PDA

View Full Version : bebe

BEATRICE MODORAN
11-08-2006, 05:19 PM
BUNA!!!!!!!
VA MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNSURILE SI INCURAJARILE VOASTRE.
MA-TI INTREBAT CATI ANI AM....23 ANI,DECI FOARTE TANARA TOTUSI CA SA PIERD 2 SARCINI, SI CU TOATE ANALIZELE BUNE(CAND SPUN TOATE SPUN CHIAT TOT);AM FOST LA MULTI DOCTORI DUPA CUM SPUNEAM,EX: DR. BRICEAG(CANTACUZINO); DR. GROU(POLIZU); DR. BADEA(MUNICIPAL); SI CHIAR DR. TUTUNARU,LA CARE AM FOST DUPA PIERDERRA CELEI DE-A DOUA SARCINI.SURPRIZA!1M-AM DUS LA DANSUL IN MOMENTUL CAND AVEAM O HEMORAGIE(REPET,DUPA SARCINA PIERDUTA) DE CAM 15 ZILE,ERAM SLABITA,DEZAMAGITA SI D-UL DOCTOR MI-A SPUS NONSALANT CA NU ARE CE SA FACA,CA MAI INTAI SA-MI REGLEZ CICLUL,SA-MI OPRESC HEMORAGIA SI APOI SA MA INTORC LA EL. SI ALTA "DOVADA" AVEAM PROGRAMARE LA ORA 18.00 SI AM INTRAT IN CABINET LA ORA 19.50, DACA VI SE PARE NORMAL CA LA UN CABINET PARTICULAR (CU PROGRAMARE) SA FIE DECALAJUL ACESTA... ESTE LIPSA DE RESPECT. GANDITI-VA CA ACOLO SUNT SI VIITOARE MAMICI!!!! BINEANTELES CA SUNT SI CAZURI FERICITE,DAR PROBABIL MAMICI FARA PROBLEME. SPER SA POT RAMANE DINNOU INSARCINATA SI SA DUT SARCINA PANA LA CAPAT CU BINE,CEEA CE VA DORESC SI VOUA.

P.S.: CAND AM FOST INTERNATA AM VAZUT ATATEA FEMEI CU PROBLEME GINECOLOGIEC, DE...

VA PUP :)

tanima_i2005
11-09-2006, 10:28 AM
Beatrice, pe mine nu m-a deranjat ca am stat si 4 ore la cabinet odata in cond in care eram gravida in luna a 7-a si aveam sarcina cu risc. A avut 2 nasteri in ziua aia si bineinteles ca s-au decalat programarile. In plus zilnic vin paciente noi cu probleme si le strecoara printre celelalte. Asa am ajuns si eu la dansul. Am sunat de la Iosup din cabinet, i-am spus care e problema si m-a chemat chiar atunci, nu m-a lasat sa astept cine stie cate zile sa imi macin nervii: oare e sarcina oprita din ev sau nu? Cand stii ca stai acolo la cabinet ptr a rezolva o problema nu te mai deranjeaza nimic ptr ca iti pui toata speranta in acel OM si nu mi-a parut rau niciodata ca am avut atata incredere in el. A meritat din plin. Nu exista un dr mai bun, un dr care sa ma fi putut ajuta sa am minunea pe care o tin acum in brate.
De fapt nu stiu care era mesajul tau ca nu am inteles: Neseriozitatea dr T sau....?

VeronicaFlorea
11-10-2006, 08:00 AM
Beatrice , nici pe mine nu m-a deranjat cand am stat mult la cabinet . In ziua in care a fost Tanima si eu am fost programata si am asteptat doua ore (fusese la doua nasteri-care sunt imprevizibile ) . Eu am pierdut o sarcina in ianuarie , am fost la Dr.Tutunaru si mi-a zis sa mai vin cand raman insarcinata ca atunci va sti ce are de facut (daca ai pierdut o sarcina, inseamna ca ramai insarcinata si problema este doar de metinere a sarcinii si intr-adevar in iunie am ramas din nou , am mers la el , am facut tratament de sustinere si acum cu ajutorul Dr.Tutunaru si sigur a lui Dumnezeu sunt insarcinata in a cincea luna . Poate l-ai prins mai nervos , trebuie sa-l intelegem ca este foarte , foarte solicitat , asta pentru ca e un doctor nemaipomenit , un Om adevarat . Nu incerc sa-ti schimb parerea despre el, dar daca te uiti bine pe forum , toate pacientele lui au aceeasi parere , eu , una , am incredere deplina in el . Mai incearca ! Mult succes!