PDA

View Full Version : In sfarsit.....!!!!

iarina
04-13-2007, 11:32 AM
Buna fetelor!
Ma bucur asa de tare ca in sfarsit site-ul functioneaza!!!

Ina, ce faci? M-am gandit la tine...cum a fost luna trecuta? La mine nu s-a intamplat nimic :( , dar nu disper....mai incercam.
Oricum, m-am programat si pentru laparo, caci este cam full...singurul loc liber era in iulie...

ira
04-13-2007, 06:42 PM
salut Iarina

si eu ma bucur mult ca s-a deblocat site-ul, verificam in fiecare zi.....
Din pacate nici la mine nu s-a intamplat nimic luna trecuta, am fost si luna asta la monitorizare, si Tutu a spus ca am folicul mare, 22.9 , si endometru f bun, mi-a dat sa fac si un pregnyl....si a spus sa gandesc pozitiv, e foarte important..A, si din z5 pana in z9 am luat cate un clostylbegyt, pentru stimulare ovariana.
Si eu mi-am facut programare pt laparo, pe 11 iulie. Poate se intampla minunea pana atunci si nu mai e nevoie....
A spus Tutu ca luna viitoare sa mearga sotul sa-si faca spermograma la dr.Matei, ne-a dat nr. de tel, ca nu are incredere in laboratorul din C-ta.
Adresa mea de mail este ira_constantinescu@yahoo.com, in caz ca mai cade site-ul.
mai vorbim

nutisor
04-14-2007, 03:21 PM
ira, te rog spune-mi cum ai facut programarea ptr laparo.? Ai cerut tu sau ti-a propus dr.T? Eu sunt la prima monitorizare, dar parca mari sperante nu am , ma gandesc ca tot acolo ajung si simt ca am asteptat destul. :cry:

ira
04-14-2007, 09:41 PM
salut nutisor

am cerut eu, am auzit ca are o lista de asteptare destul de incarcata, si m-am gandit ca mai bine imi fac programarea de acum, ca sa fie acolo. Daca totusi se intampla minunea intre timp, cu atat mai bine...
Dr. T a spus sa gandim pozitiv, sa credem cu adevarat ca o sa se intample.
De cat timp incerci ? ai mai luat vreun tratament ? Ce ti-a spus Tut la monitorizare ?

iarina
04-15-2007, 03:32 PM
Buna fetelor,

Eu cred ca este bine sa va faceti programare la laparo, caci este foarte ocupat programul lui Tutu.
Eu m-am programat in aprilie, iar primul loc liber il avea abia pe 1o iulie.

Deci, Ira o sa iti povestesc cum a fost, caci sunt inaintea ta cu o zi...:)

Si eu sunt la a doua monitorizare, totul pare super O.K., endometru, marime foliculi, dar mi-a spus ca daca nu iese nici acum trebuie sa refacem spermograma la matei si la urmatoarea stimulare sa o facem stimulare...Una peste alta eu chiar sunt OPTIMISTA :D

Apropos de matei, am numarul ei de mobil, in caz ca vrei sa o gasesti mai usor.

Bafta multa tuturor!