PDA

View Full Version : in calitate de viitoare mamica....

ralluka8
14.01.2008, 12:09:42
....salutari tuturor! :)

As avea nevoie de cateva informatii de la voi, mamicile cu experienta si ai caror bebelusi s-au nascut la Spitalul Elias.
Pana la sfarsitul lunii se va naste si bebelusa noastra, si am vrea sa stim care sunt in prezent conditiile din maternitate: 1.cum sunt saloanele? 2. daca mama poate sta (si) cu bebelusul? 3. daca exista cumva rezerve si pentru "oamenii de rand" (si cam la ce pret)? 4. Cum sunt moasele/asistentele/infirmierele? 5. La ce anume ar trebui sa se astepte omul, d.p.d.v. financiar, in relatiile cu personalul medical...;)?

andramer79
15.01.2008, 15:53:54
....salutari tuturor! :)

As avea nevoie de cateva informatii de la voi, mamicile cu experienta si ai caror bebelusi s-au nascut la Spitalul Elias.
Pana la sfarsitul lunii se va naste si bebelusa noastra, si am vrea sa stim care sunt in prezent conditiile din maternitate: 1.cum sunt saloanele? 2. daca mama poate sta (si) cu bebelusul? 3. daca exista cumva rezerve si pentru "oamenii de rand" (si cam la ce pret)? 4. Cum sunt moasele/asistentele/infirmierele? 5. La ce anume ar trebui sa se astepte omul, d.p.d.v. financiar, in relatiile cu personalul medical...;)?
Buna Raluca! Eu am nascut anul trecut in mai la Sp. Elias cu Dr. Tutunaru.
Conditiile din spital sunt in general bune. Saloanele sunt curate... singura problema sunt toaletele care nu sunt tocmai de nota 10, dar asta si din cauza pacientelor.... :(. Poti sa iei cand vrei bebelusul in salon sau poti sa-l lasi la sectia de nou nascuti unde vei merge din 3 in trei ore pt alaptat. Saloanele normale sunt de cca. 4 paturi. Rezervele stiu ca au pretul de 50E/zi. Sincera sa fiu si eu am vrut sa inchiriez o rezerva, dar dupa prima zi petrecuta in salon cu celelalte fete, mi-am dat seama ca m-as fi plictisit singura.
Moasele si asistentele se poarta excelent cu noile mamici. Se poarta frumos si daca le dai ceva si daca nu. La bebelusi nu sunt chiar toate lapte si miere ..., dar e ok. Exista si acolo insa o asistenta de nota 20 care iti arata si iti spune tot ce vrei.
Sper sa-ti fie de folos ce am spus mai sus.
Nastere usoara,
Andra

ralluka8
17.01.2008, 11:48:04
multumesc tare mult, andra, pentru info si urari!
ce ne-ai spus tu suna incurajator, asa ca ne pregatim cu incredere de "nascare"! :-D
Si noi tot cu dl dr Tutunaru! ..... Caruia - apropo' - ai vreo idee cum ar fi mai potrivit sa-i multumim, cand s-o termina totul ?
toate bune!