View Full Version : BEBE
BEATRICE MODORAN
05-24-2006, 05:16 PM
[i] SUNT DISPERATA!
DUPA CEVA INCERCARI ESUATE AM RAMAS INSARCINATA DAR AM PIERDUT SARCINA.SI ASTA S-A INTAMPLAT DE DOUA ORI CONSECUTIV
INTR-UN AN SI 5 LUNI.AM FOST LA DOCTORI CUNOSCUTI, CU RECOMANDARE,DAR CE FOLOS!!!!TRATAMENTE,BANI CHELTUINI SI O DEZAMAGIRE MARE.VA ROG AJUTATI-MA
Draga Beatrice, nu dispera. Cu cat te gindesti mai mult la lucrul asta cu atat nu reusesti, pentru ca organismul asta femeiesc este dirijat de hormoni: emotii, senzatii, iluzii, ne caracterizeaza. Acum depinde cati ani ai, daca ai folosit ceva inainte sau daca sant probleme "tehnice".Ai facut bine sa intri pe forum, asa vezi ca si altele au aceleasi probleme, dar impreuna hai sa le rezolvam.
laura69silk
05-25-2006, 02:14 PM
Draga Beatrice - nu dispera !!!
Imi pare rau ca ai suferit atat de mult, dar cu siguranta mai sunt solutii. Eu te sfatuiesc sa iti faci o programare la Dr. Tutunaru - tel programari - 0720-099299 si sa ii povestesti prin ce ai trecut. Sunt sigura ca te va ajuta sa nu mai traiesti o noua tragedie. Personal, inca nu sunt pacienta dansului, dar din ce am citit pe acest forum si pe altele, este o competenta in materie si un om extraordinar (sunt convinsa ca sunt in asentimentul tuturor fetelor, care direct sau indirect "i-au trecut prin mana") - multe fete care au avut probleme asemanatoare, din diverse motive, au reusit sa devina mamici.
Chiar daca esti dezamagita, dar mai ales pentru ca esti disperata, fa-ti curaj si suna-l pe dl. dr. Sunt convinsa ca vei iesi surazatoare de la dansul, si mai ales plina de speranta !
Inca o data toata compasiunea pentru tragediile prin care a trebuit
sa treci !
Te pup,
Laura
sicos
06-08-2006, 08:30 AM
Imi pare rau pentru tot ce se intampla cu tine Beatrice.Te rog din suflet poti sa-mi spui si mie la ce doctori ai fost?Exista o explicatie pentru tot ce se intampla cu tine?Ce ti-au spus doctorii?
Eu sunt din Tecuci, Jud Galati si merg la Dr. Pelinescu si vreu sa cred ca nu este unul din doctorii la care ai fost.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.