PDA

View Full Version : fertilizare in vitro

piscot
08-26-2006, 02:31 PM
Buna,fetelor! E prima data cand va scriu,dar va urmaresc de ceva vreme si,iata,mi-am facut curaj si va adresez o intrebare despre dr.T.Stiti daca face fertilizari in vitro?

laura69silk
08-28-2006, 01:57 PM
Buna, Piscot si bine ai venit ! Sedere scurta iti urez si ...fugutza la gravidutze !

DIN PACATE, domnul doctor nu practica INCA nici o tehnica de reproducere asistata (ISA, IAD, FIV, FIV+ICSI). ar tebui sa te adresezi unor clinici de specialitate - Bucuresti : Giulesti, Sabyc, Medsana, MedNewLife, Sibiu - este noua, nu stiu numele, Timisoara si Cluj - lafel, sau Ungaria : clinica Kaali, cu locatii in Budapesta, Debrecen, Szeged.

Multa bafta iti doresc si numai bine !

Laura

piscot
08-28-2006, 06:26 PM
Laura,multumesc mult pentru raspuns.Problema mea,daca ii pot spune asa,e ca nu ma dau pe mana altui dr.de cand l-am cunoscut pe dr.T.Am plecat din Giulesti de la dr.Niculescu unde urma sa ma operez laparoscopic.Nu am ajuns la un numitor comun cu dr.mai sus amintit si am plecat.La un an dupa aceea am facut operatia,dar la dr.T .Asa ca am sa stau pana cand va face fiv.E un OM si un DR.MINUNAT si sunt sperante sa faca fiv.Multumesc inca o data pt raspuns si urari.