View Full Version : laparoscopie la Elias
Helga
08-30-2006, 10:52 AM
Buna!
Sunt cam noua pe aici, am endometrioza bilaterala de ovar si trebue sa fac laparo...as vrea sa va intreb daca si-a facut cineva laparoscopie la spitalul Elias cu Dr. Tutunaru...ma intereseaza (cam) cat trebuie sa platesc anestezistul.
Va multumesc mult!
johnnyjjudeanu
08-30-2006, 11:47 AM
Buna!Eu am facut laparo in mai la Dr.Tutunaru.Stai fara griji ca totul va fi OK,iar ptr anestezist eu am dat 1.5mil.Poate ti se pare mult dar avand in vedere ca dr nu primeste nimic eu am zis ca nu e mult si cred ca bine am facut pt ca am fost f bine tratata de anestezist.Eu am fost constienta tot timpul inteventiei,nu mi-a fost rau dupa si in 3 ore eram deja in salon.Si inca ceva sa nu uiti sa-i dai si la mana a doua ceva.Iti doresc succes si sper ca ti-am fost de folos.
Si eu trebuie sa fac laparascopie la dr.Tutunaru ca am un chist ovarian hematic(posibil endometriotic) de 6 cm:(.S-a mai operat cineva de chist ovarian asa mare?
Si eu trebuie sa ma operez(laparascopie) de chist ovarian de 6 cm (hematic sau endometriotic) :cry: .S-a mai operat cineva de asa un chist mare?M-am gindit sa ma operez in septembrie.
eu am platit anestezistului 1 mil, este singurul care a primit bani
Helga
08-30-2006, 05:30 PM
Buna!Eu am facut laparo in mai la Dr.Tutunaru.Stai fara griji ca totul va fi OK,iar ptr anestezist eu am dat 1.5mil.Poate ti se pare mult dar avand in vedere ca dr nu primeste nimic eu am zis ca nu e mult si cred ca bine am facut pt ca am fost f bine tratata de anestezist.Eu am fost constienta tot timpul inteventiei,nu mi-a fost rau dupa si in 3 ore eram deja in salon.Si inca ceva sa nu uiti sa-i dai si la mana a doua ceva.Iti doresc succes si sper ca ti-am fost de folos.
Multumesc mult! :) Stiu ca Dr.T nu primeste nimic, mi-a si zis...eu cred ca ma voi opera in octombrie, pentru ca acum e cam aglomerat. Insa mie mi-a zis ca anestezia va fi totala si ca a doua zi voi fi pe picioare...asa e?
Oricum, am incredere ca totul va iesi bine:)
Mersi inca o data!
Helga
08-30-2006, 05:30 PM
Multumesc mult! :) Stiu ca Dr.T nu primeste nimic, mi-a si zis...eu cred ca ma voi opera in octombrie, pentru ca acum e cam aglomerat. Insa mie mi-a zis ca anestezia va fi totala si ca a doua zi voi fi pe picioare...asa e?
Mersi inca o data!
Helga
08-30-2006, 05:31 PM
Mersi inca o data!
Helga..dr.te-a programat in octombrie sau asa ai vrut tu?Eu a vrea sa ma operez la sf. lui septembrie ..dar nu reusesc sa vorbesc cu doctorul T.Ii plecat cumva din tara?
Helga
08-31-2006, 07:29 PM
Helga..dr.te-a programat in octombrie sau asa ai vrut tu?Eu a vrea sa ma operez la sf. lui septembrie ..dar nu reusesc sa vorbesc cu doctorul T.Ii plecat cumva din tara?
Anke...
Eu am fost la consultatie pe 29 august, cand m-a diagnosticat si mi-a spus ca il pot suna in prima zi a urmatorului CM sa ma programeze (textual - "cand te hotarasti, ma suni")...inca nu am o data fixa, avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti...
Sper sa reusesti sa te programezi si iti doresc o operatie reusita! Sa-mi spui cum a fost:)
Tinem legatura:)
Helga
briana_d
12-04-2006, 02:12 PM
Pentru ca am vazut ca nu s-a mai scris de ceva vreme nimic legat de asta, si pentru ca asa cum eu am o gramada de intrebari...sau am avut , legate de laparo....iata ce noutati am
Eu sunt internata acum pentru laparo, maine la 6.30 am e operatia
Sa va zic ce si cum...
Eram programata de 5 dec, il sun pe Doc acum cateva zile si imi zice ca azi dimineata sa fiu la el...cat de dimineatza...pe la 8
Ajung acolo cu camasa de noapte( cica de asta trebuie) halat papuci si o imensa teama....de ace , de spital etc...
Internarea .....facuta de asistenta pe....apoi fuga la calculator sa ma ia in evidentza cea mai lenesa operatoare din lume,...am stat o ora sa imi faca fisa de internare....pentru ca asa e in tenis, au venit unii cu altii...si au avut prioritate ....ca deh...aveau pile...pana la urma am ajuns cu fisa in mana....sa nu uitati, aveti nevoie de bolentinul de identitate si de adeverintza de salariat in care sa apara ca se plateste CAS si casa unde sunteti asigurate...
Fuga la garderoba....schimbat, urcat la 2....Tutunaru e in partea unde scrie Maternitate, eu am ajuns initial in alta parte, si m-au trimis asistentele....acolo era una care mie personal nu mi-a placut ca femeie...dar in fine...
Am ajuns la medic, cu fisa in mana, si cu genunchii tremurand....
( mi-e frica de sonda pt urinat....mi-am zis in gand, dar mi-e frica de tot ce tine de spital...am amintiri neplacute din copilarie)
Am vb cu Bogdan, mana lui dreapta, cel cu care maine ma va opera, m-a intrebat cand am avut ultimul ciclul, daca sunt bolnava de ceva....daca sunt alergica....
Apoi m-a lasat sa imi ia sange si pt ca sunt din bucuresti m-a trimis acasa, cica maine la 6.30 pe baricade...sa nu intarzii
La sange ....o tipa tanara si frumusica cu mana usoara....sange luat cam 5-6 eprubete...colorate diferit....tipa are mana usoara nici nu se mai vede de unde mi-a luat sangele
Medicul Bogdan si nu stiu cum mi-a aratat si tipa care ma va anestezia....si asta mi-a dat asa un sentiment de sigurantza la prima vedere....
Tutunaru, pt prima data l-am vazut pontos si plin de glume,i-am zis ca mi-e frica si a inceput sa glumeasca .....m-a cucerit, deci va fi bine...mi-am zis...
Acum legat de bani, am intrebat si eu pe acolo in spital
Cica nu e tarif fix, ce e fix e ca Doc nu primeste....ca un cadou acolo uneori mai primeste...dar ce sa ii iau cadou?parfum?e greu...icoana?cred ca are sute....
Asa ca prefer sa ii scriu o scrisoare de multumire dupa asta...
Bogdan si cu Anestezista, cica sunt super profesionisti si nu cer bani inainte ca la curve...si ca nu se poarta altfel....daca dai sau nu....unele fete au dat 150 roni, altele 100, depinde acum de fiecare, sunt si care au dat 100 de euro, dar zic eu ca se laudau.... :D
Eu am incredere ca va fi bine, ca nu voi avea probleme dupa...
Maine la 6.30 va fi eveimentul, si o sa intru apoi sa va spun ce si cum...poimaine, ca ma externeaza deja...
Spitalul arata super uman, conditiile la suprafatza, ce am vazut eu, sunt peste multe spitale....baia curata, asa ca....daca aveti temeri de orice fel...va stau la dispozitie cu una bucata imensa de incurajare.....
valentina
12-05-2006, 01:40 PM
Briana, bafta multa maine, la operatie si sa dea DD sa fie totul bine, ca maine seara sa ne scrii despre ce e vorba in propozitie.
Eu am facut laparo acum fix 1 an la Giulesti si voi face din nou la Tutu prin febr., cred. Asa ca astept si restul informatiilor de la tine si, ca mine sunt cred si alte fete.
Te pup, sanatate multa bafta.
Valentina
briana_d
12-10-2006, 07:39 PM
Vesti noi...
Am ajuns marti la 6 la Elias, desi mi-a zis Bogdan sa vin la 6.30, va dati seama ca eram lesinata de emotii....sotul meu avea pulsul 200 cred, ma mir si eu cum ma mai suporta ....
A venit Bogdan pe la 7 si m-a invitat politicos la sala de la etajul 1, l-am trimis pe Barbat acasa cu mentiunea ca il sun cum imi revin, stiam ca daca ramane in spital va fuma trei tone de tigari...
Lui Bogdan i-am dat 50 de euro, nu am avut timp sa trec pe la o casa de schimb si am zis ca e mai usor de bagat in buzunar o singura hartie, nu am eu probleme cu datul banilor la doctor, i-am zis ca mi-e frica de fac pe mine, ca ma tem de anestezie, pentru ca eram pe punctul de a muri la 14 ani de o dozare nasoala la operatia de apendicita...mi-a zis sa vb cu anestezista, care fie vorba intre noi e o super femeie, si frumoasa, si cu o voce calda...
Am ajuns in sala, acolo m-a trimis o muiere, asistenta, cam intre doua varste, mie mi s-a parut la prima vedere super acra, dar cred ca din cauza pulsului pe care il simteam in urechi....
M-a condus intr-o camaruta si mi-a zis sa ma dezbrac la piele si sa iau un halat alb , de carpa, invers, adica cu fata in spate....
Nu sunt pudica, luat halat, dus in sala de operatie...
Faianta albastru deschis, muzica , nu stiu ce canta, dar stiu ca suna bine
Sus pe masa, luat halat, pus pe mine pe post de patura sa nu ma ia frigul
O fire mai traznita, incep sa fac glume cu asistentele...incercam sa ma relaxez
Vine una bucata asistenta, si cand zic bucata, fetelor, era frumoasa foc, si imi pune pe piept senzorii de puls si ce o mai fi pus, imi pune branula...etc
Vine anestezista....ma intreaba cate kile am, eu zic sa va cantariti inainte de a venit la spital, si vorbim si nu mai stiu decat ca ma intreba cum ma cheama....si cam atat
M-am trezist cu vocea ei rastindu-se la mine, sa nu dorm, sa respir , eu incercam sa ii zic ca nu pot respira ca imi vine sa tusesc si nu pot, eram intubata si dupa ce mi-a scos tubul am tusit sec si apoi am simtit ca m-au luat de pe masa si pus pe targa
Apoi nu mai stiu decat ca m-am trezit in reanimare
Singura mea grija era daca mi-au pus sonda de urinat ca de asta imi era mie groaza, m-am pipait, nu atarna din mine nici un furtun, in schimb trei bandaje pe burta si stare ca dupa o betie ....
O chem pe asistenta si ii cer apa, dragutza tipa, adus apa si pai....
La capul patului in noptiera papucii si halatul si camasa de noapte( recomand camasa de noapte pt ca nu veti suporta pantalonul dupa operatie.....una din gauri e in buric....
O rog sa imi dea halatul ca aveam in el telefonul mobil si o sun pe mama si apoi pe barbat
Era ora 10 , deci mi-am revenit bine
Pe la 12 am cerut sa ma duca in salon, pentru ca imi revenisem complet si faceam pe mine, ca aveam deja a doua punga de perfuzii
A venit brancardierul( aici va sfatuiesc sa va luati la voi niste bani , ca asta s-a uitat ciudat la mine ca nu i-am dat nimic, dar nici nu l-am lasat sa ma care el pe targa, m-am mutat incet din pat pe targa si apoi inapoi in salon
Apropo de conditii de spitalizare....totul e super ok, curat, nou, se vede ca e spitalul smecherilor,
Partea faina e ca se poate intra relativ usor la paciente, fara sa se ia paza dupa soti
Eu la camera am avut si balcon, era bine, ca mai iesea barbatu la tigara
Medicului anestezist i-am dat dupa ce m-am trezit 50 de euro, i-a dat sotul meu, ca eu eram in pat
Am reusit sa ma dau jos, cu greu si cu mici dureri, sa ma duc la baie, si am facut prima data pipi din picioare, ca nu ma puteam apleca....
dar a doua zi...am plecat acasa ....
Acum vestile sunt proaste, ca am uterul lipit de rect, printr-o endometrioza severa, atat de lipit ca nu au putut medicii sa il dezlipeasca in timpul operatiei, si TUTUNARU a zis ca sanse sa fiu mama nu sunt decat cu VIF, dar ca procentajul de reusita scade cu 35% daca nu reusesc sa imi dezlipeasca uterul
Miercuri merg la medic sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe cu el
Alt sfat, stati in pat cat mai mult timp, ca eu am stat ieri cam 5 ore in picioare ca a fost pomana bunicii sotului meu si seara mi-a fost tare tare rau, s-a umflat burta si am avut dureri
In rest, desi am plans destul de mult zilele astea, sunt optimista ca voi fi mama, cu VIF sau prin infiere, mama tot voi fi.
Dragele mele aspirante la statului de mamica, mergeti la laparo cat mai repede, ca e important sa stiti cum stati, eu am bagat in mine hormoni 2 ani si ceva, ca medicul cu care am inceput asa a considerat, sa va spun ca am ajuns de a 60 la 98?acum am 84,5 dupa mult chin cu diete de slabit?
E important sa stiti cum stati de la inceput, sa nu va distrugeti organismul cu tot felul de medicamente...
valentina
12-11-2006, 11:41 AM
Briana, sanatate multa iti doresc, sper sa te refaci f. bine si f. repede.Imi pare rau pt. vestile proaste, dar tu pari o fata f. optimista si vei trece peste toate.Asa cum ti-am zis, si pe mine ma asteapta asta prin feb., cred, si de aceea ma intereseaza toate amanuntele.Sanatate
briana_d
12-13-2006, 03:21 PM
Azi am mers la medic sa scot firele....paradoxal era liber....si asta pentru ca cineva programata la laparo nu s-a prezentat , fara sa il anunte macar...ciudat....nu am sa inteles lipsa asta de politetze, mai ales ca sunt unele femei care asteapta luni de zile sa fie o zi libera, pt ca medicul nu face decat o laparo pe zi cand e sala libera, de asta le face pe toate la 6.30 dimineata
Nu am simti nimic cand mi-a scos firele, dar a ras de mine ca am pastrat bandajele pana azi, ba m-am si chinuit sa le schimb sa fie frumos si curat...ca cica dupa doua zile puteam sa le dau jos...dar nu mi-a zis nimeni nimic
Vestile de azi, pentru ca a fost mai liber si am putut sta de vorba mai mult, sunt imbucuratoare pt mine
1. VIF nu mai este asa de scump cum credeam eu- e o suma totusi - il face si doctorul, costa 1500 de euro plus medicatia cam 600 de euro
dar....
si aici vine faza super tare pentru mine
Mai e o modalitate, nu am retinut prescurtarea , mult mai iefina si consta in injectarea direct in trompa a ovulului prelevat si "aruncat" in sperma, si solutia "fatala:)" e injectata cu ceva minuscul...nu va descriu acum operatia ca nu stiu prea bine.
Pentru ca i-am zis ca ma tem de durere fizica a zis ca o face sub anestezie
Sansa de reusita este de 50% fata de 25-30% maxim la VIF
Astept primul ciclu si apoi , in functie de dureri o sa stabileasca urmatorii pasi
Faza e ca am incredere mai mare pe zi ce trece
Acum pot face un pariu ca voi fi mama ...si asta imi da o stare de bine ...
Daca mai aveti nevoie de detalii sa stiti ca eu va stau la dispozitie
mariana
12-13-2006, 03:56 PM
briana : am citit tot ce ai scris tu pana acum si sa stii ca eram tare curioasa sa vad cum decurge si operatia si recuperarea ...ma bucur din suflet ca esti bine si mai ales ca esti optimista acum....sa dea Doamne Doamne sa ne vedem la burtici mici si mijlocii cat mai curand :) ....tinem pumnii si sa ne tii la curent...
mariana 27+
briana_d
12-14-2006, 12:01 PM
Aseara dupa ce mi-am scos firele am vazut ca in buric supureaza ceva, recunosc ca m-am speriat, dar azi am sunat la medic si mi-a zis sa imi iau BETADINE-12 ron, un unguent, ca e normal sa supureze ca buricul este mai sensibil, baiat bun, sensibil, buricul asta al meu....
Ce nu imi place e ca una din taieturi( stanga) nu s-a cicatrizat cum trebuie, pielea nu este lipita ca in partea dreapta si cand stau jos pe scaun se departeaza, mi-am luat crema de galbenele si sper sa se cicatrizeze frumos si repede.
Ziceam de buric ca e sensibil, dar e cam obraznica, ca ma doare , nu am cum sa stau in pat acasa ca mai trebuie sa si muncesc, mai ales ca vreau sa fac si vitro si ce o mai zice el....intru in UE pregatita emotional de o lupta stiu ca grea si sper ca fara mare durata....nu de alta dar am vazut un patutz de bebel...demential.... :P
PS Nu va suparati pe mine, eu sunt mai zapacita de fel si de aici uneori si tonul meu....
briana_d
12-15-2006, 04:58 PM
Da Anastasia, Tutunaru mai nou s-a specializat si in VIF, lucreaza impreuna cu inca 2 medici,
Mersi de incurajari, ce nume frumoase...si Anastasia si Alessia....
Pe fetita mea cand va veni o va chema THEA...primul nume( in greaca veche se traduce darul lui Dumnezeu....si chiar va fi asta.....un dar , o minune....)
valentina
12-15-2006, 06:48 PM
Briana, ma bucur ca esti bine.Inca odata multumim pt. informatii, ai un mod foarte frumos si vesel de a povesti.
Metoda de care zici tu ca ai uitat prescurtare se numeste GIFt, adica introducerea in trompa a gametilor, ovulyul si spermatozoidul.si eu stiu ca va incepe sa faca, deja de FIV se ocupa, stiu fete care au inceput pregatirea dosarelor.
Ma bucur ca ai incredere in dr.T, e un lucru f. important.
Fetelor, va pup pe toate si va doresc sa vi se indeplineasca tot ce visati
MarinaI
12-19-2006, 05:42 PM
Da Anastasia, Tutunaru mai nou s-a specializat si in VIF, lucreaza impreuna cu inca 2 medici,
Mersi de incurajari, ce nume frumoase...si Anastasia si Alessia....
Pe fetita mea cand va veni o va chema THEA...primul nume( in greaca veche se traduce darul lui Dumnezeu....si chiar va fi asta.....un dar , o minune....)
Briana, esti o SUPER FATA!
Si eu am trecut prin multe, si tratamente si operata, am avut perioade de speranta, de depresie, acum incerc sa-mi revin si sa nu ma mai necajesc, specific ca incerc in jur de 10 ani sa raman gravida, dar tu esti ca un ingeras care iti da o speranta chiar acum inainte de sarbatori. Incerc si eu din 2007 sa ma programez la dr. T. Am tot citit astazi numai lucruri bune despre el. Vreau sa stiu cat este o consultatie si daca este rabdator cu tine, adica vreu sa-i arat tot dosarul meu cu analize:(
Oricum esti o scumpa si sper sa ni se implineasca dorintele noastre de a avea un puisor langa noi
culea.raluca
12-22-2006, 11:58 AM
Craciun fericit, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Sa va aduca mosu` cat mai curand bebelusi sanatosi si bucalati tuturor celor care si-i doresc!
briana_d
02-06-2007, 12:41 AM
[quote="MarinaI
Briana, esti o SUPER FATA!
Si eu am trecut prin multe, si tratamente si operata, am avut perioade de speranta, de depresie, acum incerc sa-mi revin si sa nu ma mai necajesc, specific ca incerc in jur de 10 ani sa raman gravida, dar tu esti ca un ingeras care iti da o speranta chiar acum inainte de sarbatori. Incerc si eu din 2007 sa ma programez la dr. T. Am tot citit astazi numai lucruri bune despre el. Vreau sa stiu cat este o consultatie si daca este rabdator cu tine, adica vreu sa-i arat tot dosarul meu cu analize:(
Oricum esti o scumpa si sper sa ni se implineasca dorintele noastre de a avea un puisor langa noi[/quote]
Mersi frumos de incurajari si de aprecieri.Ma gandeam sa raspund la intrebarea ta legata de pret si de rabdare
Pretul e pe undeva la 500.000 fara ecografie, iar de rabdare...aici T sta cam prost....din cauza ca la usa lui e mereu coada....asistenta programeaza dupa ureche si s-a nimerit sa fim gramate la ora 18 nu mai putin de 11 femei...deci gandeste-te ca vanzad ca e atata lume afara ti-e si rusine sa nu devii si tu mai grabita....
T nu te da afara din cabinet, dar mie una nu mi-a luat in considerare nici o investigatie facuta inainte...mi-a zis sa le las acasa, ca incepem de la 0....asa ca....le-am lasat.
Daca vrei sa il intrebi ceva eu te sfatuiesc sa iti notezi acasa si sa pui intrebarile ca la scoala1...2...3...
De raspuns iti va raspunde....
monivo68
02-06-2007, 12:25 PM
Buna fetelor
sunt noua pe acest forum
si eu sunt una dintre cele care trebuie sa faca laparo la elias la dr tutunaru.
acum merg la monitorizari, azi sunt ziua a 14-a si trebuie sa merg si joi.
la echo a descoperit uhn chist pe ovarul stg si se pare ca-i endometriozic. chistul este f mare, are 40/60 si apasa pe foliculul care azi avea 28 si nu-l lasa sa-si faca datoria
a mai fost careva dintre voi operate de chist endometriozic?
cum a fost?
ce ati facut dupa aia?
va multumesc si urez la toate sanatate si sa ne intalnim pe forumul de mamici[/i][/b]
Vesti noi...
Am ajuns marti la 6 la Elias, desi mi-a zis Bogdan sa vin la 6.30, va dati seama ca eram lesinata de emotii....sotul meu avea pulsul 200 cred, ma mir si eu cum ma mai suporta ....
A venit Bogdan pe la 7 si m-a invitat politicos la sala de la etajul 1, l-am trimis pe Barbat acasa cu mentiunea ca il sun cum imi revin, stiam ca daca ramane in spital va fuma trei tone de tigari...
Lui Bogdan i-am dat 50 de euro, nu am avut timp sa trec pe la o casa de schimb si am zis ca e mai usor de bagat in buzunar o singura hartie, nu am eu probleme cu datul banilor la doctor, i-am zis ca mi-e frica de fac pe mine, ca ma tem de anestezie, pentru ca eram pe punctul de a muri la 14 ani de o dozare nasoala la operatia de apendicita...mi-a zis sa vb cu anestezista, care fie vorba intre noi e o super femeie, si frumoasa, si cu o voce calda...
Am ajuns in sala, acolo m-a trimis o muiere, asistenta, cam intre doua varste, mie mi s-a parut la prima vedere super acra, dar cred ca din cauza pulsului pe care il simteam in urechi....
M-a condus intr-o camaruta si mi-a zis sa ma dezbrac la piele si sa iau un halat alb , de carpa, invers, adica cu fata in spate....
Nu sunt pudica, luat halat, dus in sala de operatie...
Faianta albastru deschis, muzica , nu stiu ce canta, dar stiu ca suna bine
Sus pe masa, luat halat, pus pe mine pe post de patura sa nu ma ia frigul
O fire mai traznita, incep sa fac glume cu asistentele...incercam sa ma relaxez
Vine una bucata asistenta, si cand zic bucata, fetelor, era frumoasa foc, si imi pune pe piept senzorii de puls si ce o mai fi pus, imi pune branula...etc
Vine anestezista....ma intreaba cate kile am, eu zic sa va cantariti inainte de a venit la spital, si vorbim si nu mai stiu decat ca ma intreba cum ma cheama....si cam atat
M-am trezist cu vocea ei rastindu-se la mine, sa nu dorm, sa respir , eu incercam sa ii zic ca nu pot respira ca imi vine sa tusesc si nu pot, eram intubata si dupa ce mi-a scos tubul am tusit sec si apoi am simtit ca m-au luat de pe masa si pus pe targa
Apoi nu mai stiu decat ca m-am trezit in reanimare
Singura mea grija era daca mi-au pus sonda de urinat ca de asta imi era mie groaza, m-am pipait, nu atarna din mine nici un furtun, in schimb trei bandaje pe burta si stare ca dupa o betie ....
O chem pe asistenta si ii cer apa, dragutza tipa, adus apa si pai....
La capul patului in noptiera papucii si halatul si camasa de noapte( recomand camasa de noapte pt ca nu veti suporta pantalonul dupa operatie.....una din gauri e in buric....
O rog sa imi dea halatul ca aveam in el telefonul mobil si o sun pe mama si apoi pe barbat
Era ora 10 , deci mi-am revenit bine
Pe la 12 am cerut sa ma duca in salon, pentru ca imi revenisem complet si faceam pe mine, ca aveam deja a doua punga de perfuzii
A venit brancardierul( aici va sfatuiesc sa va luati la voi niste bani , ca asta s-a uitat ciudat la mine ca nu i-am dat nimic, dar nici nu l-am lasat sa ma care el pe targa, m-am mutat incet din pat pe targa si apoi inapoi in salon
Apropo de conditii de spitalizare....totul e super ok, curat, nou, se vede ca e spitalul smecherilor,
Partea faina e ca se poate intra relativ usor la paciente, fara sa se ia paza dupa soti
Eu la camera am avut si balcon, era bine, ca mai iesea barbatu la tigara
Medicului anestezist i-am dat dupa ce m-am trezit 50 de euro, i-a dat sotul meu, ca eu eram in pat
Am reusit sa ma dau jos, cu greu si cu mici dureri, sa ma duc la baie, si am facut prima data pipi din picioare, ca nu ma puteam apleca....
dar a doua zi...am plecat acasa ....
Acum vestile sunt proaste, ca am uterul lipit de rect, printr-o endometrioza severa, atat de lipit ca nu au putut medicii sa il dezlipeasca in timpul operatiei, si TUTUNARU a zis ca sanse sa fiu mama nu sunt decat cu VIF, dar ca procentajul de reusita scade cu 35% daca nu reusesc sa imi dezlipeasca uterul
Miercuri merg la medic sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe cu el
Alt sfat, stati in pat cat mai mult timp, ca eu am stat ieri cam 5 ore in picioare ca a fost pomana bunicii sotului meu si seara mi-a fost tare tare rau, s-a umflat burta si am avut dureri
In rest, desi am plans destul de mult zilele astea, sunt optimista ca voi fi mama, cu VIF sau prin infiere, mama tot voi fi.
Dragele mele aspirante la statului de mamica, mergeti la laparo cat mai repede, ca e important sa stiti cum stati, eu am bagat in mine hormoni 2 ani si ceva, ca medicul cu care am inceput asa a considerat, sa va spun ca am ajuns de a 60 la 98?acum am 84,5 dupa mult chin cu diete de slabit?
E important sa stiti cum stati de la inceput, sa nu va distrugeti organismul cu tot felul de medicamente...
Daaaaaaaa.
Briana_d ai povestit exact cum a fost, cu lux de amanunte. Si eu am facut o laparo, pentru endimetrioza (am avut un chist de 11 cm) acum in ianuarie si am urmat exact aceisi pasi pe care i-ai scris tu aici. Acum trebuie sa urmez tratamentul cu Diphereline. La anul sper sa fac si bebe.
Bafta la toata lumea
Buna fetelor
sunt noua pe acest forum
la echo a descoperit uhn chist pe ovarul stg si se pare ca-i endometriozic. chistul este f mare, are 40/60 si apasa pe foliculul care azi avea 28 si nu-l lasa sa-si faca datoria
cum a fost?
ce ati facut dupa aia?
va multumesc si urez la toate sanatate si sa ne intalnim pe forumul de mamici[/i][/b]
Monivo68 eu, abia, m-am operat de chist endometriozic ovarian - laparo. L-am avut pe ovarul stang si a fost cam de 11 cm. Pasii sunt cei care i-a scris briana_d. Operatia nu e foarte grea, dar dupa m-a cam durut muschiul diafragma si clavicula. Acum incep tratamentul cu diphereline.
Daca mai ai si alte intrebari...
Sa ai bafta!
Buna fetelor
sunt noua pe acest forum
cum a fost?
ce ati facut dupa aia?
Monivo68 eu, abia, m-am operat de chist endometriozic ovarian - laparo. L-am avut pe ovarul stang si a fost cam de 11 cm. Pasii sunt cei care i-a scris briana_d. Operatia nu e foarte grea, dar dupa m-a cam durut muschiul diafragma si clavicula. Acum incep tratamentul cu diphereline.
Daca mai ai si alte intrebari...
Sa ai bafta!
Freezer
03-10-2007, 05:30 PM
Carmen Electra Giving A Head And Taking A Load!
http://Carmen-Electra-Giving-A-Head-And-Taking-A-Load.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.