PDA

View Full Version : infertilitate

luminitza
06-04-2007, 03:48 PM
Buna ziua,
In urma unei interventii laparoscopice mi s-au desfundat trompele, au urmat prima luna cu monitorizarea ovulatiei(a10a zi a CM) endometru 7.2 mm , OD normal, OS folicul 16mm, duphaston si acid folic.
La a 2a monitorizare (a 11a zi a CM) OD normal, OS folicul 17, 2 mm.
Daca nici luna asta nu apare sarcina mi s-a dat bromocriptina 3 luni.
Vreau sa stiu si parerea dumneavoastra.
Multumesc frumos

iarina
06-04-2007, 05:25 PM
Buna luminitza,

Valorile mentionate de tine sunt O.K. Deci se pare ca ai ovulatie. Atunci de ce ti-a dat duphaston?
Cu cine ai facut laparo?
Eu cred ca nu ar trebui sa te grabesti, stiu ca este greu, dar abia ti-ai desfundat trompele, sigur se va intampla :)
Monitorizare stimulata ai facut?

luminitza
06-05-2007, 11:40 AM
Buna Iarina,
laparo am facut-o la giulesti cu dr Dracea, am consultat si alt medic, si acesta mi-a dat bromoctriptina. Nu stiu ce sa fac, sa mai astept o alta monitorizare la dracea sau sa ma apuc de luat stimulentele date de celalalt medic. Oricum urma ca la urmatoarea consultatie sa mi se dea stimulente de catre dr Dracea. Astept o parere.

multumesc

iarina
06-05-2007, 05:55 PM
Luminitza,

Eu zic sa mergi pe mana unui singur doctor, in cazul de fata doc Dracea. Cat despre stimulare, incearca sa o intrebi de ce? Nu ai ovulatie?Eu am ovulatie, am luat doua luni closybegyt si mi-am dat tot sistemul hormonal peste cap...deci, mai usor cu stimulentele daca nu este cazul...
Ce diagnostic ti-a pus dupa laparo?

luminitza
06-06-2007, 03:50 PM
Buna Iarina,
Am ovulatie, numai ca nu se intampla nimic, totul este ok dupa parerea doctorei, laparo a fost ok, ambele trompe desfundate, DAR>>>>>>>>>

exista un DAR

iarina
06-06-2007, 07:03 PM
Da, stiu sentimentul. Totul este O.K. dar nu se intampla...asta este!
Este mai bine asa, pentru ca iti ramane speranta.
Cu homeopate ai incercat?

dayana
06-07-2007, 03:03 PM
Luminitza, pt. ce ti-a dat bromcriptin?
eu am lauat Bromcriptin pt. ca nu aveam ovulatie. Si din cate stiu Bromcriptina se da pt. micsorarea prolactinei. eu pt asta am luat. Si se mai da la lauze pt. oprirea lactatiei. Deci....Ai facut ceva analize hormonale?

mariana ghita
06-20-2007, 03:39 PM
Nu stiu ce s-a intamplat luna aceasta,trebuia sa-mi vina cm pe 17,mi-a venit pe 18 dar foarte putin si inchis la culoare,pe 19 la fel de putin si inchis,cea ce la mine a doua zi este foarte abundent,dar ce ma pus pe ganduri si nu mai puteam sa dorm de frica a fost temperatura bazala care s-a mentinut la 37(la mine cand vine cm TB scade)imi pare rau ca nu am luat un test de sarcina ,pentru ca astazi 20 mi-a venit cm normal cum am eu de obicei si a si scazut TBla 36.5.De ce mi-a fost teama?exteauterina,am mai avut una pe dreapta si trompa stanga este infundata si nu prea as fi avut cum sa raman gravida,dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva,sau sa fie o dereglare,voi ce credeti?cand sa trec prima Zde CM?Am CM la 29-31 de zile,luna mai am avut pe 17.Voua vi s-a intamplat asa ceva? a,si inca ceva...pe 17 si 18 mi-a fost foarte rau dimineata,ameteli,stari de voma,dureri de cap.Voi ce parere aveti,a fost sau nu sarcina?Va multumesc.

lorena
06-21-2007, 08:38 PM
MARIANA,VEZI CA TI-AM RASPUNS LA SUBIECTUL "EXTRAUTERINA",TE PUP.

mariana ghita
06-25-2007, 09:45 PM
Luminitza,ti-am scris pe MP,te rog daca ai timp sa-mi raspunzi,vreau sa stiu parerea ta inainte de a merge la giulesti.