View Full Version : Sac amniotic gol?
Pe 13.11.2006 am avut cm, pe 27 am facut pregnil si activitate iar zilelea acestea testele aratau sarcina. Am fost la eco si sacul era in uter dar se pare ca e gol s-au e prea mica sarcina sa se vada embrionul. Medicul a spus ca as avea 5 6 saptamani si e posibil sa nu se vada din cauza ca e prea mic. Ce credeti? Ma puteti ajuta cu sfaturi? A trecut cineva prin asa ceva? Dr mi-a recomandat sa revin dupa sarbatori sa vedem ce se intampla la o alta eco.
Multumesc pentru mesaj, o sa incerc o programare dar acum cu sarbatorile cine stie...
Ieri am fost la un cabinet particular si am facut eco iar embrionul are 7 mm, cel putin asa mi-a spus. Acum m-am mai lunistit si astept sa merg la medicul meu dupa sarbatori sa-mi comfirme ca totul este OK. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va doresc un an nou plin de bucurii si multa sanatate.
tanima_i2005
12-30-2006, 12:36 PM
Bravo, sa ai o sarcina usoara. Un an nou plin de bucurii.
VeronicaFlorea
12-31-2006, 06:17 PM
Bravo Bam ! Sa ai o sarcina usoara ! Te asteptam la burtici ! Sarbatori fericite !
Veronica 27+
Am fost ieri la medicul meu si mi-a confirmat - sarcina in evolutie (8 sapt). Sunt foarte fericita.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.