PDA

View Full Version : iminenta de avort

liv4ever
11-24-2006, 04:59 PM
Am o mare mare rugaminte la cine ma poate ajuta cu un raspuns urgent.....Am mai vb odata de sora mea care a avut acum un an o extrauterina....soldata cu taierea unei trompe.. Acum o saptamana a aflat ca este insarcinata in 2 saptamani dupa calculele noastre... nu se vedea la ecograf ....a facut 4 teste toate pozitive.....
Intre timp i s-a administrat Duphaston ...de cateva zile a inceput sa aiba scurgeri de diferite nuante...portocaliu deschis...galben....iar ieri...maronii dar foarte putin....
Astazi a inceput sa sangereze.... :( si momentan au internat-o in spital....Eu nu mai am liniste pana aflu ce poate fi...va rog ajutati-ma....sunt disperata.... i s-a spus ca poate fi iminenta de avort... asta inseamna ca a pierdut sarcina??? se mai poate salva?? I se administreaza momnetan No-Spa si vitamine.... ma puteti ajuta cu un raspuns...stiti cazuri asemanatoare....Daca aveti nevoie de mai multe informatii le voi posta...nu imi mai dau seama momentan deoarece sunt disperata....

liv4ever
11-24-2006, 05:06 PM
multumesc mult... Anasia...astept si tremur incontinuu... :( si sunt si departe de ea...macar de as putea-o tine de mana.... e si foarte sensibila si foarte stressata...

liv4ever
11-24-2006, 06:27 PM
Astept....inca....
Asistenta a spus ca sa stea linistita si asta si face acum.... si asteapta sa soseasca doctorita pentru investigatii.... mai am de asteptat...sper sa fie bine... Din pacate nu mai pot posta astazi... O voi face Luni sa iti spun ce s-a intamplat... Iti multumesc mult pentru sprijin si ma rog la Dumnezeu sa fie bine..... Multumesc din suflet...

culea.raluca
11-29-2006, 09:11 PM
liv, cum e? ce a facut sora ta? sper ca e bine... ce varsta spui ca are sarcina? 2 saptamani? mai exact cate de la ultima menstruatie?

liv4ever
01-11-2007, 07:03 PM
Sora mea e bine acum :D ...a depasit momentele grele.... a stat doar la pat sa salveze pe bebe si A REUSIT ...acum asteptam....sa ne vina minunea :) Acum are 3 luni :)
VA PUP

Sa ne ajute Dumnezeu

bam
01-12-2007, 12:07 AM
Ma bucur pentru voi. Sa fiti sanatoase.