PDA

View Full Version : LIFE IS....

elenutzabalenutza
27.02.2005, 12:27:54
am intrat pe acest site pt.ca in viata mea se intampla lucruri noi,dar neplacute.sper sa gasesc aici persoane cu care sa pot comunica,pt.ca nu vreu sa vb prea mult cu familia mea,deoarece ei ma iubesc mult,si i-as face sa sufere,plus ca tatal meu a suferit de un cancer iar matusa mea a pierdut 4 sarcini,ultima ajungand pana la 8 luni.iar sotul meu este un ingeras,caci imi este alaturi de cand l-am cunoscut,dar am inceput sa ma simt vinovata,ca tot timpul el e cel care ma ridica atunci cand pic,si pt.el incerc sa fiu tare,dar sunt momente can nu pot,de aceea caut sa vb cu altcineva,dar aici unde locuiesc ,spania,nu am nici o prietena,sper sa gasesc in voi" prietena "de care am nevoie.Multumesc!!!

aura
27.02.2005, 16:43:21
elenutza, ce probleme ai, spune-ne mai multe despre tine?

Lauriana
27.02.2005, 19:33:18
:lol: Buna,Elenuta.Sunt Lauriana si mi-ar place sa crezi ca in mine iti poti gasi o prietena si o confidenta adevarata.si eu sunt cu probleme pe acest site, dar mai intai sa vorbim despre ale tale.Ce varsta ai, cu ce te ocupi sau mai bine spune-mi tu cate ceva despre tine................caci atfel nu putem sti cum sa te ajutam.Copii ai, sau iti doresti? :D Daca vrei sa colaboram poti sa intri si tu pe forum la subiectul"Sovata", caci e al meu.Putem vorbi si aici si acolo.Pa.............si fi tare, nu te lasa.Ai speranta in tine si sigur vei invinge.

mireip78
28.02.2005, 12:00:46
bun venit printre noi elenutza :)
povestestene despre tine si sunt sigura ca vom reusi sa te ajutam :wink:
pupi si sa stii ca nu esti singura :)

mireip78
28.02.2005, 12:03:24
suntem alaturi de tine :) si fii tare

02.03.2005, 11:14:27
Imi pare rau! Sper ca te putem ajuta.

clady
02.03.2005, 11:55:49
Elenuta, suntem alaturi de tine si te intelegem. Uneori e mai usor sa vorbesti cu un strain pe care nu-l cunosti si care intotdeauna iti va da un sfat dezinteresat si nu va putea trece de la o extrema la alta decat cu cineva din familie mai ales daca mai sunt si probleme.
Te asteptam cu amanunte.....

Leta
02.03.2005, 21:25:08
:?: :?: :?:

Vrei s-o cunosti pe "mama depresiei"?...

ukiuki
30.03.2005, 18:35:14
Of, acum am gasit sub asta...
Leta, cred ca ai descurajat-o :wink: , vezi ca s-a speriat si n-a mai scris :!: apropo...cred ca deja ti-a trecut depresia :P , nu?

Elena, pai nu esti singura care e singura mey, unii dintre noi, chiar daca sunt inconjurati de familie, copii, etc, uneori tot se simt singuri si tristi :cry: ...

Dar hai, mai spune si tu ceva, vad ca stai in Spania... :shock:
E fain acolo? ca vreau si io :lol:

Va pup pe toate

Gabriela si Mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

Leta
20.04.2005, 15:22:06
Nu mi-a trecut, da' ce sa fac...? E depresia mea, trebuie s-o suport. Concubinam armonios... :cry:

ukiuki
20.04.2005, 20:51:11
Oh doamne! Leta, dupa atata timp :?: :?: :?:

Credeam ca deja esti in cerul al...n-spelea :wink: alaturi de bombonica ta, ia sa vii tu frumusel odata prin Herastrau, stam la o bere cu mamicile care pot sa bea :shock: aceasta beutura alcoholica (vii fara masina) :lol:
si sa vezi ce trece depresia...

Glumesc, da' pe bune ce ai? Ca esti asa frumoasa si ai asa o fetita superba... creste frumos...what's up? :x

Gabriela si Mariuca

http://communtiy.webshots.com/user/uki2003

Leta
25.04.2005, 09:38:31
UKI, :cry: :cry: :cry:

Ce bine ar fi daca ar trece cu o bere... :(
As bea un bax intreg - as intra in coma alcoolica, da' macar as scapa de ea... :(

:cry: :cry: :cry:

ukiuki
25.04.2005, 15:23:22
Pe bune... s-a dus ... undeva topicul deschis de Elenutza :lol:

Pai, Leta eu ziceam ca am glumit cu... berea, in ceea ce va priveste pe voi, mamici proaspete care alaptati, sau din contra, burtici... :wink:

Cu mine n-ar fi o problema. Stau aproape de parc si o bere... duc :lol:

Da' cum de nu s-a terminat cu ...post partum...bla bla? Intreaba pe dl doctor poate iti recomanda ceva :wink:

Hai, pupici :oops:

Gabriela si Mariuca

Leta
25.04.2005, 16:14:41
Uki, nici lapte nu mai am...n-am avut nici doua luni... :( :cry:
Asa ca am liber la bere...

Am vorbit si cu dr., inca din timpul sarcinii (eu mergeam la dr. T ca la psiholog, nu ca la obstetrician...).
M-a trimis la homeopat, da' degeaba - eu tot trista am ramas... :cry: :cry: :cry:

Si ce fata vesela si de gasca eram inainte....

ukiuki
26.04.2005, 15:38:25
E na? nici dl doctor, cu simtul umorului atat de ... hai ca te face sa razi cand vrea el :wink: , nici el n-a reusit sa te scoata din "depresiune"???

Pai sa stii ca nici eu n-am alaptat prea mult, doar 3 luni, si uite ca Mariuca are 1 an si 4 luni si e vesele, a crescut fain, boli... subtire... nu-ti mai face probleme...

hai poate ne vedem o data sa vezi ce te pun io :lol: pe picioare, te fac sa razi si trece tot, si nici de bere nu mai avem nevoie :wink:

Viata asta e asa frumoasa... pe bune! 8)
Hai, zambeste pt mine, vrei? :D , sau mai bine, razi!!! sa-ti vaz gropitele!!! :wink: :wink: :wink:

te pupacesc, si pe tine si pe scumpetea ta

gabriela si mariuca