View Full Version : infertilitate si c.m neregulat.
emilia cirstea
11-18-2006, 08:18 PM
buna,fetelor! sunt Ema si sunt noua pe acest forum. Am 25ani si ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv,de la 14 ani am un c.m neregulat adica imi vine o data la 6luni si foarte putin . Am fost la dr.ginecologi si endo.dar nu mi-sa dat nici un rasp.si tratament corespunzator,probabil nici nu si-au dat interesul pt cauza mea. De 3ani incerc sa ramin insarcinata,dar fara nici un rezultat,am fost la mai multi dr. pt investigatii si tratament ,dar ei par a fii dezinteresatii de problemele femeilor cu infertilitate si chiar isi fac o afacere f.buna pe suferinta,noastra Daca aveti sa-mi dati sfaturii sau informatii despre aceste cauze,va rog f.mult sa-mi raspundeti. .
adina
11-19-2006, 03:02 PM
Draga Ema,pune mouse-ul pe contact ,da click si vei gasi acolo nr. de telefon al dr.Tutunaru si un nr. pt. programari.Suna la cel pt. programari,insista daca nu raspunde,si fa-ti o programare la domnul doctor.E tot ce-si poate dori o femeie de la un ginecolog si nu numai;e extrem de bine pregatit,iti va spune exact ce trebuie sa faci,unde sa faci anumite analize ,la ce doctori sau la ce clinici sa mergi si in final iti vei rezolva problema daca sta in puterea dunmealui.Sanatate si Doamne ajuta!adina.
emilia cirstea
11-19-2006, 06:28 PM
Adina, iti multumesc f.mult pt recomandare. Vreau sa stiu daca dr Tutunaru este intradevar un dr bun, sau este decit o reclama,tu ce poti sa-mi spui de el ,pe tine te-a tratat acest dr. Vreau sa stiu pt ca am fost dezamagita, de multi dr. Te rog sa ma scuzi daca te plictisesc cu intrebariile mele. Mersi pt raspuns,si D-zeu, sa ne ajute.EMA
culea.raluca
11-19-2006, 07:01 PM
emilia, nu este reclama. chiar este un doctor foarte bine pregatit si adevarat. du-te la el cu toata increderea. ma rog pt sanatatea lui, de cate ori ma rog pt noi sau familie. datorita lui, curand voi deveni mamica. sper sa ne ajute dumnezeu pana la capat...
Draga Emilia, eu am 26 de ani si de un an si ceva imi doresc un bebe dar la fel ca la tine rusii vin cand vor ei, pe la 40- 45 de zile. am fost la fel ca si tine pe la multi medici care m-au trimis acasa sa mai incerc si sa ne vedem peste cateva luni. Vroiau sa se rezolve problema de la sine. Dar menstra mea asa a fost mereu daca nu luam anticoceptionale nu imi venea regulat. Acum multumesc lui Dumnezeu ca am dat peste un medic exceptional care imi vorbeste frumos, imi explica si imi da un tratament sa-mi vina si unul pt ovulatie pentru ca nu am. Joi merg pt a treia oara la monitorizare si sper sa apara pt ca pe urma trebuie sa fac 3 luni pauza de tratament.
Sper sa-mi scri mai multe despre tine si sa mai vorbim despre problema care pe mine ma duce la disperare. Vreau si eu un puisor!
Draga Emilia, eu am 26 de ani si de un an si ceva imi doresc un bebe dar la fel ca la tine rusii vin cand vor ei, pe la 40- 45 de zile. am fost la fel ca si tine pe la multi medici care m-au trimis acasa sa mai incerc si sa ne vedem peste cateva luni. Vroiau sa se rezolve problema de la sine. Dar menstra mea asa a fost mereu daca nu luam anticoceptionale nu imi venea regulat. Acum multumesc lui Dumnezeu ca am dat peste un medic exceptional care imi vorbeste frumos, imi explica si imi da un tratament sa-mi vina si unul pt ovulatie pentru ca nu am. Joi merg pt a treia oara la monitorizare si sper sa apara pt ca pe urma trebuie sa fac 3 luni pauza de tratament.
Sper sa-mi scri mai multe despre tine si sa mai vorbim despre problema care pe mine ma duce la disperare. Vreau si eu un puisor!
Scuze am trimis mesajul de o mie de ori de frica sa nu cumva sa nu apara. Astept raspunsuri la doua intrebari: A nascut cineva cu dr. Ion Ionut? Face si inseminari?
emilia cirstea
11-21-2006, 11:41 PM
BUNA,fetelor! in primul rand vreau sa va multumesc pt mesajele pe care ,mi le a-ti trimis si ma bucur f.mult ca am gasit si eu pe cineva,sa discut despre aceste probleme care nu-mi dau pace de ceva timp,si pe care totusi nu am putut sa le rezolv. BAM,vreau sa-ti spun ca am consultat diferiti dr.endo si ginecologi si din Craiova si Bucuresti dar toti au fost dezinteresati de cauza mea, dar iau interesat numai bani. Mi-sa recomandat sa iau anticonceptionale,pt reglarea menstruatiei, dar daca le iau nu mi-se mai opreste c,m timp de o luna de zile,si ma crezi ca nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai ma duc. Un dr.endo,in urma analizelor mi-a spus ca am prolactina sub limite normale, nu stiu ce inseamna asta pt ca nu mi-a dat nici un fel de explicatie,si nici tratament.Te rog sa-mi raspunzi si sa-mi mai spui ceva despre tine pt ca suntem multe in aceasta situatie,si numai informandu-ne despre noi, putem reusi.Sa ne de-a D-ZEU tot ce ne dorim.
adina
11-22-2006, 12:19 AM
EMILIa,sa-ti spun de ce imi place mie de dr. Tutunaru:e om inainte de a fi medic,chiar ii pasa de tine ,e extrem de bine instruit si scolit,un f. bun diagnostician,nu primeste bani pt. nasteri-asta e o premiera in Romania-,nu-ti recomanda niste medicamente doar ca sa umfle buzunarul companiilor farmaceutice ,nu face avorturi la cerere de unde rezulta cat pretuieste viata...,vorbeste cel putin 5 limbi straine,are un simt al umorului extrem de dezvoltat si-mi place de mor.Toate lucrurile astea le-am aflat citind cele 239 de pagini cu intrebari si raspunsuri ,feedback-ul si restul-rezulta ca nu prea am ce face-nu regret nimic, deja l-am recomandat prietenelor cu probleme care apeleaza mereu la sfaturile dumnealui.Cu o buna prietena am ajuns le el si l-am cunoscut personal,glumet mi-a cerut taxa de intrare 10 mii,eu neavand nevoie momentan.Imi vine sa strig in gura mare si sa spun tuturor despre el.Iti inteleg ezitarea,sufli si in iaurt acum ,dar crede-ma ,n-ai ajuns intamplator pe acest site...Ca sa te convingi citeste tot si poate vei afla si niste raspunsuri...Dupa,alegerea iti apartine..DOAMNE AJUTA!!
Luminita C.
12-10-2006, 02:24 AM
buna fetelor, si eu ma confrunt cu un ciclul neregulat de cand ma stiu, mai toti medicii mi-au dat anticonceptionale pt reglare, si atunc cand am vrut un bebe, m-au tratat cu duphaston si clostylbegit.....si ghiciti, luni la rand , fara macar sa mi se faca o monitorizare foliculara, si uite cum pierdeam eu timp aiurea, nervi, si tot asa. De domnul doctor am aflat din greseala, cautand aiurea pe net....si cand am gasit site-ul, am stat toata noaptea si am citit raspunsurile la intrebari..............nu a durat mult sa imi iau inima in dinti si sa imi fac o programare, ca ma saturasem sa merg pe mana prietenelor, care mai de care cu ginecologul ei. De cand sunt la dansul m-am luminat in multe privinte si stiu la ce sa ma astept, si nu imi mai fac rau singurica gaandindu-ma la tot felul de prostii..........asa ca fruntea sus si tot inainte.......speranta moare ultima.
Draga Emilia, eu am facut monitorizare foliculara iar in aceasta luna se pare ca am ovulat. Acum astepr sa vad daca s-a prins ceva. Iti pot recomanda cu incredere pe dr Ion Ionut de la Giulesti. Este un om extraordinar! CM am avut pe 13.11.2006 iar pe 27 aveam un folicul de 19 am facut pregnil si activitate cateva seri (inainte si dupa pregnil). La 14 zile de la ovulatie am facut un test de sarcina si a doua luniuta a iesit mai deschisa la culoare dar vizibila. Imi fac in fiecare dimineata cate un test si iese la fel, temperatura este peste 37 si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute. Acum nu stiu cand sa merg la dr (imi este frica sa nu merg prea devreme). Poate saptamana viitoare. Osa iti dau vesti.
emilia cirstea
12-18-2006, 11:42 PM
bam,ma bucur foarte tare ptr tine ,pt ca ai reusit vreau sa spun ca chiar m-am bucurat cand am vazut mesajul si mi-ai dat o veste care ma facut fericita si in acelasi timp mi-ai dat si curajul sa nu imi pierd speranta pe care deja o pierdusem.BAM eu iti recomand sa te duci la medic, pt ca primele luni de sarcina sunt riscante.Eu in urma cu 3 ani am pierdut o sarcina din cauza ca nu am fost la control imediat dupa ce am ramas insarcinata,aveam aceleasi idei ca tine ca nu este bine sa faci control in prima luna de sarcina, dar chiar este recomandat sa te duci la dr.pt ca tu ai obtinut o sarcina cu ajutorul tratamentelor,iar din cate stiu eu dr iti va administra tratamente pt mentinerea sarcini.DU-TE cat mai repede la control!sa-mi trimiti si mie mesaj cu ce ai rezolvat.
Luni am fost la dr, a vazut testul si a spus ca e pozitiv dar ca ramane sa ma vada la eco peste cateva zile sa vada unde e plasata sarcina. Vineri merg iar si sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fie o saricna plasata in uter si sa fie bine. M-ia dat acid folic , o pastila pe zi. O sa revin cu noutati.
Am fost ieri si se pare ca sacul amniotic este gol. Ma asteapta dupa sarbatori la eco sa vada ce se intampla. E posibil sa fie sarcina prea mica si din aceasta cauza sa nu se vada embrionul. Ce ma fac? Nu mai pot cu atatea probleme! Nu se putea sa fie si la mine odata totul bine, sa ma linistesc si eu? Mai ales acum de sarbatori. Dar ce sa fac astept si ma rog la Dumnezeu sa ne dea copilul mult dorit. Va pup!
Multumesc din suflet. Craciun Fericiu, tuturor!
Ieri am fost la un cabinet particular si am facut eco iar embrionul are 7 mm, cel putin asa mi-a spus. Acum m-am mai lunistit si astept sa merg la medicul meu dupa sarbatori sa-mi comfirme ca totul este OK. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va doresc un an nou plin de bucurii si multa sanatate.
Ieri am fost la un cabinet particular si am facut eco iar embrionul are 7 mm, cel putin asa mi-a spus. Acum m-am mai lunistit si astept sa merg la medicul meu dupa sarbatori sa-mi comfirme ca totul este OK. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va doresc un an nou plin de bucurii si multa sanatate.
Am fost ieri la medicul meu si mi-a confirmat - sarcina in evolutie (8 sapt). Sunt foarte fericita.
culea.raluca
01-11-2007, 06:03 PM
felicitari bam! :D ma bucur tare mult pt tine! sa dea domnu` sa ai o sarcina usoara si fara probleme! parca mai ieri eram si eu in 8 saptamani, cand am aflat ca avem de fapt gemeni! si-acum suntem in aproape 33 de sapt! trece timpul ca gandul! sa te bucuri de perioada asta si sa stai linistita ca totul va fi bine!
______
raluca
Va multumesc pentru incurajari si va doresc sanatate tuturor.
Raluca cand nasti? Iti tinem pumnii!
emilia cirstea
01-19-2007, 07:24 PM
BUNA fetelor! ce mai faceti? BAM, MA BUCUR F. MULT PT TINE, sa te ajute D_ZEU, si sa ai o sarcina usoara! eu de curand am facut analiza la prolactina si ecograf genital si totul mi-a iesit bine. Dr endrocrinolg mi-a spus ca nu am probleme genitale, dar ca nu am ovulatie, si din cauza asta c.m nu este regulat, si nu raman insarcinata, mi-a recomandat sa iau duphaston timp de 6 luni din ziua 16-25 a cm. Am sa merg si cu acest tratament desi nu cred ca se va rezolva cu ceva problema mea. Daca ati luat duphaston si va confruntati si voi cu anovulatie sa-mi scrieti si mie ce fel de medicamente luati voi si daca intradevar a dat rezultate.pa si sa ne ajute D-zeu sa facem si noi BB.
Draga Emilia si eu aveam aceeasi problema dar duphaston imi dadea pana imi venea cm apoi luam din a 3 zi clostybegit pt stimularea ovulatiei si mergeam la monitorizare pt a vedea daca creste foliculul. Nu lua atatea pastile aiurea trebuie sa iti monitorizeze ovulatia sa vezi daca si cand se petrece. Pana atunci ia-ti temperatura bazala. Si succes!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.