PDA

View Full Version : interpretare analize

Trinity
06-12-2006, 07:01 PM
Salutare tuturor! Am facut analize in ziua a treia a ciclului, avand urmatoarele rezultate:prolactina 299.9ul/ml;estradiol 40.01 pg/ml; FSH 4.69 mUl/ml; LH 9.25 mUl/ml.Doctorul la care am fost mi-a spus doar ca am o insuficienta de corp galben. Dar habar n-am ce inseamna aceste valori luate fiecare in parte, cu atat mai putin "insuficienta de corp galben".
Ma poate cineva lamuri? :idea: :?:

sella
06-21-2006, 07:07 PM
Buna!
Ti-am scris azi un privat ,sper ca l-ai primit.
Succes mult incontinuarie iti doresc.

Trinity
06-24-2006, 09:42 PM
Multumesc pentru raspuns! Am inceput sa iau Branca ursului de vreo luna si astept...Ma chinui de un an jumate sa fac un bb. Sotul e ok.Ma simt ca o minge de tenis- trimisa de la un dr la altul.Luni ma duc la dr. Tutunaru sa vad ce-mi spune. Poate fac HSG...apoi o stimulare...ma gandesc eu...sunt tare confuza fiindca nu stiu cauza infertilitatii mele...

Trinity
06-28-2006, 08:49 PM
Fetelor. va rog, ajutati-ma! Am ajuns la Giulesti pt infertilitatea mea, la dr. Marinescu.Nu am facut prea multe in privinta asta.M-a trimis la colpo, am facut un paps apoi o cauterizare. Am sunat sa ma programez din nou pt sterilitate(asa mi-a spus dr.) si asistenta mi-a zis ca pana in septembrie nu se mai fac programari :(
No, zic eu, ce-i de facut? Incotro sa o apuc? Am sunat la cabinetul particular al dr. Niculescu si m-am dus.Mi-a dat sa fac clasicele analize:FSH, LH,progesteron, estradiol, prolactina in anumite zile ale ciclului. Dar i-am spus dr ca al meu ciclu este cam neregulat intre 27-35 si cica asta nu e ciclu neregulat :!: :?: Le-am facut totusi......si cam atat cu dr Niculescu.Intre timp imi facui programare la "cel mai iubit dintre doctori", la dr.Tutunaru despre care ma informasem de pe net.Mi-a zis ca faza cu masurarea temperaturii e irelevanta si ca ciclul meu ESTE neregulat. Acu tre sa imi monitorizez ovulatia si sotul sa-si repete spermograma( despre care dr Niculescu a zis ca OK). O sa o facem si pe asta. QUESTION :ce sa aleg: Niculescu vs Tutunaru. Observ ca au strategii diferite, metode diferite... PLEASE! HELP!!!!!