PDA

View Full Version : Clubul viitoarelor mamici (2)

alina
02-04-2005, 07:30 PM
Deschid un nou capitol dedicat noua, celor care ne dorim din tot sufletul un bebe :) .
Va astept!

Rog Adminul sa inchida primul capitol. Multumesc.

mirelas
02-04-2005, 07:56 PM
ai fost la dr alina?

alina
02-04-2005, 08:02 PM
Buna Mirela. Da, am fost cu mama. Pt. mine voi merge saptamana viitoare.
Am facut o colposcopie si un Pap test la dna dr Badea (m-a trimis dr. Tutunaru), iar saptamana viitoare voi merge sa discut mai pe larg cu dnul dr. despre rezultat si ce e de facut in directia "bb".
Era aglomerat la spital... ca de obicei. In le gatura cu noul cabinet al dnului dr e in faza de "pus termopan". M-a intrebat daca nu cumva se ofera pacientele sa-i dea o mana de ajutor ca sa termine mai repede :lol: .
Eu una sunt pro...numai sa-l vad odata la cabinet :P si sa nu mai aud ca-i fac probleme cei de la spital !

Va pupic!

mirelas
02-04-2005, 08:14 PM
am fost si eu azi si am plecat total nelamurita, ca a stat cu mine 5 minute..

eu nu stiu cand mai aveti voi timp de discutat cu el si chestii extra sau mai in amanunt ca eu nu am niciodata.

astept si eu cabinetul, sper ca acolo sa aiba macar 10 min de fiecare pacienta, ca sunt destul de dezamagita.. :cry:

ma mai duc marti

te pup alina

alina
02-04-2005, 08:16 PM
Mirelache, fa un memo :lol: !!!
Spune-i tot ce ai de spus!
Eu intotdeauna uit sa-i mai spun cate ceva si imi aduc aminte dupa ce plec :oops:

mirelas
02-04-2005, 08:22 PM
pai i-am scis la intrebari..astept sa vad ce o sa-mi raspunda, ca am fost tare dezamagita!

si sunt trista.

alina
02-04-2005, 08:28 PM
Mirela, cheer up!
Nu mai fi trista si dezamagita... esti pe maini bune!
Nu stiu daca ai observat, dar eu nu am mai intrat o perioada (am citit, dar nu am mai scris).
Si eu am fost suparata, dar acum mi-a trecut...nu pe dnul dr, Doamne fereste! ci pe situatie...mi se pusese rau pata cu bb, dar acum m-am calmat, nu ma mai stresez de nici un fel, cand o vrea sa vina, o sa vina.
Luna trecuta mi-a iesit un test slab pozitiv cu 2 zile inainte sa-mi vina...
Apoi mi-au venit... Am zis gata, pana aici!
Incepusem sa o iau razna...mi-am cumparat nu stiu cate teste... e aiurea.
Imi doresc in continuare bb, doar ca nu ma mai gandesc.
Si e mult mai bine. Sunt mult mai relaxata, si eu...si sotul meu.
Hai te pup si fruntea sus!

maya
02-04-2005, 09:13 PM
Mirelas depinde cum il prinzi...Daca e ocupat, nu are timp de stat la discutii. Eu am fost intr-o sambata si era chiar liber pe acolo. Sper sa-l prind tot asha. Si nu mai fi trista ca o sa aiba "grija" si de tine. Ce ati vorbit in alea 5 mins? Ce ti-a mai zis sa faci?

mirelas
02-04-2005, 11:52 PM
pai si eu eram singura pacienta..chiar ma miram ca sunt singura...

ma rog, m-am lamurit din niste ???? pe care le-a pus dl dr in raspunsul pe care mi l-a dat la intrebari...

pai maya deocamdata imi monotorizez ovulatia...azi eram in ziua 10 si aveam un folicul de 11,8 si endometrul de 4,9. Cam mici masurile, mai ales endometrul...nu stiu ce sa zic, poate ovulez mai tarziu ( dupa ciclul meu dereglat din ultimile luni ) sau...poate deloc?!
voi vedea marti ca ma duc din nou! si sper sa ma lamuresc si cu prolactina atunci !

va pup fetelor

cristinamh
02-05-2005, 10:26 AM
uf... ce ma enerveaza conducerea din spital.... i-as pune la stalp ca pe vremea sclavilor...
ma gandeam ca ar trebui sa stam frumos in curte, iar pe hol cate doua... si cand iese una intra alta.... asa poate nu se mai oftica nimeni ca e aglomeratie pe hol... dar daca nu era nimeni si ei tot vedeau NEGRU in fata ochilor...
ma gandesc cate necazuri are dansul si cat de enervant trebuie sa fie sa te ia cineva la rost pt ca muncesti!!

PS: eu l-am intrebat la feedback daca nu are nevoie de ajutor pt cabinet... m-am oferit la zugravit, dar inca nu mi-a raspus la mesaj... :D

Anca
02-05-2005, 04:54 PM
Alina si Mirelas eu v-am scris la capitolul celalalt!!
Alina am fost si eu vineri seara; ti-am scris in capitolul incheiat;
eram cu o geaca alba scurta!

mirela nu fi suparata; si cu mine prima data a sta f putin;dar dr e f bun si f de treaba; fruntea sus!!

mirelas
02-05-2005, 06:37 PM
anca, eu nu am spus ca nu e un dr bun, din contra cred ca e f bun, de aia am si renuntat la medicul celalalt pe care il aveam ( tot asa-recomandat ca fiind f bun )..de aia vreau sa merg la el si mi-am pus toate sperantele in el! doar ca ieri am avut o zi super de rahat in elias, si asta dupa ce strabatusem bucurestiul, ma invoisem de la serviciu, etc...

dar asta nu inseamna ca nu cred in continuare in dr.. :)

va pup

adaleea
02-07-2005, 10:17 AM
Buna fetelor!

Poate sa-mi spuna cineva ceva despre tratamentul de stimulare ovariana? Nu cu o anumita medicatie, ci asa, in general. Ma intereseaza in special efectele adverse ale acestui gen de tratament, sau orice amanunt legat de acest subiect.
Astept raspunsurile voastre si bafta multa celor care sunt in asteptare de 2 liniute... :P

Va pup.

roxit
02-07-2005, 12:23 PM
Salut!
Si eu sunt pacienta dr si vreau sa le intreb pe cele care sunt in situatia mea (2 avorturi spontane si cauza genetica) , dar pentru mine neconoscute , de analizele pe care le-ati facut , daca testele genetice (cariotiparea parintilor) si cele infectioase (toxo.......). Mie mi-au iesit bune cele infectioase dar le am de facut pe cele genetice . Ce ati facut,pe unde le-ati facut, ce s-a mai urmarit?
Imi este frica sa raman insarcinata , ma apuca plansul , voi vreti sa vedeti liniutele dar eu nu . Dr imi spune sa am incredere in el , dar eu cand nu stiu ce urmeaza si variantele posibile sunt moarta.
Pa

maya
02-08-2005, 09:45 AM
Buna...Pe unde ati disparut de nu mai postati? :) Sau ati ramas toate gravide si nu mai are sens sa veniti pe forum :wink: . Va pup

mirelas
02-08-2005, 11:57 AM
fetelor, am fost iar azi la dl dr...azi a fost super!! :)

a facut cineva dintre voi test postcoital?? ca m-a trimis la un alt dr sa-l fac..puteti sa-mi dati ceva detalii, ca nu stiu nimic despre asta, ce tre sa fac, cam cat sa dau dr respectiv...

Please..
va pup

cristina
02-08-2005, 12:58 PM
am fost si eu azi la dr. (pe la 10 si ceva. anca, erai si tu?)
mi-am facut echo si...
SUNT INSARCINATA!!!
mi-a pus diagnostic: gravida in "6 saptamani". :D :D :D
e totul ok. e un punctulet micut, de 3 milimetri. dar o sa se faca maricel, ca are cine-l iubi...
fetelor, asa sa fiti si voi de fericite cat mai repede!

georgiana
02-08-2005, 01:08 PM
Felicitari Cristina!
Iti urez o sarcina cat mai usoara si fara nici un fel de probleme

adaleea
02-08-2005, 01:55 PM
Cristina ce fericita trebuie sa fii! Sa ai un sarcina usoara si un bb sanatos. Poate o sa vina si randul nostru...o data si o data.....Cand o fi ziua aia? :(
Sa fii sanatoasa si sa il iubesti mult pe bb.

maya
02-08-2005, 03:51 PM
Hehe ce presimtire am avut dimineata cand am zis ca poate ati ramas gravide...Cristina, felicitari! Sa ai un bebe superb si nastere ushoara :D!

mirelas
02-08-2005, 06:21 PM
felicitari cristina!! mie nu-mi raspunde nimeni??

alina
02-09-2005, 09:46 AM
Felicitaaaaaari Cristina!

Mirelush, din pacate nu stiu ce sa-ti spun, pt. ca nu am facut pana acum TPC...

monikara
02-09-2005, 11:40 AM
FELICITARI!!! :D !!!!!! :D !!!! :D !! Cristina cred ca esti super fericita, sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai o nastere super usoara. Sper sa te tii de cuvant si ne porti si noua noroc :wink: :oops: .

monikara
02-09-2005, 11:47 AM
Sambata vreau sa ma duc la un control la doc.T. Va rog din suflet imi spuneti si mie cum se procedeaza, daca e super aglomerat, cat costa. HELP PLEASEEEEEEEEEEE. Si asa mi-e cam frica, am mai fost o data la un control la Caritas si dupa ce ca aveam ovarele inflamate doc ala am crezut ca vrea sa mi le scoata de tot si de atunci am o frica de gineco........de moooor

mirelas
02-09-2005, 12:08 PM
monikara..stai linistita!! ce-ai patit??

in primul rand degeaba vrei tu sa te duci sambata ca nu cred ca e la spital, am vazut ca a zis ca sambata pe 19 e de garda, deci nu sambata asta. Dar poti sa te duci de luni pana vineri.

in al doilea rand, nu mai fi disperata ca dl dr e foarte atent..si poate ca nici n-o sa-ti faca tuseu vaginal, ca nu prea e ahtiat dupa asta ! :) ..deci nu-ti mai fie frica!

de aglomerat, depinde cum ai noroc! costa 170000, asta daca nu esti gravida! o sa-ti spuna aia de la receptie..

maya
02-09-2005, 12:11 PM
Mirelas vezi ca pana la urma ai avut si tu timp de stat la taclale cu T? Ce ti-a mai zis?

monikara
02-09-2005, 01:00 PM
Mirelas, multumesc ca mi-ai raspuns in primul rand. As fi vrut sambata asta pentru ca nu pot sa lipsesc de la serviciu (astia si daca iti iei o zi din concediu te intreaba pentru ce iti iei). Iar pana sambata viitoare pe 19 nu stiu daca pot sa stau (in urma unei eco pt. a vedea daca am o piatra la rinichi s-a descoperit ca de fapt nu aveam nici o piatra dar am un chist de toata frumusetea pe partea stanga de 2,5 cm si anexita microchistica oe dreapta) si cam atunci ar trebui sa-mi vina si ciclul (eu sper sa nu vina deloc pt. ca ne straduim sa avem un bb). Cam asta e istoria in linii mari, si cum pana acum nu am avut probl. am fost la gineco acum 6 ani cand mi s-au prescris anticonceptionalele si acum vreo 3 ani (istoria de mai sus cu frica) cand doc a zis: o mica inflamatie si mi-a prescris Flamexin care nu a facut ma i nimic. Dupa aia am luat supozitoare Carpicon "dupa ureche" si nu am mai avut nici o durere. Hai ca m-am lungit ................va pup pe toate

mirelas
02-09-2005, 01:11 PM
monikara, suna-l pur si simplu si-ti spune cand sa vii!

maya, mi-a explicat metoda d-lui, a scis despre ea si la sectiunea intrebari!

va pup

monikara
02-09-2005, 01:19 PM
Multumesc mult, o sa mai caut, probabil ca n-am cautat suficient de bine.

Anca
02-09-2005, 01:23 PM
Cristina, FELICITARIIIII!!!
ma bucur mult de tot;
Eu nu am fost la dr ; daca eu eram anca de care spuneai;

iti doresc sarcina usoara si numai bine;

Mirelas, vezi ca acum ti-a placut??? :wink:
zi-mi si mie daca aflii ceva cu testul ala postcoital sau cum i-o zice; ala ce mai e? si in ce consta???
va pup feteleor, si anuntati-ma cand mai mergeti la dr poate ne intalnim;

paaa

mirelas
02-09-2005, 01:37 PM
monikara, ce sa mai cauti??? nu inteleg...

anca, am aflat acum de test, in ce condta exact : intre 5 si max 8-10 ore de la contactul sexual, trebuie sa te duci la dr recomandat, iti preleveaza tie secretie si vede daca spermatozoizii traiesc si daca inainteaza. Daca nu...e de rau.

monikara
02-09-2005, 01:45 PM
Mirelas intre timp mi-a rasp si dansul la sectiunea intrebari ca nu se poate sambata asta. Nu stiu cum sa fac, pentru ca nu pot sa lipsesc de la serviciu (astia si daca iti iei concediu de odihna te intreaba pentru ce iti iei - cred ca o sa ma enervez si o sa le spun exact pt ce vreau sa lipsesc- ce zici?) de aceea as fi preferat sambata. Nasol cu testul asta al tau............sper sa inainteze. Bafta

mirelas
02-09-2005, 02:24 PM
zi-le ca vrei sa mergi la dr ca ai o problema, nu EXACT pt ce vrei sa mergi, daca vrei sa ramai gravida, sa nu-ti faca probleme apoi..parerea mea...stiu cum e cu lipsitul de la serv.. :cry:

cristinamh
02-09-2005, 02:27 PM
moni, pai spune-le.... problema o sa fie daca pe ei i-ar deranja o eventuala sarcina. intelegi tu...

monikara
02-09-2005, 03:08 PM
Am reusit in sfarsit sa imi i-au o zi din CO dupa ce a trebuit sa le explic si de ce . Ce sa mai asa e in tenis. Va pup pe toate si va multumesc mult. Vineri dimineata sunt la control :oops: .

cristina
02-11-2005, 01:55 PM
am fost si eu vineri dimineata la control. ai vazut ce aglomeratie si ce scandal? off...
va multumesc tuturor pt felicitari. o sa tot intru pe la voi sa vad care ce faceti ca tre' sa va port noroc. :D

cristinamh
02-11-2005, 02:11 PM
cristina, ce scandal??????? :?: :?: :?:

cristinamh
02-14-2005, 12:20 AM
fetelor, am o idee, dar detaliile nu le putem discuta public. e destul de important, asa ca va propun sa vb pe yahoo mesenger. id-ul meu e hornoiuc. puteti adauga si clio705, stie si ea despre ce e vorba.

ukiuki
02-14-2005, 12:47 PM
Buna mai fete si LA MULTI ANI DE SF VALENTIN!!! :roll:

ce Cristino credeai ca scapi de mine??? Te-am gasit si aici! vorbim pe ym...hai si voi fetele!
:D

cristina
02-15-2005, 08:34 AM
eu n-am fost sa vorbesc si eu cu voi... :cry: eu nici nu stiu ce pot sa scriu aici si ce nu... :evil: nu vreau sa fac rau nimanui...

cristinamh
02-15-2005, 10:01 AM
cristinuta, pai intra cand vrei tu pe messenger... nu e problema... ca de vb oricum vb toata ziua:D

korina
02-16-2005, 11:57 PM

maya
02-18-2005, 03:29 PM
Fetelor sper ca n-ati fugit toate la gravidutze...:), atrase de discutiile despre fugitul de acasa.

cristinamh
02-18-2005, 04:06 PM
as fi vrut eu la gravidute... vedem saptamana viitoare...
oricum pe-aici tot raman, macar pt galerie! :wink:

apropo... poate am exagerat eu... dar dupa laparoscopie, dr a zis ca nu am nici un fel de interdictie... asa ca luna asta nu m-am protejat deloc, de fapt ne-am zis amandoi ca doar n-o fi acum, din prima, dupa atatea luni de munca. :D
stiu ca nu e imposibila o sarcina, oricum sperante nu am luna asta.
si ajung si la intrebare...
dupa ce pierzi o sarcina, cand vine ciclul??? dr zice ca dupa o luna... acus asta o fi media. a mai trecut cineva prin asta? si la cat timp vin rusii?? ma gandesc sa nu am emotii degeaba incepand cu 21....

clady
02-20-2005, 12:01 AM
Cristinamh, a mai trecut cineva prin asta, chiar de 3 ori, si dr are dreptate, trebuie sa vina ciclul la o luna dar este posibil sa mai intarzie chiar si o saptamana. Asta ti-o spun din proprie experienta, chiar daca neplacuta.
Sa inteleg ca nu sunt singura care pe aici care a pierdut sarcina? Credeam ca majoritatea nu pot ramane insarcinate si de-aia m-am si abtinut sa nu prea postez.

mirelas
02-20-2005, 09:07 AM
si eu am pierdut o sarcina :cry: ...si acum vad ca nu ma raman gravi... :cry:

cristinamh
02-20-2005, 05:11 PM
clady, stiu ca mai sunt si experiente de-astea.. din pacate. dar o sa rasara soarele si pe strada noastra!
as prefera daca e sa vina rusii, macar sa nu se lase asteptati... sa nu-mi bata inima degeaba... maine se face o luna, deci saptamana asta... vedem...

clady
02-21-2005, 10:54 AM
Mirelas, fii optimista si nu te mai gandi intr-una ca nu mai ramai. O sa vezi ca daca nu te mai stresezi din cauza asta si lasi lucrurile sa mearga normal te vei trezi insarcinata cand te astepti mai putin

clady
02-21-2005, 11:01 AM
Cristinamh, e bine ca pe tine nu te-a speriat si nu te-a descurajat experienta asta. Eu am ramas traumatizata. Poate pt ca nu e prima oara sau poate pt ca 2 din cele trei pierdute au fost sarcini destul de mari.
Oricum in momentul asta nu ma mai simt in stare sa incerc. :(
Iti doresc bafta si sa vii cu vesti bune. :D Poate primesti de 1 martie un martisor micut in burtica si doua liniute rosii la test.

cristinamh
02-21-2005, 11:39 AM
of clady, incerc sa nu ma mai gandesc, ca iar ma apuca plansul... noroc cu andrei, mititelul, el trebuie sa indure, ca-l iau in brate si o data l-am strans asa tare ca a tipat bietul copil...
pentru el incerc sa-mi tin neuronii in functiune si sa n-o iau razna... si daca nu mi-as dori atat de mult sa-i daruiesc o surioara cred ca m-as opri de frica sa nu se mai intample... dar acum sunt sigura ca o sa fie bine... si daca nu de martisor, poate de paste am si eu doua liniute....

cristinamh
02-23-2005, 01:16 PM
pe mine ma ia tremuratul....
au trecut primele doua zile de asteptare... si doar cateva pete maronii... nici o durere, nimic... care sa anunte rusii...
daca pana pe 1 martie nu vin, si fac asa, figuri, fac un test...
si tocmai luna asta, cand ii pusesem gand rau la maseaua de minte, ca destul m-a stresat... si acum nu pot sa fac anestezia pana nu stiu sigur! :cry:

clady
02-23-2005, 01:29 PM
Cristinamh tine-ne la curent. Ne-ai pus pe jar. Vezi ca poate am dreptate cu martisorul :lol:
Imi pare rau pt maseaua ta, de fapt pt tine ca trebuie sa o suporti. Mai ales pe cea de minte care nu e buna de nimic, iese ultima si pleaca prima......

cristinamh
02-23-2005, 01:35 PM
da' ma clady, da' sa vezi cum e cand iese stramb... i-am luat calgelul lui andrei, dar uneori ma doare atat de rau ca nici cu calgel nu pot sa ma dau! nu suport sa ating gingia...
si acum chiar speram ca scap de ea...

cristinamh
02-24-2005, 01:46 PM
unde sunteti fetelor?? ce e linistea asta aici????? :?: :?:

clady
02-24-2005, 09:58 PM
Nu stiu ce se intampla pe aici si unde a disparut toata lumea.. :? Macar nu e frumos afara sa cred ca au preferat o plimbare in aer liber decat monitorul calculatorului.
Cred ca plec si eu la somn ca azi a fost prima zi de munca dupa 4 luni si sunt franta. Am stat deja destule ore la calculator la munca si nu mai am chef sa stau si acasa.....cel putin azi

cristinamh
02-25-2005, 12:35 AM
stiri proaspete
au sosit rusii... asa ca de luna asta pot si eu sa numar... zilele... si sa lucrez oficial la bb. daca mos craciun a fost sadic anul asta, poate iepurasul de pasti e mai darnic cu mine!!!

mireip78
02-25-2005, 07:26 PM
Buna fetelor :) Ma bag si eu in discutie,sper sa nu va suparati :D
Si eu, ca si voi imi doresc ffff tare un BB.Daca vreti o sa va povestesc despre mine :wink: , dar numai daca vreti. Eu am mai scris pe la alte subiecte dar vad ca aici se vorbeste mai mult.
pupici!

mireip78
02-25-2005, 09:00 PM
feteleeeeeeeeeeee unde sunteti? :)

cristinamh
02-26-2005, 12:58 PM
mirei, spune...macar asa ajungem sa ne cunoastem mai bine...

clady
02-26-2005, 06:21 PM
Buna Mireip , suntem alaturi de tine si te ascultam. Asa ne mai usuram si noi sufletele si cu siguranta ca aflam si lucruri noi pe care nu le cunosteam pana acum.

clady
02-26-2005, 06:31 PM
Mireip ti-am ramas datoare cu un raspuns in legatura cu ureaplasma. Valoarea normala trebuie sa fie mai mare sau egala cu 10 la puterea a 4 a sau cel putin asa scrie pe analiza iar a mea a fost mai mica de 10 la puterea 4.
Asa scrie pe analiza asa iti spun si eu. Nu da o valoare exacta

ukiuki
02-26-2005, 06:46 PM
Buna!

Ce mai faceti mey? 8) 8)

Cristina pai bine ma nene, tu sufereai si nu spuneai nimic? :cry:
Imi pare rau de sarcina(?) pierduta!
Si...n-ai mai scris mesaj la feedback aleia...da' i-a scris alta...si dr i-a luat apararea. Mai, ce om super... :!:

Mirela ce faci? :D
Mai, din pacate pt mine, pe ym e cam prea lung ...si ma usuca la...pockets :roll: :roll: :roll:

Asa ca ... pe unde mai apuc, acum la mine sunt in depasire cu 10 ore...

va pup si sa auzim de vesti cu bebei

Gabri

mireip78
02-27-2005, 10:09 PM
hai ca asta este al 2 lea mesaj pe care il scriu ca mi-a cazut netu' :(
va sault fetele si ma bucur ca ma-ti primit si pe mine in clubul vostru 8)
clady asa mi-a iesit si mie rezultatul si medica mea mi-a dat DOXICICLINA
Hai sa va povestesc despre mine:
sunt casatorita de 5 ani si tot de atunci incercam sa ne indeplinim si noi visul, acela de a avea un BB al nostu
am lasat timpul sa rezolve nevrand sa cred ca avem ceva, dar cum timpul trecea am mers la medic si de aici incepe calvarul nostru
analize peste analize si tot tacamul, stiti si voi
am de facut dozarile dar rusii nu mai vor sa vina, de regula ei vin intre 30-35 de zile dar luna asta nimic si sunt deja in a 39 a zi si nu am nici un simtom :?
am facut 2 teste si ambele negative :cry: :cry:
nu stiu ce sa cred. nu mi s-a mai intamplat asa ceva, voi ce ziceti?
a mai patit cineva asa? astep sfaturi si va las acum ca v-am plictisit prea mult cu povestea mea. :)
pupici tuturor fetelor si succes la BB

cristinamh
02-27-2005, 10:33 PM
mire...nu ne plictisim... daca am putea gasi si solutii.... ce bine ar fi

am si eu o :?: a folosit cineva teste de ovulatie??

korina
02-27-2005, 11:41 PM
am de facut dozarile dar rusii nu mai vor sa vina, de regula ei vin intre 30-35 de zile dar luna asta nimic si sunt deja in a 39 a zi si nu am nici un simtom :?
am facut 2 teste si ambele negative :cry: :cry:
nu stiu ce sa cred. nu mi s-a mai intamplat asa ceva, voi ce ziceti?
a mai patit cineva asa? astep sfaturi si va las acum ca v-am plictisit prea mult cu povestea mea. :)
pupici tuturor fetelor si succes la BB

Testele nu sunt 100% sigure. De ce nu incerci o eco intravaginala, ca daca ar fi sarcina, s-ar vedea deja?

mireip78
02-28-2005, 11:05 AM
korina crezi ca e sarcina, ca eu nu mai stiu ce sa cred si sincera sa fiu nu stiu unde se face eco intravaginala
eu stiam de eco transvaginala, sau asta e altceva?
nasol la mine, e ca acum iau niste antibiotic pt ureaplasma si imi este cam frica :(
daca nici azi nu-si fac aparitia rusii imi mai fac un test
tineti-mi pumnii fetelor, sa se lase cu ochisori :)

mireip78
02-28-2005, 11:10 AM
cristinamh eu nu am folosit dar parerile sunt impartite
ce stiu e ca trebuie facute dupa pranz la aceeasi ora in fiecare zi si sa nu consumi lichide cu vreo 3-4 ore inainte

korina
02-28-2005, 01:36 PM
E acelasi lucru, dr Tutunaru face, esti din Buc?
Iti tinem pumnii!!!

mireip78
02-28-2005, 02:06 PM
korina, eu nu sunt pacienta dansului.
crezi ca ma primeste?
eu mi-am facut eco in ziua a 35 a ciclului
daca era ceva crezi ca nu se vedea?
pupici

alina
02-28-2005, 07:04 PM
Bune fetele!
Cris, eu am folosit teste de ovulatie...dar nu sunt taote bune, adica: cele de la sensiblu si helpnet mi-au iesit de fiecare data invalide :? (contrareclama :wink: ), unul singur mi-a ieist pozitiv, dar era american :lol: , exact in luna in care am ramas gravida anul trecut. Ulterior am pierdut sarcina.
Am mai incercat sa fac anul asta, dar au iesit negative.
Mai nou mi-am luat Maybe Baby,l-am folosit o luna, apoi am renuntat pt. motivul ca e ft. sensibil la ceea ce mananci/bei, si mi-a iesit ca as avea ovulatie parin ziua 17, 25, 27...etc (in conditiile in care eu am CM la 28 de zile), cu toate ca am respectat indicatiile de folosire.:roll:
La monitorizare la dnul dr mi-a iesit ca nu ovulez deloc...am facut 2 luni monitorizare. Luna aceaata monitorizarea era cam asa: ziua 10: endometru 8,8, folicul OS de 12,3; ziua 14: endometru 10, folicul OS de 18/9 (acelasi folicul din ziua 10).
Asa ca am lasat toate stresurile la o parte.... de fapt le-am lasat mai demult :P si nu ne-am mai gandit la bb (al meu sot oricum nu se gandea prea intens, si asa am facut si eu).
Vom vedea daca iese ceva... :D
Optimista sunt in continuare si sper ca si voi sa fiti la fel.
:wink:

korina
02-28-2005, 10:04 PM
korina, eu nu sunt pacienta dansului.
crezi ca ma primeste?
eu mi-am facut eco in ziua a 35 a ciclului
daca era ceva crezi ca nu se vedea?
pupici

cum sa nu te primeasca? eu am fost la altcineva mult timp si din cauza de lipsa de incredere (o buna prietena a pierdut o sarcina cu fosta mea dr) am renuntat. despre sarcina nu stiu ce sa zic, ce-ar fi sa-l intrebi pe dr nostru, eventual sa te duci la el la spital. stiu ca daca il suni, iti zice cand sa vii, si nu conteaza daca esti pacienta lui sau nu.

alina, iti tin pumnii, sa iasa cu ochisori, cand o sa vrea doamne-doamne.

mireip78
03-01-2005, 09:26 AM
Fetele va urez o primavara frumoasa si sa ne dea Doamne Doame cate un BB la fiecare sau mai multi :) :)
pupici

monikara
03-01-2005, 10:45 AM
O primavara frumoasa si tie si tuturor viitoarelor sau actualelor mamici, plina de bucurii si impliniri............si sa ne ajute Dumnezeu ca primavara aceasta sa ne aduca multi bebelusi

alina
03-01-2005, 10:46 AM
O primavara plina de bebei va doresc :wink: :wink: :wink: :wink: !!!!

cristinamh
03-01-2005, 01:03 PM
ma, ce ti-e si cu testele astea... deci ziceti sa nu dau banii pe ele... si tati al meu tot asa zicea, ca ma mai stresez si cu alea....
acum om vedea cand iese, dar dupa evenimentele de la craciun eu as vrea sa-mi iasa repede... cu ochisori :wink:
dar om vedea...pana cum avem o medie de trei luni de incercari. poate batem recordul de data asta, si ne iese din prima...

asa sa ne facem singure martisoare... eu ii tot scriu iepurasului de pasti ca sunt cuminte, si ca merit... apoi vorbesc si cu berzele, ca tot vin in tara, sa-mi bata si mie una in geam...
are cineva alte idei?? :D

monikara
03-01-2005, 01:13 PM
Taticul are dreptate. Cred ca daca nu ne-am mai stresa atat ( si nici pe tatici nu i-am mai zapaci) ar fi mai bine. Apropo, am eu impresia sau luna asta a intarziat cam mult :wink: ? Sau mi s-a parut ? Daca da, inseamna ca iepurasul de Pasti a fost inlocuit cu martisorul :wink:

cristinamh
03-01-2005, 01:28 PM
moni, a intarziat, e adevarat, dar nu e... a venit la 35 de zile, dar nu mai mira, mai ales ca e primul dupa operatie... si ce avalansa...doua zile as fi strans pe cineva de gat, poate se mai ducea durerea...
acum a trecut...luni e ziua 11, si eram curioasa daca testele sunt bune de ceva. mai ales ca eu habar n-am la cate zile o sa vina acum, si cum sa calculez perioadele luna asta....
daca il tin pe tati curelele, o prestatie la fiecare 50 de ore :D :D , da' mi=e mila si de el... :D :D . oricum, se pare ca alte sanse... decat munca munca si iar munca, noroc ca "procesul tehnologic" e placut:D

monikara
03-01-2005, 02:31 PM
:lol: :lol: :lol: SUPER RASPUNS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adevarul ca e cea mai placuta munca si numai cand te gandesti la roade.......... De aia ziceam sa nu ne mai stresam. Sincer, si eu am facut laparo...chiar de ziua indragostitilor.....si ma gandeam ca poate asta imi va purta ceva noroc. Sigur ne ajuta iepurasul de Paste :wink: .

korina
03-01-2005, 04:31 PM
Fetelor, va doresc o primavara cat ma ifrumoasa si sa auzim de cati mai multi bebei :wink: !!!!!

cristinamh
03-01-2005, 05:00 PM
stiti la ce ma gandeam azi...?? ati vazut "bamby"? cand vine primafara si toate animalele din padure scot puii afara???? asa vreau sa facem si noi... sa postam una dupa alta ca avem bebe in burtica.... :wink: si sa ne mutam la gavidutze.... :D :D

mireip78
03-02-2005, 09:44 AM
super :) vreau si io sa fie asa :wink:
dar la mine luna asta sunt in repaus
medica mi-a dat Diane 35 :( :cry: :cry:
mi-au aparut niste chisturi "frumusele" si trebuie sa rezolvam asat :cry: :cry:
va tin pumnii fetelor

mireip78
03-02-2005, 10:03 AM
am uitat sa va :?: ce va adus inceputul de primavara? :D
mie mi-a adus multe multe flori si citeva martisoare :)

Anca
03-02-2005, 11:26 AM
fetelor cand e de garda dr T , stie careva?

clady
03-02-2005, 11:50 AM
Buna fetelor. Ce surpriza am avut! Cand am intrat nu mi-a venit sa cred. Am lasat un forum plictisit si parasit acum cateva zile si astazi am gasit un forum activ si plin de energie. Si ce ne-am mai inmultit. Bine asa.
Am si eu o intrebare. De unde naiba a aparut eticheta aia "nou nascut" sub numele fiecareia??????? :evil:
Ce gluma proasta sa asociezi numele unor oameni care se chinuie sa aiba sau au pierdut de curand o sarcina cu sintagma "nou nascut"
Hai ca poate sunt un pic deplasata dar pe mine chiar m-a amarat rau de tot. Scuze :( poate am depasit putin masura dar nu m-am putut abtine

alina
03-02-2005, 11:55 AM
Clady, ideea a fost a mea. Are legatura cu numarul de mesaje postate pe forum. In functie de cate mesaje postezi treci de la "nou-nascut" la "bebelus", la "copil", apoi la "adolescent", "adult" samd.
Mi s-a parut ca e o metoda buna, mai ales ca e un forum despre fertilitate/infertilitate, sarcina, bebelusi...

clady
03-02-2005, 12:03 PM
Buna Alina , m-am gandit ca la asta se refera dar prima impresie a fost groaznica. Imi pare rau ca am reactionat asa dur dar nu prea mi-a cazut bine avand in vedere ca nu a trecut nici o luna de cand am pierdut o sarcina la 24 de saptamani. Probabil de-aia mi s-a parut un pic deplasat. Sper sa nu te superi pe mine :(
Va pupici pe toate

alina
03-02-2005, 12:06 PM
Imi pare rau Clady :( ca ai trecut prin asa ceva... Inteleg reactia ta. Nu ma supar asa de repede stai linistita!!! :wink:
daca vrei sa vii cu idei despre imbunatatirea forumului te astept la Sugestii de la utilizatori.
Multa sanatate si numai bine.

Anca
03-02-2005, 02:38 PM
alina tu cum ai devenit moderator? :wink:

alina
03-02-2005, 02:43 PM
Am pile :wink:
Am vrut sa dau o mana de ajutor, sa fac forumul sa arate mai bine, sa il organizez pt. ca avea nevoie de un pic de curatenie...

Anca
03-02-2005, 02:49 PM
sper ca nu te-ai suparat, dar am vazut ca la tine apare Moderator si mi-am zis sa te intreb cum si ce...
f bine ca te ocupi de forum;
aa acum imi dau seama ca te stiu; erai cu mama ta intr-o vineri seara la dr?

mireip78
03-02-2005, 03:39 PM
alina la cate msj postate iti schimbi "titulatura"?

alina
03-02-2005, 03:54 PM
Mire, am postat la "Sugestii..." raspunsul la intrebarea ta.

mireip78
03-04-2005, 01:27 PM
feteleeeeee unde sunteti?
:?
nu mai e nimeni pe aici?

alina
03-04-2005, 01:28 PM
Ici-sha :lol:

mireip78
03-04-2005, 01:34 PM
se pare ca suntem singure
tu ce nautati mai ai?
eu inca astept sa-mi vina rusii ca sa pot sa iau diane :cry: :cry:
deci inca o luna pierduta, dar sunt optimista :)
stiu ca o sa am si eu un BB al meu 8)

alina
03-04-2005, 01:35 PM
Si eu astept sa vina....

maya
03-04-2005, 02:15 PM
mireip tu de ce iei diane daca vrei bb? poate ai mai zis de ce si n-am fost eu atenta(scuze in cazul asta):)

mireip78
03-04-2005, 03:16 PM
iau diane ca am 2 chisturi pe ovarul drept :cry: :cry: :x :x
am mai scris despre asta dar nu-i nimic :P nu trebuie sa-ti ceri scuze
o sa avem timp sa ne cunoastem mai bine, sper :wink:

maya
03-04-2005, 05:24 PM
Sunt mari chisturile?? Si mie imi recomandase fostul meu dr sa iau Desorelle pt chisturi, pana i-am scris dl Tutunaru si am aflat ca are o parere proasta despre ele. Anticonceptionalele vizeaza efectele nu ci cauza aparitiei lor. Plus ca nu intotdeauna dau rezultate, nu poti sa fi sigura ca vor disparea. Daca vrei bb sfatul meu e sa-l consulti pe dl doctor Tutunaru (daca n-ai facut-o deja):)

cristinamh
03-04-2005, 08:00 PM
si io sunt pe-aci...la mine rusii au trecut deja, si luni incep numaratoarea... :lol: :lol: si lucrul la bebe....

mireip78
03-04-2005, 08:10 PM
chisturile sunt destul de mari si mai stiu fete carora li sa dat sa ia diane si au avut efect :oops:
ce nu pricep :? :? eu e ca nu stiu cum au aparut tinand cont ca in urma cu o luna nu le aveam :cry: ,cel putin mediculnu le-a vazut la eco
ati mai auzit asa ceva?

maya
03-05-2005, 01:26 PM
Eu am mai auzit, am patit la fel. Dar depinde ce echo ai facut. Anul trecut in august eu am facut echo abdominala, trimisa de medicul ginecolog, si mi s-a spus ca nu exista nici un chist. Apoi, din proprie initiativa, am facut si o intravaginala si atunci am aflat de existenta lor. Din cate stiu eu chisturile sunt foliculii care nu s-au spart. Stiu si eu cazuri in care chisturile au disparut, dar era vorba de chisturi f mici. Oricum, sper sa ai rezultate si sa se retraga.

mireip78
03-05-2005, 01:38 PM
eu am facut eco intravaginala
se pote sa-mi fi aparut pt ca mie nu-mi venise ciclul si eram in a 39 a zi
bine, ca nici acum nu mi-a venit :? :cry: si chiar nu pricep de ce
mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva de ff mult timp
nu am luat nici un medicament in aceasta perioada dar cred ca e pe sistem nervos pt ca am avut o luna ff stresanta, nu stiu ce sa zic
sper sa se retraga de la doxiciclina(am luat 20 de pastile si nu stiu ce sa fac, adica sa mai iau sau nu)

mireip78
03-07-2005, 01:47 PM
fetele nu credeti ca e cam liniste pe aici?
nu mai are nimeni nici o nautate?

alina
03-07-2005, 01:57 PM
Am fost prea ocupate cu sbiectu' de pe DC :lol: :lol: :lol:

mireip78
03-07-2005, 02:05 PM
zi-mi si mie despre ce e vb, te rog
eu nu stiu nimic

clady
03-07-2005, 02:11 PM
Da, chiar, despre ce este vorba? ca eu sunt aeriana. Nu stiu la ce subiect te referi. Poate ma pui si pe mine in tema, please, ca sunt pe dinafara :oops:

clady
03-07-2005, 02:15 PM
Mire nu te impacienta. Asa este la sfarsit de saptamana pe forum. Toata lumea someaza, nimeni nu posteaza. Probabil ca majoritatea posteaza de la serviciu. :wink: Astazi e luni, se stabilesc prioritatile ptr saptamana asta si de maine incepe sa se mai miste si forum-ul :lol:

mireip78
03-07-2005, 03:26 PM
atunci asteptam ziua de maine sa ne mai "agitam" :wink: putin
ce s-a discutat pe DC si despre cine? pls spuneti-mi si mie

clady
03-07-2005, 05:04 PM
Nu stiu nici eu Mire, probabil am ramas in urma. Cred ca Alina stie mai multe. Poate ne spune si noua :o

mireip78
03-07-2005, 07:48 PM
alinaaaa, spune si la fete "(adik mie) ces-a intamplat pe DC?
pls :wink: :wink:

mirela
03-07-2005, 08:40 PM
Fetelor astept cu sufletul la gura ce sa fie....Mie imi vine regulat adica in fiecare luna pe 2 acum santem in 7 si nimic......Sper ca nu....imi va mai
venii..La sfarsitul saptamanii imi fac un test......Sper sa iasa bine.....Tineti-mi pumnii...

cristinamh
03-07-2005, 09:00 PM
fetelor, sicer, nu cred ca are rost sa va amarati cu ce s-a intamplat pe dc... niste rautati gratuite... dar nu mai conteaza...

io incep sa am emotii... maine..ziua 12... incepe sa-mi fie frica... ma tot incurajez, ca nu poate sa mearga prost de doua ori la rand... dar mi se face rau cand ma gandesc DACA....

mireip78
03-08-2005, 10:01 AM
fetelor azi e ziua noastra :wink: :wink: si va urez tuturor la multi ani .
cristinamh si mirela va tin pumnii si sa se lase cu ochisori, dap?
sa ne anuntati si pe noi, da?
mirela eu zic sa-ti faci un test si daca nu ti-a mai intarziat niciodata inseamna ca sigur ai 2 liniute, bafta :wink:
azi e baba mea hihihihi
si mai sunt fericita ca in sfarit mi-au venit rusii
maine m-am programat pt dozari, sper sa iasa bine
sa-mi tineti pumni,da? :)
pup toate fetele si distractie placuta :lol: :D

cristinamh
03-08-2005, 01:54 PM
LA MULTI ANI TUTUROR!!!
sa se lase cu ochisori primavara asta!!! tocmai am aflat ca berzele vin duble!!! o prietena, cu o fetita de-o seama cu al meu pitic, e graviduta... 9 saptamani, cu gemeni!!!!!! e in stare de soc deocamdata, ca nu stie cum o sa se descurce cu trei mici...

dar...pt noi e importand ca vin berzele!!!!! nu?????? trebuie sa prindem si noi cate una!!!(desi eu tare as vrea sa nu fie dubla! :lol: :lol: :lol: )

Vic
03-08-2005, 02:37 PM
Fetele, va urez " La Multi Ani" de 8 martie si sa ne vedem cu bebei cat mai curand!!!!!!!!!!!!!

V.

maya
03-08-2005, 03:53 PM
La Multi Ani! Eu primesc si tripleti, numai sa vina:)).

cristinamh
03-08-2005, 07:02 PM
e perfect...mai bine de-atat nu se putea! ma paste o gripa... sunt zombi, ma doare capul, imi lacrimeaza ochii... exact ce-mi trebuia!! acus sunt in forma excelenta de prestat pt bebe.... :cry: :cry: ma doare si gatul... n-am luat decat o fiola de vitamina C si un faringosept... o sa-mi fac un ceai de lamaie sa ma bag in pat cum vine tati acasa, sa stea cu piticul...

mirela
03-08-2005, 08:24 PM
LA MULTI ANI si succes in prestarii...bebici. Fetelor a mai trecut o zi si nimic :?: maine imi fac testul..... :oops: Acum am 6 zile intarziere....deci maine am 7 sper ca iese ceva la test. Tineti-mi pumni....Stiti ceva Dr. T.... cand se intoarce.Sper sa nu fie altceva ...mai grav...hai ca am inceput sa gandesc negativ.....L

clady
03-09-2005, 09:17 AM
La multi ani fetelor, sa fiti fericite si in curand mamici Imi cer scuze ca urarea vine cu o zi intarziere dar ieri am fost de serviciu toata ziua si nu am avut cand sa postez.
Vad ca e ceva rost de vesti bune pe la noi. Va asteptam cu noutati fetelor!
Vrem neaparat 2 liniute pe testele voastre!!!
Va pup

monikara
03-09-2005, 10:14 AM
LA MULTI ANI tuturor mamicilor si viitoarelor mamici
Daca e treaba de berze ..............vreau sa apuc si eu unaaaaaa
Mirelas : Bafta la 2 liniute :wink: Doc am inteles ca se intoarce pe 14-15.
Cristinamh : imi pare rau ca te simti asa . Sper sa-ti treaca repede.....am inteles ca pana nu-si face damblaua nu trece cu nimic (am colege care abia au terminat cu gripa) . Ai grija sa nu ia si cel mic.

cristinamh
03-09-2005, 10:19 AM
of...noaptea trecuta aveam febra...38.0... s-a dus pe apa sambetei graficul meu de temparatura.... dimineata eram "fierbinte"... tati radea de mine, ca sigur ovulez azi la ce temperatura am... :cry: ma simt ca o leguma... ma dor toate oasele, nasu curge ca n-are robinet sa-l opresc...

puiutul mic e ok, nu pare sa aiba nimic... tuseste nitel, dar atat. fara febra. of... de-ar trece repede... o sa ma satur de ceai de lamaie...

monikara
03-09-2005, 10:27 AM
Si sa va mai zic ceva..........? hai ca va zic...
Socrul meu este nascut din gemeni si sotul meu mai are si din partea mamei 2 veri primari gemeni asa ca mi-e tare frica................ dar vorba lui maya si tripleti pot sa vina ....numai sa vina.
Pupicei si bafta la bbei :wink: :wink: .

cristinamh
03-09-2005, 10:43 AM
ma, nu stiu cum e cu gemenii... dar parca linia materna conteaza, nu cea paterna...
io ce sa mai zic??? mama mamei a avut doua surori gemene, o matusa a nascut doua gemene... eu ma multumesc si cu unul :lol: , celalalt sa-l primeasca o alta aspiranta cadou de la barza :lol: :lol:

monikara
03-09-2005, 10:45 AM
Ai grija cu cel mic , o colega de-a mea a avut sotul exact in aceeasi stare si pe langa el a luat toata lumea din casa osccilococinum (sper ca am scris bine...intelegi tu ce e) ca sa nu ia si ei (au si o fetita de 7 ani). Sotul a luat antibiotice, o gramada de frectii si alte alea i-a facut .....aproape o sapt a stat acasa in c. med. Ai mare grija cum te tratezi ca e f periculoasa.

monikara
03-09-2005, 10:47 AM
il vreau euuuu :wink: :wink:

cristinamh
03-09-2005, 11:12 AM
moni, pai atunci comandam o barza dubla si o impartim :lol: :lol: eu sunt de acord!!!

monikara
03-09-2005, 11:37 AM
Corect. Batem palma? :D :wink:

cristinamh
03-09-2005, 12:47 PM
ce sa batem palma... hai sa intindem plasele, poate prindem ceva zburatoare de-astea!!! :lol: :lol:

alina
03-09-2005, 12:58 PM
Vreau si io cu barzaaaaa :laugh :laugh :laugh !!!
Ce s afacem fetelor sa o convingem sa vina si pe la noi?!

mireip78
03-09-2005, 02:10 PM
si eu vreau o barza :teeth ;smile :teeth
si sa fie si cu gemeni da numai sa fie ;hehe :sm :wink
poate vine primavara asta ca s-a lasat cam mult asteptata :mrgreen:

mirela
03-10-2005, 03:31 PM
Fetelor , testul a iesit negativ :cry: , dar CM nu a venit....sambata fac o eco sa vedem ce se vede, o prietena de-a mea si-a facut si ea testul dar ia iesit si ei negativ dar la eco i-a spus ca e insarcinata in 3 saptamani.Asa ca inca nu mi-am pierdut speranta.Ce vrea Dumnezeu. :P

cristinamh
03-10-2005, 09:22 PM
io sunt in continuare gripata... nasol...tusesc ca un magar... nasul... suvoi... da' nu iau nimic...mor pe baricade luna asta....

maya
03-11-2005, 11:54 AM
De ce nu iei oscillococcinum? E homeopat si nu are efecte secundare in sarcina. Sau multe portocale si lamai cu miere si propolis. Insanatosire grabnica;)!

cristinamh
03-11-2005, 02:34 PM
maya, oscilo+miere+lamaie, ceai fierbinte, am mai luat si stodal pt tuse... ca nu mai pot, ma ustura gatul de mor... da' tot ma simt de parca n-as lua nimic :(

maya
03-13-2005, 12:05 PM
Pe mine m-a tinut cam trei saptamani, acum ma simt bine. Mi-e cam frica sa mai ies pe afara sa nu se intoarca gripa. O tin pe lamai;)

cristinamh
03-13-2005, 07:23 PM
aoleu...nu trei saptamani.... nuuuuu :cry: :cry: sper sa treaca mai repede. acum am ramas doar cu tusea... si cred ca mai trebuie sa fac o comanda pt miere... ca se apropie rezerva de sfarsit...