PDA

View Full Version : bebe

sicos
04-27-2006, 01:32 PM
Multumesc pentru incurajare. Dr.Pelinescu lucreaza la spitalul Filantropia si la cabinetul Medlife.

buffy_love
04-27-2006, 02:10 PM
Te duci la el la recomandarea cuiva? sau stii de rezultate bune ale acestui dr.?

sicos
04-27-2006, 02:46 PM
Te duci la el la recomandarea cuiva? sau stii de rezultate bune ale acestui dr.?
Da merg la dr. la recomandarea unei cunostinte,care are acum un baietel de 11 luni.Eu la dr. Pelinescu am fost doar o singura data.Atunci mi-a dat sa fac niste analize la sange si o secretie vaginala pana cand o sa ne intalnim saptamana viitoare, pentru aceea investigatie in care o sa vada cat de permiabila este trompa care mi-a ramas.In functie de rezultat poate sa-mi spuna ce sanse am sa raman insarcinata natural.
Eu momentan am o parere buna despre acest dr. pentru ca nici un dr. pana acum nu a facut nimic altceva decat sa ma plimbe pe drumuri timp de cinci ani, nu mai putin, fara nici macar o simpla analiza.
As dori foarte mult sa aud si alte pareri despre acest dr. Asi vrea sa cred ca de data asta am gasit un dr.bun .
Voi fetelor poate sunteti din BUCURESTI si cred ca stiti mai multe decat mine.

AndreeaI
04-27-2006, 04:54 PM
Dl Dr Pelinescu este un medic foarte bun. Pe mine m-a operat de chist endometriozic acum 12 ani (la Filantropia) si m-am simtit foarte bine, m-am refacut repede si nu am mai facut chist.
Ai toata increderea in dansul!

Andreea