PDA

View Full Version : Anexita cronica si infertilitatea

gyongyig
12-04-2006, 03:58 PM
Salut
De 7 ani caut un tratament pentru anexita mea cronica,pentru ca din cite am aflat dupa cercetarile mele ,nu se obtine un rezultat durabil prin tratamente cu antibiotice. Am citit despre un vaccin,pe nume Gynevac,care afost creat special pentru a tratata aceste inflamatii ale organelor de reproducere.Este rezultatul unor cercetari facute acum 40 de ani in Ungaria,dar se foloseste numai din 1997,in Germania din 1981.Sa observat ca are ca si efect secundar vindecarea la 50 la suta dintre pacienti a sterilitatii,de atunci se foloseste pentru a ajuta la obtinerea sarcinii.In cazul FIV mareste cu 50 la suta reusita .
De cand am aflat despre acest vaccin am citit tot ce am gasit pe siteurile unguresti,si sunt f.f.nerabdatoare sa incerc si eu.Se face o serie de 5 vaccinuri atat la femeie cat si la partener,care la nevoie se poate repeta dupa 4 luni .Singura problema este ca momentan nu se gaseste ,trebuie sa astept pina incepe productia unei noi serii.Se elibereaza pe baza de reteta,care poate fi si de la un medic de familie din Romania,se pastreaza in frigider si se transporta in conditii de 2 pina la 8 grade celsius.5 injectii costa in jur de 5000 Forinti.Se gaseste si in Austria,pentru cine are posibilitati,o cutie cu cinci fiole costa in jur de 55 Euro.

gyongyig
12-05-2006, 10:46 AM
Buna
Stiu ca cei care citesc mesajele mele in legatura cu acest tratament sunt putin sceptici ,dar asa am fost si eu la inceput.Puteti citi despre acest vaccin pe www.gynevac.hu in limba engleza,site administrat de doctorita care lupta de 30 de ani pentru folosirea pe scara larga a medicamentului.Nu contine hormoni,contine doar lactobacili,care regleaza microflora vaginului,scapam de infectiile micotice,de tot felul de inflamatii ale uterului,trompelor si ovarelor,de ranile pe col,etc.Stiu ca pare de necrezut ,dar eu nu pot sa cred ca toti cei care si'au publicat marturiile pe diferite forumuri au mintit.Sunt multi care s'au vindecat cu acest vaccin si au facut copii,am citit despre o femeie ,care dupa 10 ani de chinuri ,6 inseminari artificiale si 5 fiv ,la 8 sapt.dupa terminarea tratamentului a obtinut o sarcina spontana si a dus'o la capat.Reduce cu 40 la suta avorturile spontane si nasterile premature ,pentru ca chiar daca nu ne dam seama la baza acestora pot fi inflamatii ascunse care nu se manifesta in nici un fel.Nu vreau sa creez sperante desarte nimanui,nu este un medicament miraculos insa in multe dintre cazurile disperate face adevarate minuni.Din cate stiu eu nu se gaseste in Romania,se poate procura numai din strainatate,nu dauneaza in nici un fel ,are doar efecte pozitive.M'am hotarit sa va spun aceste lucruri cu gindul sa'i ajut pe cei care se lupta cu tot soiul de infectii si care din aceasta cauza viseaza diperate la un bebe.

adina
12-05-2006, 11:30 AM
Multumim pt. pretioasa informatie;deja stiu cateva persoane carora le-ar folosi informatia,inclusiv mie.Cine se poate lauda ca n-are nici o problema din cele pe care le-ai amintit?!