PDA

View Full Version : Buna! Schimb de pareri, bb de saptamana 14

Dinu Theodora
05-06-2007, 11:24 AM
Buna ! Sunt o mandra purtatoare a unei sarcini de 14 saptamani (pot spune chiar bb-eu, pt ca l-am vazut si are maini, picioruse...). Este prima sarcina pe care reusesc sa o tin ( am mai avut una pe care am pierdut-o la 6 saptamani, cu toate ca eram tinerica si dupa acea sarcina pierduta nu am mai ramas timp de 5 ani, pana acum!). Iau tratament pt sustinerea sarcinii, insa am o problema cu capul: daca as putea face cate o eco pe zi ar fi bine. La 2-3 zile dupa eco incep sa ma gandesc ca bb a patit ceva, ca am gresit cu ceva si nu mai este acolo... Am facut pana acum (din martie) 5 eco, saptamana trecuta joi una, vineri a 2-a... Nu imi este rau (acela clasic, cu varsaturi, etc) si inca nu am gasit o modalitate de a-mi monitoriza de una singura sarcina (poate sunt eu nesimtita? poate sunt prea speriata sa nu se intample ceva rau?). Nu am sa va mai dezvalui din gandurile mele paranoice si bolnavicioase, insa daca ati trecut sau treceti si voi prin asa ceva... pls, un sfat, sau mai bine, mai multe, pt ca sunt cam grea de cap. Multu si sper sa va citesc mesajele cat mai curand!

violetta
05-11-2007, 04:05 PM
Eu sunt in 28 de saptamani, asa ca pot sa-ti spun de pe la 14 cum e:) Asa sunt si eu de obsedata ca si tine. Ecografia (sau controlul) ma linistesc o perioada ffff de timp. As merge la eco de 5 ori pe saptamana ce l putin:) sau m-as muta la dr acasa. I-am si zis, de altfel. Nu ai ce sa simti inca, ai sa te mai linistesti sigur dupa 17-18-19 saptamani (depinde de fiecare cand incepe sa simta bb in burtika). Oricum mare lucru n-ai ce face decat sa ai grija de tine cat de cat, sa mergi la control cand te apuca bazdaku' si cam asta...cu Dumnezeu inainte! Te pup si sarcina usoara!!!

violetta
05-11-2007, 04:06 PM
Eu sunt in 28 de saptamani, asa ca pot sa-ti spun de pe la 14 cum e:) Asa sunt si eu de obsedata ca si tine. Ecografia (sau controlul) ma linistesc o perioada ffff de timp. As merge la eco de 5 ori pe saptamana ce l putin:) sau m-as muta la dr acasa. I-am si zis, de altfel. Nu ai ce sa simti inca, ai sa te mai linistesti sigur dupa 17-18-19 saptamani (depinde de fiecare cand incepe sa simta bb in burtika). Oricum mare lucru n-ai ce face decat sa ai grija de tine cat de cat, sa mergi la control cand te apuca bazdaku' si cam asta...cu Dumnezeu inainte! Te pup si sarcina usoara!!!

8967
06-15-2007, 04:51 PM
Olsen Twins and Halle Berry Pussy Licking & Fighting! (http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer.asp?vid=1116415)