PDA

View Full Version : DESPRE SP. ELIAS SI DR. TUTUNARU

danamaftei
01-28-2005, 11:22 AM
INFERTILITATEA SECUNDARA IMI MANANCA ZILELE
Care dintre voi poate da relatii referitor la acest subiec ?
Cine a facut o inseminare la dr. Tutunaru poate imi poate da niste informatii utile , ce analize se fac , tratamente , preturi. :lol:
Sotul meu are oligospermie severa (1 mil/ml) , iar inseminarea mi se pare o sansa de a avea u copil .

maya
01-28-2005, 12:52 PM
Buna Dana, mai bine intreaba-l pe dl Tutunaru direct (suna-l sau posteaza la sectiunea"intrebari", iti va spune mai multe. Eu am fost o singura data la dansul, parerea mea e f. buna, o sa continui sa merg. N-am ajuns la inseminare, de-abia sunt la determinarea cauzei. Iti doresc bafta si te pupic.

cristina
01-29-2005, 06:18 PM
si eu cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi personal pe dr. la tel. sau la "intrebari". cel mai probabil te cheama la spital.
daca tot s-a deschis subiectul, nu vreti sa va spuneti parerea, cei care cunoasteti persoana, despre dl dr Tutunaru si despre conditiile din spit. Elias? cred ca suntem multi curiosi si f interesati de subiecti si... f fricosi. :oops:

mirelas
02-01-2005, 07:27 PM
fetelor, ati fost vreuna azi la dl dr?? cum se mai face acum? ca intelesesem ca nu mai e lasat sa consulte acolo, ca ti se face nu stiu ce fisa la intrarea in spital, ca e cu taxa ( macar asa, decat deloc, dar oare cat o fi?). Va rog care stiti cum e acum puteti sa-mi spuneti? Eu vineri trebuie sa ma duc pt o monitorizare de avulatie si...ce fac??? Deci intru in spital si ma opreste cineva sa intru acum sau cum e? Please...

cristina
02-02-2005, 07:06 PM
eu cand am fost acum vreo 3 saptamani, mi-au facut fisha. mi-am dat datele personale, mi le-au bagat la calculator, mi-au scos fisha la imprimanta si m-au trimis la doctor cu hartia in mana. cand am plecat le-am lasat fisha sa faca ce vor cu ea. probabil cand merg data viitoare le spun ca am fisha la ei si gata. de taxa nu stiu nimica.
acum nu stiu cum e.

maya
02-03-2005, 05:08 PM
Eu am fost intr-o sambata dar nu mi-a facut nimeni nici o fisa. Tipa de la intrare chiar era destul de plictisita mi s-a parut mie...I-am cerut niste informatii si raspundea in doi peri. O alta prietena de-a mea mi-a zis ca i s-a facut fisa la intrare, dar nu a platit nimic. Asa ca Mirelas du-te fara frica, daca trebuie sa completezi ceva completezi si gata...de ce ti-e teama? Nu te opreste nimeni la intrare (ca sa fii sigura du-te tu prima si intreaba daca tr sa completezi ceva):)).

inapopescu
02-03-2005, 05:37 PM
Taxa pt consultatie este 170 mii dar eu am fost si m-a primit fara sa platesc nimic. :D

mirelas
02-04-2005, 08:10 PM
am fost si io azi la dr...am si platit, dar nu asta e problema, m-a enervat altceva, cand m-am uitat pe fisa scria NEASIGURAT...cum adica?! sunt angajata, sunt asigurata, ba chiar la casa OPSNAJ!!! nu m-a intrebat nimeni nimic despre faptul asta. Sa fi scris asa ca sa justifice de ce ne ia banii???

in plus, ala de la receptie nu avea sa-mi dea rest si a trebuit sa ma duc pana in bulevard sa schimb bani, asta e chiar prea de tot!!

sunt destul de dezamagita...de mai multe chestii

alina
02-04-2005, 08:23 PM
Mirela, si mamei mele i-au scris la fel :NEASIGURAT. L-am intrebat pe nenea de la receptie si a zis ca ar fi trebuit sa aiba adeverinta de salariat la ea...ca sa nu plateasca (oricum nu a platit pt. ca a venit la un control dupa o interventie chirurgicala facuta acum cateva luni).
Si mie mi s-a parut aberant, cu atat mai mult cu cat mama a fost o zi internata si a adus de la servici atunci aceasta adeverinta, deci ei o au in arhiva...
Deci... no comment.

mirelas
02-04-2005, 08:29 PM
chiar nu e vorba de 170000, desi sunt banii nostri si platim asigurari, as prefera sa-i dau banii astia dr, ca doar el munceste pt noi nu spitalul, indiferent ca e cabinet particular sau i-as da lui pur si simplu in spital...

asta mi se pare bataie de joc pe fata sa-ti scrie pe fisa neasigurat doar ca sa justifice ei de ce iti iau bani!

poate ma apuca dracii vreodata si fac un scandal! sa-mi scrie pe fisa "asigurat dar plateste pt ca..." ! dar nu sa ma prosteasca pe fata si, culmea, ca sa le dau bani, trebuie sa ma duc la 10 minute distanta sa schimb bani, pe frigul si ninsoarea aia, ca ei, chipurile, nu aveau rest...sau se astepta ala de la receptie sa-i zic sa pastreze restul de 30000??? daca vreau sa las rest cuiva o fac eu, dar nu sa ma prosteasca pe fata!!

alina
02-04-2005, 08:33 PM
Ai dreptate, asa este, dar nu te mai necaji... nu rezolvi nimic, si daca faci scandal...poate ca nu-i va prinde bine dr Tutunaru... si-asa sunt mereu discutii ca are prea multe paciente etc... nu prea ai ce sa faci...

MadaS
02-24-2005, 11:38 AM
fetele
eu am fost sambata la garda, 19.02.05
M-am inarmat cu adeverinta de salariat si copie dupa ordinul de plata (plata CAS pe ultima luna) de catre firma
strict ca o curiozitate:lucarnd intr-o multinationala, plata CAS (7,5%angajator+6,5%angajat se ridica lunar numai pt mine la 6,3 milioane lei.
Asta numai SANATATEA, platesc chiar la OPSANAJ.
La camera de garda nu m-au pus sa platesc, avand toate aceste documente, mi-au dat fisafara plata.
La iesirea de la consultatie, asistenta droctorului Tutunaru mi-a spus ca trebuie totusi sa platesc, si mi-a returnat copia dupa OP si Adeverinta de salariat care erau agrafate de fisa data de la camera de garda

Tinand cont ca in timpul asteptarii pe coridor "directiunea" spitalului a facut un scandal de fata cu toate pacientele, referitor la faptul ca "iar e holul plin cu fetele care asteptau la Tutunaru", am platit la ....iesire, m-am gandit sa nu-i fac probleme doctorului, ca si asa se vede traeba ca le are din plin cu CRUELLA aia de directoare
si m-am gandit ca poate mai trec pe acolo, ma au in baza de date
Este a 20-a oara pe anul asta, de cand am descoperit o problema de sanatate, cand ma intreb de ce naiba platesc 6,3 mil/luna pt sanatate, si dau bani peste tot, atat in privat cat si in spitalele de stat
cred ca o sa mai am ocazii sa ma intreb....unde se duc cei 6.3 mil platiti de firma pt mine?
mai are cineva astfel de angoase? la contributii de asa valoare?
Mada

03-04-2005, 09:45 AM
Eu sunt suparata pe dr Tutunaru.M-a facut sa sufar si sa pling cum nu am suferit si plans niciodata.

monikara
03-04-2005, 09:53 AM
De ce ? Ce ai patit draga "vizitatorule"?

alina
03-04-2005, 10:00 AM
Georgiana, sau vizitatorule, ce s-a intamplat? Povesteste-ne si noua de ce te-a suparat dr Tutunaru atat de mult?

maya
03-04-2005, 12:49 PM
Hmm..mi-e f greu sa cred asta pentru ca eu am plecat de fiecare data destul de relaxata si zambitoare chiar daca am destule probleme. Dar ce anume te-a suparat? Diagnosticul sau modul de a te trata, uneori destul de ironic dar cool:).

monikara
03-04-2005, 01:17 PM
De aceea am intrebat si eu, dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni. Si eu am iesit cu ochii in lacrimi de la dansul dupa ce mi-a spus ca treb sa ma op si simteam ca mi-a cazut tot spitalul in cap. Dar dl. dr. n-a avut absolut nici o vina asupra starii sanatatii mele. Dimpotriva daca ma duceam la un doc care isi dadea cu parerea "o fi, n-o fi" era mai rau. Iar dumnealui a fost super dragut .

alina
03-04-2005, 01:25 PM
Fetele, nu va mai bateti capul...daca o sa vrea sa ne spuna, o sa ne spuna, daca nu, inseamna ca e doar asa, de impresie artistica, ca sa nu zic altfel. Nu vreau sa supar pe nimeni...

Nicoleta
03-04-2005, 01:32 PM
Dar ce a putut face asa de rau bietul om :( ??????

De fapt, s-ar putea sa inteleg...
Si eu am avut o perioada astfel de reactii, ba chiar ma gandeam serios sa merg la un alt medic, insa am ajuns la concluzia ca era prea tarziu :( la aproape 30 saptamani de sarcina si in plus mi-era greu sa o iau de la capat! Si-apoi are doctorul asta un stil...ca te linisteste una-doua...

Motivul? Pentru ca am impresia ca este din ce in ce mai aglomerat, mai ocupat, mai grabit...motive din care derivau altele care mie nu imi plac (unul dintre ele ar fi rezidentul acela "bun la toate").
Nu mi-a ramas decat sa sper ca nu voi ajunge pe mana lui :D
Asta inseamna gandire pozitiva :lol:

Nicoleta :D si bebelusa +32

korina
03-04-2005, 03:54 PM
Hai ca sunt ff curioasa si eu ce s-a putut intampla?

kam
03-04-2005, 10:19 PM
am auzit ca pe acest site exista si poza dr.-ului Tutunaru ... cine stie exact unde este ??? :lol:

cristinamh
03-05-2005, 12:53 AM
kam, nu stiu daca nu e cumva vorba de pozele care apar in flash-ul de pe site.... acolo sunt multe cu dansul, cu adinuta....
de alte poze nu stiu

si pt vizitatorul suparat....
si eu am iesit plangand din cabinet, dar nu din vina dansului...diagnosticul a fost mai mult decat am putut eu suporta.... :cry:

mireip78
03-05-2005, 12:43 PM
:? :? ce se intampla fetele? ca eu vroiam sa ma duc la dansu' dupa ce deschide cabinetul, dar acum mi-e frica
voi ce ziceti sa ma duc sau nu?

maya
03-05-2005, 01:12 PM
Mireip ce ai patit? De ce sa nu te duci? Te asigur ca dl T nu-i un monstruletz, ci un om supeeeer de treaba. Cat despre diagnostic, interesul fiecareia este sa afle intr-adevar care e problema, asha daca vrei sa te minti in continuare, poti apela la "moase":)). Du-te fara frica, o sa vezi ca am dreptate. Te pup!

mireip78
03-05-2005, 01:49 PM
se ocupa si de infertilitate masculina?
la noi situatia e mai complicata :cry: :cry: :cry: si se complica cu fiecare vizita le medic
fetelor imi este tare frica ca nu o sa mi se realizeze visul :cry: :cry: :cry:
azi sunt intr-o pasa ff proasta asa ca va las sa na va molipsesc si pe voi si ne auzim mai tarziu
poate imi revin eu
pupici

maya
03-05-2005, 02:01 PM
Te duci cu spermograma si o sa te indrume dansul...Prietena mea pentru sotul ei a mers si acum urmeaza si el un tratament homeopat.

kam
03-05-2005, 10:29 PM
ceau , cristinamh
ai spus ca pozele apar in flash-ul de pe site ... unde exact este ??? poti sa-mi descrii te rog pas cu pas , pentru ca eu sunt f. noua pe acest site si inca nu ma descurc... multumesc in avans
:(

alina
03-05-2005, 11:13 PM
Buna kam, pozele cu dr tutunaru (pt. ca vad ca esti ft. curioasa) sunt pe prima pagina a site-ului, cum intri pe site in dreapta sus... sunt cu dumnealui si fetita proprie si personala :D

kam
03-05-2005, 11:24 PM
ceau , alina
merci , dar tot nu le vad ??? ori nu-mi functioneaza ceva aici , ori sunt stupid :oops: :cry: ... cand eu intru pe site imi apare pagina de la home ... si acolo nu vad decat doua maini (ca poza) in rest nimic... pe ce mai trebuie sa apas ???

kam
03-05-2005, 11:31 PM
alina ,
na , spune-mi ce vezi tu aici ?

kam
03-05-2005, 11:51 PM
ceau alina ,

am rezolvat problema : am intrat pe net cu mozzila si acum vad si partea aceea ce ai zis tu ... acolo sus .. adica flash-ul , ceea ce nu vedeam pana acum ... merci , si mai scrie-mi daca ai timp :lol:

simodina
03-05-2005, 11:56 PM
Draga Kam,

Deoarece vad ca mori de curiozitate, presupun ca ai auzit multe...:))

Pozele sunt pe pagina respectiva, dar mai sus, pe primul rand. Este vorba de 6 seturi de poze, el fiind in ultimul. Sunt doua care sunt delicioase, dupa parerea mea, dar sunt focusate pe fetita.

Daca vrei sa-l vezi pe dr. tip "buletin" acceseaza www.eva.ro, rubrica sanatate, subiect analize in timpul sarcinii, cred. Acolo poza este mult mai clara si chiar putin mai buna decat in realitate - pare mai tanar ( Dle dr, daca cititi cumva mesajul sper sa nu va suparati ca am fost asa sincera! N-ar trebui-nu suntem la concurs de mister:)) )

Spor!

mirelas
03-06-2005, 12:55 AM
simodina, bine ai venit. Si merci ca m-ai sustinut dincolo pe DC, ca la un moment dat eram singura impotriva tuturor! So...bine ai venit in "hoarda"!! :lol: Azi am fost tare suparata citind ce a scris fata aia despre noi si despre dr!! De aia am si fost asa vehementa!!!

simodina
03-06-2005, 01:06 AM
Mirelas, multumesc pentru primire!

In ceea ce o priveste pe fata respectiva nu cred ca ar trebui sa te superi atat de tare. Sunt unii oameni care nu pot mai mult si vorba 'ceea: de unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Mi s-a parut corect sa ripostezi dar nu trebuie sa pui atat la suflet! In plus, nu poti sa stii ce probleme are si ea. Unii oameni, cand sufera prea mult, se inraiesc si simt nevoia sa arunce cu noroi in dreapta si in stanga...

Deja incep sa filozofez - ora tarzie este de vina! Nu stiu de ce nu am somn!

kam
03-06-2005, 05:54 PM
ceau simodina ,

da chiar am murit de curiozitate , ... si de auzit nu am auzit multe , doar am citit ce scriu fetele pe site-ul asta ...

pozele le-am vazut doar dupa ce am intrat pe net cu mozzila ... sunt super ..vreau si eu un bb :cry:

merci pentru informatia , unde pot sa-l vad mai bine .. www.eva.ro ... am sa zic si eu ce a zis cineva pe forum (aprox.) :"vazut ... placut mult!' ..si nu sunt de acord cu tine, sa spui ca poza este putin mai buna decat el in realitate ... eu nu l-am vazut niciodata in realitate si nici nu cred ca o sa am vreodata ocazia asta , din pacate :( ... dar pot sa zic , ca sunt de acord cu dl dr. , ca nu imaginea conteaza , ci sufletul , care ... la el , doar din citite , simt , ca este foarte mare ... si datorita lui am reusit sa trec peste problema care am avut-o si care m-a facut sa sterg din ziata mea un an , in care chiar nu stiu ce am facut si cum a trecut pe langa mine ... doar plansete si suspine ... de aceea, sper ca prin intermediul acestui site si cu ajutorul d-ului dr. sa-mi rezolv si eu problema si sa am bb-ul pe care mi-l doresc foarte mult ... te pup . :D

cristinamh
03-06-2005, 07:42 PM
si eu am cautat o poza... dar din cu totul alt motiv... voiam sa stiu si eu pe cine caut prin spital.... :lol: :lol: asta mai demult, cand am fost prima data... dar ce gasisem nu prea s-a potrivit cu realitatea... asa ca am intrebat muuulta lume... :lol: :lol:

simodina
03-06-2005, 08:27 PM
Draga Kam,

Ma bucur ca" vazut...placut mult!" In ceea ce priveste observatia cu poza vs realitate imi pare rau ca te-a suparat, dar vorbeam totusi de o poza "tip buletin" si era doar o gluma :oops: :o Eu am ajuns la dl dr la insistentele unei prietene, la urgenta, fiind intr-o situatie oarecum disperata... L-a sunat sotul meu pe la ora 11 noaptea-nu vorbisem niciodata-si i-a spus la ce spital sa ma duca, ce sa-mi faca si practic din seara aceea am devenit pacienta lui. Este departe de mine orice gand urat la adresa lui si ii sunt profund recunoscatoare, desi niciodata nu m-am priceput sa folosesc cuvinte mari!

Cristinamh, eu nici macar nu stiam cum arata cand am ajuns la el! Cand a venit prima data la mine am crezut ca este un rezident :lol: Ulterior m-am amuzat copios impreuna cu sotul meu pe aceasta tema!

kam
03-07-2005, 06:22 PM
ceau , simodina

nu m-am suparat .. pur si simplu nu am fost de acord , dar asta nu inseamna nimic ... iar referitor la poza ...am fost doar foarte curioasa , n-am avut nici o alta intentie . A spus cineva pe site ca este tanar , iar mie nu-mi venea sa cred ... asta pentru cunostiintele pe care le are ... mai rar asa medici ... sper sa intelegi acum !

de fapt nu varsta conteaza , ci cat de mult te implici , si cat de mult iti place ceea ce faci...

scuze , simodina , nu am vrut sa fiu rea ...

maya
03-09-2005, 10:53 AM
Cand am fost prima oara, habar n-aveam cum arata. Am asteptat frumos pe hol si cand a venit am intrat cu o prietena de-a mea fara sa intreb daca dansul e dr T. Dupa ce am iesit, prietema mea m-a intrebat "auzi, esti sigura ca el e dl T" :lol: .Si i-am zis ca nu stiu sigur dar cred ca da, si, chiar daca nu, mi-a placut cum m-a lamurit si raman la el:)

cristinamh
03-09-2005, 10:55 AM
maya, asa m-au amuzat randurile tale....super! :lol: :lol:

monikara
03-09-2005, 11:12 AM
Super......maya, mi-a placut enorm :D :D ce am citit.

mireip78
03-09-2005, 01:59 PM
:wink: esti simpatica foc maya, imi placi ;hehe

Leta
03-28-2005, 06:10 PM
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

mirela
03-29-2005, 08:29 PM
Salut fetelor si pentru toate pupici mici..Stie cineva cand e D-l T de garda. Multumesc

2na
04-06-2005, 04:47 PM
Buna!
Fetelor as vrea sa ajung si eu la sp. Elias dar... :oops: nu stiu sa ajung .Spuneti-mi va rog ce mijloace de transport ajung pe acolo .
Dar la cab. particular il gasesc pe d-nul dr. dupa amiaza?

ukiuki
04-07-2005, 12:51 PM
Buna! :)

Pai Doina draga, depinde de unde vii, spit. Elias e pe langa Manastirea Casin, transport : tramvai 41 si ceva autobuze: 205, 282
Iar adresa cabinetului o afli direct de la tel de programari :wink:

Satisfied?

Gabriela

http://community.webshots.com/user/uki2003

2na
04-07-2005, 09:41 PM
ukiuki,
Locuiesc in cartierul Balta Alba (foarte aproape de mag. Titan)
As vrea sa ajung la dl. dr. dupa-amiaza si cred ca mai repede il gasesc la spital , cand e de garda .
Io..Multumita? Super multumita!! :lol: :D
Multumesc ,mult,mult mult!

cristinamh
04-08-2005, 10:05 AM
il gasesti si la cabinet dupa-amiaza. ai sunat la programari sa vezi programul??

2na
04-08-2005, 12:01 PM
nu , nu am sunat ! O sa sun !
Multumesc mult ,mult de tot !

LALA
05-05-2005, 03:05 PM
Buna! Ma primiti si pe mine in "gasca" voastra?
Sunt o apriga doritoare de bb dar pana acum doar tratamente, laparoscopie...investigatii si nici un rezultat. Am facut laparoscopie in urma cu doua luni iar diagnosticul dat in urma interventiei a fost de sindrom aderential. Am citit mult in ultimul timp despe Dr. T si aici si de DC si m-am hotarat sa merg la el, m-am programat azi ptr. saptamana viitoare dar mi-e cam teama dupa ce am auzit de la voi ca e grabit din cauza ca e aglomerat... Nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu? A si mai am o intrebare ptr. fetele care au mers la cabinetul dr. T: stiti cat costa consultatia (ca eu am uitat sa intreb la telefon).

LAla

alice
05-05-2005, 09:44 PM
dl.dr este f.aglomerat ??? :( ......pai sigur ca da ... ar fi si culmea sa nu fie , mai ales acum ca mai are si cabinetul deschis si site-ul asta ... trebuie sa-l intelegem si noi , ca doar tot pentru binele pacientelor isi omoara timpul pe unde poate : spital sau cabinet ...

Pa si mai tineti-ma la curent cu "aglomeratiile" de orice fel . :wink: :lol:

LALA
05-06-2005, 08:59 AM
Alice, de ce te-ai suparat asa?

Am cunoscut dr. care in ciuda faptului ca in sala de asteptare era o coada imensa, in momentul in care iti venea randul si intrai in cabinet nu mai conta coada de afara si statea cu tine de vorba pana plecai lamurit. Eu la aspectul asta ma refeream... Este normal sa aiba multe paciente, sunt total de acord cu asta.
Eu oricum voi merge la consultatie la dr. T saptamana viitoare si daca nu voi fi multumita nu voi mai merge, simplu.

Lala>

alice
05-07-2005, 01:15 PM
ceau LALA ,

nu m-am suparat deloc , dar trebuie si noi sa-l intelegem pe dl.dr. , ca este si el om , asta inainte de a fi doctor ... sau crezi ca s-a nascut doctor ?? :lol: ...

eu zic sa mergi si sa te gandesti deja dinainte la intrebarile pe care vrei sa i le pui , ca sa nu se simta asa de "aglomerat" ... si mai ales nu cred ca este cazul deja sa-ti pui problema "nu voi mai merge, simplu." ...

eu am intalnit o gramada de medici care pe langa ca sunt cum sunt , chiar nu-ti ofera nici un fel de informatii aditionale , ba chiar au urlat la mine si am auzit si multe lucruri din gura lor , care mi-au pus capac ... deci eu doar atunci as renunta din start sa merg la dl.dr. daca as stii sau s-ar purta cu mine in halul in care s-au purtat altii si ma intreb cu ce "pile" au ajuns medici ... (bine ca nu sunt la "putere" --- ca i-as da afara si le-as lua dreptul de libera practica)...

Sa-mi spui cum a fost la dl.dr. , pleezzz.
Eu sper sa ajung in curand la el , dar tot timpul mi se schimba planurile..(bugetul este de vina-nu s-a aprobat :( ).

LALA
05-12-2005, 09:08 AM
Am fost ieri la dr. T la cabinet si am fost socata sa gasesc un dr. atat de tanar; mi-l imaginam mult mai in varsta (din ce am citit pe net).
Am avut impresia ca este un stagiar al dr. T lasat in locul lui. Mi-l puteti descrie si mie va rog? Incerc sa nu-mi fac deja o parere si sa astept si o a doua intalnire cu dr. ptr. ca prima a fost cam ciudata: am stat de vorba 3-4 minute, i-am spus in mare povestea mea, a spus la un momentdat "sper ca nu vrei sa-ti fac eu laparo ptr. ca eu nu fac (probabil era o gluma, habarnam...)
Voi ce parere aveti?
Multumesc anticipat

maya
05-12-2005, 10:25 AM
Il poti vedea sus pe prima pagina a site-ului, sunt niste poze mici in flash. Oricum e foarte glumet, cat despre laparo, eu credeam ca e fan laparoscopie:)).

mihaelaK
05-14-2005, 11:49 AM
am fost si eu pentru prima data saptamana asta la el , si este exact asa cum mi l-am inchipuit : sufletist , respectos si multe altele ... :oops: ... are si o voce foarte blanda ...era o placere sa-l ascult .

trebuie sa spun ca nu am mai avut pana acum ocazia sa dau de un astfel de medic , si sunt placut impresionata ca exista si la noi in tara oameni care-si merita diploma de medic .

eu am trecut prin multe , si prin multe maini , dar nu se compara ........

mihaelaK
05-27-2005, 05:30 PM
nu stiti ce s-a intamplat cu dl.dr. de nu mai ne da nici un raspuns ? este plecat ?

tanima_i2005
05-31-2005, 06:37 PM
Cine a nascut la Elias cu d Tutunaru poate ne da si noua mai multe amnanunte. Cum e, cit te costa, cum sint asistentele, care sunt conditiile din spital. Sa stie si altele mai nestiutoare

Ocsa
06-03-2005, 11:17 PM
Si eu as vrea sa aflu impresii ale voastre - cele care ati nascut la Elias cu dl.dr. Tutunaru.

mamidana
06-05-2005, 02:42 PM
subscriu, referitor la nasterea prin cezariana......cu dr. dan t.

Nicoleta
06-05-2005, 04:30 PM
OK, fetelor! Pentru moment, voi incerca eu sa va lamuresc un picut...Asta pana nu mai trece timpul fiindca s-ar putea sa mai uit din detalii :)
Si-asa... desi nu a trecut decat o luna si jumatate de cand a venit pe lume micuta mea, eu am impresia ca s-a petrecut demult, demult...

O sa va spun parerea mea! Daca aveti alte pareri, sa nu dati! Fiecare percepe lucrurile prin prisma propriului "orizont de asteptare" :mrgreen:

Asadar, despre maternitate, sa zicem ca este curatica. Se putea si mai bine, dar dat fiind ca romanilor le place sa munceasca putin si sa vorbeasca mult, este de inteles...Apoi, in comparatie cu alte maternitati ( Filantropia, Polizu, Giulesti), aici as putea spune ca este decent.

Saloanele sunt cu 4, 3, respectiv 2 paturi, asta daca vorbiti foarte mult si aveti nevoie de persoane carora sa le impuiati capul cu vrute si nevrute :lol: si daca aveti frici ca sa stati singure in timpul noptii. Cele cu 4 paturi sunt cam inghesuite,daca nu este foarte cald, sunt ok, insa pe calduri toride nu imi imaginez cum se poate respira, mai ales ca unele colege de salon nu inteleg cum ca este de preferat sa isi primeasca vizitatorii afara, nu in salon si mai ales ca in timpul zilei bebelusii sunt adusi in salon de dimineata pana seara...

Pentru cele care prefera singuratatea :lol: , am inteles ca exista si cateva garsoniere contra cost, ceva mai dotate... Garsonierele se pare ca sunt super ok ca si confort. Au baie proprie, pat cu telecomanda , deci il ridici si cobori cum vrei tu, maner de ridicare din pat daca iti este greu, parca si tv (pacat ca nu au si calculator cu conexiune internet!),etc...
In cazul acestor garsoniere, ar fi de obiectat izolarea de maternitate... in sensul ca va trebui sa apelezi la asistentele de la neonatologie de fiecare data cand ai nevoie de ceva pentru bb, fie ca vrei sa ti-l aduca, fie ca vrei un biberon cu papa pentru el, fie ca vrei sa vina sa iti explice cate ceva...Asta pentru ca au un drum lung de facut... In alta ordine de idei si voi, ati avea un drum cam lung de facut pana la neonatologie, in plus trebuie sa rogi pe cate cineva de la cardiologie sa te lase sa treci(accesul este permis pe baza cartelelor magnetice) si asta ca sa nu ocolesti foarte mult.Deci, sunt si avantaje si dezavantaje, depinde de ceea ce vreti...

Despre garsoniere, va povestesc din documentatia mea de dinainte de a naste.Banuiesc ca nu vreti bibliografie! Despre salonul cu 4 paturi, va povestesc din experienta proprie...

Sala de travaliu are trei paturi normale cu o bara metalica deasupra(nu am uitat-o!) de care poti sa tragi (nu va imaginati ca veti avea chef de dans!) pana nu mai poti cand te-or apuca durerile acelea nasoale...si un aparat ( nu am terminologia necesara, deci nu stiu cum se numeste!) care iti monitorizeaza intensitatea contractiilor. Atat! Nu va imaginati cine stie ce aparatura sofisticata!

Sala de travaliu comunica cu sala de nastere printr-o usa...Ma asteptam ca macar sala de nasteri sa fie cel putin mai dotata, insa nu exista acolo decat masa "de onoare" si cateva dulapuri (cam antice), cu instrumentar, banuiesc... Atat! Cand am intrat in sala de nasteri, in loc sa imi arda sa imping(oricum nu prea eram in stare!), ma gandeam ca nu este deloc asa cum mi-am imaginat! Din sala de nasteri se intra printr-o alta usa intr-un fel de salon, unde esti dusa imediat dupa nastere si unde stai vreo 2 ore ca sa te masezi pe burtica...La sfarsitul celor 2 ore esti dusa(sau te duci pe picioarele tale!) in salonul unde "vei locui" pe perioada spitalizarii...

Cam atat despre conditiile din spital...Oricum, ar trebui sa stati linistite fiindca se pare ca in vara aceasta maternitatea va fi renovata, modernizata, bla-bla...

Acum despre cadrele medicale!

Despre dr. T am tot zis, ma provocati sa o mai spun a nu stiu cata oara. Super ok, nota maxima, un adevarat profesionist, mai multe pe mp :wink: :wink: :wink:

Anestezista super ok. Mi-a placut la nebunie! Eu am nascut normal, cu epidurala...A fost prezenta din momentul montarii cateterului pentru epidurala si pana in momentul expulziei, timp in care m-a disperat cu intrebarea: "Simti ceva?Te doare?" pentru ca in functie de aceasta sa mai introduca anestezic...In plus, mi-a placut pentru ca era genul de doctor capabil sa iti explice in ce consta fiecare procedura in parte, precum si efectul pe care il are asupra organismului tau fiecare procedura (explicatie cu dedicatie speciala pentru Ocsa!) Am inteles ca nu este singura cu care colaboreaza dr.T, insa se pare ca si ceilalti sunt buni profesionisti...

Moasele din sala de travaliu...Despre cea cu care am nascut, pot spune ca si-a facut treaba din punct de vedere profesional, in rest "incolora, inodora, insipida"...Insa sunt si alte moase (eu am apucat un schimb de ture, asadar am mai avut de-a face si cu o alta!) care sunt ok din toate punctele de vedere...

Despre celelalte asistente de la ginecologie, chiar nu am nimic de obiectat. S-au purtat asa cum se cuvine, si-au facut treaba cum trebuie...

Si acum, asistentele de la neonatologie... Cele tinere mi s-au parut chiar entuziaste, deschise, dispuse sa iti explice ce si cum. Salonul in care am stat era foarte aproape de sectia de neonatologie, asa ca m-am infiintat la ele sa le cer orice fel de info am avut nevoie. De fapt, ochisem o asistenta pe sufletul meu care mi-a explicat mai multe kestii, ba chiar am rugat-o sa ma lase sa vad si cum ii spala pe bebelusi...Apoi intr-una din zile, a fost de garda o doctorita foarte draguta, despre care ma documentasem in prealabil si care desi nu a asistat la nasterea micutei mele, m-a lamurit cu cate ceva in privinta alaptatului (problema arzatoare pentru mine in acel moment!), dar si cu alte nelinisti pe care le aveam legate de ingrijirea bebelusului...Ceea ce m-a mirat si mai tare a fost faptul ca asistentele tinere, nu luau bani.Surprinzator pentru secolul nostru! Despre asistentele in varsta de la neonatologie, no comment...Erau plictisite, nu prea dispuse sa te ajute...Ideea este sa gasesti oamenii dispusi sa iti ofere informatii si sa nu te cramponezi de faptul ca nu reusesti sa comunici cu altii rutinati, sau nervosi, sau mai stiu eu cum...

Despre preturi si alte lucruri de genul acesta, discutati direct cu dr. in preajma nasterii...

Impresii despre cum a decurs nasterea bebelusei mele, am postat la topicul " Mamicile si bebelusii anului 2005 [si nu numai]..."

Haideti ca m-am intins cam mult!

Pupici!

Nicoleta :D si Alexia

mamidana
06-05-2005, 05:56 PM
da! asa maizic si eu, dar tu nu stii ca noi vom naste pe cine stie ce coclauri prin municipal ca suntem mai ghinioniste( si vorbesc in numele meu) eu, care am schimbat medicul si am venit cu 3 sapt in urma la el ca sa nasc la elias :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nicoleta
06-05-2005, 09:51 PM
Mamidana, stiu ca pentru o perioada nasterile vor fi asistate la Municipal, dar nu cred ca este cazul sa va faceti probleme...Din cate stiu, acolo sectia de neonatologie este foarte bine dotata...In alta ordine de idei, mergand la o prietena care a nascut acolo, mi s-au parut ok rezervele, iar ea a fost multumita de atitudinea si de cum si-au facut treaba cadrele medicale de acolo...Ea a fost intr-o rezerva cu 2 paturi. Si acolo le aduceau bebelusii de dimineata si pana seara, ma rog...parea ok...Deci, nu va mai stresati!Si apoi...stiti ca omul sfinteste locul...

ukiuki
06-07-2005, 05:58 PM
Nicoleta! bravo nene!

foarte detaliata " iesplicatia" ta despre spital, personal... etc.

uite,ma gandeam... acelasi lucru poate il scrii si pe DC, sunt acolo care intreaba stii tu... :wink: ar fi de folos!

ai dreptate! tot ce spui (si chestia cu bara - de care cre' ca ne-am tinut amandoua :D )...e adevarat...

of! (din suflet)

Nicoleta
06-08-2005, 09:09 PM
Uki, cu "bravo" asta al tau ma simt ca la scoala, cand mi se spunea:"Bravo, Nicoleta!", iar eu ;blush

Pe DC, am lasat-o pe Clio sa scrie "despre una, despre alta [...]" :wink: :wink: :wink: Poate aranjezi cu ea :wink: :wink: :wink:

ukiuki
06-09-2005, 12:36 PM
adevarul e ca ma cam incurc in nick-uri peste tot...

pentru mine, spitalul, maternitatea, personalul, rezidentii, doctorul, etc... nu mai sunt o noutate si nici nu cred ca voi mai avea treaba cu domniile lor in viitorul apropiat...

ziceam sa scrie " Clio" :wink: , pentru celelalte fete - viitoare mamici!

:D :D :D pupacim la ea de fata constiincioasa :!:

Gabriela si Mariuca

arrabela
06-22-2005, 03:14 PM
eu apartin de Elias dar n-am ajuns niciodata in spital din fericire, cam asa am auzit si eu vorbindu-se, din pacate prea putine lucruri bune despre asistente. imi pare rau ca nu am auzit pana de curand despre dl dr. T, astfel nu mai eram nevoita sa suport ciudateniile doctoritelor din policlinica! :shock: acum vreo 7, 8 ani(eram mai tinerica) m a socat una dintre ele spunandu-mi sa vin la ea dupa ce ma marit, daca vreau sa am copil! intradevar, era mai in varsta, dar asta nu o scuza cu nimic! :shock: oricum, eu vroiam doar sa stiu daca pot face copii sau nu!
nici nu stiu daca acum as putea sa merg la dl doctor T la cat este de ocupat!!!!!!?

aura
06-27-2005, 08:46 PM
Nico, foarte interesant, asta da descriere si daca iti mai aduci aminte ceva interesant sper sa ne mai povestesti!
pupici pt tine si Alexia

Nicoleta
06-27-2005, 09:45 PM
Ok. Pupici si tie si sa ai noroc de un bb cu ochi frumosi...asa ca ai tai :wink:

madasta
10-18-2005, 10:31 PM
Eu sunt suparata pe dr Tutunaru.M-a facut sa sufar si sa pling cum nu am suferit si plans niciodata.

sunt tare curioasa de ce te-a facut sa suferi r tutunaru!!!e f important pt mine mai ales k am de gand sa nasc cu el. mersi!

cristinamh
10-18-2005, 11:29 PM
madasta, mesajele anonime cred ca ar trebui ignorate. daca are cineva ceva de zis, ori relateaza ori se abtine...
doar sa dai asa, cu batul in balta si sa dispari nu mi se pare corect.
si eu nasc cu dansul, si sunt f linistita...
nu-mi fac griji pt orice vorba aruncata la suparare.

Nicoleta
10-19-2005, 12:30 PM
Madasta, nu te agita cu astfel de mesaje, cu atat mai mult cu cat mesajul in cauza nu este sustinut de nici un argument!
Inainte sa nasc, si eu m-am stresat cu tot felul de lucruri pe care le auzeam in stanga si in dreapta, pentru ca pana la urma sa imi dau seama ca mi-am pierdut timpul si energia inutil. Important este sa ai incredere in doctorul pe care ti l-ai ales, fie el T sau oricare altul si sa comunici cu el!

Nicoleta si Alexia

madasta
10-19-2005, 12:30 PM
da, cristina, mersi pt sfat si ai dreptate. ma sperie insa ca tot pleaca in ultima vreme si ca la nasterea mea, daca nu e el, si lasa pe altcineva ar fi f nasol, ca eu greu capat incerdere in ginecologi mai ales. acum de ex e plecat si eu am racit si aveam nevoie d niste sfaturi, ceva, dar l-a lasat p altul in locul lui, si acel dr nu-mi place ca e mereu deranjat si expeditiv...sper sa n-am "norocul" asta si la nastere. oricum o sa vb cu dr. tutunaru despre asta!!!

pup

aura
10-19-2005, 12:41 PM
pe cine a lasat in locul lui?
As vrea sa trec si eu pe la spital la o consultatie ca nu mi-a mai venit ciclul de 63 de zile, dar daca zici ca e altcineva acolo, mai bine astept pana se intoarce.

cristinamh
10-19-2005, 01:01 PM
si eu am racit, si mi-a zis sa nu iau nimic, decat paracetamol daca fac febra si sa-l sun. acum doar tusesc. cam nasol, e adevarat, dar n-am facut febra.

si o veste buna, pana in martie anul viitor asta e ultima plecare. am intrebat eu, ca urmeaza sa nasc prin nov...

madasta
10-19-2005, 01:06 PM
cristina, asta da veste buna!!!mama...mai ai putin si nasti!!!iti tin pumnii! eu momentan sunt viteaza, dar nu stiu cum voi fi chiar inainte. mie abia a inceput sa mi s formeze burta specifica d gravide. sunt in primul semestru.te rog sa-mi spui neparat ce si cum au decurs toate!!!

madasta
10-19-2005, 01:13 PM
aura, daca suni p mobili dr.T, va intra robotul care va spune k dr .T nu este momentan si ca pt urgente sa-l suni pe dr. alexandru la nr cutare. eu am sunat dar nu prea mi-a placut. tin sa mentionez ca la capitolul dr ginecologi sunt f sceptica si am devenit neincrezatoare si dificila. deci cum mi s pare cineva expeditiv sau mai stiu eu cum, prefer sa nu ma mai duc.drept urmare mi-am luat concediu meidcal d la medicul d fam si gata.dak nu ti-a venit ciclul atat timp i-a un test d sarcina si fa-l. nu prea dau gres. la mine a fost simplu, k aveam simptomele de garvida...mi-era greata si deja devenisem ciudata, si testul mi-a confirmat banuiala,desi mi-a venit odata ciclul peste sarcina.oricum te poti duce la orice ecograf sa-ti spuandak esti sau nu, si astepti pana luni knd vine dr T si mergi la el.cum vrei...

Gabi_Dimi
12-01-2005, 01:47 AM
Buna
sunt si eu nou pe aici..
nu prea stiu multe da sper sa invat cat mai mult..va felicit gravidutelor

madasta
12-01-2005, 10:28 AM
bine ai venit gabi, din pacate s-a cam fasait acest site, adica nu mai intra prea multi, si se raspunde extrem d greu...inteleg ca esti un viitor tatic? sau ma insel?

Gabi_Dimi
12-10-2005, 09:16 PM
madasta iti multumesc de primire..
:lol: :P ..nuuuuuu..sunt o aspiranta optimista care isi doreste cu ardoare un bb'el..

madasta
12-11-2005, 12:08 AM
cu placere, gabi! spor la facut bebe!!!

cristinamh
02-09-2006, 03:24 PM
;)) hop si io... dupa o luuunga absenta...
eliberat un pic programul, deh, copil mic+bb, nu e loc de f multe.

madasta, daca nu e prea tarziu, ce sa-ti povestesc??

madasta
02-09-2006, 03:32 PM
prea tarziu nu e. ca nasc in mai, la inceput. era curioasa sa aflu cum a fost la nastere, si c mai face bebe. dar m-ar interesa amanunte d genul spagi, cum s poarta toti aia cu tine, sa stiu la c sa ma astept...mersi si scuze pt k sunt prea directa!!!hihi!!!dar stii cum e...trebuie sa fii pregatit, ca altfel te trezesti prost tratat si nu stii de ce...

cristinamh
02-09-2006, 03:43 PM
pai la nastere fu ca la nastere , na, nu pot sa zic placut, ca m-am ambitionat sa nasc fara epidurala. moasa de peste zi s-a purtat super, chiar nu pot sa ma plang de ea.
si dupa au fost dragute. ceva detalii aici (http://www.nazdravani.home.ro/povesti.htm#irissabina).

bebe e bine,acum doarme si ma lasa sa scriu:D.

madasta
02-09-2006, 03:49 PM
pai e f vag asa c spui, k eu nu stiu cum e la nastere prea bine k n-am mai nascut. oricum e interesant, k n-ai apelat la epidurala, pt k si eu cochetez cu gandul asta! regreti ca n-ai facut epidurala? eu inca nu m-am hotarat.

misabelutza
08-15-2006, 10:40 AM
buna fetele,

sunt insarcinata in 5 luni, intrebarea mea e, chiar asa de bun e dl dr Tutunaru?ca vad ca pe site-ul asta numai despre dansul se vorbeste.Se ajunge greu la dansul?mi-ati starnit curiozitatea si ma gandeam sa-mi incerc si eu norocul la dansul, poate in sfarsit dau de un dr cum ar trebui sa fie.

mutla bafta mamicilor si viitoarelor.

PS: E cam tinerel dl dr :D :wink:

tanima_i2005
08-16-2006, 09:23 PM
Pentru ca e dr meu care m-a ajutat si sa tin o sarcina atat de mult visata eu zic ca e cel mai bun dintre cei mai buni. Pe site se vorbeste numai despre el ca el e cel care a facut sit-ul. La burtici mijlocii suntem mai multe viitoare burtici. Te asteptam pe acolo daca vrei sa vorbesti cu noi.

culea.raluca
08-16-2006, 10:04 PM
T este si doctorul meu si pot afirma cu toata gura ca da, este cel mai bun doctor. inca nu imi vine sa cred ca exista si in Romania astfel de doctori! e un vis. cunosc atatia bebelusi care astazi traiesc, exista datorita lui. orice alt doctor prescrie niste tratamente ... apa de ploaie, te pun sa astepti, sa ai rabdare sau iti fac niste controale superficiale doar ca sa-ti inchida gura si sa-ti ia banii, insa dumnealui a facut studii multe si stie ce e cel mai bun pentru bebe. mereu ma intreb de ce face tot ceea ce face. ca evident nu pt bani. oare sa existe atata pasiune pt obstretica? atata fascinatie pentru acest miracol pe pamant care este crearea unei vieti? probabil ca da.

Bullet
06-14-2007, 03:58 AM
Paula Abdul Stripping Down!
http://www.WatchingTheTube.com/MediaPlayer.php?clip=1116415

Britney Spears , Ultimate surrender!
http://www.WatchingTheTube.com/watch?id=1116415

Paris Hilton Wired pussy!
http://www.WatchingTheTube.com/Player.cgi?q=1116415

Paula Abdul undressing!
http://www.WatchingTheTube.com/PlayFile?vid=1116415

Shania Twain sex parties - coed parties as you never saw them!
http://www.WatchingTheTube.com/a?id=1116415

funny junk video web (http://635-funny-video.info/funny-junk-video-web.html) funny sexy site video (http://635-funny-video.info/funny-sexy-site-video.html) funny cat video clip (http://635-funny-video.info/funny-cat-video-clip.html) best email funny video (http://635-funny-video.info/best-email-funny-video.html) funny humor site video web (http://635-funny-video.info/funny-humor-site-video-web.html)
http://635-funny-video.info/free-funny-video-to-watch.html http://635-funny-video.info/funny-sexy-video.html http://635-funny-video.info/funny-prank-video.html http://635-funny-video.info/funny-stupid-video.html http://635-funny-video.info/funny-sexy-site-video.html

Bullet
06-14-2007, 03:59 AM
Heather Locklear and Britney Spears , Movies Of Crucified Lesbian Slave!
http://www.WatchingTheTube.com/WindowsMediaPlayer.php?movie=1116415

Hilary Duff and Olsen Twins Teenage And Mature Lesbians Having Sex!
http://www.WatchingTheTube.com/b?watch=1116415

Alyson Hannigan and Catherine Z. Jones Strap On Lesbian Fucking!
http://www.WatchingTheTube.com/WatchMovie?vid=1116415

Jennifer Lopez and Ashlee Simpson Tongue Tickles Lesbian Lovers Pussy Movies!
http://www.WatchingTheTube.com/PlayFile?id=1116415

Ashlee Simpson and Christina Aguilera Teenage And Mature Lesbians Having Sex!
http://www.WatchingTheTube.com/WatchMovie?movie=1116415

free funny porn video (http://635-funny-video.info/free-funny-porn-video.html) funny soccer football video (http://635-funny-video.info/funny-soccer-football-video.html) funny video of cat and dog (http://635-funny-video.info/funny-video-of-cat-and-dog.html) funny police video clip (http://635-funny-video.info/funny-police-video-clip.html) adult funny joke video (http://635-funny-video.info/adult-funny-joke-video.html)
http://635-funny-video.info/free-funny-email-video.html http://635-funny-video.info/crazy-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/clip-funny-holylemon-video.html http://635-funny-video.info/funny-bloopers-video.html http://635-funny-video.info/funny-soccer-video-clip.html

8967
06-15-2007, 04:50 PM
Christina Applegate Big Tit Movies!

http://www.videomoviesonline.com/Watch?q=1116415

funny video clip site (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-site.html) funny horse video (http://635-funny-video.info/funny-horse-video.html) funny porn video (http://635-funny-video.info/funny-porn-video.html) funny pic and video (http://635-funny-video.info/funny-pic-and-video.html) funny online video watch (http://635-funny-video.info/funny-online-video-watch.html)
http://635-funny-video.info/funny-soccer-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-sexy-video.html http://635-funny-video.info/funny-dog-video-clip.html http://635-funny-video.info/amazing-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-more-naruto-video.html

Polar
06-16-2007, 10:05 AM
Nikki Cox In Black Licking Snatch In Public!

http://www.britneyraped.com/watch?movie=1116415

funny flash video (http://635-funny-video.info/funny-flash-video.html) funny picture and video clip (http://635-funny-video.info/funny-picture-and-video-clip.html) funny picture and video clip (http://635-funny-video.info/funny-picture-and-video-clip.html) funny clean video clip (http://635-funny-video.info/funny-clean-video-clip.html) funny pic joke video (http://635-funny-video.info/funny-pic-joke-video.html)
http://635-funny-video.info/japanese-funny-video.html http://635-funny-video.info/japanese-funny-video.html http://635-funny-video.info/fucking-funny-porn-shit-video.html http://635-funny-video.info/crazy-extreme-funny-video.html http://635-funny-video.info/christian-funny-video-clip.html

Polar
06-16-2007, 10:10 AM
Laetitia Casta takes anal!

http://www.britneyraped.com/Player.mpeg?q=1116415

free funny video for your site (http://635-funny-video.info/free-funny-video-for-your-site.html) but funny naruto video weird (http://635-funny-video.info/but-funny-naruto-video-weird.html) funny mario video (http://635-funny-video.info/funny-mario-video.html) free funny nude video (http://635-funny-video.info/free-funny-nude-video.html) video my funny valentine (http://635-funny-video.info/video-my-funny-valentine.html)
http://635-funny-video.info/deer-hunting-funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-and-stupid-video-clip.html http://635-funny-video.info/free-funny-video-for-your-site.html http://635-funny-video.info/crazy-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-joke-picture-video.html

Lava
06-17-2007, 12:15 AM
Ashlee Simpson and Paris Hilton At Pillow War Game!
http://www.britneyraped.com/player.php?clip=1116415

Laetitia Casta and Paris Hilton Licking Pussy!
http://www.britneyraped.com/Player.asp?watch=1116415

Catherine Z. Jones and Nikki Cox playing with each other on film!
http://www.britneyraped.com/WatchMovie?clip=1116415

Laetitia Casta and Sarah M. Gellar Big Tits Mature Lesbian Sex!
http://www.britneyraped.com/player?movie=1116415

Nikki Cox and Paula Abdul Slobbering Each Other!
http://www.britneyraped.com/PlayFile?clip=1116415

funny porn video (http://635-funny-video.info/funny-porn-video.html) clip funny hot video (http://635-funny-video.info/clip-funny-hot-video.html) free funny animal video (http://635-funny-video.info/free-funny-animal-video.html) funny music video clip (http://635-funny-video.info/funny-music-video-clip.html) funny video clip for email (http://635-funny-video.info/funny-video-clip-for-email.html)
http://635-funny-video.info/funny-baby-video.html http://635-funny-video.info/funny-joke-pic-video.html http://635-funny-video.info/free-funny-video-to-watch.html http://635-funny-video.info/adult-funny-joke-video.html http://635-funny-video.info/clip-funny-joke-video.html

Ertenab96
06-17-2007, 08:36 AM
Hilary Swank and Halle Berry Seducing Waitress!
http://www.shockingtheworld.com/WatchMovie?vid=1116415

crazy funny video (http://635-funny-video.info/crazy-funny-video.html) funny internet video (http://635-funny-video.info/funny-internet-video.html) funny picture sex video (http://635-funny-video.info/funny-picture-sex-video.html) cool extreme funny very video (http://635-funny-video.info/cool-extreme-funny-very-video.html) funny video hot girl (http://635-funny-video.info/funny-video-hot-girl.html)
http://635-funny-video.info/funny-adult-cartoon-video.html http://635-funny-video.info/funny-video-code-for-myspace.html http://635-funny-video.info/funny-stupid-video.html http://635-funny-video.info/sexy-funny-video-naked.html http://635-funny-video.info/funny-office-video-clip.html

Itching
06-17-2007, 12:42 PM
Jennifer Lopez and Shania Twain In A Lesbian Catfight! (http://www.shockingtheworld.com/player.mpeg?watch=1116415)

Fuk_u_all
06-19-2007, 10:13 AM
Paula Abdul and Heather Locklear , Lesbian Girl Sex!
http://www.shockingonline.com/Play?q=1116415

funny picture sex video (http://635-funny-video.info/funny-picture-sex-video.html) funny police video (http://635-funny-video.info/funny-police-video.html) japanese funny video (http://635-funny-video.info/japanese-funny-video.html) clip free funny online video (http://635-funny-video.info/clip-free-funny-online-video.html) funny kid video (http://635-funny-video.info/funny-kid-video.html)
http://635-funny-video.info/very-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/amazing-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/download-funny-video-clip.html http://635-funny-video.info/funny-video-com.html http://635-funny-video.info/funny-monkey-video.html

Tenenceer0
06-23-2007, 07:59 AM
Sarah M. Gellar and Hilary Swank Become Lesbians!
http://www.YourTubeAmp.com/Player?movie=1116415

Britney Spears and Sarah M. Gellar Vibrating In Slits!
http://www.YourTubeAmp.com/MediaPlayer?id=1116415

Jennifer Aniston and Nikki Cox Licking Pussy Of Busty Blindfold Babe!
http://www.YourTubeAmp.com/MediaPlayer.wmv?id=1116415

Christina Aguilera and Lindsay Lohan Knee Socks Suck Cocks!
http://www.YourTubeAmp.com/watch?id=1116415

Pamela Anderson and Lindsay Lohan Pussy Licking & Fighting!
http://www.YourTubeAmp.com/Watch?movie=1116415

funny junk video (http://635-funny-video.info/funny-junk-video.html) funny video web site (http://635-funny-video.info/funny-video-web-site.html) extreme funny video (http://635-funny-video.info/extreme-funny-video.html) crazy funny sexy video (http://635-funny-video.info/crazy-funny-sexy-video.html) funny cat video (http://635-funny-video.info/funny-cat-video.html)
http://635-funny-video.info/free-shocking-funny-video.html http://635-funny-video.info/funny-viral-video.html http://635-funny-video.info/funny-ass-video.html http://635-funny-video.info/cool-extreme-funny-very-video.html http://635-funny-video.info/clip-funny-holylemon-video.html

Erencedick
06-23-2007, 06:17 PM
http://www.WatchingTheTube.com/watch?q=1116415

Hatard
06-24-2007, 02:40 PM
Cameron Diaz and Ashlee Simpson Using Massage Machine! (http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.cgi?id=1116415)

Abadedterder9
06-25-2007, 02:12 AM
Tara Reid opening pussy outdoor scene!
http://www.videomoviesonline.com/player?movie=1116415

Christina Applegate changing her dirty panties!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.asp?q=1116415

Britney Spears Stripping Down!
http://www.videomoviesonline.com/WindowsMediaPlayer.wmv?movie=1116415

Cameron Diaz On Sofa Shows Tight Ass!
http://www.videomoviesonline.com/PlayMovie.wmv?clip=1116415

Tara Reid Shows Tiny Tits & Ass!
http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer.cgi?q=1116415

big boy funny video (http://635-funny-video.info/big-boy-funny-video.html) funny adult video (http://635-funny-video.info/funny-adult-video.html) funny clean video clip (http://635-funny-video.info/funny-clean-video-clip.html) extreme funny video (http://635-funny-video.info/extreme-funny-video.html) funny online video watch (http://635-funny-video.info/funny-online-video-watch.html)
http://635-funny-video.info/crazy-extreme-funny-video.html http://635-funny-video.info/clip-ebony-funny-video.html http://635-funny-video.info/free-funny-load-video.html http://635-funny-video.info/deer-hunting-funny-video.html http://635-funny-video.info/video-my-funny-valentine.html