PDA

View Full Version : as dori sfaturi de la voi

01-30-2005, 08:19 PM
nici nu stiu cum sa incep. Sant in a cincea saptamana si nici macar n-am fost la doctor pentru ca nu prea am timp. Am un servici care nu imi da prea mult timp liber. Cred ca voi naste la servici. :lol:
Vreau sa imi dati si mie niste sfaturi. Va rog. Mmultumesc.

Alexia
02-04-2005, 04:24 PM
Sincer? Daca nu reusesti sa te ocupi deloc de sarcina din cauza serviciului, exista riscul sa le faci prost pe amandoua. Trebuie sa te decizi asupra prioritatilor. Sper sa nu te fi suparat, dar incerc sa trag un semnal de alarma :!:

Leta
02-05-2005, 01:23 AM
Daca ai o sarcina fara probleme poti merge la serviciu pina aproape de nastere, dar trebuie sa mergi si la doctor.

Eu am avut ceva probleme la inceputul sarcinii, dar, dupa ce s-au rezolvat, am mers la serviciu pina in ziua dinaintea nasterii. Si am mers cu masina, abia mai aveam loc la volan (burta mare, masina micuta...). Deci se poate munci pina in ultima zi de sarcina

Dar trebuie sa mergi si la doctor, sa iti spuna ce analize sa faci etc.
Macar Acid Folic iei?

Nicoleta
02-05-2005, 06:11 AM
Si eu am hotarat sa merg la serviciu pana pe 1 aprilie, chiar daca minunea mea va veni pe lume in aprilie!!! Nu mi se pare dificil, ba chiar sunt mult mai plina de energie decat inainte de sarcina!

Nicoleta :lol: si bebelusa

Nicoleta
02-05-2005, 06:11 AM
Si eu am hotarat sa merg la serviciu pana pe 1 aprilie, chiar daca minunea mea va veni pe lume in aprilie!!! Nu mi se pare dificil, ba chiar sunt mult mai plina de energie decat inainte de sarcina!

Nicoleta :lol: si bebelusa

Leta
02-06-2005, 01:34 AM
E un lucru bun sa mergi la munca pina aproape de nastere, daca starea fizica ti-o permite...pentru ca nu mai ai timp sa te gindesti la nastere (la frica de nastere, de exemplu).