View Full Version : Doctor T si laparoscopia
iarina
02-23-2007, 06:10 PM
Fetelor,
Referitor la doctor T am auzit ca daca analizele sunt bune, te cheama automat la laparoscopie....ceea ce nu ma prea incanta....asa sa fie?
johnnyjjudeanu
02-26-2007, 03:49 PM
Nu prea inteleg de ce ,,nu prea te incanta"ideea unei laparoscopii dar sa stii ca dr T nu obliga pe nimeni sa faca asta.Acuma depinde si de ceea ce iti doresti tu si ma refer daca vrei sa ai un copil.Eu iti pot spune din proprie experienta ca laparoscopia mi-a dat raspunsuri la multe intrebari.Chiar daca modul de abordare al problemelor de catre dr T ti se pare mai ciudat,ai incredere ca este un dr extraordinar si stie ce face.Iti doresc succes!
iarina
02-26-2007, 07:50 PM
Buna si multumesc pentru raspuns.
Stiu ca domnul doctor este un adevarat profesionist si stie ce face, dar as fi vrut sa incerc alte metode inainte de laparo, cum ar fi monitorizarea, inainte sa fac o interventie chirurgicala. DaR daca trebuie, asta este....oricum momentan (chiar azi am avut prima intalnire) mi-a spus ca spera sa rezolvam cu monitorizare.
Ai spus ca si tu ai descoperit ceva problemute la laparo. Poti sa ne povestesti mai multe? Eu incerc cam de 2 ani si sincer am ajuns sa am ceva emotii la capitolul asta....
Multumesc si iti doresc multa bafta.
iarina
02-27-2007, 10:13 PM
anasia,
multumesc pentru mesaj. Esti foarte dragutza, ca de obicei.... :) La tine s-a intamplat minunea :P in urma monitorizarii?
Stii cumva cat timp (cate luni) iti face monitorizare inainte de a se decide sa treaca la etapa urmatoare?
johnnyjjudeanu
02-28-2007, 02:01 PM
Si eu am urmat mai multe etape inainte de laparo si anume doua monitorizari din care una stimulata dar pentru ca nu s-a intamplat nimic am cerut pentru luna urmatoare sa-mi faca laparo.E adevarat ca mi-a fost foatre frica si de procedura in sine si de ce urma sa aflu dar trebuie sa ai curaj.Sa stii ca laparoscopia nu e chiar asa de inspaimantatoare,cred ca ne facem noi mai multe griji decat trebuie.Cel putin eu am trecut foarte usor peste,nu mi-a fost rau dupa,doar jena de la fire,nu stiu poate depinde de organismul fiecareia si de ce e acolo.La mine a cam fost-trompa stanga obturata,aderente pelvine si cel mai nasol endometrioza ovariana dreapta.Asta se intampla anul trecut in mai,mai departe am urmat trei luni de tratament cu Diphereline iar in ianuarie anul acesta am ramas insarcinata dar din pacate am pierdut sarcina.Nu stiu inca ce s-a intamplat(cred ca a fost vina mea),in orice caz m-a ajutat si acum tot dr T si sper sa reusesc tot cu ajutorul lui.Sper ca nu te-am plictisit cu povestea mea .Te pup :(
iarina
02-28-2007, 09:16 PM
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Imi pare atat de bine ca am gasit acest forum unde avem toate cam aceeasi problema.
Anasia, cand voi avea momente mai proaste, ma voi gandi la tine... :)
Jonnny, imi pare rau pentru ultima ta experienta; sunt convinsa insa ca peste o luna, doua, ne vei da o veste buna :)
Si mie imi este tare frica de endometrioza.... :( Am dureri destul de mari inainte de CM si spotting premenstrual...cred ca de fapt de aceea mi-e frica de laparo...
Tu ce alte complicatii/simptome datorate endometriozei aveai?
johnnyjjudeanu
03-01-2007, 02:16 PM
Iarina,si eu am avut cred ca de cand ma stiu dureri inainte de ciclu si chiar in prima zi,insa suportabile cu antiimflamatoare.Din cate stiu insa nu toate cazurile de endometrioza se manifesta asa.Parerea mea este sa mergi in continuare la Dr T si daca trebuie sa faci laparo,fa-o pentru ca asa vei sti sigur ce ai.Sa nu-ti fie fica ca nu ai de ce .Oricum poti sa ma intrebi orice in legatura cu asta si daca stiu o sa iti raspund.Numai bine!
Sal! Si eu aveam dureri mari inainte de ciclu si mi s-au descoperit chisturi endometriozice. M-am operat laparoscopic la Dr T (mi-a spus ca am avut un chist mare), dupa operatie m-am simit rau din cauza anesteziei. Acum fac tratament cu diphereline.
Va urez bafta!
Pupici!
iarina
03-02-2007, 04:24 PM
Buna,
Johnny....este ceva ce nu inteleg: tie ti-a spus cumva de cand ai endometrioza? Practic, daca ai avut intotdeauna dureri, asta inseamna ca te durea din cauza asta?
Oricum , fetelor, doctorul T mi-a spus ca el este destul de optimist in ceea ce priveste sansele obtinerii unei sarcini cu endometrioza.... :)
johnnyjjudeanu
03-03-2007, 09:38 AM
Nu cred ca se poate spune de cand ai endometrioza,in orice caz eu nu am avut decat pe ovarul drept,in rest alte probleme.Cat despre optimismul doctorului,intr-adevar este si este molipsitor iar ceea ce e si mai clar este ca stie ce face.Eu am avut dovada:faptul ca am ramas insarcinata dupa laparo si tratament.Ai sa vezi ca si tu vei avea rezultate!
iarina
03-04-2007, 05:53 PM
Multumesc pentru incurajari :)
Te tin la curent cu mersul "lucrarilor", caci miercuri am prima monitorizare.
Bafta multa si tie!
Diana, depinde de organism. Poti sa fii fresh imediat dupa iesirea din spital. Or sa te mai tina firele, dar dupa ce ti le scote nu mai e mare problema. Eu am stat acasa doua saptamani sa ma refac, dar era frig afara rau si din cauza asta n-am mers la serviciu.
Bafta!
iarina
03-09-2007, 08:22 AM
Diana,
De ce spui ca esti suspecta de endometrioza? Stiu ca nu poti stii decat dupa laparo.
Oricum noi iti tinem pumnii. Sa ne scrii si noua dupa, sa ne povestesti cum a fost.
Bafta!!!
johnnyjjudeanu
03-09-2007, 02:38 PM
In ziua internarii ai voie sa mananci dar nu dupa ora 6.Injectia se numeste Diphereline si costa acum cateva luni 5.4 mil.Eu am facut acest tratament si pot sa dau lamuriri cui are nevoie.Va doresc numai bine la toate aspirantele la titlu de mamica!
iarina
03-11-2007, 07:19 PM
diana,
Povestetste-ne si noua cum a fost. Sper sa fie totul O.K. Iti tinem pumnii!!!
iarina
04-20-2007, 09:27 PM
Diana, in cat timp te-ai refacut?
Vreau sa stiu cate zile trebuie sa-mi iau concediu...Spune-ne, ai dat ceva bani? Daca da cat si la cine?
Ma bucur enorm ca nu ai endometrioza...si acum citind mesaje tale, imi inchipui cat de fericita ai fost...Deci se poate!!!
iarina
04-22-2007, 07:46 PM
Buna Diana,
Mai am o intrebare: am inteles ca si tu te-ai programat cu mult timp inainte la laparo...dar nu trebuiesa fii intr-o anumita zi a CM? Daca la data la care esti programata esti chiar in "acea perioda", ce faci?
iarina
04-25-2007, 02:29 PM
Buna diana,
Sa fiu sincera, da, ar fi cam jenant sa fiu exact in acea perioada...dar poate nu pica chiar atunci...deci tie nu ti-a zis, vii in ziua x a CM...?
BIANCA STATE
04-27-2007, 01:13 PM
Buna Diana
Sunt noua pe forum,ai o adresa de mail ca sa vorbim mai amanuntit despre operatie.O sa ma operez si eu.
iarina
04-29-2007, 10:24 PM
Bianca,
Tu cand te operezi?
Buna fetelor! Ma bucur ca ai scapat Diana.
Multa bafta !
In curand ar trebui sa ramai insarcinata, sa ne anunti si pe noi cand se va intampla.
Pupici!!!
BIANCA STATE
05-01-2007, 09:44 AM
Buna Iarina,
Inca nu stiu cand ma voi opera.Imi este destul de teama de nou mai ales ca nu sunt din Bucuresti.Am mai trecut printr-o operatie mai nasoala.Nu de operatie mi-e teama.As vrea sa scap cat mai repede.O sa-l sun pe Domnul Doctor.Sper ca luna asta.
ana-maria2
05-05-2007, 05:20 PM
Buna fetelor! Eu am facut laparoscopie la dl dr T anul trecut in iunie, si sincer nu a fost asa groaznic cum spune toata lumea. Important e sa ai vointa de fier sa treci cat mai repede peste.. Si eu aveam dureri groaznice mai mereu, incepusem sa nu mai pot sta nici pe scaun de durere.. Am apelat la dl dr T crezand ca am endometrioza, dar norocul meu a fost sa nu fie asa, aveam un chist hematic care imi facea probleme. Asa ca fiti tari, nu orice durere e neaparat endometrioza.
Sanatate! Succes la bbi
ely13
05-07-2007, 10:35 AM
Sal! Sunt noua pe aici.Am inteles citind mesajele din forum ca Dl. Dr. e foarte bun. Eu de aproape 8 ani ma chinui sa raman insarcinata si nimic. Am facut aproape de toate, la alt Dr si rezultale nu au aparut....... Azi am programare la Dl. Dr. si poate imi reda speranta....... Caci sincer vroiam sa o las balta. Am facut si histero si perfuzii si laparo si inseminari ( 9) si nimic. Basca tratamente......... ce sa zic mai incerc o data cu Dl Dr si daca nu am nici un rezultat............ ma las de " sportul" asta'
[/b]
iarina
05-07-2007, 04:27 PM
Buna Eli,
Multa bafta! Ma bucur ca te-ai hotarat sa incerci si cu tutu; sunt sigura ca te va ajuta intr-un fel sau altul. Si inca ceva: nu-ti pierde speranta niciodata. Am o prietena care se chinuie de 10 ani, a facut 8 FIV-uri si la ultimul a ramas gravida...:) Deci se poate.
ely13
05-11-2007, 08:13 PM
opt FIV-uri?
:cry:
am aflat ca singura mea sansa este FIV-ul. :cry: E groaznic! mai ales pt femeile care nu au atitia bani
daca nu reuseste din prima.......... ramain doar cu datorii, caci nu ma mai bucura nimic. Un copil ar fi fost ceva ce mi-ar fi dat speranta
Dar sa fac imprumut la banca si sa nu iasa nimic............ Mai bine nu mai incerc!
ana_30
10-30-2007, 08:19 PM
sunt putin speriata ... sunt si eu programata pt 25 noiembrie pt aceasta operatie...si sper ca in urma acestei interventii sa se intample minunea
ana_30
10-30-2007, 08:20 PM
fetelor stie careva cam cat costa operatia? si cum se procedeaza?
ramses
11-02-2007, 10:49 AM
buna, fetelor...
Numai ce am venit de la Bucuresti unde am facut laparo... eram suspecta de endometrioza, dar am scapat numai cu un chist hematic de vreo 5 cm. Totul a decurs super-ok si la vreo 3 ore dupa operatie am plecat acasa.
Au fost mai nashpa zilele care au urmat pentru ca eram foarte umflata si ma tineau atele...
Chiar nu e de speriat cu laparoscopia...
Multa bafta!
ukaty
12-06-2007, 01:32 PM
buna
sunt noua pe aici
anuts
12-07-2007, 10:02 PM
Marturisesc ca am avut o experienta in ceea ce priveste laparoscopia ,si a fost ingrozitoare .la spitalul municipal bucuresti .nu va sfatuiesc sa mergeti acolo niciodata.din cauza neglijentei medicilor am fost aproape de septicemie.chiar la interventia asta.Am jurat ca nu mai fac nici o operatie ,dar am fost la doctor T si m-am convins ca trebuie sa mai incerc.Cred ca trebuie sa avem curaj sa incercam ,altfel nu castigam batalia cu problema noastra
trisha
12-12-2007, 11:21 AM
buna, fetelor,
si eu am avut probleme care au necesitat laparoscopie, am ales spitalul elias si nu am gresit. dr tutunaru este cel mai bun in laparoscopii, rezultatele vorbesc de la sine, reputatia il precede.
stati ca sunt ginecologi care considera ca laparoscopia e "prea solicitanta" pentru medic, ca atare prefera sa opereze clasic chiar si cand nu este neaparat necesar? dr tutunaru este unul din putinii medici care pun interesul pacientei inaintea confortului personal, ceea ce se numeste, simplu, profesionalism.
va pup si multa bafta celor care urmeaza sa faca laparoscopii.
andreea ranca
01-10-2008, 10:08 AM
Servus,
am si eu o intrebare: dl doctor mai raspunde la intrebari pe site? vad ca ultimele raspunsuri sunt din ianuarie 2006!
sau trebuie sa-l contactez telefonic?
multumesc mult
ukaty
01-18-2008, 01:38 PM
buna fetele.eu am sa fac laparo la inceputul lui februarie si am ceva emotii:rolleyes:.rocsy cum te simti? cum a decurs op?eu iti doresc sa vii cat mai repede cu un rezultat II.pupici katy
Adela P.
01-22-2008, 01:17 PM
Salut!
Si mie mi-a spus la fel, eu i-am trimis toate datele mele si am asteptat sa ma sune... nu uita sa-i scrii exact ce ti-a spus el la control, de fa[pt sa-i amintesti pentru ce trebuie sa-ti faca laparoscopia.
M-a sunat la cateva zile dupa asta si mi-a comunicat data pentru care m-a programat ptr. operatie.
Acum astept s-o fac maine, laparoscopia.
Asteapta ca sigur te va suna sa fii atenta sa ai telefonul langa tine.
Sper sa fie totul ok si la tine, pa!
Adela P.
01-22-2008, 01:19 PM
Am uitat sa mentionez ca mesajul este pentru rocsy.
Adela P.
01-24-2008, 02:40 PM
buna fetele.eu am sa fac laparo la inceputul lui februarie si am ceva emotii:rolleyes:.rocsy cum te simti? cum a decurs op?eu iti doresc sa vii cat mai repede cu un rezultat II.pupici katy
Ciao!
Eu am facut ieri laparo cu domnul Tutunaru si uite ca azi sunt deja acasa.
Sa nu ai emotii ca nu o sa simti nimic, ai sa vezi ca totol o sa fie ok.
Crede-ma ca si eu inainte de operatie eram asa de speriata ca-mi venea s-o iau la goana, dar sa stii ca ei se comporta super bine si nu o sa ai probleme.
Mi-a fost frica de anestezie, dar uite ca totul a trecut.
Am intrat in operatie la 6.30 dimineata, m-a pregatit rezidenta doctorului, o fata tanara, Ioana, foarte de treaba, erau si asistentele alea niste tipe tinere toate vorbesc frumos, te fac sa te simti confortabil, iar la 8.45 eram deja la reanimare, treaza, constienta, apoi am fost in salon cateva ore si am plecat acasa.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.