PDA

View Full Version : CEAIUL DE NAPRASNIC

Lauriana
10-11-2006, 11:48 AM
Salutare calda, fetelor sau mamicilor. :roll: As dori sa-mi spuneti daca ati incercat tratamentul cu ceai da naprasnic pt. infertilitate.Am citit undeva pe forum ca ar da rezultate foarte bune.Chiar am citit intr-o revista recent, acelasi lucru, cum ca s-ar numi''MISIUNEA BARZA", atat de eficient si bun este.Intrebarea mea este, daca a incercat cineva si daca a avut rezultate?Cat timp se consuma, are efecte adverse....si daca e veridic ce se spune despre acest leac. :lol: Va multumesc si va pup.BAFTA.

pinpin
10-12-2006, 11:31 AM
Eu beau de vre-un an ceai de naprasnic (in combinatie cu tinctura de mugur de zmeur si ceai de cretisoara). Dar in afara de faptul ca nu mai am acele dureri infernale la cm, copilul se lasa asteptat in continuare.
Oricum toate tratamentele naturiste sunt doar adjuvante si de durata.

bam
11-07-2006, 09:00 PM
Fetelor ce ati mai facut? S-a lipit ceva? E bun de ceva ceaiul de naprasnic?

Lauriana
11-09-2006, 04:38 PM
Salutare...vreau sa va spun ca a trecut doar 1 luna de cand beau ceaiul, insa n-am fost foarte silitoare, deoarece fiind la serviciu in medie pana pe la 3-4, cand ajung acasa nu mai pot bea decat max. 1 cana.N-am cum, sa beau foarte mult, intrucat se face repede seara si stand in casa fara prea mare efort nu mi se face nici sete iar stomacul nu poate inghiti fara pofta......In fine, la mine efectul a fost pana acum doar unul de curatire ...se pare a toxinelor sau infectiilor pe care le putem avea fara sa stim la nivelul ap. genital.Cert este ca a functionat asemeni unui medicament, sau vit. E atat de recomandata de medici.DECI NU EZITATI SA-L FOLOSITI.E FOARTE SANATOS.cAM ATAT.....BEBE NU APARE.

inna28
01-12-2007, 10:17 PM
Eu ma pregatesc pt un FIV si am inceput odata cu stimularea sa iau capsule de naprasnic,sunt mai concentrate decat ceaiul si le poti lua oricand

inna28
01-12-2007, 10:19 PM
Eu ma pregatesc pt un FIV si odata cu stimulare am inceput sa iau capsule de naprasnic sunt mai concentrate decat ceaiul si au avantajul ca le poti lua in orice situatie.