View Full Version : tratament sterilitate
buneas
09-07-2006, 12:08 PM
numele meu este Simona, iar in luna iunie 2006 am fost la cabinetul MED+TRAND din Bucuresti, la d-na dr.Trandafir Florica. As dori sa aflu ma multe despre aceasta dr. Am urmat tratamentul pana in luna august 2006, dar nu am avut rezultate deosebite. de ce am renuntat? din cauza pretului practicat. La prima consultatie 8 mil., apoi in fiecare saptamana ba 5, ba 6 mil lei. nu stiu cum calcula d-na dr. suma datorata, ca procedura era aceeasi mereu, doar suma diferea de la o saptamana la alta (fara chitanta, sau bon). As vrea sa intreb daca stiti cazuri care au avut succes la dr.Trandafir.
Va multumesc.
catnec
09-07-2006, 10:49 PM
Renunta cit de repede poti la aceasta "doctora".In anul 2000, in urma unui articol citit intr-o revista am mers si eu la ea. Rezulatul a fost insa f. multi bani si timp pierdut. Mi-a spus ca mi-a facut histerosalpingografie{pina atunci nu mai facusem aceasta investigatie asa ca am crezut-o pe cuvint}, apoi am platit fel si fel de analize al caror rezultat nu l-am vazut vreodata; imi facea un fel de injectii in uter, spunea ea cu antibiotic, apoi cu un aparat , pe burta, imi facea ultrasunete..Ce mai, am fost naiva. Acum nu-mi vine sa cred ca m-am lasat aproape un an prostita, mergeam si-mi facea acele injectii de 2-3 ori pe saptamana.La inceput mi-a spus ca nu se poate face decit cu o pauza intre ele ac. injectii, iar intr-o vineri pt. ca urma sa plec din oras, a avut nesimtirea sa-mi faca dimineata si seara aeste injectii. Urmarea a fost ca am facut o pelviperitonita, ce mi-a afectat trompele.Am urmat un tratament cu antibiotic dat de un medic din sp. universitar, pentru a scapa de dureri. Cand i-am cerut rezultatul analizelor platite de mine,mi-a scris pe o reteta un diagnostic si cateva rezultate; asta in fata mea. Pentru ca i-am facut scandal si i-am cerut sa-mi justifice bani platiti, fara chitante, a spus sa vorbesc mai incet ca mai are si alte paciente care deocamdata sunt multumite. Te rog sa ma scuzi daca te-am dezamagit, nu asta am vrut , insa am zis ca de cite ori voi avea ocazia voi spune adevarul despre aceasta femeie.
buneas
09-08-2006, 11:32 AM
Acelasi lucru l-am patit si eu. Injectii in uter, ultrasunete si un aparat cu laser(!!!) pt.5 minute. pret 5-6 mil lei. Mai primeam si niste pastile in pret (10buc), pastile care nu stiam cum se numesc deoarece mi le punea intr-o punguta de hartie. Apropo de injectii, la fel am patit si eu, intr-o zi mi-a facut 2 serii de injectii. Prima data mi-a spus ca trebuie cel putin 1 ora pauza intre injectii, dar dupa aceea le-am facut dupa 10 minute. Imi pare nespus de rau sa aflu totodata ca exista astfel de persoane care profita de dorinta unor familii de a avea un copil, si ar trebui sa ne mobilizam, daca au mai fost cazuri de femei inselate de aceasta doctora, si sa luam atitudine, sa nu mai profite de timpul si cel mai important de banii nostri( care sa nu ne ferim, noi ii castigam muncind din greu). Eu cel putin, castig 6 mil pe luna, atat cat dadeam la o singura sedinta, si ca sa merg de 4 ori pe saptamana, m-am imprumutat pe la rude. Banitotusi nu contau, atata timp cat ar fi existat rezultatul dorit. Ce mai pot sa spun? bine ca am renuntat la timp. Aviz amatoarelor. totusi stie cineva unde lucreaza aceasta doctora? La ce spital? Daca cauti pe internet dupa numele ei, nu apardeloc rezultate, s-a laudat ca a adus pe lume mai mult de 1000 copii, si ar fi trebuit sa existe cel putin o persoana care sa o recomande pe toate site-urile despre copii, infertilitate, sterilitate, etc. Si in reviste, apare la paginile de reclame. Eu cred ca scrie singura cazurile pe care le da ca rezolvate de ea. Se lauda ca vorbeste cu omul, ii raspunde la toate intrebarile, dar nu este deloc asa. Eu cel putin nu stiu daca cu tot cu injectii si plata stateam mai mult de 10 min. , imi spunea ca nu are timp de discutii ca are o gramada de paciente care asteapta((!!!))si ca stie ea ce face. trata menul ar fi trebuit sa il tin 1 an , va dati seama ce de bani ar fi castigat doar de la mine. Eu in 2 luni am cheltuit 50 mil lei, cu tot cu drum pentru ca sunt din Slobozia, Ialomita. Si totusi erau paciente din multe orase. As dori daca mai intra cineva pe acest forum si care ne poate da si alte informatii, sa i-a legatura cu mine la adresa de mail lucica_simona@yahoo.com. VA MULTUMESC.
iuliana
09-09-2006, 01:10 PM
Buneas , fereste-te de personajele care fac din infertilitate o afacere foarte profitabila ! Un asemenea "medic", in Occident , era de mult acuzat de malpraxis in si spala budele cu sarg in puscaria comunala !
Mare atentie !
Crede-ma ca tot pe banii astia te duceai in strainatate si erai deja gravida de zece ori .
pinpin
10-12-2006, 11:44 AM
Eu m-am ingrozit cand am citit ce ati scris despre aceasta doamna doctor. Sa fi fost in aceasta situatie, strangeam probe, mai strangeam cateva fete tratate de ea si nemultumite si o dadeam in judecata. Sau macar ii facea n reclamatii la colegiul medicilor si chemam presa. Nu este normal ce spuneti si acea doctorita isi va vedea de sarlataniile ei la nesfarsit daca nu luati atitudine. Imi pare tare rau si pentru voi si pentru cele care in mod sigur vor mai trece prin asta :(
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.