PDA

View Full Version : Despre azoospermie

Ioana M.
02-06-2005, 02:16 PM
Vreau sa stiu si eu daca stiti vreun tratament homeopat pentru azoospermie. Ajutati-ma!

mireip78
02-23-2005, 04:44 PM
Nu stiu daca exista un tratament dar poti sa incerci cu ceai de naprasnic care se gaseste la plafar sau puteti sa faceti o punctie din testicul sa vedeti daca are spermatozoizi. Eu am citit ca nu e prea dureroasa.
Sper sa te fi ajutat si mult noroc! :)

mireip78
02-25-2005, 12:21 PM
Ioana M. nu te mai intereseaza subiectul sau ai rezolvat problema?Sper sa fie ultima varianta :)

Tabitha
11-14-2005, 09:55 AM
Noi am facut deja biopsia testiculara, s-au recoltat spermatozoizi OK dpdv calitativ, dar ICSI nu a reusit. Stie cineva daca tratamentul cu ceai de napraznic a dat rezultate in caz de azoospermie? Sau poate stiti un alt tratament. LA noi se pare ca pb. este de infundare a canalelor, motiv pt. care spermatozoizii nu coboara in sperma.

Tabi

vrembebe
05-08-2006, 02:00 PM
buna!
sper ca pana acum sa va fi rezolvat problema si bebeul sa fie pe drum....
oricum, intrebare: la voi analizele au iesit toate bune? ca la noi singura care a iesit peste limita maxima (si nu cu mult) a fost FSH, iar doctorul a dat toata vina pe el....... in rest toate au fost ok, inclusiv cele privind deletiile.......
acum ne programam pentru punctie..... speram sa fie ok!!!!
ceaiul de naprasnic a dat rezultate?

Tabitha
05-08-2006, 03:08 PM
Buna,

Din pacate bebele nu e pe drum; sotul a urmat tratament cu BU, napraznic, si alte cele, dar nu vrea sa repete spermograma. deocamdata incercam IA cu donator, care pana acum nu a prins.

Bafta multa!

Tabitha
05-08-2006, 03:10 PM
Analize prea multe sotul meu nu a facut doar vreo 2 hormonale si atata.. Oricum nu ne permitem sa mai facem din nou un ICSI, asa ca degeaba am face toate analizele.

vrembebe
05-08-2006, 05:29 PM
imi pare rau sa aud asta!!!! si noua ne-au spus doctorii ca sansele de reusita cu icsi sunt mai mici decat cele de la fiv, dar asta e... incercam. am inteles ca un isci costa cam 1400 Euro, asa e?
ce tratament spuneai ca a urmat sotul tau cu BU?
noi speram ca la punctie sa iasa totul ok si sa nu fie nevoie de o biopsie... care s-ar putea sa fie un pic dureroasa!!!!
bafta in contonuare si multumesc de raspuns!

Tabitha
05-08-2006, 05:46 PM
din cate stiu eu la Giulesti ICSI este 1800 euro fara tratament, care difera de la medic la medic si de la cuplu la cuplu. Sotul meu a luat Branca Ursului dupa ureche, adica asa cum scria in prospect, de 3 ori pe zi. Iti tin pumnii sa iasa asa cum vreti voi.

vrembebe
09-04-2006, 02:59 PM
Buna!
Poate cineva sa-mi recomande un doctor bun pentru azoospermie? Ca am dori si o a doua opinie!!! Mersi!

culea.raluca
09-04-2006, 10:37 PM
nu vreau sa ma bag ca musca in lapte, imi pare rau pentru taote cele prin cate treceti si va doresc dint tot sufletul sa va ajute dumneyeu sa ramaneti curand gravidute!!! insa la toate probleme legate de spermograma, am inteles ca cel mai bun tratament este planta TRIBULLUS TERRESTRI (nu stiu daca am scris corect). se gaseste la magayinele naturiste. domnul doctor Tutunaru il recomanda pe acest site. desi nu cred ca are vreo putere in azoospermie, adica practic cea mai grava afectiune posibila... :cry: dar oricum, fata de branca ursului sau alte plante... cu siguranta este mai puternic. bafta multa din suflet va doresc!!! :)

iuliana
09-05-2006, 11:44 AM
Vrembebe , imi cer mii de scuze dar nu ma pot abtine , trebuie sa infrunti realitatea : medicii romani nu au nici un fel de experienta in materie de infertilitate masculina ... incearca si ei marea cu degetul , ce sa faca ?

Parerea mea : nu mai da banii aiurea pe incercari fara sorti de izbanda ! Adreseaza-te celor care intr-adevar cunosc problema si nu bajbaie inventand teorii . Ma crezi sau nu , e timpul , nervii si banii tai la mijloc .

Crede-ma ca merita sa te imprumuti sa te duci in alta parte decat sa mai pierzi vremea la Bucuresti .

Sa-mi spui si mie care e savantul care ti-a zis ca ICSI are mai putine sanse de izbanda decat FIV ! Sa-i ridic statuie !

petit
10-03-2006, 10:14 PM
Sotul meu a facut de curand o spemograma si rezultatul a fost anizospermie. Ce inseamna? Nu putem avea si noi un bebelus?
Nici un dictionar de pe web nu poate defini acest termen.

culea.raluca
10-04-2006, 06:10 PM
petit, poate e totusi o greseala de scriere. nici eu nu am auzit de termenul asta. cred ca este "azospermie", adica lipsa spermatozoizilor... din pacate. :( poate cel mai bine ar fi sa repetati spermograma, sa mai vedeti un diagnostic. bafta multa!

petit
10-05-2006, 06:04 AM
am mai facut spermograma acum 6 ani si rezultatul a fost azospermie.Suntem necajiti ca nu putem aveam si noi un bebe.am inteles ca este foarte greu sa faci celelate analize si sunt putine sanse. ieri am fost la Giulesti pentru programare la consultatie si nu am avut cu cine sa vorbesc, iar la telefon mi-a spus ca toate programarile sunt facute pana la sfarsitul anului.

Lauriana
10-09-2006, 01:02 PM
Sa va dau un sfat...REPETATI SPERMOGRAMA SI LA ALTE LABORATOARE DAR MAI ALES DIN 6 IN 6 SAPT.si in cazul nostru a fost o diferenta foarte mare.Se intampla addesea ca laboratoarele din comoditate sau lipsa de experieenta sa greseasca rezultatele.FITI FOARTE ATENTI..si nu va speriati fara sa aveti mai multe confirmari.BAFTA...

Lauriana
10-09-2006, 01:02 PM
Sa va dau un sfat...REPETATI SPERMOGRAMA SI LA ALTE LABORATOARE DAR MAI ALES DIN 6 IN 6 SAPT.si in cazul nostru a fost o diferenta foarte mare.Se intampla addesea ca laboratoarele din comoditate sau lipsa de experieenta sa greseasca rezultatele.FITI FOARTE ATENTI..si nu va speriati fara sa aveti mai multe confirmari.BAFTA...

petit
10-13-2006, 05:14 AM
e foarte greu da incercam din 6 in 6 saptamini.Sotul meu nu prea are dispozitia morala pentru aceasta.Cu greu l-am convins acum pentru aceasta analiza

vrembebe
11-08-2006, 10:45 AM
buna! uite ca ma revenit!!! va rog sa-mi spuneti, daca stiti, niste dr. care se ocupa de azoospermie, ca vreau mai mult decat o opinie. mersi mult si sa aveti copii sanatosi

2na
11-17-2006, 03:06 PM
Vrembebe , sa nu iti faci mari sperante ca....AZOOSPERMIA se vindeca!!!
Din pacate Nu ...Scuza-ma daca sunt mai dura, dar vreau sa te trezesc la realitate. De 15 ani de cand ne confruntam cu diagnosticul asta nu am auzit de ameliorari (fie ele si minore ) Iuliana are perfecta dreptate!!!
Tabitha, te pup si mi-e doruletz de tine!!! :wink:

2na
11-17-2006, 03:06 PM
Din pacate Nu ...Scuza-ma daca sunt mai dura, dar vreau sa te trezesc la realitate. De 15 ani de cand ne confruntam cu diagnosticul asta nu am auzit de ameliorari (fie ele si minore ) Iuliana are perfecta dreptate!!!

2na
11-17-2006, 03:08 PM

vrembebe
11-18-2006, 04:02 PM
buna fetelor! ia uitati ce am gasit!! sper sa va fie de folos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88462

Jordzygirl
03-06-2007, 05:48 AM
Britney Spears Spreading Outdoors!
http://Britney-Spears-Spreading-Outdoors.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Ander10
05-10-2007, 06:52 PM
http://Angelina-Jolie-doing-it.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Lalallalalallalala
06-15-2007, 10:16 AM
Heather Locklear and Paula Abdul Hot Lesbian Girls And Their Games!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.asp?clip=1116415

oanas
12-07-2009, 01:02 PM
Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie si dupa tratamentul cu Proxeed Plus am reusit sa avem un ingeras de copil. Incercati si voi pentru ca nu veti fi dezamagiti.
Va las id-ul meu pentru mai multe detalii: oana_eu2009
http://www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=Proxeed_Plus