View Full Version : Viitoare mamici cu burtici mici
Melania
19.01.2008, 13:39:08
Buna, viitoare mamici!
Intrucat forumul a revenit la normal, m-as bucura daca ati intra si voi sa ne impartasim din experienta minunata prin care trecem acum. Eu, categoric, am o groaza de intrebari pentru voi. Noi ( eu si bebeii ) nu ne simtim tocmai bine zilele astea pt ca dam afara tot ce mancam; dar mai avem putin si scapam si de greturi - in curand o sa implinim 10 saptamani.
Va astept si pe voi cu vesti!
mikirut
20.01.2008, 21:50:33
si eu sunt o viitoare mamica si cred ca este o idee minunata acest site. pupici tuturor
Anamaria22
21.01.2008, 20:55:48
Astept sa vina bebe pe 10.08.2008...deci sunt o burtica micaaaa...dar ne facem mari...abia astept sa ne adunam mai multe la o barfa ;))
Melania
24.01.2008, 15:32:28
Buna, fetelor!
Ma bucur ca a mai aparut cineva pe aici.
Anamaria, nu te speria foarte tare, uneori si analizele mai ies eronate. Ai sa vezi ca totul va fi bine si pt tine si pt bebe. Eu iti tin pumnii si astept vesti bune de la tine! Si ai mare incredere in dr. T! Pupici!
mikirut, bun venit tie si bebeului tau! Ceva detalii?! In ce saptamana esti, cum te simti? Noi o ducem rau cu varsaturile astea: dimneata, la pranz si seara. Am slabit 3 kg, in loc sa ma ingras. Abia astept sa scap de ele, sa ma pot bucura in voie. Voi?
Va doresc numai bine!
mikirut
29.01.2008, 17:31:57
eu mi-am facut eco vineri 24 01 2008 si am aflat ca aveam atunci 5 sapt. si 5 zile . acum am 6 sapt. si 2 zile si ma bucur enorm de tare ca am ramas insarcinata dupa 3 ani de incercari..... sincer ma bucura si faptul ca nu am stari de voma sau alte alea....dar niciodata nu spune niciodata,intelegeti voi. dupa cite stiu eu acele stari de voma vor trece cind bebe incepe sa miste in burtica. eu va doresc o seara placuta si sarcina usoara si sanatoasa.
Melania
29.01.2008, 17:49:18
Ehe, mikirut, te-am luat... noi ne-am chinuit 9 ani, dar... am reusit! Ca si voi. Lasand gluma la o parte, ma bucur pt tine si va doresc sa cresteti mari si frumosi si sanatosi! Esti o fericita ca nu ai inca stari de voma, dar ai grija ca si pe mine m-au apucat dupa 6 saptamani. Oricum, eu sper sa nu ai parte de ele. Te pup si astept vesti ( numai bune )despre tine si despre bebe!!!!!
Fetelor!!!!!!!!!! nu vreti sa va alaturati noua?!
Anamaria22
06.02.2008, 16:02:20
offff...bn ca m-am mai potolit din starile alea de voma,acum ma lupt cu ametelile ;)) am 3 luni si suntem bn,ma bucur de momentele astea unice chiar daca sunt o viitoare mamica singura...sanatate multa si voua si bebicilor vostri
Melania
08.02.2008, 07:03:41
Anamaria, si eu am scapat de vomitat, nu insa si de greturi, dar mai avem putin. Deci mergem inainte impreuna. Si bine faci ca te bucuri de bebe, nimic nu se compara cu acest dar divin, asa ca, fruntea sus! si DD o sa aiba grija de noi toti.
ficlenescudiana, bine ai venit si un bebe sanatos si frumos iti doresc! Cat despre medicamente, eu am luat initial 4utrogestan/zi, 4magneb6/zi, acid folic si pregnyl din 4 in 4 zile. Acum am trecut pe elevit.
Anasia, multumim de urare! Despre tine ce ne spui? ai deja bebe sau sunteti pe drum? Pupici!
mikirut, nu mai spui nimic???
Fetelor, mai faceti vreuna bitestul la Genetic Lab? Poate imi puteti da ceva detalii.
Oana Barbu
09.02.2008, 14:54:29
nu triplu test?
Melania
12.02.2008, 20:05:31
Nu, Oana, bitest sau dublu test. Avem si rezultatul negativ; acum asteptam sa vedem si ce zice dr. T.
Anasia, oho, voi sunteti deja maricei! Sa cresteti mari si frumosi! Sa mai treci pe la noi, poate ne mai ajuti cu un sfat, doua.
Haideti, fetelor! Nu prea aveti activitate...
mikirut
13.02.2008, 17:12:37
am cam lipsit ca nu prea am avut timp,ce sa va spun? ma simt bine am doar din cind in cind ameteli dar nimik alt ceva. sper sa fie bine pana la sfirsit,noi avem 9 saptamani si abia asteptam sa creasca burtica sa vad cum imi sta sa fiu mai plinuta si cu bb in burtica. va pup si sarcina usoara in continuare.
pusycat_25
25.02.2008, 11:10:39
Buna ziua "Bilutelor", sunt o viitoare mamica in 16 sapt la dr. Tutunaru, am ajuns printr-o prietena la el dupa ce am incercat alt medic care m-a nemultumit si vreau sa va intreb daca il stiti mai bine acest doctor de care am auzit numai cuvinte de lauda despre el. Eu am avut hemoragie si scurgeri de sange din sapt 10 dar acum cam de 10 zile nu mai am. Mi-au dat repaus la pat si fara efort fizic si sexual. Dr. Tutunaru mi-a dat sa fac 3D la cab la el dar m-au programat abia pe 20 martie, aveti idee ce pret are aceasta ecografie?
Pupici si multa sanatate la aman2(doua)..:)
tzumpilik
02.03.2008, 13:00:38
Buna ziua , burtici mici :) Suntem si noi o burtica mica, de vreo 6 saptamani, ce nici nu a ajuns la dr inca, dar..urmeaza. Avem programare pe data de 8.03. Voi fi declarata mamica oficial de Ziua mamicii :). Am emotii un pic, ptc...deh, suntem la prima burtica si...e normal, cred eu. Imi poate spune cineva la ce sa ma astept la primul control? E foarte diferit de un control ginecologic obisnuit? Nu mi-a placut niciodata sa merg la ginecolog, dar...acum se pare ca va trebui sa invat sa-mi placa, nu? Si ma gandesc ca a-l vedea pe bb in "piscina" lui ar trebui sa ma motiveze suficient in acest sens, nu? A propos de greturi, noi suntem unul din cazurile fericite. doar o saptamana ne-a chinuit o stare urata de greata, dar apoi a trecut. De vomitat nici nu a fost vorba. Chiar ma ingrijoram la un moment dat pentru ca citisem ca greata este un semn ca sarcina decurge normal. Bine, si absenta ei???? :rolleyes: Ne-am mai interesat noi in stanga, in dreapta si se pare ca...sunt doar norocoasa si atat :).
Pupam toate burticile mici ca si noi si uram sarcina usoara si placuta!!! Ar fi bine daca am putea intretine discutiile pe forum ptc sunt utile tuturor,cred. Putem schimba impresii, pareri, sfaturi...si de ce nu, ne putem face prieteni noi. Ceea ce nu cred ca strica nimanui, nu?
alina28
07.03.2008, 15:44:52
:confused:Buna burtici. Eu sunt gravida in 8 saptamani si 2 zile. Am avut o sangerare mica ieri dimineata (doar pe hartie cand am fost la baie), iar azi sa repetat . Am fost la medic si am facut un eco transvaginal. Totul pare a fi normal, bebe a mai crescut( 15 mm intr-o saptamana). Totusi sunt ingrijorata pentru sangerari. Nu am primit nici tratament , nici un diagnostic. Oare ce sa fie?
tzumpilik
25.03.2008, 15:12:47
Buna ziua tuturor burticilor! Am fost deja la prima eco, Anasia, la doua chiar. Din pacate prima a fost cu vesti bune, a doua nu. la prima mi s-a spus ca sunt gemeni, posibil, era prea micuta sarcina, nu era sigur, la a doua..ca doar unul din saculeti se dezvolta, celalalt ...:(. A mai trecut cineva prin situatia asta? Dr mi-a spus ca s-ar putea sa apara metroragia in zilele urmatoare, sa se elimine saculetul nedezvoltat. Eu sper sa fie totusi doar un lenes, sa creasca mai lent, ca...asa vrea el :). Eu mai sper. Speranta moare ultima, nu? :( Dc apar ssangerari, am inteles ca asta reprezinta un pericol pt bebe care se dezvolta normal? Daca stie cineva ceva despre acests ubiect, va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine ca, in loc sa ma bucur de sarcina, sunt asa stresata :(. Si stiu ca nu tb si ca nu fac bine, dar...ma sperie sa nu stiu ce se intampla.
mycka_rose
02.05.2008, 19:41:01
fetele care ati facut ecografii la dr iosup puteti spune de care ati facut si cat a costat?multumesc oricum anticipat.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.