PDA

View Full Version : Cine s-a mai confruntat cu asa ceva?

Lia
01-18-2007, 11:12 AM
Buna fetele!

Va citesc mai demult, dar acum mi-am luat inima in dinti sa va spun si povestea mea. Si daca s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva (adica toate bubele rele... :cry: ) astept sa-mi spuneti cum s-a rezolvat in cele din urma. Eu am 33 de ani si la vreo 25, in urma unui control de rutina, mi s-a descoperit un fibrom de 0,5 cm ....de aici a inceput calvarul. Pana atunci luasem Diane 35, ma simteam foarte bine, cum l-am intrerupt (din proprie initiativa dupa ce luasem vreo 5 ani) a aparut micul monstru de 0,5 cm. Atunci nu ma gandeam la copii, abia ma angajasem bine si eram si nemaritata, m-am casatorit abia la 29 de ani :wink: ....In toti anii astia am facut diferite tratamente (homeopat, ceai de marul lupului, Duphaston, ovule din insecte, etc) fara nici un rezultat si repetam ecografia cam la 6 luni. Acum am ajuns la 3 fibroame, unul subseros anterior fundic de 25,5/ 25, 9 mm, unul istmic cu dom subseros de 29,2/30,9 mm si mai nou altul intramural anterior de 10,9/8,4 mm. In plus mi s-au mai gasit numeroase dilatatii glandulo-chistice istmice cu microcalcificari, cea mai mare de 8,4 mm. Uterul este deci polifibromatos, retroversat, de 66/68,7/62,2 mm.....mai pot spera vreodata sa fac vreun copil fara probleme? :cry:
Mentionez ca nu am facut nici un avort (era si culmea intrucat n-aveam cum sa raman insarcinata pt. ca m-am protejat tot timpul :)....am antecedente, mamei i s-a scos uterul la 38 de ani, dar avea 2 copii :)
Dupa ce, dupa ultima ecografie am plans si m-am dat cu capul de pereti, acum m-am hotarat sa fac orice sa imi pastrez uterul intact si sa iau in serios si sfaturile medicilor.... si mi-am facut si o programare la Dr. Tutunaru!

Sanatate tuturor si la bebici spor!

tanima_i2005
01-18-2007, 05:30 PM
Cel mai important pas l-ai facut deja: vei merge la Tutu care te va ajuta cu siguranta. Multa bafta.