PDA

View Full Version : tratament hormonal-rezultat:bebe???

Lauriana
12-17-2006, 10:24 PM
:lol: Buna, fetelor.Nu sunt chiar noua pe forum dar ma confrunt cu o problema veche de cand lumea si anume infertilitatea.De mai bine de 4 ani bebe nu vrea sa vina, desi ne dorim f. mult.in fine...am trecut prin foarte multe momente de disperare, chin sufletesc si mai ales regretul ca eu desi lucrez cu copii zi de zi , nu pot avea si eu unul..macar.Ii iubesc f. mult si fac oprice pt ei.DAR :roll: SE PARE, CA IN FATA LUI DUMNEZEU TREBUIE SA PLATIM MAI MULT DECAT AM FI CREZUT.D.p.d.v medical., nu stiu ce sa mai cred..cati medici ,atatea pareri.In ultima vreme am mers pe endocrinologie si ne-a iesit prolactina marita destul de mult la amandoi.Urmam un tratament cu DOSTINEX, simultan timp de cateva luni,si pe urma vom repeta din nou analiza.Apoi se pare ca voi trece la urmatorul pas FSH-ul...care daca nu va fi bun, trebuie si el tratat pt ca influenteaza si el ovulatia.
VOI, ATI AVUT REZULTAT CU ACEST TRATAMENT?ATI AJUNS LA FINAL...CU UN BEBE IN BURTICA?daca da, povestiti-mi si mie experienta voastra.Va rog si va pup/

dayana
01-15-2007, 12:37 AM
Si eu am aceeasi problema. Si ma recunosc in cea ce ai scris tu. Mie acum 6 luni mi-a gasit prolactina prea mare, adica 2468. Am facut tratament 2 luni cu Brompcriptin. La inceput mi-a fost foarte rau dupa medicamente dar dupa doua saptamani mi-a trecut. Am intrerupt tratamentul pt. ca am plecat din tara cateva luni si n-am vrut sa fac tratament nesupravegheat. M-am intors in noiembrie si am reinceput sa iau Bromcriptin. De atunci iau si astept sa vad ce rezultate voi avea. Si eu am trecut prin perioade foarte grele, de disperare. Dar cu ajutorul sotului meu si a lui Dumnezeu am trecut peste ele. Mi-am incarcat bateriile ca sa mai rezist o vreme. Nu stiu cata...Dar nu cred ca ni s-a dat de ales... Nu vad alta solutie decat sa fac tot ce imi sta in putere sa am un copilas. Ce e mai rau ca am multe prietene insarcinate...Mi-am dat seama ca modalitatea cea mai buna ca sa rezist mai usor e sa nu ma mai implic in discutiile astea despre copii, sarcina si alte asemanatoare. Din pacate asa mi s-a stricat relatia cu o prietena ff buna. Dar trebuie sa ma gandesc si la binele meu. N-am de ales...
Imi cer scuze daca te-am plictisit...
Te pup!

Lauriana
01-15-2007, 09:31 PM
Draga mea...iata ca am urmat cu strictete cele 3 luni de tratament, pt prolactina marita.....ciclul mi-a venit regulat si pot sa-ti spun dezamagita ca tot fara bebe in burtica sunt.Mai am o singura speranta....dar mi-e groaza si frica.Poate sunt un pic egoista, nu stiu...dar se pare ca numai prin chirurgie se poate da un diagnostic sigur.Tu ai facut vreo interventie sau alte proceduri de diagnosticare????????Nu mai am nici un suport moral...viata e foarte grea si lumea foarte rea.Te pup.Astept raspuns.

Lauriana
01-15-2007, 09:31 PM
Draga mea...iata ca am urmat cu strictete cele 3 luni de tratament, pt prolactina marita.....ciclul mi-a venit regulat si pot sa-ti spun dezamagita ca tot fara bebe in burtica sunt.Mai am o singura speranta....dar mi-e groaza si frica.Poate sunt un pic egoista, nu stiu...dar se pare ca numai prin chirurgie se poate da un diagnostic sigur.Tu ai facut vreo interventie sau alte proceduri de diagnosticare????????Nu mai am nici un suport moral...viata e foarte grea si lumea foarte rea.Te pup.Astept raspuns.

crisclau07
01-19-2007, 07:56 PM
buna! am urmat si eu tratamente cu hormoni si careu au dat rezultate. mi s-a spus ca am hipertiroidie si nu pot ramane insarcinata. daca stiti vreo metoda spuneti-mi si mie. am facut si inseminare artificiala si degeaba. am avut 2 avorturi si acum nu pot sa ma impac cu ideea ca nu voi mai putea avea copii. va pup

dayana
01-27-2007, 01:40 AM
Draga Lauriana, imi pare atat de rau sa aud ca esti atat de dezamagita dar te inteleg perfect. :( .Si eu sunt asa de multe ori... acum nu sunt dar saptamana trecuta eram....Pt. ca te inteleg stiu ca nu prea tine nici o vorba de duh...cel putin la mine asa este...Cred ca doar Dumnezeu imi da putere...
Aprorpo de prolactina...mie mi-a zis dr. din start ca e un tratament de lunga duarata. Adica trebuie sa iau medicamente cam 6 luni dar ca pot sa raman insarcinata oricand in timpul tratamentului. Si e atat de lung nu pentru ca nu scade prolactina mai repede ci pt. ca trebuie stabilizata. Eu am intrerupt tratamentul dupa doua luni si a crescut la loc in cateva zile. :( . Tu ai avut ciclu neregulat inainte de tratament? Pt. ca am vazut ca ai scris ca ciclu ti-a venit regulat si ca tot n-ai BB. Ei, eu am avut ciclu regulat in tot acest timp si totusi prolactina imi era mare. Deci nu are legatura prea mare. Eu acum pe langa Bromcriptin am hotarat sa fac o cura cu tinctura de branca ursului. Am auzit foarte multe lucruri bune despre ea. Nu imi face nimic rau asa ca...incerc. Eu acum am sperante...astept in fiecare luna sa fiu insarcinata...si ma gandesc de fiecare data cand vad ca a venit ciclu din nou ca , cu atat sunt mai aproape de ziua cand imi voi tine in brate puisorul. Stiu ca int-o zi se va inatmpla...stiu...
Te pup si astept sa imi mai povestesti cum esti si ce te mai framanta....