capsunica29
05-05-2007, 01:35 PM
Buna dragele mele! Sunt noua pe forum, am 31 de ani si am mare nevoie de parerile voaste, pt ca ma confrunt cu o situatie f.f. deruntanta si stresanta in acelasi timp. Povestea mea este cam urmatoarea:prima zi a ultimului ciclu a fost 10 martie, au trecut cele 28 de zile, am facut testul de sarcina pe 11.04 si a iesit +, l-am facut si pe cel de-al doilea pe 14.04 si la fel a iesit +. Ce credeti? mare, mare bucurie pt mine si sotul meu, pt. ca ne dorim f.fffff mult acest copil. Pe data de 24.04 am mers la eco pt a-mi confirma sarcina, lucru care s-a si intamplat si mi-a spus ca sunt in 6 saptamani si are GS 18 mm si sa revin la ecografie pe 11 05. Toate bune si frumoase pana acum, dar de aici urmeaza durerea de cap. :? Am uitat sa precizez ca inainte de a ajunge la prima eco, a fost o mica pata maronie care m-a alarmat, am mers la dr. de care apartin de la policlinica Elias si mi-a prescris gravibinon 3 fiole, utrogestan si no spa daca este cazul. Dr. la care am mers la eco pt prima data este un medic ft renumit (este de la Giulesti) si cel la care as vrea sa raman daca totul va fi bine intr-un final. Am spus medicului despre tratament si mi-a spus sa il continui. Intre timp am facut programare la Elias iar doamna dr mi-a cerut un comentariu ecografic, o poza a bebelului. I-am spus ca am facut o eco dar fara un comentariu amanuntit si fara poza. M-am programat la Elias la ecografie pe 26.04 iar concluzia a fost ca GS este de 5 mm si sa nu ma bucur prea devreme pt ca s-ar putea sa fie optit din evolutie. De aici a inceput stresul. Am mai fost la un eco particular si mi-a spus acelasi diametru de 5 mm. Am revenit pe 3 05 la Elias pt alta eco si ..............surpriza acum nu se mai vedea nimic, s-a dizolvat, evaporat nu stie nimeni ce sa imi spuna. Eu ma simt ok, in continuare, nu am temperatura, nu am sangerat, sanii ma dor. Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, sau usor, usor de tot roza a 2-a liniuta. Am facut si beta HCG-ul si a iesit 118 UI. si nu stiu ce sa mai fac si ce concluzie sa mai trag. Pe 11 05 sunt programata la eco la Giulesti, la medicul care mi-a facut prima eco si sunt tare curioasa sa vad mi se spune. De atunci sunt suparata, irascibila si plang tot timpul. Nu stiu ce sa mai fac.
Va rog sa ma scuzati pt. ca am povestit atat dar am povestit cam tot ce mi s-a intamplat in speranta ca cineva a avut o situatie similara si mai gasesc si eu ceva explicatii la ac. stare a mea.
Va pup, sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici si astept si eu ceva vesti. :)
Va rog sa ma scuzati pt. ca am povestit atat dar am povestit cam tot ce mi s-a intamplat in speranta ca cineva a avut o situatie similara si mai gasesc si eu ceva explicatii la ac. stare a mea.
Va pup, sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici si astept si eu ceva vesti. :)