View Full Version : intrebare
simonelpan
01-24-2007, 04:00 PM
Fetelor am si eu o intrebare mai tampitzica :? . Am citit mai demult ca e indicat sa ai contact dimineata dc vrei sa ramai gravidutza. Si nu-mi iese chestia asta din cap. Nu mai gasesc articolul respectiv. Ma gandesc ca parca ar fi logica i ndicatia...dimineata e mai odihnit organismul deci poate ca ovulatia e mai puternica iar aia mici, gigeii cum spunea o fata de pe aici, sunt mai vioi.
So, voi ce stiti? Cum e cel mai bine in perioada fertila...seara, dimineata, in fiecare zi, o data la 2 zile? sau...nu conteaza?
Sa nu radeti de mine dar deh imi zboara mintea pe toate meleagurile. Asa se intampla can bebe nu vrea sa vina :( .
tanima_i2005
01-24-2007, 05:37 PM
Cred ca cel mai bine este sa fii odihnita, relaxata si nestresata,. Probabil asta ar fi motivul ptr care se spune ca dimineata e mai bine. Eu cat am fost stresata nu am ramas, mai ales ca ma stresa si asta la randul ei, apoi cand nu imi mai doream copii (deja ajunsesem la capatul rabdarii si suferisem prea mult) am ramas, tocmai ptr ca ma mai linistisem, eram dupa concediu, odihnita si dezinteresata.
dayana
01-27-2007, 01:52 AM
Fetelor, am auzit si eu ca stresul dauneaza grav reproducerii dar vreau sa va pove despre o foarte buna prietena a mea care s-a hotarat ca vrea sa faca un copil. A ramas insarcinata acum 9 saptamani , tocmai cand amandoi erau foarte stresati din cauza unor probleme de serviciu. Ei lucreaza amandoi in acelasi loc si pe el il tot trimiteau in delegatii. Mai mult era plecat decat acasa. Si asta il stresa si mai tare. Dar intr-un weekend cand el a venit acasa pt. o zi, iata ca s-a inatamplat minunea. Iar chestia cu concediul nu tine la toata lumea. Eu in fiecare vara am mers in cate un concediu in care m-am simtit ff bine si tot, nimic. Poate are mai mare efect relaxarea daca nu ai alte probleme. dar daca ai de exempu trompele infundate.... nu te mai ajuta nici concediul in Hawaii. :D
culea.raluca
01-27-2007, 12:18 PM
evrika, dayana! stresul nu afecteaza fertilitatea, decat daca deveniti niste robotei si-o faceti mecanic pe ceas. si-atunci stii care-i impactul nu? faptul ca saracul sot, din cauza acestui stres, nu mai poate presta corespunzator...
altfel, stai linistita ca daca cele 3 elemente cheie sunt intrunite simultan si sincronizate: ovulatie, sperma buna si trompe bune, bebe e ca si facut, cu sau fara stres! bafta multa!
briana_d
02-19-2007, 12:52 AM
evrika, dayana! stresul nu afecteaza fertilitatea, decat daca deveniti niste robotei si-o faceti mecanic pe ceas. si-atunci stii care-i impactul nu? faptul ca saracul sot, din cauza acestui stres, nu mai poate presta corespunzator...
altfel, stai linistita ca daca cele 3 elemente cheie sunt intrunite simultan si sincronizate: ovulatie, sperma buna si trompe bune, bebe e ca si facut, cu sau fara stres! bafta multa!
Da-mi voie sa te contrazic...din pacate nu e suficient...
Eu am ovulatie, sperma e de nota 9, am trompe super bune....si totusi.....
Nu pot ramane gravida....pentru ca pe fond de stres....lipsa de imunitate buna...s-a produs niscaiva endometrioza.....
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.