laetitia07
06-08-2007, 07:05 PM
Am probleme cu menstruatia, si tind sa cred ca de aici vin si toate celelalte nereguli in organismul meu.Ciclul este neregulat, uneori sunt luni intregi in care nu vine (anul trecut nu mi-a venit vreo patru luni succesive, de abia facusem nunta si toata lumea era in extaz crezand ca sunt gravida... :( ). Acum la fel, nu mi-a mai venit de la sfarsitul lunii martie. Am fost la diversi medici ginecologi, am facut colposcopie, toti imi spun ca nu e nimic in neregula, nu am chisturi sau orice altceva, nu am trompele infundate...nu e nimic in neregula...si deci, negasind cauza, nu se stie cum sa fie anulat efectul. Ginecologii mi-au prescris anticonceptionale pentru reglarea menstrei, cate 3 sau 6 luni. Degeaba, dupa terminarea tratamentului, inceta si efectul de reglare, si o luam de la capat. Pastilele doar mi-au adus o groaza de kilograme in plus si de frustrari... ;d , nici un doctor nu a putut sa imi spuna ce si cum. Mi-am facut programare la doi doctori ginecologi renumiti pentru astfel de probleme, una dintre ele e acum pe 13 iunie, cealalta in 9 iulie. Sa vad daca se ajunge la o concluzie in ceea ce ma priveste, imi doresc un copil asa cum nu am dorit nimic niciodata, si sper sa existe o cale de rezolvare si pentru mine. Sunt doar foarte curioasa daca mai este cineva cu asftel de probleme si care sa isi tina acum copilul in brate, sau macar daca isi mangaie burtica fericita, pentru ca tare mult vreau sa incerc si eu sentimentul asta!