PDA

View Full Version : Scurgeri maronii

geanina
05-08-2006, 08:03 PM
SUNT IN A 31 ZI DE LA ULTIMA MENSTRUATIE, INSARCINATA DESIGUR SI AM NISTE SCURGERI MARONII(nu abundente). Nu am contractii sau dureri....iar pana vineri ( cand este programata consultatia) nu am rabdare...Este 1 sarcina, am 31 ani....dar am citit despre ,,iminenta de avort,,.......multunesc pt. intelegere.

maya
05-09-2006, 11:23 AM
Si mie mi s-a intamplat de doua ori sa am dar nu am patit nimic. N-am mai avut deloc in ultimul timp. Suna-ti doctorul daca vrei sa stai linistita, scurgerile difera de la caz la caz. Unele sunt normale, altele nu. Incearca totusi sa stai linistita si mai mult in pat, parerea mea.

elaa
05-09-2006, 03:42 PM
Buna, sunt si eu o gravidutza in 10 saptamani...si vreau sa-ti spun ca si eu am avut aceste scurgeri maronii, care au aparut in locul primului CM si au tinut aproape de 2 saptamani, apoi au trecut de la sine, numai ca atunci cand am spus unui medic despre ele mi-a spus sa am in casa o fiola de gravibinon si cand am sangerari sa-mi fac o injectie., iar alt medic ( ca eu intodeauna intreb cel putin 2:)) a zis ca-i ceva normal in primele 2 luni,numai cu conditia sa nu fie de culoare rosie.......asa ca stai linistita.

geanina
05-09-2006, 06:55 PM
multumesc mult ...pentru raspunsuri , vineri scriu si ce spune d-nul Tutunaru(la consultatie)... va pup :wink: