PDA

View Full Version : laparoscopie

mariana ghita
04-30-2006, 09:43 PM
inca nu m-am hotarit,cand stiu prin ce am trecut la op.de sarcina extrauterina,imi este foarte frica si ma pregatesc sufleteste si vreau sa stiu si cum merge pe la Elias cu bani.Tu ai facut laparo.?pa

ana-maria2
05-01-2006, 10:30 PM
Cand imi dai raspunsul la intrebare , apesi aici (jos stanga pe RASPUNS) si scrii ce ai de scris.
Pai daca mai vrei un copil ce mai stai pe ganduri? Cred ca e foarte greu sa treci printr-o extrauterina, dar daca vrei cu tot sufletul, va fi bine, ai sa vezi.
Sanatate si succes!

ana-maria2
05-01-2006, 10:32 PM
Am uitat sa te intreb cati ani ai?

mariana ghita
05-01-2006, 10:58 PM
As trece eu la treaba dar am trompa strangulata si nu se poate,asa ca trebuie sa mai fac o laparo.sa vedem daca se mai poate face ceva si daca Dl. Dr.e asa de bun mai am o speranta.TE PUP!

AndreeaI
05-02-2006, 02:04 PM
Dl Dr T nu primeste bani. Daca vrei sa ii duci altceva - primeste dar nu am idee ce sa ii duci, Cred ca e satul de sticle de whisky sau seturi de pahare de cristal. Poate cel mai bine te duci la cabinet la consultatie si acolo platesti consultatia normal, si nu ramai cu stress ca nu i-ai rasplatit efortul.
La spital mai cheltui pentru mana a 2-a si anestezist cate 1 milion (sau 500.000 daca ti se pare prea mult) si cateva sutepentru asistente, nu f mult. max 3 milioane sa ai, zic eu.
sanatate iti doresc! si sa ne spui ca totu e foarte bine dupa. eu m-am refacut dupa laparo in 7 zile ca si noua.
Andreea

danaionela1977
05-02-2006, 03:09 PM
buna
eu am facut o laparoscopie la minicipal
pe mine m-a costat in jur de 6 mil la docotr, un milion la anestezist si in jur de un milion pe la pe la asistente

AndreeaI
05-02-2006, 03:17 PM
deci e mai scump la municipal!

ce ti-a gasit? ce ti-a spus ca ai?
mie mi-a spus ca am ambele trompe libere si permeabile dar si 2 puncte mici de endometiroza.

danaionela1977
05-02-2006, 03:33 PM
eu am plecat de la sanse zero
Aveam ambele trompe infundate si au reusit sa-mi rezolve in jur de 70%.
Maine o sa ma duc sa-mi fac prima infiltratie
si apoi o sa vad ce mai este de facut
eu sper sa fie bine. Doctorii sunt optimisti.

AndreeaI
05-02-2006, 04:30 PM
la ce te ajuta infiltratiile? dece le faci?

ana-maria2
05-02-2006, 05:56 PM
Andreea: Cand ti-a dat drumul din spital dupa ce ai facut laparoscopie?
Cu o zi inainte de laparoscopie daca ajung la spital pe la ora 9.30-10.00 ma mai interneaza? Nu sunt din Bucuresti si nu pot ajunge mai devreme.

buffy_love
05-03-2006, 11:42 AM
Te interneaza si in ziua in care te operezi. Sa aduci adev de salariat valabila pe luna in curs si sa nu mananci/bei cu cateva ore bune inainte.

AndreeaI
05-03-2006, 12:29 PM
mi-a dat drumul a doua zi dupa laparo, in jurul pranzului

Nadia Stirbu
05-04-2006, 10:17 AM
Buna fetelor,
In urma HSG de anul trecut mi s-a descoperit o trompa infundata si una asa si asa si inflamata. Acum dupa mai multe incercari esuate (instilatii) mi-am facut programare la d-nul dr. Tutunaru. Vreau sa stiu cine dintre voi a facut laparo la dansul, cum ati avut trompele si cum a decurs; In urma instilatiilor si a HSG -ului am ramas un pic marcata de durerea pe care am avut-o si imi este frica de mor de alte investigatii dureroare. Tot ce imi doresc este sa mi se rezolve problema cu trompele astea.