View Full Version : bebe
sicos
05-02-2006, 05:03 PM
Se apropie ziua in care trebuie sa merg la Bucuresti si eu nu am primit nici un mesaj de la voi fetelor,despre dr. Pelinescu.
Chiar nu stie nimeni despre acest dr?
Va rog sa ma credeti ca as vrea sa fiu convinsa ca de data aceasta am gasit intradevar un dr.bun.
mariana ghita
05-02-2006, 09:13 PM
Am s-o intreb pe verisoara-mea despre Dl.Dr.ca lucreaza la Filantropia.
sicos
05-03-2006, 09:21 AM
MULTUMESC.Am ramas surprins placuta si plina de sperante cand am citit mesajul de la tine.In luna nov.2005 am fost la un dr. cu renume... care dupa consultatie a spus sa merg acasa si timp de trei luni sa imi iau temperatura bazala si apoi sa-l sun si sa stabilim o programare.Lunile au trecut si am sunat la cabinet unde a raspuns o asistenta foarte raspicat ca trebuie sa sun in luna aprilie ptr.a face programare in mai.Pot sa-ti spun ca si prima programare am obtinut-o ffff. greu la acest dr.Am fost foarte dezamagita si am luat hotararea sa caut alt dr.Eu imi doresc ff. mult un copil si daca merg la consultatie de tei ori pe an nu stiu in cat timp voi reusi.Asa am luat legatura cu dr. Pelinescu la recomandarea unei cunostinte.Inca de la prima consultatie pot sa sun ca acest dr. a fost direct. Ex:nu pot sa-ti dau sperante pana cand nu o sa-ti fac o investigatie!D-na aceea a avut reusita prin tratamentele indicate de acest dr.dar nu a avut problemele mele.Pe net citesc problemele voastre si nu gasesc pe nimeni care sa consulte acest dr.Abia astept sa primesc raspuns de la tine .[/list]
AndreeaI
05-03-2006, 10:03 AM
Draga mea,
Eu am fost operata de Dr Prof Pelinescu acum 12 ani de un chist endometriozic ovarian foarte mare. La Filantropia.
M-am refacut foarte bine si el a fost foarte atent si dragut cu mine.
Ai incredre in el, este un om deosebit.
Andreea
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.