View Full Version : Dr T face inseminari?
AndreeaI
04-25-2006, 02:13 PM
Ati aflat ceva? Dr T face inseminari? Spuneti-ne si noua!
Mai are cineva vesti bune?
Sanatate va doresc!
aurelia 77
04-25-2006, 11:09 PM
Nu dr. nu face inseminari .Te trimite la o dr.la CFR 2 DESPRE CARE AM AUZIT NISTE LUCRURI GRoaznice.Daca doresti inseminare sau FIV eu stiu ca cei de la Giulesti au niste rezultate extraordinare .Asa ca ar trebui sa mergi acolo.
Am auzit ca a inceput sa faca inseminari.Imi poate da cineva, mai multe relatii?
lorena
11-30-2006, 11:40 PM
STI CUMVA DESPRE CE DOCTORITA DE LA CFR 2 ESTE VORBA ,DESPRE CARE AI AUZIT NISTE LUCRURI GROAZNICE,PT CA EU SUNT ACOLO IN TRATAMENTE SI MONITORIZARI SI NU AS VREA SA CRED CA ESTE CEA CARE SE OCUPA DE MINE SI CU CARE NU PREA AM REZULTATE?
culea.raluca
12-01-2006, 11:38 AM
lorena, daca esti din bucuresti este mai mare pacatul sa nu mergi la dl dr tutunaru. e cel mai bun. altele bat sute de km din tara ca sa mearga la el. eu sunt din provincie. nu cunosc nimic despre doctorita despre care s-a vorbit mai sus. te pup si-ti tin pumnii oricum.
________
raluca
lorena
12-02-2006, 03:27 PM
Raluca ,cred ca mai pus pe ganduri si am sa-mi fac o programare la dr TUTUNARU ,poate in ianuarie 2007,o alta parere nu strica .DE mine se ocupa doi doctori de la CFR 2 : DR GHERASIE CRISTIAN SI ANCA GHERASIE DAR DIN 2004 NU AM AJUNS LA NICI UN REZULTAT SATISFACATOR.din pacate :practic raman (mai greu )dar se opresc in evolutie sarcinile foarte mici 2-3 saptamani ,.si analizele sunt bune.Am fost si la dr Bogdan Marinescu acum 2 ani ,poate voi merge din nou ,nu stiu dar totusi am sa mi fac o programare la dr TUTUNARU PENTRU CA VAD CA IL LAUDA F MULTE FETE.
valentina
12-03-2006, 02:37 PM
Buna, fetele.
Pt. cele care nu stiu, Dr. T face IA. daca sunteti paciente sale, e de ajuns sa il sunati, daca nu, programati-va la o consultatie si discutati despre acest lucru...eu o sa fac probabil IA, dar mai intai trebuie sa fac laparoscopie, deci o sa mai dureze.
Multa bafta tuturor. :)
culea.raluca
12-03-2006, 04:40 PM
si tie la fel valentina! :D stiam ca dr T face IUI (inseminare intruterina). de fapt, nu el propriu-zis, ci lucreaza cu o dna biolog. la elias am inteles ca face. stii vorba lui, pe seringa poate apasa oricine ca sa-ti introduca sperma-n uter cu acel cateter. important este ca momentul sa fie cel oportun (asta-l stabileste dr T prin monitorizare foliculara), iar sperma sa fie corect preparata de un biolog adevarat.
crisclau07
01-19-2007, 08:06 PM
doamna dr. anca moisa de la maternitatea giulesti se ocupa de inseminari si fertilizari. eu am facut inseminare dar nu a dat rezultate. din pacate se cunoaste ca este cea mai buna dar mie nu mi-a acordat faorte multa atentie si nu este ieftina.
doamna dr. anca moisa de la maternitatea giulesti se ocupa de inseminari si fertilizari. eu am facut inseminare dar nu a dat rezultate. din pacate se cunoaste ca este cea mai buna dar mie nu mi-a acordat faorte multa atentie si nu este ieftina.
Nu vreau sa supar pe nimeni , dar pe Dr. Moisa nu prea o mai intereseaza decat "cotizatzia"...
Este f. repezita , si isi selecteaza pacientele ( pe cele care cotizeaza mai putin le da cu "flit" ) .
Nu vreau sa supar pe nimeni , dar pe Dr. Moisa nu prea o mai intereseaza decat "cotizatzia"...
Este f. repezita , si isi selecteaza pacientele ( pe cele care cotizeaza mai putin le da cu "flit" ) .
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.