PDA

View Full Version : ce sanse am sa raman insarcinata?

annaiulia
01-23-2007, 02:37 PM
De 3 ani incerc sa raman insarcinata,mi-am facut toate analizele,prolactina e mare 1600,DHEA-S 130,5,progesteron 32,74estradiol 96,38 ,FSH 6,4, LH 8,2,MI-AM FACUT ACUM O SAPT DE DOUA ORI HISTEROSALPINGOGRAFIA,sotul si-a facut spermograma e ok.eu am primit tratament cu clostilbegyt sidostinexdumneavoastra ce imi recomandati?oare dupa acest tratament am sa raman insarcinata?

Lauriana
01-23-2007, 06:31 PM
in primul rand vreau sa te intreb de ai facut de 2 ori HSG?nu cumva te-ai expus prea tare acestei proceduri?Stiai ca poate sa-ti faca chiar foarte rau datorita presiunii puternici a substantei de contrst pe care ti-o injecteaza?
In al doilea rand val. prolactinei e foarte mare la tine, si in aceste conditii slabe sanse, chiar nule de o sarcina.Tre sa mergi la endocrinolog, pt un tratament hormonal care sa-ti regleze prolactina.BAFTA.

Lauriana
01-23-2007, 06:31 PM
in primul rand vreau sa te intreb de ai facut de 2 ori HSG?nu cumva te-ai expus prea tare acestei proceduri?Stiai ca poate sa-ti faca chiar foarte rau datorita presiunii puternici a substantei de contrst pe care ti-o injecteaza?
In al doilea rand val. prolactinei e foarte mare la tine, si in aceste conditii slabe sanse, chiar nule de o sarcina.Tre sa mergi la endocrinolog, pt un tratament hormonal care sa-ti regleze prolactina.BAFTA.