PDA

View Full Version : dr tutunaru

anaconda
27.09.2007, 17:26:12
Am tot citit ca dr nu primeste ..plicuri . Sunt o noua pacienta , si as dori sa-i multumesc in vreun fel . Daca nu primeste bani , aud ca i-ar place dulciurile.. Voi cum procedati ? da-ti raspuns .

Melania
29.01.2008, 18:08:40
Ce tari sunteti, fetelor! Asta e, doctorul nostru este atipic. Sincer si eu m-am gandit cum as putea sa-i multumesc; inca nu am gasit o modalitate, dar daca o aflati, sa imi spuneti si mie. Dupa operatia de laparo, l-am intrebat cum as putea sa-i multumesc si mi-a raspuns: "fa un bebe!" . Cred ca dincolo de un doctor extraordinar, putem vorbi de un om care da dovada de empatie, iar lucrul asta l-a dovedit de nenumarate ori. Constient sau inconstient, incearca sa faca lumea putin mai buna. Ma bucur ca exista si astfel de oameni. De altfel, noi toti ar trebui sa fim asa. As continua sa va spun parerea mea despre dr. T, dar sunt convinsa ca mi-o impartasiti. Dincolo de toate astea, raportanadu-ne la ceea ce ne dorim - copii, cred ca fiica dumnealui este/va fi tare mandra sa aiba un asemenea parinte.

bettyro
02.02.2008, 12:21:55
Ce tari sunteti, fetelor! Asta e, doctorul nostru este atipic. Sincer si eu m-am gandit cum as putea sa-i multumesc; inca nu am gasit o modalitate, dar daca o aflati, sa imi spuneti si mie. Dupa operatia de laparo, l-am intrebat cum as putea sa-i multumesc si mi-a raspuns: "fa un bebe!" . Cred ca dincolo de un doctor extraordinar, putem vorbi de un om care da dovada de empatie, iar lucrul asta l-a dovedit de nenumarate ori. Constient sau inconstient, incearca sa faca lumea putin mai buna. Ma bucur ca exista si astfel de oameni. De altfel, noi toti ar trebui sa fim asa. As continua sa va spun parerea mea despre dr. T, dar sunt convinsa ca mi-o impartasiti. Dincolo de toate astea, raportanadu-ne la ceea ce ne dorim - copii, cred ca fiica dumnealui este/va fi tare mandra sa aiba un asemenea parinte.
sal.as dori sa ma ajuti dc nu te superi.cum as putea sa-i pun anumite intrebari despre infertilitate d-lui dr tutunaru prin acest site?astept un raspuns si multumesc frumos.

Oana Barbu
06.02.2008, 14:32:59
Am tot citit ca dr nu primeste ..plicuri . Sunt o noua pacienta , si as dori sa-i multumesc in vreun fel . Daca nu primeste bani , aud ca i-ar place dulciurile.. Voi cum procedati ? da-ti raspuns .

Cred ca ai glumit cu dulciurile,nu?Dr.Tutunaru e vegetarian convins de citiva ani buni...poate niste morcovi fara chimicale,dovlecei,brocoli,varza...glumesc ,evident!!!!!oricine,oricind se bucura de bani,chiar si dr,T.care are o gramada de proiecte de realizat,tot pt noi mamicile sau viitoarele mamici!Normal ca nu-ti va accepta banii ca la piata,dar dc tot esti in dilema ,si nu ai mai citit pe forum ,pot sa-ti spun,ca dl.dr.are o fundatie unde poti "varsa"o suma de bani pe care tu o vrei.Cere-i contul si eu zic ca este super ok.si elegant!Bafta multa

Melania
08.02.2008, 07:10:07
bettyro, dr. T nu mai raspunde intrebarilor pe acest site pt ca pur si simplu nu mai are timp. Insa daca ai vreo nelamurire, te sfatuiesc sa apelezi la motorasul de cautare (dupa ce dai la intrebari, introduci acolo 2 cuvinte despre ce vrei tu sa aflii ) si-ti vor aparea intrebarile si raspunsurile dr T cu privire la problema ta. Sper ca m-am facut inteleasa. Multa bafta!

Jolie Angely
03.03.2008, 11:25:42
bettyro, dr. T nu mai raspunde intrebarilor pe acest site pt ca pur si simplu nu mai are timp. Insa daca ai vreo nelamurire, te sfatuiesc sa apelezi la motorasul de cautare (dupa ce dai la intrebari, introduci acolo 2 cuvinte despre ce vrei tu sa aflii ) si-ti vor aparea intrebarile si raspunsurile dr T cu privire la problema ta. Sper ca m-am facut inteleasa. Multa bafta!
Buna Fetelor, sunt noua pe acest site. Am rugamintea sa imi spuneti daca cunoasteti un medic in care poti avea incredere. Am pierdut in august anul trecut un bebe, acum incerc sa uit totul si sa o iau de la capat. Credeti ca Dr. Tutunaru m-ar putea ajuta? Sarcina am pierdut-o la 30 saptamani - hipertensiune indusa de sarcina - dupa care la 3 luni am depistat ca am ramas cu tensiune arteriala si nu se stie de "unde". Va rog mult daca ma puteti ajuta... multumesc din suflet

elenad
11.04.2008, 01:08:29
sunt mamica de un an si cateva zile si daca Dumnezeu ne-ar mai da un bebe, singurul doctor cu care mi-as dori sa nasc ar fi Dr.Tutunaru. Nu stiu in cine poti avea tu incredere si nu pot sa-ti dau vreun sfat, dar acest om este in toate rugaciunile mele.

elenad
11.04.2008, 01:11:06
Cred ca ai glumit cu dulciurile,nu?Dr.Tutunaru e vegetarian convins de citiva ani buni...poate niste morcovi fara chimicale,dovlecei,brocoli,varza...glumesc ,evident!!!!!oricine,oricind se bucura de bani,chiar si dr,T.care are o gramada de proiecte de realizat,tot pt noi mamicile sau viitoarele mamici!Normal ca nu-ti va accepta banii ca la piata,dar dc tot esti in dilema ,si nu ai mai citit pe forum ,pot sa-ti spun,ca dl.dr.are o fundatie unde poti "varsa"o suma de bani pe care tu o vrei.Cere-i contul si eu zic ca este super ok.si elegant!Bafta multa
ma bucur ca am aflat de fundatia despre care vorbiti. va multumesc!

elenad
11.04.2008, 01:19:09
Da, stiu ca ai dreptate. Eu ma gandesc de cand am nascut nu cum as putea sa-i multumesc, pentru ca nu stiu daca o voi putea face vreodata, ci cum sa ajut macar o persoana la fel de mult cum am fost si eu ajutata.

carmenf
12.04.2008, 12:44:04
sunt noua pe forum si va rog sa-mi spuneti si mie cum decurge un control la dr.tutnaru,ce analize iti face pima data si cam cat costa un consult ,eu am probleme de endometru ,cred ca este cel mai indicat medic din cat am citit pe net .nu stiu daca intradevar am endometrioza dar vreau o parere a medcului.

rodaar
20.04.2008, 13:27:00
buna carmen,
poate intre timp ai aflat deja ce te interesa dar daca nu uite cateva detalii:
- in primul rand iti faci o programare. ora programari nu se respecta dar se respecta regula primului venit. asa ca vi la cabinet, intrebi cine este ultima persoana si ashtepti sa iti vina randul(in mod normal trebuie sa ashtepti in jur de o ora si jumatate)....dar merita orice ashteptare...
- prima consultatie costa un milion(lei vechi..hihihi...) si include o eco t.v.
- ca tarife, de exemplu o luna de monitorizari te costa in total 150 lei noi. preturi sunt mai mult decat ok.
- oricum daca ai o problema ai ajuns la doctorul potrivit.
multa bafta

elisay_99
28.04.2008, 14:30:59
Buna,as vrea sa stiu cand mai poate fi gasit domnul doctor si cam peste cat timp se face o programare.Vreau sa ajung urgent la dansul si avand in vedere ca acum suntem in vacanta de paste nu stiu cand il pot gasi.Multumesc mult!