ubyta
01-02-2007, 08:04 PM
sunt noua si nu ma descurc:(.......am pus o intrebare si nu mi sa raspuns.???!!!!stie cineva exact unde sa caut mai usor raspunsul si cum? :roll: multumesk mult :oops:
culea.raluca
01-03-2007, 12:02 PM
ubyta, sectiunea intrebari este separata de cea a forumului, ambele fiind pe acest site, infertilitate.ro. aici pe forum, daca vrei sa intrebi ceva, fie creezi tu un nou topic cum deja ai facut-o acum aici unde-ti raspund eu, fie deschizi un topic deja creat din toate cele existente pe care le vezi accesand din pagina de start a forumului si dai click pe butonul "raspunde" ca sa ne adresezi un alt mesaj.
la intrebarea pe care ai pus-o la sectiunea intrebari, iti poate raspunde doar domnul doctor, noi acolo avem acces doar sa intrebam, nu si sa raspundem. insa domnul doctor e ffff ocupat in ultima perioada si nu a mai raspuns la intrebari de vreun an de zile... deci solutia e, fie sa te programezi la el si sa-i adresezi face to face intrebarile, fie, daca-s simple curiozitati sau nelamuriri si mai vrei sa auzi si alte pareri, sa ne intrebi pe noi aici pe forum.
tu acum ai creat acest nou topic in sectiunea "primele luni sau burtici mici". daca vrei, dupa ce citesti mesajul meu, sa dai click pe "raspunde" si sa introduci un nou mesaj. daca nu, creaza un alt topic la sectiunea care ti se potriveste tie de pe pagina de start a forumului. hai ca-i simplu, te descurci tu. :wink:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.