PDA

View Full Version : Sactosalpinx

piticul
02-03-2007, 10:40 PM
Buna sera,
Am 33 de ani si am fost diagnosticata cu trompe obturate cu sactosalpinx bilateral. De aproape un an de cand stiu de acest diagnostic, m-am luptat din rasputeri cu boala. Mai intai antibiotice, apoi laparoscopie (care se pare ca ar fi desfundat o parte bine si pe cealalta partial) si apoi perfuzii utero-tubare cu antibiotice. Deci.. cum se spune ...operatie reusita, pacientul mort :lol: . Din pacate, nici un rezultat pana acum. Voiam sa va intreb daca si printre voi sunt fete care s-au luptat cu aceasta boala. Tare mult m-ar ajuta sa aflu si finaluri fericite, pentru ca m-am saturat sa intalnesc fete necajite cu acelasi diagnostic.
PITICUL

iana_mari
02-21-2007, 03:19 PM
DRAGA PITICULE DIN PACATE SI EU AM AVUT ACEST DIAGNOSTIC .
La fel ca si tine am fost operata de acelasi dr,(B.M.) care mi-a zis sa am rabdare(aveam aceeasi varstra ca si tine) ca va fi bine .Dupa 2 ani mi-a zis Cocei ca nu am nici o sansa eu avand un copil de 13 ani nu mi-a venit
sa cred si am mers la dr.Tutunaru si mi-a zis ca trebuie sa vada cu ochii lui.Asa ca iata-ma la a doua operatie.Dr. T. mi-a zis ca trebuiesc sigilate in caz de sactosalpix bilateral pt. fiv ,pt. ca acest lichid omoara embrionii.
Dupa operatie (acum 10 zile) am mai primit o lovitura ENDOMETRIOZA de parca nu era de ajuns ca-mi sigilase trompele care conform spuselor erau varza sau ornament.Acum stau si ma intreb oare dr. nostru nu a vazut endometrioza? sau ce s-a intamplat pt. ca in 2 ani nu puteam sa o fac.
Acum o sa incep trat. cu diphereline 3 luni apoi fac fiv cu tutunaru.
Deci sfaturi nu pot sa-ti dau tragi singura concluziile si nu pierde timpul care zboara repede.
P.S. te-am urmarit si pe alt forum inca de cand ti-era frica de laparascopie

piticul
02-22-2007, 08:35 PM
Draga iana_mari,
Multumesc pentru raspuns. Imi pare rau pentru diagnosticul tau. Ceea ce nu inteleg este de ce ne mai opereaza doctorii astia daca tot nu avem nici o sansa?Pentru ca stiu, situatia nu e prea roza. :cry:
iti doresc sanatate si numai bine. Poate o data cu schimbarea doctorului ti-ai schimbat si norocul.
PITICUL