PDA

View Full Version : Am mare nevoie de ajutor!!!

cryss26buc
01-24-2007, 11:43 AM
:cry: Problema mea a inceput acum 4 luni mi a venit ciclu si de atunci pana azi nu mi s a oprit am fost la 5 medici (ginec si endoc) fara un rezultat mi au zis ca am ovare micropolichistie,uter retrovers si o inflamatie mi au dat antibiotice si yasmin (eu nu am mai luat antic pana acum 4 sapt) dupa 8 zile ciclu mi s a mai rarit dar imi curgea un sange negru precum zatul de cafea iar acum imi curge iar sange curat dar nu tot timpul dimineata mai mult oare este de la yasmine ca spotting nu cred ca e !!M am saturat sa am tot timpul sunt anemica i au fier cum pot sa l mai opresc exista ceva naturist?mai am cateva pastile si trebuie sa mi vina dar mie nu mi a trecut :cry: ce pot face?Am cheltuit o groaza de bani pe doctori si pastile simt ca numai rezist.Am uitat sa zic ca vreau si bebe am 26 de ani si sunt disperata .va pup

simonelpan
01-24-2007, 12:19 PM
buna cryss, vad ca esti din bucuresti. Te sfatuiesc sa te duci la Tutunaru. Sau deja te duci? Parerea mea este ca e cel mai bun si dupa ce o sa-ti rezolve problema cu menstruatia te va ajuta sa faci si bebe.
Mama mea a avut probleme asemanatoare cu menstruatia si i-au gasit un fibrom pe uter. Nu a vrut sa se opereze si a facut o cura cu produse de la Forever Living Products pe baza de aloe vera. In 2-3 luni, fimbromul care fu sese destul de mare (cam cat o portocala) ajunsese cat un bob de mazare iar apoi a disparut. Asta a fost acum 2 ani si nu a mai avut probleme de atunci.
Dar, cel mai important, nu dispera. Orice se rezolva. Te pup si mai vorbim.

cryss26buc
01-24-2007, 01:32 PM
nu cred ca este vb de fibrom am facut transvaginala si cred ca ar fi iesit,poti sa mi zici ce tarife practica doct tutunaru? :roll: mersic de raspuns sunt noua aici si nush cum e kiss

simonelpan
01-24-2007, 01:44 PM
am inteles ca in general la prima consultatie ia 1 mil. Mie mi-a luat 2 mil in care intra 4 vizite pt monitorizare. Deci am dat cei 2 mil si urmatoarele 3 vizite nu mai dau nimic. Eu zic ca este ok. Tutunaru are cabinet particular, acolo am fost prima data, dar lucreaza si la Elias, aici m-a chemat pt a 2a vizita. Cabinetul e f apropape de Elias, adica pe langa Piata Presei.
Dc suni pt programare spune-le ca este urgent pt ca altfel te programeaza pentru peste 2 saptamani. Bafta si sper sa se rezolve.

tanima_i2005
01-24-2007, 05:34 PM
Eu am patit acelasi lucru acum 8 ani. Am facut o hemoragie de care am scapat dupa vreo 3 saptamani timp in care am luat de la antibiotice, ovule pana la 4 tipuri de contraceptive. Pana la urma mi-a trecut de la Diane 35, dar eram zombi dupa atatea pastile si atata hemoragie. Este probabil o dereglare hormonala. Ce sa mai, important este sa iei si multe vitamine. Iar in ce priveste vizita la T....si eu ti-as recomanda. Macar o consultatie. E scumpicut dar merita.
Multa sanatate!

simonelpan
01-24-2007, 10:15 PM
tanima eu nu as zice ca este scump. Eu am dat 2 mil pe 4 sedinte de monitorizare, iar la fosta mea doctorita am dat 1,5 mil pe o singura sedinta. Binenteles, depinde si de tarifele doctorilor la care a fost cryss pana acum. Oricum, am inteles ca in general o consultatie la dr. T este 1 mil.

tanima_i2005
01-25-2007, 12:17 AM
Simonel nici eu nu consider ca este scump, dar atunci cand umbli din dr in dr si rezervele s-au cam epuizat orice ti se pare scump. Dupa saptamani de tratament si consultatii probabil ca orice suma deja este un efort financiar ptr ea, insa ce sa mai, merita facut acest efort.

cryss26buc
01-25-2007, 08:55 AM
Da asa este acum chiar nu am bani dar luna viitoare voi incerca sa merg la dansu desii este un efort financiar destul de mare multumesc fetelor :lol: si apropo pe mine ma tine asa de 4 luni fac azi acum e mai redus si mi curge in special dimineata si la pranz poate totusi este de la yasmin pana ma acomodez.

cryss26buc
01-25-2007, 10:24 AM
ovarul drept 30/25 stang 29/2 5 mm este grav?chiar trebuie sa i au yasmin?stie cineva care sunt dimensiunile normale ale chisturilor adica ce valoare trebuie sa ne ingrijoreze?

simonelpan
01-25-2007, 12:23 PM
cryss eu sincer habar nu am care sunt dimensiunile care ar trebui sa te ingrijoreze. Sfatul meu este sa-ti il suni pe tutunaru. Nr lui de mobil este pe acest site la "contact" si sa-l intrebi in cateva cuvinte cat de grava este situatia ta si ce se poate face. Mie mi-a spus sa-l sun cand vreau sa-l intreb sau sa-l anunt ceva, deci nu cred ca te-ar repezi dc l-ai suna. Poti s-ai spui si ca de luna viitoare vei fi pacienta lui. Dc nu iti vine sa-l suni, poti sa ii pui intrebarea la sectiunea "intrebari" dar nu stiu cat de repede iti va raspunde. Mie mi-e tare mila de tine....4 luni e cam multisor. Sper din tot sufletul sa se rezolve... Asteptam noutati de la tine :wink: .

tanima_i2005
01-25-2007, 06:16 PM
Criss, suna ca la sectiunea intrebari nu mai raspunde de un an. Nu mai are timp cu siguranta la cate paciente are. Nici eu nu pot sa spun daca e alarmanta sau nu situatia ta, oricum, mai mult casigur te va chema la cabinet sa vada cu ochii lui, ptr ca nu prea da indicatii pe ce vede altul.