View Full Version : fiv
catnec
08-31-2006, 08:47 PM
va rog, a facut careva dintre voi FIV la dr. Tutunaru?
johnnyjjudeanu
09-01-2006, 07:38 AM
Dr T nu face Fiv sau inseminari deocamdata,dar te trimite in alta parte.Poti sa mergi pe mana lui ca stie ce face si ce spune.Bafta!
catnec
09-01-2006, 10:16 PM
Multumesc frumos pentru raspuns. Cand ai fost ultima data la dr. T.? Eu am fost pe 15 august si mi-a spus ca singura mea sansa este o FIv, pe care o poate face dumnealui.
johnnyjjudeanu
09-05-2006, 03:53 PM
Eu sunt pacienta dumnealui de un an,m-a operat dansul in mai iar acum urmez un tratament recomandat de dinsul pt a ramane insarcinata.Ultima data ne-am vazut in iunie si nu facea pe atunci Fiv,chiar ma bucur daca s-a apucat de Fiv pt ca ma intereseaza si pe mine in caz ca nu da rezultate tratamentul.Tu de ce nu poti ramane?Parerea mea e sa ai incredere in dumnealui ca stie ce face.Bafta,iti doresc!
catnec
09-05-2006, 07:45 PM
Multumesc pentru incurajare. Am fost o singura data la dr.T. , in august. Am o prolactina mare;anul trecut in urma unui tratament aplicat de dr. Filipescu, tot de la Elias, am ramas insarcinata, dar a fost o sarcina extrauterina, motiv pt. care am fost operata de urgenta si mi-a fost scoasa trompa stinga. In ianuarie am facut o laparo. la sp. Municipal si datorita unor compicatii aparute in timpul operatiei mi-au mai taiat un pic si din ovar, apoi si din trompa ramasa...si uite asa. Incerc sa fac haz de necaz, dar la momentul respectiv eram disperata.Intimplator , am intrat pe net si am gasit acest site. Dar tu ce fel de operatie ai facut?
johnnyjjudeanu
09-05-2006, 08:37 PM
Am facut o laparoscopie exploratorie pt ca in urma monitorizarilor facute cu dr T nu am ramas insarcinata.Mi-a gasit trompa stanga infundata,aderente pelvine si o endometrioza pe ovarul drept,deci cam multe.Dr T m-a operat si mi-a dat sanse sa raman dar nu foarte mari.Oricum sunt hotarata sa fac Fiv daca nu se intampla nimic dupa Diphereline.Dr nu facea Fiv acum cateva luni dar daca zici ca face acum e foarte bine.Eu trebuie sa iau legatura cu el cand termin tratamentul.Te rog sa ma tii la curent in legatura cu fertilizarea daca te hotarasti sa o faci si sa fii optimista!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.