisa...pe mine m-au costat mai mult de 3 mil...si in mare parte le-am facut la Medicover si Giulesti unde sunt preturi mai mici...oricum daca ti-a recomandat doctorul analize cred ca si tu ai destule de facut...sper sa iti iasa toate bine...si sa auzit de BB!
cristina
19.01.2005, 17:00:47
:roll: ma gandeam eu ca nu sunt singura... alelei, cat am de lucru... m-am nimerit: eu, care am groaza de doctori, de analize, de spitale, medicamente etc, vreau sa fac un copilas. ha-ha-haiii... dar cred ca merita, nu?
multumesc.
dar crezi ca sumar de urina, hiv, vdrl, electroliti... chiar trebuie. of. mai bine nu mai comentez atata si mi le fac pur-si-simplu. poti sa-mi spui ce pot face la giulesti? ar fi f. aproape de mine.
Buna fetelor!
Ma inscriu si eu in grup.Cristina, daca spui ca tu esti cu norocul, vin si eu pe aici pe langa tine, sa speram ca vom avea toate bafta.Si eu vreau un copil, dar am probleme (ovare polichistice).Sper si eu ca si voi, de la luna la luna, dar nimic....Poate luna asta :D !
mirelas
19.01.2005, 20:46:30
buna fetelor...la mine nu e nici luna asta, tocmai mi-am facut un test de sarcina si e negativ of course, ca de obicei...si ciclul iar intarzie, tot ca de obicei in ultimele luni, deja a intarziat 2 zile.. :cry: :cry: of...
Va tin voua pumnii, poate una dintre noi macar da o veste buna!!
cataluta
20.01.2005, 07:50:23
Mirelas sunt si eu trista....si eu mi-am facut testul ieri...negativ...desigur ...macar acum stiu ce am de facut...daca nu a fost acum poate va fi de Luna Indragostitilor, nu-i asa? Pentru amindoua! Sa gindim optimism si totul va fi bine!
mirelas
20.01.2005, 08:08:33
dar cata la tine e prea devreme, mai e timp!!!!Ca ziceai ca la sfarsitul saptamanii trebuie sa-ti vina. Te pup, si eu zic sa nu te sperii, ca e prea devreme!!
cataluta
20.01.2005, 08:19:43
Da Mirelas dar nu mai am nici macar picul de simptome pe care il aveam...si oricum am deja senzatia ca-mi vine...stiu ca mai este pina simbata sau duminica, dar dupa cite imi cunosc eu corpul sigur nu va fi nimic...Las ca daca ne vine in acelasi timp...inseamna ca vor coincide mometele monitorizarii!!! Pupicei! :)
monikara
20.01.2005, 08:56:29
Cataluta din ce am inteles eu ai luat pilule 6 ani? Te intreb pt. ca si eu am luat 5 ani si ma chinui din aug. 2004 sa raman si nu stiu daca este cazul sa ma inpacientez. :?
monikara
20.01.2005, 08:59:09
Scuze ca am intervenit asa direct , sper sa nu va suparati. Bine v-am gasit ....................bine ca v-am gasit si va multumesc ca existati. :D
cataluta
20.01.2005, 09:04:12
Da...si acum imi pare rau...am luat 6 ani Logest...si din iulie anul trecut incerc sa ramin...eu cred ca totusi organismului ii trebuie ceva timp sa se adapteze...din pacate la 28 de ani citi am am FSH-ul cam mare...ceea ce insemana ca trebuie sa ma grabesc sa ramin...intrucit rezerva mea ovariana este cam pe sfirsite...adica voi intra destul de repede la menopauza...cel putin asa mi-a zis doctorita Moisa...este cumva mostenire genetica...bine asta nu inseamna ca la 30 voi intra la menopauza...dar oricum ar cam fi timpul sa ramin...referitor la pastile....daca si daca si tu ai luat 5 ani...cred ca si la tine corpul se reacomodeaza...te mine ma cam speriase o tipa cind mi-a zis ca dureaza si 2 ani pina organismul isi revine...dar eu totusi nu cred...pentru ca luna asta am avut un folicul de 17 mm, si un endometru de 6,5 mm...in ziua a 10...si am ovulat in ziua a-13-a...deci fara probleme...sa auzim numai de :) bine..
cataluta
20.01.2005, 09:05:18
Monikara...ceva analize ti-ai facut pina acum? :?:
monikara
20.01.2005, 09:09:34
Deocamdata nu am facut analize, intentionez sa fac cat de curand. Fac 26 ani anul acesta si am luat Rigevidon cu pauze de 1 1/2 luna cam la 2 ani . Acum sper in fiecare luna ca se va intampla minunea . Totusi am stabilit ca daca nu se intampla nimic in 6 luni sa nu ma impacientez.
monikara
20.01.2005, 09:13:56
Am colege care au ramas dupa un an , un an si jumatate, sau chiar 2. Sper sa nu astept atat ca chiar o iau razna . Am credinta ca intr-o zi se va intampla minunea. De obicei cand imi pun ceva in cap si ma gandesc prea mult ........stii tu planul... nu imi iese, daca las sa vina de la sine si nu ma stresez prea tare chiar mi se intampla
mirelas
20.01.2005, 10:30:22
bine ai venit monikara si tu. Asa fetelor, sa fim mai multe aici, dar sa nu stam mult!! :(
cataluta
20.01.2005, 10:50:14
Monikara macar tu ai facut pauze...eu am luat non stop... :( ...in ceea ce priveste speranta...eu stiu ce inseamna sa-ti doresti sa nu iti mai vina rusii in fiecare luna...apropo...iti iei temperatura...stii exact zilele cind ovulezi?
monikara
20.01.2005, 11:08:27
Nu imi iau temp. Sunt destule siteuri pe net care iti calculeaza toate datele inclusiv data cand vei naste . Daca vrei ti le spun. dar asta in cazul unui ciclu regulat . Eu de cand am intrerupt pastilele (dupa nunta, in august) am ciclu cam la 28 max. 30 zile deci nu am avut dereglari prea mari . Doctorita de familie care e o super draguta mi-a spus ca nici nu e bine sa raman in primele 3-4 luni de la intrerupere ca sa se curete organismul
monikara
20.01.2005, 11:13:13
Asa e Mirelas si eu ma gandeam ca intr-o buna zi sa ne luam jucariile si sa ne mutam toate la mamici :oops: :D
cataluta
20.01.2005, 11:22:43
Monikara...Citi doctori ...atitea pareri...doctrita la care m-am dus in vara trecuta si care imi recomandase pastilele acum 6 ani....a zis ca pot sa ma apuc imediat de treaba...cit priveste doctorita la care sunt acum Moisa...este minunata...si pe siteul www.desprecopii.com o sa afli mai multe pe foruum la link "asteptind un ingeras in viata noastra"...subiectul "pacientele doctoritei Moisa"...stiu ca sunt multe siteuri cu calculul perioadei fertile...dar eu vorbesc de calculul exact al ovulatiei in cazul tau...pentru ca de la luna la luna...difera...si daca nu faci taca-paca in ziua ovulatiei...prestam cam degeba...iti poti lua singura temperatura oral sau vaginal...in fiecare dimineata la aceiasi ora..nu te ridici din pat...si cu picioarele unul linga altul...iti notezi...si iti ti evidenta...in ziua in care ai ovulat temperatura creste...principalul este sa urmaresti vreo 3 luni sa vezi ce si cum...eu luna trecuta am ovulat pe 14...si am prestat pe 15..deci degeaba...iar luna asta pe 13..dar am facut prostia sa ma spal intern....si am imbulinat-o....daca vrei sa stii cum stai...incearca...
monikara
20.01.2005, 11:32:03
Am facut pauze pt. ca asa mi s-a recomandat si oricum am avut si niste probl. in fam. si oricum luam pauza asa ca am intrerupt si pastilele cu ocazia asta. Acum am aflat ca nu era obligatoriu. Ce mi s-a parut ciudat este ca in 2003 am facut un control si dr. respectiv m-a intrebat si de varsta , de cati ani iau pastile.....etc. Atunci cand i-am spus ca iau pastile de aproape 5 ani intrebarea a fost : "si nu ai ramas gravida niciodata ?". Asta chiar m-a socat, si nu am stiut ce sa-i raspund. I-am zis ca asta e si rolul pastilelor sa nu raman, nu? Dar nu mi-a mai dat prin cap sa-l intreb de ce imi pune o astfel de intrebare.
monikara
20.01.2005, 11:36:57
Stai linistita nu esti singura care a facut prostia asta, misto si in aceeasi luna, ne luam de mana. Rezultat : am niste dureri groaznice si abia pot sta la serviciu . Stii care-i cauza nu ?
Imi amintesc de o gafa pe care am facut-o la control, m-a intrebat medicul "nasteri?" si daca nu am ramas niciodata, nu eram obisnuita cu astfel de intrebari si am raspuns "1976". Am fost sigura ca e vorba de anul nasterii :D
monikara
20.01.2005, 12:19:10
:lol: :lol: :lol: meserie!!!!! Eu am inteles f. clar ce ma intreaba dar nu am inteles nici pana in ziua de azi de ce m-a intrebat. Poate se referea la o intrerupere de sarcina...cred...sper :shock:
cataluta
20.01.2005, 12:22:33
Apropo de videogaguri....si de gafe...de curind...cind m-am urcat pe masa la doctorita Moisa...mi-a zis..."vai roscata natural.!".....eu era sa o ? "DE UNDE STITI?" :lol: Va dati seama? Si acum rid de ma prapadesc ! :D
cataluta
20.01.2005, 12:24:29
Sper ca v-a placut faza...a fost pe bune...! :)
Cataluta...eu mor de jena daca se fac aprecieri de genul asta. Am patit-o cu o imbecila de doctorita care m-a intrebat daca-mi place sa ma joc cu "p...". De atunci au trecut ani buni pana am putut sa merg din nou la ginecolog :D
cataluta
20.01.2005, 12:45:41
Hai ca mai facut sa rid....cred ca s-au speriat colegele din birou de risul meu...concluzia este ...ti-a placut sa te joci cu stii tu ce....dar acum astepti ca joaca sa de-a si rod, nu? :lol: Adevarul este ca si eu am ales o femeie doctrita pentru ca sunt foarte timida.... :oops:
In viata mea nu mai merg la femeie doctorita, imi pare rau sa spun asta ca si eu tot femeie sunt, dar barbatii sunt mult mai priceputi. Asha ca o las naiba de jena si merg la dl. Tutunaru. Inainte gandeam ca pot fi mai deschisa in fata unei femei, ma poate intelege mai bine, dar nu-i asha deloc. Anul trecut mi-a pus diagnostic gresit, ca urmare tratament gresit si tot asha.
cataluta
20.01.2005, 12:58:14
pupici si bafta in continuare...sa-ti iasa totul asa cum ti-ai propus.... :)
mirelas
20.01.2005, 14:34:10
unde sunteti fetelor?! :)
cataluta
20.01.2005, 14:46:38
Ghici! Asa este cind asteptam noutati....si cum toate suntem in stand by....asta este ...asteptam...noi doua asteptam rusii, nu? :(
cataluta
20.01.2005, 14:49:24
Tu ce faci...Mirelas...tot nu ti-a venit inca...? Apropo, cit ai dat pe testul ala de sarcina...ca eu am dat 200.ooo si era sa nu fie bun de nimic...citeva minute nici macar 1 linie nu aparuse...o timpenie de test...alta data cind am luat...am dat vreo 70.000 lei...era din acela care se facea din pp de dimineata...iar asta scumpul..care se facea oricind...o porcarie! :cry:
mirelas
20.01.2005, 15:02:57
Nu, nu mi-a venit, nici nu mai stiu ce sa fac la dracu :cry: :cry:
Cata io am dat 180000 pe un clear blue, deci si tu probabil tot de asta ti-ai luat! Cica sunt cele mai bune...macar la tine e prea devreme dar la mine e sigur ca nu sunt...si doar ma jurasem ca nu mai cumpar cu intarzierile astea!!! :cry: :cry:
monikara
20.01.2005, 15:18:48
un test bun ( asa mi s-a parut mie ) este Femina - in jur de 50.000 lei care este banda sau caseta si se poate face la orice ora
monikara
20.01.2005, 15:22:18
sper ca toate testele noastre indiferent de cat costa sa aibe 2 liniute .
mirelas
20.01.2005, 15:29:03
eu cred ca mai toate testele sunt bune...doar ca nu ne place noua ca sunt negative :cry: :cry: ...si ne inchipuim ca daca-i mai scump e mai bun si ne arata bucuria mai repede...
In plus, la alea mai ieftine, putem sa ne mai amagim pe noi insene ca poate n-a fost bun...
Hehe...de multe ori nu-mi cumparam testul tocmai pentru ca-mi placea sa cred ca sunt gravida. Si ma comportam ca atare, imi satisfaceam toate poftele :D. Insa niciodata nu m-am gandit ca e testul de vina, eu eram cea care dadea "gresh". Dar si cand s-o intampla sa aiba 2 liniutze, va dati seama? Cred ca-l inramez :wink:
monikara
20.01.2005, 16:03:08
si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................il inramez.
cataluta
20.01.2005, 16:26:40
Ai dreptate Mirelas...asa mi-am zis si eu....daca e mai scump sigur e mai bun...si o sa arata 2 liniute...acelasi test ca si tine am luat...o porcarie...nu neaparat din cauza unei singure liniute...dar minute in sir nu arata nimic....si ma gindeam ca am aruncat banii pe fereastrea degeaba....nu ca ar fi contat...as fi aruncat de 10 ori pe atit...in fine...oricum om vedea cum mai stam si maine...pe maine fetelor si mii de pupici... :)
mirelas
21.01.2005, 08:25:04
hai cata ca va fi bine si pt noi...one day...tie cand ar trebui sa-ti vina??
te pup
cataluta
21.01.2005, 08:43:09
Mirelas vesti triste...mi-a scazut temperatura la 37 de la 37.2...asa ca astept rusii...cred ca maine cel tirziu, daca nu chiar azi...vor veni rusii....asta este...ma asteptam la asta..pentru ca nu aveam nici un semn care sa-mi sugereze altceva...tie ti-a venit? :(
mirelas
21.01.2005, 08:46:43
nu, nu mi-a venit, nici nu mai stiu ce sa fac..sunt deja in ziua 31 :cry: :cry: dar intr-o luna mi-a venit chiar la 37...si asta de vreo juma de an...ca inainte era regulat la 28 de zile...doar f rar la 29!!! Of, ce m-am mai saturat!!! :cry:
cataluta
21.01.2005, 08:51:33
Da ..e groaznica asteptarea asta...dar nu ai ce face...din "fericire" , daca se poate spune asa mie imi vin la 27 sau 28 de zile mereu...asa ca macar stiu la ce sa ma astept...poate totusi se hotarasc sa vina regulat si rusii astia ai tai...ca sa incepem "monitorizarea" impreuna! Pupici!
mirelas
21.01.2005, 09:01:40
da...parca vad ca nu am ovulatie...la un ciclu atat de neregulat in ultima vreme!!! si ma simt asa balonata, umflata..nu stiu cum sa-ti explic... :(
cataluta
21.01.2005, 09:08:45
Eu m-am simtit asa toata luna, dupa ovulatie...nu stiu ce am avut...parca am fost un balon...dar acum 2 zile am scapat de senzatia asta de balonare...ca nu mai puteam...plus ca faceam pp foarte des, fara motiv...desi nu cred ca am racit...in fine...si organismul nostru reactioneaza si el cum poate...sper sa ai ovulatie...fi optimista! :)
Mirelas, la fel am fost si eu, aveam o burtica frumushica, plus sanii mariti, parca eram in luna a 4-a. Pe 12 mi-a venist menstruatia si acum sunt ok. La tine de la ce anume s-a dereglat?
mirelas
21.01.2005, 11:28:14
maya...habar nu am...de vreo cateva luni imi vine aiurea rau de tot intre 28-37 de zile... :cry: :cry: Iti dai seama cate teste de sarcina am stricat???
cataluta
21.01.2005, 11:32:08
Mirelas...macar tu lea- stricat ca intarzia...deci explicabila folosirea lor...dar ce sa mai zic de mine...care chiar de curind am facut unul inainte sa-mi vina ciclu? Asta sa fie baiul si apoi sa vedem celebrele liniute...pupici..
cristina
21.01.2005, 13:45:15
maiculitza, cat ati mai vorbit de cand n-am mai intrat eu... mai fetelor, pai o sa intru si eu mai des, ca vad ca raman in urma... povestea cu testele am experimentat-o si eu: bagam mana in foc ca sunt insarcinata si dezamagirea mare la test... acum mi-am propus si chiar nu m-am testat deloc... poate-poate se schimba norocul... :wink:
cristina
21.01.2005, 13:48:54
vreti sa va spun o faza? eu merg pe dupa-amiaza la un interviu! ma chinuiesc sa raman gravidoasa si imi caut si de lucru! ha! cred ca nu sunt sanatoasa... mie mi-e teama ca unde lucrez nu o sa-mi acorde concediu, indemnizatie, treburi din-astea... nu stiu ce-o sa fac. :roll:
la voi la serv. e bine?
monikara
21.01.2005, 13:51:15
Eu de cand am in cap ideea cu bb am renuntat la cea cu serv. La mine e destul de stabil si m-am gandit ca daca plec nu ii va conveni nimanui, proaspat angajata si cu bb
cristina
21.01.2005, 14:14:42
eu imi caut un serv. mai stabil. desi aici unde lucrez e destul de lejer programul, nu am incredere in sefa ca o sa se bucure prea tare ca am ramas pregnanta... :x
o sa vad. tot raul spre bine.
fetelor, nu uitati! am zis ca port noroc celor din jur! asteptam rezultatele! :idea:
Azi plec spre Bucuresti, maine ma duc la Elias la dl T, sa-mi tineti pumnii:). Sper sa nu am mari probleme! Un weekend placut la toate!
mirelas
21.01.2005, 18:27:54
bafta maya!! iti tinem pumnii!! :) :) sa ne anunti cum a fost si ce impresie ti-a lasat dr T !!! Te pupam...dar de unde esti tu??
Fetelor, si eu am cautat servici in timp ce vroiam sa raman si insarcinata, dar uite ca am gasit un post si sunt aici de 10 luni, insa de sarcina nici nu s-a pomenit pana acum, oricum, acum stiu ca nu voi mai avea probleme cu indemnizatia de crestere a copilului, macar sa raman eu gravida!Bafta si voua! a, si eu vreau sa ma duc maine la elias, daca ajung, va povestesc cum a fost.
Eu m-am mutat cam de 1 an in Pitesti, dupa casatorie:)). Iti dai seama ca va dau raportul :lol:
mirelas
21.01.2005, 22:01:29
va tin pumnii fetelor care mergeti maine la dl T...sa aveti vesti bune!! Si nu aveti grija, o sa va placa, e foarte direct si natural asa...nu stiu cum sa va explic :wink: Vedeti ca o sa fie aglomerat probabil...de asta imi e mie cel mai frica cu dumnealui...ca in rest, desi nu am fost decat o data, am mare incredere, nu stiu de ce, dar am citit atat de multe lucruri bune, e singurul dr despre care nu am citit nimic rau, citesc mereu si la rubrica d-lui de intrebari, imi place si ca e glumetz atunci cand e cazul...ma rog...si eu cred ca e un mare OM...o sa vedeti si voi!!
va pup
Buna fetelor, am venit cu vesti! despre dr. T, tot respectul, a fost bine la consultatie si va sfatuiesc si pe voi sa va duceti ca aveti numai de castigat, despre mine, nu prea am vesti bune, am un chist de 5/4 cm care trebuie operat dupa ce imi trece ciclul ( trebuia sa-mi vina de ieri dar vad ca intarzie sa-si faca aparitia).Eu stiam ca am ovare polichistice si dl. dr. mi-a spus azi ca nici vorba, dar am acest chist care e cam maricel.
Sunt super incantat de dl T. E pt prima oara cand n-am avut de ce sa ma simt jenata, e natural si m-am simtit ok. Dupa analize o sa vad exact de ce nu am ramas pana acum gravida.
Pupici
mirelas
23.01.2005, 14:08:32
ai vazut maya ca ti-a placut?? poti sa-mi spui si mie cam ce analize ti-a dat ca sa vad daca io le-am facut pana acum?? Please..
te pup
alina
23.01.2005, 19:18:52
Pup fetele frumoasele!
Iata ca mai scriu si eu pe la voi...cu toate ca va citesc in fiecare zi aproape.
Am avut o perioada cand nu am avut chef de scris (asta dupa ce mi-a iesit un test slab pozitiv...iar la 2 zile dupa asta mi-au venit uratii)...cred ca va dati seama ce dezamagire pe mine. :( :( :(
Acum vreo ora si ceva ne-am intors de la Predeal, a fost o iesire superba, ne-am relaxat, a fost fain.
Mi-am luat Maybe Baby, si sper sa nma ajute in detectarea ovulatiei...ca sa actionam in consecinta.
Va pup si sa ne "vedem" cu bine!
Prolactina, TSH, DHEAS, testosteron, glicemie...Tu ce ai facut pana acum?
mirelas
24.01.2005, 10:56:43
maya...mie mi-a dat FT3, FT4, TSH...deocamdata
dar simt ca innebunesc , sunt in ziua 34, ciclul nu-mi mai vine si testele sunt negative bineinteles.!!!!
cataluta
24.01.2005, 12:38:48
O ?....T. nu are si cabinet particular, pentru ca din cite intelel la Elias este destul de aglomerat! Pupici..
mirelas
24.01.2005, 12:45:25
nu, nu are.. :cry:
cataluta
24.01.2005, 12:52:43
Eu mai am o luna de incercari la doctorita la care sunt...si daca nici in februarie nu am noroc...intru si eu in grupul fetelor lui T...pina atunci va urmaresc din umbra si va tin pumnii...sa dea Domnul sa aveti cit mai repede 2 liniute...Mirelas esti in verva azi....bravo...
mirelas
24.01.2005, 12:56:26
nu sunt in verva, sunt super suparata si stresata.. :cry: :cry:
cataluta
24.01.2005, 13:09:21
Eu sunt la fel...Mirelas..dar nu putem decit sa mergem inainte...ce sa-ti mai zic...pina si in ziua in care trebuia sa-mi vina pe mine ma batea gindul sa-mi fac un test de sarcina...cred ca luna asta am suportat cel mai greu faptul ca nu s-a intimplat nici acum nimic...am inceput sa ma uit la ceas...doar doar sa treaca zilele sa vina cele fertile...stiu ca nu e bine...dar si la mine asteptarea a devenit insuportabila...cu fiecare luna ratata imi aduc aminte de sfaturile doctoritei referitoare la FSH-ul marit...8,9..."trebuie sa ne grabim ca s-ar putea sa intri la menopauza precoce..."....iti dai seama ca gindul asta ma bantuie cu fiecare ciclu care vine...si imi zic am doar 28 de ani...si trebuie sa ma grabesc...poate luna viitoare o sa reusesc...dupa care, cu fiecare ciclu...trebuie sa ma ridic si sa o iau de la capat...oricum nu voi renunta pina nu reusesc...si tu trebuie sa faci la fel...si cine stie? Poate ca in curind vom lasa in urma analize, suparari si vom trece si noi la statutul de gravidute...Hai ca o sa fie bine! Pupici...
cristina
24.01.2005, 13:25:49
cred ca nici luna asta nu e sa fie la mine... sunt cam trista. :(
stiu ca speranta moare ultima... dar incepe sa fie cam greu.
vad ca nici voi nu sunteti prea vesele... of, de-as avea o bagheta magica.... :idea:
Buna fetelor,
ce mai faceti? imi poate spune cineva cat costa o laparoscopie? sau cat se da? habar nu am;
va pup
anca
cristina
25.01.2005, 12:19:29
nu stiu de laparoscopie, imi pare rau.
azi mi-am facut un test de sarcina (dupa ce n-am dormit toata noaptea de nerabdare). si... nu stiu. mi-a aparut o liniuta si inca una nu asa de conturata. banuiesc ca nu e valabil, nu? :?
cataluta
25.01.2005, 12:26:40
Cristina cite zile ai de cind ti-a intirziat ciclu, pentru ca daca ai 2 liniute ar trebui sa fi graviduta, indiferent de cit de pronuntata este cea de a 2-a liniuta? :)
mirelas
25.01.2005, 13:36:33
si eu cred ca e !!! :wink: :lol:
fetelor, stiti ce analize hormonale se fac? si in ce zi, daca eu am ciclul total neregulat ( 28-37 de zile) ????
cristina
26.01.2005, 11:46:41
pai... nu prea mi-a intrziat. ce, credeti ca am atata rabdare :?:
nu am un ciclu prea regulat: imi vine la mai mult de 30 de zile. cred ca intamplarea a facut ca in noiembrie si decembrie sa-mi vina exact pe 26.
mi-am mai facut in aceeasi zi un alt test si... iar nu stiu: o linie clara si inca parca o umbra... dar acum mai clar ca doar o linie.
si totusi...
dar nu cred. simt ca nu e nimic nici acum... :oops:
cataluta
26.01.2005, 12:17:45
Cristina cit mai ai pina la ciclu?
cristina
26.01.2005, 12:23:50
nu stiu. nu e regulat... dar il simt pe aproape. sau durerile de sani pot insemna si altceva?
cataluta
26.01.2005, 12:34:09
Atunci cred ca trebuie sa mai ai putina rabdare....pina la un nou test....si poate da Domnul si ai noroc! Pupici.
cristina
26.01.2005, 12:52:43
mai astept... poate-poate.
Nu stiu ce naiba se intampla cu mine...am dureri jos, nu sunt sigura daca sunt ovarele, sanul stang ma doare la atingere, plus ameteala. Of!!! Si maine trebuie sa ma duc si la analize.
cataluta
27.01.2005, 07:28:52
Maya si eu am avut tot felul de ciudatenii luna asta...cu dureri puternice jos, presiune, si dureri de spate...initial am crezut ce sunt gravida...dar la mine nu a fost sa fie...a....si ameteala toata luna...poate ca si la tine or fi la fel...dar cred ca numai doctorul iti poate spune...Pupici! :)
mirelas
27.01.2005, 07:48:15
of, numai probleme...mi-a venit si mie ciclul in sfarsit..in ziua 36!! :cry:
cataluta
27.01.2005, 08:36:52
In sfirsit Mirelas...las ca este foarte bine...macar de acum incepi numaratoarea! Te pup!
cristina
27.01.2005, 10:24:20
eu nici numaratoarea nu stiu cand o s-o incep daca-mi mai intarzie mult. of, oare nu s-ar putea, totusi... sa fie ceva micut acolo?
mirelas, luna asta sa fie cu noroc!
cataluta
27.01.2005, 10:38:36
Cristina eu iti tin pumnii sa fie ceva micut acolo, iar daca totusi nu este luna asta...sa vina rusii...ca sa ai de unde numara asteptind o minune mica de Luna Indragostitilor...
Fetelor ne-am cam lenevit cu scrisul:)). Eu am fost dimineatza de mi s-a recoltat sange pentru analize, ma cam doare capul acum. Si dupa ce mi-au luat, mi-au spus ca nu pot sa-mi faca si DHEA-S, sa mor de nervi. Acum va trebui sa caut in alta parte si iar sa mai dau ceva sange. Am fugit de Bucuresti gandidu-ma ca la mine in orash le rezolv mai repede, dar se pare ca tot in Bucuresti o sa ajung si de data asta numai pt o analiza.
cristina
28.01.2005, 10:12:15
multumesc, cataluta. e bine si in luna indragostitilor, e bine oricand. dar ar fi perfect si acum: pe 31 e ziua sotului si... nu i-am luat nimic! mi-am propus sa fiu optimista si sa consider ca asta ar fi cadoul meu. :lol:
of, vreau sa stiu mai repede. cam nerabdatoare, nu? lasa, ca as avea rabdare vreo 9 luni dup-aia... nu m-as mai plange.
haideti, fetelor, nu va lasati. merita orice sacrificiu.
cataluta
28.01.2005, 10:57:12
Cristina...ar fi un cadou minunat pentru ziua sotului tau...sa dea Domnul sa se indeplineasca....La multi ani si spera in continuare! Pupici... :)
monikara
28.01.2005, 12:52:27
LA MULTI ANI sotului si sper sa ti se indeplineasca dorinta.
Cristina mult noroc! De-abia astept sa postam toate la un moment dat poze cu bebitzii nostri:)
cristinamh
28.01.2005, 16:28:36
salutare tuturor!
eu tare am sperat sa nu postez aici, ci direct la gravidute, cum incepusem... DAR n-a fost sa fie... aproape reusisem sa-i fac sotului un cadou de sarbatori, in sfarsit venise barza. revelionul eram in delir de fericire amantrei (daca il socotim si pe baietelul meu). dar noul an ne-a adus numai vesti proaste, iar visul nostru s-a destramat...
sarcina a fost extrauterina...
la prima sarcina n-am avut teste pozitive, iar acum, cand la primul test am vazut doua liniute am inlemnit... 30 decembrie... si apoi 12 ianuarie, cand in sfarsit s-a vazut embrionul la echo, dar nu unde trebuie... 21 ianuarie a urmat operatia, tratamentul nu a avut succes... iar acum... a ramas o imensa durere in suflet.
teoretic, pot sa incerc de luna viitoare, dar nu am putere inca. apoi, sunt inca in concediu acasa cu bebe, dar trebuie sa-mi gasesc de lucru, caci nu mai am asigurare... apoi o sa incerc iar, poate mai la primavara, sau vara... oricum, anul asta.
deocamdata astept rusii, sper ca sa vina si regulati, sa ma linistesc si eu... si cine stie... ne luam jucariile si ne mutam la gravidute impreuna!
Cristina
http://www.andreirazvan.home.ro
cristina
29.01.2005, 18:14:07
succes mult, cristinamh!
multumesc mult fetelor pt urari! maine imi fac iar un test de sarcina ("e un hobby de-al meu"). ori-ori. si daca e sa nu, nu-i nimic. va fi luna viitoare, cand imi voi lua angajamentul sa fiu muuuuult mai linistita si mai rabdatoare. dar poate totusi reusesc sa-i fac sotului cadoul perfect. (devine si un pic de disperare - chiar nu i-am luat nimic, ce obiect ar fi putut inlocui un copil?!).
simt ca o sa ne fie bine tuturor de aici. 8)
cristina
30.01.2005, 20:03:41
i-am facut sotului cadou (din seara asta, chiar daca ziua lui e maine)... UN TEST DE SARCINA POZITIV cu fundita rosie.
m-am benoclat vreo 15 minute la test: are doua liniute roz, dar una e mai putin coturata decat cealalta. si totusi mi se pare clar ca, oricum ar fi, sunt in final DOUA LINIUTE!!!
inca parca nu sunt convinsa (voi ce stiti, fetelor? liniutele trebuie sa aiba aceeasi intensitate a culorii?).
de doua zile mi-e f rau si am stari de voma, dar am si simptomele pe care le aveam de obicei inainte de ciclu...
trebuie sa recunosc: sunt cam fericita, desi un picut indoita... cred ca pana nu merg la control n-o sa fiu sigura...
dar sunt fericita!
chiar daca azi n-am mancat nimic toata ziua (n-am putut - si va garantez ca sunt o mancacioasa) ma duc acum repede sa-mi iau ratia de mere. vitamine pt minunea mea?...[/i]
Felicitari Cristina! E supeeeeeeeeer! Nu conteaza intensitatea culorii, daca sunt doua, clar e bebe:)). La multi ani sotului si sa va bucurati de cadou;).
cristinamh
31.01.2005, 11:22:36
cristina, felicitari! daca sunt 2 e pozitiv! asteapta putin si dupa 10 zile de la data cand trebuiau sa=ti vina rusii, fugi la echo!
cristina
31.01.2005, 11:40:44
asa ziceti si voi, nu? ca sunt 2 liniute!
da, asa o sa fac: o sa vorbesc cu dr sa merg la echo. pe 5 s-ar face 10 zile. doamne, parca nu-mi vine sa cred! suntem f fericiti.
fetelor, sa nu va intristati ca la mine poate e, iar la voi inca nu! mai tineti minte ca v-am spus ca port noroc celor din jur? asa o sa fie! :D
va multumesc mult pentru urari. dupa sot, voi ati fost primele pe care le-am anuntat. (tinand cont ca inca n-am spus nimanui altcineva...).
gata, de acum vreau sa va aud pe voi cum stati cu numaratorile, cu sperantele, cu gandurile de toate felurile... de-abia astept sa va aud, una cate una, ca v-a iesit testul pozitiv!
cristinamh
31.01.2005, 11:49:21
:lol: :lol: la minet trebuie sa ma astepti muuuult! desi tare mi-as dori sa fiu ultima din gasca care anunta! si pana la paste sa fiti toate burticoase! eu abia atunci intentionez sa ma apuc de treaba....
monikara
31.01.2005, 12:41:10
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: Asta da cadou............pentru amandoi.
monikara
31.01.2005, 12:42:54
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
monikara
31.01.2005, 12:45:57
....................si abia astept sa iti spun intr-o buna zi ca mi-ai purtat noroc. Inca o data felicitari , abia astept noutati dupa echo. Pupici.
cristina
31.01.2005, 14:33:27
:D
georgiana
31.01.2005, 14:52:38
Cristina, felicitari
Poate imi porti si mie noroc ca tare am nevoie.Avand in vedere varsta pe care o am (37) va rog ma lasati-ma pe mine sa fiu urmatoarea norocoasa. Va implor
cristinamh
31.01.2005, 15:39:45
georgiana, pai acum vine primavara, comandam un stol de berze specila pt noi... iar pe-aia din frunte o trimitem la tine. e bine asa? :D
monikara
31.01.2005, 16:00:54
sigur ca te lasam georgiana, dar hai mai repede ca urmam si noi :D :D :D .
monikara
31.01.2005, 16:02:02
Cristina - norocoasa cum te simti ?
Fetelor voi cat asteptati rezultatul la analize? Mie mi-au zis azi ca pt DHEA-S astept 2 sapatamani, ma ia cu rau. Sper sa fi fost o vorba aruncata in vant de asistenta.
Felicitari Cristina, sa dea Domnul sa fie totul bine si sa mai intri pe aici ca trebuie sa ne porti noroc pana vom fi si noi ca tine! :wink:
Dupa cat timp ai reusit?
georgiana
01.02.2005, 07:40:34
Va multumesc mult ptr.intelegere. :lol:
Eu am recomandare pentru GIFT. Sper sa intru acum in primul lot peste 2-3 saptamani. Va doresc o zi buna si spor la treaba
cristina
01.02.2005, 12:34:39
eu pana nu vad la echo, mai stau indoita. care cum sunteti cu numaratoarea? sa vedem cine ar fi prima... sau urmatoarea.
roxit
01.02.2005, 12:52:53
Buna!
Am si eu o nelamurire ....... testele genetice la parinti
de ce sa le facem am inteles sa , dar poti sa intervii? poti sa "schimbi adn-ul?"
Daca le-a factut cineva poate sa-mi spuna unde , cat au costat?
Asta este ultima solutie?
Merci
Georgiana, unde faci GIFT si cat te costa, daca poti sa ne spui?
Roxi, la probl. genetice - daca exista - nu este treatament, " defilam" cu ce avem...sper sa nu avem probleme..
Va pup,
V.
georgiana
02.02.2005, 07:28:05
O sa fac la Elias cu dr.Tutunaru.Mi-a zis ca s-ar putea peste 2-3 saptamani sa-i dea drumu' si sa-l caut atunci. Nu mi-a zis niciodata cat costa desi l-am intrebat mereu.El spune ca mult mai ieftin decat IFV
cristinamh
02.02.2005, 10:17:32
georgiana, sa maia vem putintica rabdare si o sa vedem! oricum cheltuieli osa aiba destule, numai daca isi cumpara un ecograf bun si tot o sa aiba de amortizat...
o sa ne spuna dansul si preturile...
georgiana
02.02.2005, 12:00:58
Cristinamh, Incerc sa am rabdare...dar timpul ma preseaza.
Si asa ma gandesc ca este foarte tarziu pentru mine. Sper sa reuseasca din prima ca altfel cedez nervos.
P.S. Tu tot la GIFT esti programata?
cristinamh
02.02.2005, 13:28:28
nu, eu sper sa rezolv natural, ca n-am nici o problema...
pe mine tocmai m-a operat pt o extrauterina... aparuta din motive absolut neidentificate...
mirelas
04.02.2005, 10:17:17
fetelor, azi ma duc si eu la dl dr, sunt in ziua 10 a ciclului, incep monitorizarea ovulatiei ...si...mi-a iesit prolactina peste limita superioara!! :cry: :cry: , am inteles ca poate inhiba ovulatia .. :cry:
Mirelas imi zici si mie exact cat ti-a iesit prolactina? Vreau sa compar cu a mea. Si daca ai facut si testosteronul, te rog eu spune-mi cat ai. Bafta azi;)!
cataluta
04.02.2005, 10:41:29
Mirelas azi te duci? Iti tin pumnii sa-ti vada doctorul un folicul bataios...te pup si nu mai fi trista...daca vrei iti recomand o radacina ....Maca ...zic ei cu proprietai in reglarea hormonala si cresterea fertilitatii...eu o iau si eu si sotul de o sapt....cite 3 pastile pe zi ...nu are contraidicatii fiind 100% naturala...iti dau si siteul....www.innovatics.ro...sper sa nu se considere reclama...eu cred ca am ovulat ieri...si am prestat cum mi-a zis doctorita seara...mai trebuie sa mai prestez maine...o sa fac cum mi-a zis...te pup si iti tin pumnii! :)
cataluta
04.02.2005, 10:43:19
Maya...apropo de prolactina..eu in ziua a 2-a am avut...12,81....iar limitele erau 2,39-25,15.... :)
mirelas
04.02.2005, 11:40:24
Maya, prolactina mi-a iesit 719, iar valorile normale sunt 129-637 :cry:
testosteronul nu mi-a dat de facut , inca...
Cata, eu zic sa prestezi azi daca ai ovulat aseara, maine s-ar putea sa fie prea tarziu! asa cred eu, tu faci cum crezi sau cum ti-a zis dr, dar sa nu pierzi momentul..
in ceea ce priveste monitorizarea de azi, tare mi-e frica, am inteles ca prolactina mare poate inhiba ovulatia...Of..
stie cineva cam cat ar trebui sa fie un folicul in ziua 10? si oare ma mai cheama in ziua 13??
mi-e groaza ce cozi or sa fie azi la cabinet, fiind de garda :cry: dar...
poate plec mai repede de la serviciu..
va pup
alina
04.02.2005, 13:19:04
Fetele azi vin si eu la domnul doctor, dar pt. mama, nu pt. mine. Poate ne vedem acolo. Noi ajungem pe la 5 cred.
Daca vreti sa ne recunoastem dati ceva detalii despre voi (cum sunteti imbracate...etc)
Eu sunt satena, o sa am parul prins la spate cu ceva visiniu (cu fulgi visinii :D -imposibil sa nu ma recunoasteti) si o haina din blana sintetica gri.
Hai ca poate ne cunoastem live cu ocazia asta.
Azi de dimi a fost o prietena de-a mea la spital si mi-a zis ca deja era aglomerat... :cry:
Va pupic!
alina
04.02.2005, 19:34:18
:) Va satept la cel de-al doilea capitol al acestui subiect!
Alina, ne-am intalnit vineri seara; eram si eu pe acolo;
tu erai cu mama ta; chiar cand am ajuns pe dansa am intrebat-o cine e ultima;
eu sunt blonda, cu parul mai lungut si eram cu o geaca scurta alba; acum stii?
te pup si mai vorbim
MirelaS ai fost si tu vineri la dr T?
eu am fost si pe la 11 o fuga dar era f aglomeratie si am plecat; eram cu o geaca scurta alba; am stat putin si am plecat; am revenit la ora 17;
te pup
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.